Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 303 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Corry Hogerheijde-Peele 27-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede site, kan alles goed vinden, en de parfum is van een goede prijs, goedkoper dan in een winkel.
Ben zeer tevreden!

Reageer

Karen 27-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een breed assortiment, originele geuren tegen schapelijke prijzen. Snelle afhandeling van de bestellingen. Dit is mij zoveelste bestelling via Superwinkel en tot nu toe alles goed verlopen. Jammer dat de winkel geen samples van andere parfums toevoegt. "Actie"

Reageer

Dj zwolle 27-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi op tijd en goed geleverd .en de prijs was ook zeer voordelig .zou andere zo adviseren om ook bij superwinkel iets te bestellen.

Reageer

Mevr. B uit Brunssum 27-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel al jaren alle dames en heren geuren bij Superwinkel vanwege de uitgebreide keuze, de goede prijzen en de snelle en verzorgde levering.

Reageer

Ineke 26-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was verrast door super snelle en perfecte levering! ‘
s Avonds besteld en volgende dag in huis.

Reageer

Luc Maes 26-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze, prima prijzen, uitstekende service wat betreft leveringstermijnen:-)

Reageer

Mijn 26-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede service en snelle levering.
Je krijgt goede producten voor een goede prijs.

Reageer

Mickkey 26-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Goede prijs. De naam van deze winkel is niet zo aanlokkelijk , maar: don’t judge a book by it’s cover! Helemaal prima! Niks mis met deze winkel!

Reageer

ME de Mol 26-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering zoals beloofd en de parfums laag in prijs vergeleken bij andere verkooppunten ik blijf klant

Reageer

Bettt 26-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke bestelling en meerdere goede veilige betalingsopties. Maar werkelijk supervlotte afhandeling en levering. Zelfs rond de kerstdagen. Gisteren besteld, vandaag in huis! Daar had ik niet op gerekend en niet gedacht, maar het was wel zo!,

Reageer

Riet Penninkhof 26-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedemorgen,had nooit gedacht dat het de volgende al binnen was,ik raad jullie dus bij iedereen aan .

Reageer

Pieter 26-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben uiterst tevreden van Superwinkel.nl: een vlotte bestelling, heel concurrentiële prijzen, snelle levering en een degelijke verpakking. Dit is een top service, waarvoor dank.

Reageer

Martine 25-12-2021

Algemene score

9,0
Ik ben grote fan over Superwinkel.
Er is een grote keuze aan zeer lage prijzen en na enkele dagen is het pakje reeds geleverd.
Ik heb op korte tijd 2 x parfum gekocht en zal dit zeker blijven doen.
Goe bezig zou ik zeggen.

Reageer

roelr 25-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al van het begin klant bij (de rechtsvoorganger van) Superwinkel.nl. Altijd de goedkoopste met de grootste keuze. In het weekend bestellen en niet dinsdag, maar maandag komt DHL de bestelling punctueel op het afgesproken afleveren! Daar kunnen veel (grote)webwinkels nog van leren. Topbedrijf

Reageer

René 25-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle afhandeling van mijn bestelling en supermooie prijs. Daarnaast een prachtige verpakking en beschermd ingepakt voorverzending. Dat maakt dat ik volgende keer wederom bij de Superwinkel ga bestellen.
Chapeau!

Reageer

LJ 25-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de lockdown en kerstperiode eerder geleverd! Super fijn! Komt afspraken na, fijne webwinkel en overzichtelijk.

Reageer

Jannie van den elzen 24-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal niks te klagen,de prijs is top de service is top een hele snelle bezorging kort om ik bestel om die redenen altijd bij Superwinkel.nl.

Reageer

Sowikowski 23-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod aan parfum tegen scherpe prijzen. Snelle levering. Super tevreden. Ik ben fan

Reageer

nick 23-12-2021

Algemene score

9,0
ik heb parfum besteld. heel goeie prijs en supersnel geleverd. Enorme keuze aan verschillende artikelen.

Reageer

Celine van Puijenbroek 22-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mij was t de eerste keer dat ik bij Superwinkel.nl bestelde.
Zelfs in deze superdrukke periode werd m'n pakje 2 dagen later (zoals afgesproken,) thuis geleverd.
Ik ben dus n meer dan tevreden klant en t zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik bestel bij Superwinkel.nl

Reageer

Altijd op tijd alles binnen goede service 21-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zo blij met de service inpakken.
Alleen jammer geen gebruik van alles ,alleen jammer niet voor al mijn bestellingen inpak niet gelukt
Ik begrijp wegens drukten maar had al miJn kadotjes daarop gerekend heel jammer

Reageer

Edith 21-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere duidelijke en vriendelijk ogende winkel met zeer scherpe prijzen t.o.v. andere winkels. Superwinkel dus!

Reageer

Marco 21-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit zo makkelijk mijn spullen gezocht en gekocht ,binnen 24 uur geleverd gekregen en dat in de drukke december maand
Top en bedankt

Reageer

jolanda van der meijden 20-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super productkeuze..
Super bezorging..
Super prijzen…
Gewoon super bedrijf..
Gewoon doen!!!

Reageer

Marij 20-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten. Goede prijzen. Bestellen gaat eenvoudig. Gebruiksvriendelijke site. Snelle en perfecte levering. Goede chatfunctie en goede adviezen.

Reageer

Toon meer reviews