Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 301 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan Hoogerwaard . 19-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben goed behandeld en de prijs was goed netjes geleverd .
Vol houden zo ik gaat je aanbevelen bij onze vrienden .

Gr Jan Hoogerwaard .

Reageer

Frederika 17-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en boven bepaald bedrag geen portokosten! Een van de weinige parfumoutlets die dat doen. Scheelt toch weer.

Reageer

Jacqueline 17-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
‘Snelle en correcte levering, prima service altijd laagste prijs bij parfum.
Aanrader !

Reageer

René 17-12-2021

Algemene score

10,0
de shop is zeer gebruikersvriendelijk grote keuze en goede prijzen en een mooie webwinkel

Reageer

Johan 15-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laagste prijs en super snelle levering.
Om 21.57 besteld en volgede morgen om 11.10 uur geleverd

Reageer

Anneke 15-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlot, goedkoop en snelle levering ! Perfect gewoon ! Niet twijfelen , gewoon bestellen !

Reageer

Ron B. 15-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geleverd, keurig verpakt, mogelijkheid tot achteraf betalen. Uitstekend.

Reageer

Sophie 15-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had nog nooit van deze site gehoord maar hun parfumprijzen zijn zoveel lager als op andere sites dat ik toch bij Superwinkel heb besteld.
Ben zeer tevreden want had mijn bestelling de volgende dag al in huis. En dat in de drukke december maand.

Reageer

Chris E 14-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voordelige aanbiedingen met A-merken. Mijn verwachtingen werden bovendien overtroffen, doordat eerder werd afgeleverd dan vooraf aangegeven!

Reageer

Ronny 14-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op aanraden van mijn dochter, makkelijk om je bestelling te plaatsen en snelle levering

Reageer

Annelies rogier 13-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jullie zijn de enigste waar je :
- Ontzettend hoge kortingen krijgt
- de service is 10 / 10 op elk vlak.
-Super snel geleverd
- altijd heel goed verpakt zodat het product nooit beschadigd toekomt
- je hebt een heel duidelijk overzicht over je aankopen oa, waar en wanneer het geleverd wordt.

Reageer

Helmy 13-12-2021

Algemene score

10,0
Ik was een beetje huiverig om te bestellen maar hetzelfde product was hier veel goedkoper. Echter je hoort en merkt zoveel tegenwoordig dat je niet alles kan vertrouwen. Maar meteen na mijn bestelling kwam er een bevestiging en een verzendbevestiging en een dag na mijn bestelling werd het keurig afgeleverd. Super!

Reageer

Farid 12-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online kopen doe je bij Superwinkel omwille de prijzen natuurlijk maar zijn ook correct en vlot met het verzenden. Ruime keuze aan parfums en altijd 1 vd goedkoopste op de markt.

Reageer

Sylvia Jaspers 12-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel is een hele overzichtelijke site met voldoende informatie en ingrediënten van de vele parfums en verzorging.
Supersnelle levering wat ik absoluut waardeer!
En de prijzen zijn goedkoper dan bij een gewone parfumerie.
Ik koop mijn parfums zowel voor mezelf als voor cadeau alleen nog maar bij superwinkel!
Ik ben dan ook zeer tevreden🥰

Reageer

Vectra25 12-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik geef een 8 als cijfer voor de gunstige prijzen goede website en snelle levering het had een 10 kunnen zijn als superwinkel ook monsters gaf bij een bestelling ik zeg dit omdat ik nu een paar miskopen heb gedaan maar al met al dik tevreden.

Reageer

J.v.d.plas 12-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze week besteld de volgende dag zou het inderdaad geleverd worden maar omdat het mij niet kan verzet naar een andere dag.
Het product wat ik besteld voldoet zeker aan wat ik besteld heb ook de cadeauverpakking was prima voor elkaar
Ik ben er zeer blij mee

Reageer

Ann 10-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, goedkopere prijs dan in de winkel, snelle levering, goed verpakt. Prima!

Reageer

willem 09-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
uitgebreid assortiment, levering vlot en de prijzen zijn goed, ook fijn dat er 200ml verpakkingen zijn

Reageer

Marieke 09-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige webwinkel! Veel keuze in vele merken en voordeliger dan de meeste parfumerieën. Goede service, en altijd de volgende dag in huis! 👍🏻👍🏻👍🏻

Reageer

Shirley 09-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop met groot assortiment, zelfs niche merken voor zeer voordelige prijs! Snelle levering, vaak de volgende dag al. Goed verpakt zonder deuken in verpakking. Een absolute aanrader!!

Reageer

Jacob Derk Stuurwold 08-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi aanbod, zeer adequate behandeling van vragen, goede kwaliteit van de bestelde producten.
En vooral, een goede omschrijving van de producten en eerlijke tekst erbij.

Reageer

Loes 08-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het bestellen ging lekker vlot. En keurig afgeleverd bij de afgesproken winkel.

Reageer

Ellen 08-12-2021

Algemene score

10,0
De volgende dag is het pakketje al geleverd. De prijs is Super van de Superwinkel.

Reageer

Ad Weda 08-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
betrouwbaar en snelle levering en alles keurig verpakt, heel belangrijk! dat zie ik wel eens anders.

Reageer

Frans 07-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede omschrijving ,ingrediënten, van de parfums. Dit is vooral van belang wanneer je online een parfum koopt. De prijs is uitstekend en de levering snel en betrouwbaar.

Reageer

Toon meer reviews