Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Judith 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is de parfum winkel waar je droomparfum te vinden is. Ik heb mauboussin besteld en had het de volgende dag in huis. Erg goedkoop voor 100 ml betaald. Ik raad iedereen superwinkel aan omdat superwinkel super is in hun prijzen, snelle levering en een groot aanbod aan geuren waar je zo blij van wordt. Jullie zijn echt super !!

Reageer

Terry 28-09-2019

Algemene score

1,0
Besteld voor zelfde dag te bezorgen bel ik koerier op word 3 dagen later pas bezorgd.
Wel betalen extra voor bezorging maar komen afspraken niet na iik vind dit oplichting toen bij koerier zelf maar op gaan halen.
Extra betalen voor zelf gaan halen vij koerier is dus duurkoop inde superwinkel
Ik beveel deze winkel niet aan vanwege de slechte bezorging en afspraken
Officiële reactie van Superwinkel 30-09-2019

Beste Terry,

Vervelend om te lezen dat Red Je Pakketje niet dezelfde avond is komen opdagen. Dat is uiteraard niet de manier waarop wij onze pakketjes willen laten bezorgen, dus onze excuses voor het ongemak.

Uiteraard zullen wij de verzendkosten terugstorten op uw rekening.

Superwinkel

Terry 30-09-2019

Had het zelf moeten halen bij red je pakket 32 km rijden
Kan beter in een winkel kopen dan niet zoveel trammelant

Reageer

dRob 26-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De producten die ik zocht kon ik vinden, de prijzen zijn zeer scherp en het bestelproces verliep zonder problemen.

De levering was vlot en de producten keurig verpakt.

Reageer

Chris 26-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst een bestelling gedaan bij superwinkel.nl
Gekozen voor een parfum en deze als cadeau laten verpakken.
Mijn bestelling werd de volgende dag keurig verpakt geleverd!
Ik kom zeker terug bij superwinkel.nl

Reageer

* 25-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Kleur product op site komt niet overeen met de rugzak in het echt.
Verder snel en netjes geleverd👍🏻

Reageer

Steven 25-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kende superwinkel niet. Goed assortiment, overzichtelijk. Na de bestelling werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang en spullen warden netjes de volgende dag afgeleverd zoals beloofd. Zending kon gevold worden door track en trace code die ik na verzending netjes in mijn mailbox kreeg.

Reageer

Marjan 25-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb deze shop gekozen ivm de prijs/ kwaliteit verhouding,
goede recensies van andere kopers hebben de doorslag gegeven.

Reageer

piet.blankenstein 25-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geregeld, in de middag besteld volgende dag volgens afspraak afgeleverd. Artikel was keurig netjes ingepakt.

Reageer

Gerda 25-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de superwinkel gekozen omdat hij de goedkoopste was met wat ik zocht.en supersnel geleverd ook nog super,prima shop ga zo door👍👍

Reageer

d de beurs 24-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het is een duidelijke site je kunt heel veel vinden ook in verschillende grote van flesjes en vandaag besteld morgen in huis alles goed verpakt ja het is duidelijk een 10 waard

Reageer

nienke 24-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over deze winkel, de site waar ik de bestelling deed, was makkelijk in het gebruik en de levering was zeer vlot en zag er ook verzorgd uit.

Reageer

Shopper B 23-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al mijn parfum bij Superwinkel omdat het hier altijd het goedkoopste is. Er liep bij een andere webwinkel (Bol.com) een super promotie op de farfums. Ik ben dan onmiddellijk ook bij Superwinkel gaan kijken en hier was het nog eens 5 euro goedkoper op de parfum die ik wou kopen. De levering was ook tip top in orde.

Reageer

Bosman 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Even besteld en superwinkel komt aangesneld !!
Op al mijn wegen kom ik superwinkel weer tegen !!
Ook al heb ik pech !!
De superwinkel helpt mij weer op weg !!
Moet ik nu nog meer zeggen ??
Dus bestellen maar !!!

Reageer

Saskia 19-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer besteld bij superwinkel. Zeer goed ervaren. Product was nergens goedkoper te vinden, als het al ergens anders te vinden was. De leveringen was ook super snel. Volgende keer ga ik zeker weer bij superwinkel bestellen.

Reageer

Janny 17-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De goedkoopste aanbieder voor mijn product...bestelling en zending perfect afgehandeld.

Reageer

P.Benjamins 17-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben iemand die liever naar de winkel gaat, omdat ik de muziekmat nergens kon kopen ben ik op zoek gegaan op het internet
Gelukkig kon ik het bij jullie kopen,kon ik mijn kleindochter verrassen met een fantastisch cadeau !
Ik had hem de andere dag al.in huis
Perfect !!!.

Reageer

N 17-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie giftset Boss Bottled gekocht. Met afstand het goedkoopst en direct de volgende dag geleverd. Het volgende luchtje koop ik weer bij Superwinkel!

Reageer

A.J.K.KUIJPERS 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bestelling gedaan omdat de prijs van de eau de toilette zeer gunstig was.
Alleen de betaling via de pc lukte niet.
Als je komt op de pagina van betalen en je wilt met de TAN-code verder aan, geeft het programma aan dat dat niet meer lukt. Toen betaald via online bankieren met de telefoon, en kwam het bedrag terecht op een foutieve rekening. Is met behulp ban de ING inmiddels opgelost.

Reageer

Michelle 15-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 Parfum gekocht, laagste prijs, overzichtelijke website, goed ingepakt en snelle levering! Ik ga vaker bestellen ;)

Reageer

Arjan 15-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben keurig te woord gestaan toen ik belde om informatie. Vervolgens ging de bestelprocedure heel gemakkelijk en werd de bestelling de volgende dag keurig ingepakt afgeleverd. Mijn vrouw was heel erg blij met haar verrassing !

Reageer

Marcel 15-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik stuurde een e-mail in de avond met een vraag welke binnen 12 uur werd beantwoord.
Aansluitend besteld en binnen 24 uur geleverd.
Keurige prijs.

Reageer

Sofia Kamalidou 15-09-2019

Algemene score

10,0
Echt een top site! Heel duidelijke, transparante communicatie, leuk om op te winkelen, top prijzen en voornamelijk zeer snelle levering. Zeer tevreden, en ben van plan om er snel terug te shoppen. Aan te raden!

Reageer

Alexander 12-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk om bestelling te plaatsen.
Niet duur.
Pakket was goed geleverd.

Reageer

Mary Dogge 12-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel veel keuze in diverse artikelen makkelijk te bestellen en zeer snelle levering. De prijzen zijn bijzonder aantrekkelijk. Voor iedereen een aanrader.

Reageer

rdv 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle afhandeling van de bestelde parfum en voor een super prijs.
Zeer betrouwbaar, heb al diverse dingen gekocht.

Reageer

Deb 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg veel keuze, goede omschrijving, fijne prijzen en snelle levering dus erg blij met mijn bestelling!!

Reageer

Eric 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prima winkel, makkelijk alles te vinden en bestellen. Een snelle en duidelijke afhandeling door de winkel. Heb eerst een foutje in mij e-adres gemaakt - even gebeld (direct verbonden) en ben zeer goed en vriendelijk geholpen door een medewerker.

Reageer

Jeroen 10-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke site. Bestel hier altijd mijn parfums omdat ze goede prijzen hebben. Ik raad hem iedereen aan.

Reageer

CGPA 09-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima omschrijving van het product. Het werd keurig op tijd afgeleverd zoals ze beloofde op de website.

Reageer

Walraven 07-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product heeft een super prijs! Andere aanbieders vragen 30% meer. Snelle en keurige levering! Ga vaker hier bestellen!

Reageer

jolijn 05-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteravond bestelling gedaan vandaag geleverd netjes verpakt en tegen veel goedkopere prijs dan in de winkel helemaal top. Zal er zeker vaker bestellen.

Reageer

Margaret 05-09-2019

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijk site, aangenaam verrast door erg competitieve prijzen, en snelle levering. What more could a girl want? ;-)

Reageer

Patrick 05-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een aanrader zeker voor de prijzen goedkoop,goede service kosteloos versturen super.

Reageer

Lou 05-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super
Op tijd geleverd, netjes en mooi ingepakt (kado).
Aankoop volgens verwachting

Reageer

Wassink 04-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig besteld en snel geleverd. Jammer dat je niet meerdere VVV-kadobonnen kunt activeren. Ook d.t.v. een medewerker bleek dat niet mogelijk. Dat zou mij en anderen kunnen weerhouden van een volgende aanschaf.

Reageer

Kleibak 04-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de 1e keer bij Superwinkel besteld maar zéker niet voor de laatste keer. Alles ging zoals beloofd. Keurig op tijd geleverd. Het artikel was bij een paar winkels in bestelling en bij een ander bijna uitverkocht. Voor Superwinkel gekozen omdat zij het op voorraad hadden en de goedkoopste waren. Top!

Reageer

Bhashat 04-09-2019

Algemene score

8,0
Superwinkel erg positief. Scherpe prijzen, goede keuze, goede communicatie. Alleen jammer van de verzenddienst (DHL) die regelmatig blundert. Pakketje kwam door fout sortering bij DHL pas na 4 dagen.

Reageer

C harteveld 04-09-2019

Algemene score

8,0
Duidelijke website en en snel geleverd,prima ik koop al geruime tijd bij hen ,tot nu toe altijd goed.

Reageer

Axel B 04-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
- snelle afhandeling van de bestelling,
- nog snellere levering,
- origineel product ( parfum ),
- onklopbare prijs.

Dank u !

Reageer

R 03-09-2019

Algemene score

9,0
Beste parfumwinkel, enorm aanbod tegen goede prijzen en zeer correcte levering.

Reageer

h veltman 02-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima zaak, breed assortiment, ook met producten die anderen niet meer leveren, en uiterst concurrerende prijs. Super!

Reageer

Mart 02-09-2019

Algemene score

9,0
Besteld, directe reactie, bestelling wordt afgehandeld en de volgende dag bezorgd, één conclusie : perfect

Reageer

Froukje 02-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, duidelijke communicatie over alles (ook in de (bevestigings)mails en snelle levering. Plus mooie kortingen uiteraard;)

Reageer

N.Kriegsman 02-09-2019

Algemene score

9,0
Goede prijs en een snelle levering. Bovendien heel veel keus in elke categorie.

Reageer

Ineke 02-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Superwinkel doet zijn naam eer aan: superprijsjes en supersnelle levering! Heb mijn parfum van Oscar de la Renta écht nergens anders goedkoper gevonden!

Reageer

Edith 01-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering van mijn lievelings parfum (je hoeft geen dag zonder te zitten;) ), Goed verpakt. Superwinkel heeft mij nog nooit in de steek gelaten betreft voorraad en levering.

Reageer

Patrick 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik had een dompelpomp besteld. snelle levering, dezelfde dag nog in huis gekregen.

Reageer

Sandra 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website, scherpe prijzen, snel geleverd en optie voor achteraf betalen. Gewoon top!

Reageer

Titia Baalman 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prettig en makkelijk om het product te vinden welke ik wou hebben. ook de levering ging erg vlot.
mijn dank daarvoor!

Reageer

AndrePijlman 27-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijzonder artikel tegen zeer lage prijs gekocht. Binnen een dag in huis en in prima staat ontvangen.

Reageer

Toon meer reviews