Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geert 17-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle en correcte levering. Voor eerste maal besteld. Correcte prijzen. Zekeer aan te bevelen bij vrienden

Reageer

David Iitula 14-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fast and efficient service - always communicated about the delivery. Items were delivered as expected

Reageer

luc v. 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte en vlugge bediening. Goede en eerlijke prijs voor het gekozen product.

Reageer

Tb 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel heeft super veel keuze
Superwinkel heeft super scherpe prijzen
Superwinkel heeft exclusieve parfums
Superwinkel is erg klantgericht

Reageer

Ensar 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is echt een goede website je kan de beste parfum make up en van alles en nog wat voor heel goedkoop kopen levering is heel snel ben er heel tevreden mee

Reageer

José 13-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede prijs! En snel geleverd ondanks de corana crisis. Top👍
Ik zal er zeker weer bestellen!

Reageer

Christien 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze
Vriendelijke prijzen
Prima service
Bestelde product was er de volgende dag
Gemakkelijke site
Hier ga ik zeker vaker bestellen

Reageer

Agnes 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is een webshop naar mijn hart. Zeer overzichtelijk,vlot switchen, duidelijke beschrijvingen, heel accuraat. Ineen mum van tijd heb je alles tot in de puntjes afgewerkt en daarbij nog een zeer snelle perfecte levering. Top!

Reageer

Marja 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gevonden via Google toen ik een product zocht.
Was voordelig, veel keus en had goede recensies. Kreeg supersnel een.bevestiging van mijn bestelling en precies zoals beloofd het product de volgende dag geleverd!! Top. Ben zeer tevreden.

Reageer

Regine De Jong 09-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In deze tijd met overbelasting van post versturen had ik mijn bestelling binnen 24 uur in huis.

Reageer

Johan 09-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs-kwaliteit perfect. Levering conform afspraak. Beveel superwinkel.nl van harte aan

Reageer

Gerben 08-05-2020

Algemene score

1,0
Ik had Jardin de Bagatelle van Guerlain besteld. Aangegeven stond 1-5 werkdagen. dat was op 28 april. Op 4 mei nog niets gehoord, geen bericht over wanneer het aan zou komen. Antwoord was dat het in huis zou komen dezelfde dag. Elke dag de status van mijn bestelling gevolgd en tot op 8 mei was het niet aanwezig, Maar op een enkel bericht na, op 5 mei, dat het niet op voorraad was. Op 6 mei weer gebeld en volgens hen zou het in het magazijn aangekomen zijn, Tja, u raadt het al, natuurlijk was het niet aangekomen. Vandaag, 8 mei nog maar eens gebeld en wederom was het niet aanwezig, Geannuleerd. Moet nog maar zien of het geld terug komt
Superwinkel 08-05-2020

Beste Gerben,

Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. Ik begrijp het wel, aangezien je bestelling inderdaad niet op tijd geleverd kon worden door ons.

Je hoeft niet bang te zijn dat je je geld niet terugkrijgt. Dit wordt dezelfde dag nog teruggestort op je rekening.

Onze excuses voor het ongemak.

Superwinkel

Reageer

Henk 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede prijs, super snel geleverd met track and trace en netjes verpakt, dus wat mij betreft wat wil je nog meer.

Reageer

Claudia 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben door een collega terecht gekomen op deze site. Heel mooi assortiment, was heel positief verrast. Makkelijke bestelprocedure en goede communicatie over het bestel- en leveringsproces. Zeer snel geleverd, desondanks Corona. Dik tevreden.

Reageer

Jbdampol 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel heeft aantrekkelijk geprijsde artikelen en leveren snel. Het lukte niet om de volgende dag te leveren zoals op de site staat aangegeven. Maar daarover werd ik keurig over ingelicht.

Reageer

Tee 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb heel snel na het bestellen een mail met een track en trace gekregen en de bestelling werd de volgende dag geleverd. De zonnebril was ook nog eens nergens goedkoper! Ik zou hier zeker nog eens bestellen!

Reageer

Hatice 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele snelle levering. De volgende dag werd mijn pakketje al bezorgd. Ben er heel blij mee.

Reageer

Astrid 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, prima prijs, correcte communicatie. Niks op aan te merken!

Reageer

Reintje 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zoals steeds heel tevreden over de snelle en correcte levering. Is een aanrader

Reageer

Louis Conjaerts 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
assortiment is zeer gevarieerde hebben echt van alles, zelfs aanbiedingen.
Je besteld, betaald en een dag later heb je het bestelde al in huis. dat is echt super.
Ze maken waar waarmee ze schermen, het is een superwinkel

Reageer

Nelly 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site. heel duidelijk. Geen moeite met bestelling. Geleverd volgens afspraak.

Reageer

Ann De Bleecker 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe prijzen, duidelijke handige gebruiksvriendelijke website, correcte en snelle levering.

Reageer

Tineke van Heck 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
deze bestelling heb ik gedaan voor mijn vriendin en was super verrast dat de bestelling zo snel binnen was. Mijn dank daarvoor

Reageer

Chelsea 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik hou van superwinkel!
Ik ben een persoon die niet vaak dingen koopt omdat ik de prijs veel te duur vind, maar door superwinkel heb ik daar geen last mee!
Ze geven juiste producten voor de juiste prijzen weg!

Reageer

Kalkkrijtje 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een luchtje van Hugo Boss voor mijn man.
Natuurlijk kijk ik waar ik m t goedkoopste kan krijgen, en dat was wederom bij Superwinkel!
Al vaker besteld en altijd originele luchtjes tegen een zeer scherpe prijs!
Super snel en correct geleverd, en dat in deze tijd, helemaal top!
En ook nog geen verzendkosten, als echte Hollander word ik daar natuurlijk hartstikke blij van 😁

Reageer

Ingrid 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurige shop, goede website. Overzichtelijk, goedkoop en snelle bezorging.
Ga zo door!

Reageer

DS 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service.
Binnen een half uur bericht dat het pakketje klaar ligt voor verzending. De volgende dag al in huis.

Reageer

Monique 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ten eerste ben ik heel blij dat Superwinkel mijn favoriete parfum heeft.
Ten tweede vind ik het een fijne site en is Superwinkel heel voordelig.
Oh ja, en een snelle levering.

Reageer

geen idee 12-04-2020

Algemene score

8,0
de duidelijkheid van het gebodene, de prijs van het gewenste, de snelheid waarmee geleverd word
in deze tijd van corona

Reageer

Dennis Vande Kerkhof 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super shop, top producten, snelle levering en gebruiksvriendelijke site. Echte aanrader.

Reageer

Jan v Loozenoord 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke shop om in te zoeken. De geuren mochten iets beter omschreven zijn.

Reageer

Andrea Libbrecht 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlugge levering zoals beloofd. Heel opmerkelijke prijzen in vergelijking met de winkels.

Reageer

Jan Schuur 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg gebruiksvriendelijke site, snelle en correcte levering en een geweldige lage prijs voor het aangekochte product.

Reageer

A.Emons 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede producten voor een leuke prijs aangeboden.
s,middags besteld de volgende dag geleverd

Reageer

Ludo 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestellingen werd keurig proper en volgens afspraak geleverd alles volgens afspraak zoals bij elke bestelling

Reageer

Petra 02-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste keer bestelling gedaan, snelle bezorging, goed verpakt, betrouwbare winkel. Ik ben super tevreden!

Reageer

Monique 01-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijke parfum besteld voor een hele mooie prijs. Perfecte levering de volgende dag.

Reageer

Bert 01-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestelde produkt, Armani Code Eau de Parfum, werd snel geleverd in een beschermende verpakking. Heb al eerder bij deze webwinkel besteld en ook destijds was de ervaring positief.

Reageer

Tamara 31-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer interessant prijzen goedkoper dan bij ons in België. Zeer duidelijke website. Ik had mijn pakje 2 dagen later in afhaalpunt naar mijn keus. Ik geniet nu van mijn parfum daisy van marc jacobs. Een echte aanrader

Reageer

Marij Wulms 31-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering . Goede beschrijving producten.Goedkoop en mijn dochter was er ontzettend blij mee. Rondom prima webwinkel.

Reageer

Onno van der Starre 31-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke webshop. Vandaag besteld en morgen in huis. Goede kleine verpakking.

Reageer

Fre Pille 31-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en een hele gunstige prijs, alleen jammer dat mijn 3 grote potten n zo’n grote doos zaten. Was plaats voor 6 potten!

Reageer

Gerda 30-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel besteld snel geleverd en keurig stootvrij verpakt. Ik kan deze site iedereen aanbevelen.
Het gekochte product is wel 30% goedkoper als.bij mijn reguliere site. Ik kom zeker terug.

Reageer

muggebeet 30-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
overzichtelijke, goed werkende site, eenvoudig in gebruik, verwerking t/m levering juist en heeeel snel, prettig winkelen voor een fijne prijs

Reageer

Sophie 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde steeds bij Paris XL tot een vriend mij vertelde dat hij een véél voordeligere site had ontdekt en dat ik daar eens moest kijken... Ik zocht de site op en kon amper geloven dat jullie prijzen zo laag waren voor exact dezelfde parfum bij Paris XL, ongelooflijk!! Ik heb meteen een parfum 200ml voor mijn vriend besteld als dank EN ik heb ook onmiddellijk 2 parfums voor mezelf besteld!! Bpost leverde correct op tijd, en ik kan mijn geluk niet op dat jullie aan zulke mooie prijzen mijn lievelingsparfums hebben. Ik ben klant voor het leven en heb ook vriendinnen al kunnen overhalen om een bestelling te plaatsen. Dat zegt genoeg, hé? Dank je voor deze geweldige producten aan super lage prijzen en tot binnenkort!! Sophie

Reageer

Mariska 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keus, vlotte levering en goedkoper dan ergens anders. Een aanrader voor iedereen.

Reageer

Gerrit 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ook in deze tijd s avonds bestellen andere dag in huis
En dan nog scheelt het bijna de helft

Super

Reageer

Lea S. 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een eau de parfum besteld bij Superwinkel: Youth Dew van Estee Lauder. Ik had de geur zelf nooit geroken, maar mede door de omschrijving op de website wist ik het zeker: dit is een parfum dat ik heerlijk ga vinden. Na de zoals altijd snelle levering kreeg ik netjes mijn pakje thuisgestuurd, en ik was superblij met mijn nieuwe geur. Echt precies wat ik had verwacht, een parfum dat bij mij past. Ook de recensies op de website waren behulpzaam, ik heb mijn keuze goed kunnen maken, en een volgende keer durf ik het ook weer aan om een mij onbekend parfum te bestellen.

Reageer

joke 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle en nette levering, betaalbare verzendkosten. Minder dan op andere websites.

Reageer

Rousseau Caroline 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, behulpzaam personeel en prijs/concurrentie..de beste prijzen

Reageer

Toon meer reviews