Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 298 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Claudia 20-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelde artikelen komen snel en in een goede verpakking. Ik zou het leuk vinden als er een monstertje oid bij zou zitten m je lekker te maken voor een volgende keer. Bijgevoegde kortingsbonnen zijn voor ons niet heel interessant. Een kortingscode voor een volgende bestelling zou leuk zijn. Wij zijn inmiddels al een paar jaar klant van Superwinkel/Deloox.

Reageer

M 18-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een hele snelle levering
Geweldig.
Mijn man heeft niet zonder zijn favoriete luchtje gezeten.
De ene dag bestellen de volgen de dag weer op de plank.
Top.

Reageer

Anno 17-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Pakket kwam erg snel binnen, netjes en mooi ingepakt. Prijs was goed, goedkoper dan andere winkels.

Reageer

Van den Nieuwenhuysen Hugo 17-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles tip top in orde. Zoals beloofd vandaag besteld, morgen geleverd. Super toch. En goede prijs kwaliteit ook. Alles was perfect waarvoor dank. Zou het aan iedereen aanraden.

Reageer

Vera 16-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote keuze aan parfums, professionele haarverzorgingsproducten. Zeer snelle en correcte levering.

Reageer

Teleurstellende aanschaf 16-05-2022

Algemene score

6,0
Gekozen voor een aankoop bij Deloox vanwege een aanbieding. De levering was op zich prima, maar de spray droogshampoo had deuken (blijkbaar aantal keer gevallen?) en er zat een groot pools etiket opgeplakt met ingrediënten etc. En zowel mijn shampoo als spray van L'Oreál Professionnel hebben buitenlandse etiketten en de spray verpakking was vies.
Ik bestel hier niet meer.

Reageer

Jeanneke 16-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gioede site, overzichtelijk, genoeg filters. Scherpe prijzen. Bij vragen snelle en vriendelijke reactie (in mijn geval per mail).

Reageer

Frieda 15-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een heerlijk luchtje gekocht, wat echt stuk goedkoper was dan bij andere winkels in de aanbieding.
Zijn origineel. Super snelle levering ,echt een aanrader.
Ik ben er erg blij mee. top!

Reageer

Lindsy.lin 14-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service! Je kan er heel veel op vinden. En ik heb nog nooit ergens anders de goedkopere shampoo gevonden dan hier. De nieuwe shampoo is ook heel goed.

Reageer

Cor Gaarenstroom 11-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke aanbiedingen, en snelle levering, het parfum wat ik voor moederdag had aangeschaft was een groot succes

Reageer

Kristof 11-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige winkel, altijd een leuk cadeau om te krijgen of te geven of voor jezelf. Goede prijzen en goede kwaliteit. Levering is ook altijd mooi op tijd zoals afgesproken.

Reageer

Caroline 11-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De producten zijn hier over het algemeen goedkoper.
Mijn parfum was ook goedkoper en werd meteen de andere dag geleverd.

Reageer

Haben 10-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij over deze shop het is overzichtelijk en betaalbaar. Mijn bestelling kwam keurig op tijd en ik ben er super blij mee. Ik zal hier zeker vaker bestellen!! Daarnaast hebben ze een grote collectie verzorgingsproducten waardoor je van alles gelijk hier kan bestellen en niet bij andere shops hoeft te zoeken.

Reageer

suus 09-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nooit van deloox gehoord, maar ben tevreden met de aankoop van het product en de prijs is schappelijk dan als je id winkel koopt.

Reageer

Frans Lauwaert 08-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte afhandeling zowel op termijn als levering.Proficiat doe zo verder.

Reageer

Catharina de Graaf 07-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door toeval heb ik uw winkel gevonden.
Snelle verzending, fijne prijs.
Blij dat ik MIJN geurtje bij jullie kan kopen.
Dank je wel .

Reageer

Arwin 07-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
site was makkelijk te gebruiken, bestelling werd optijd geleverd en het product was ook van goede kwaliteit.

Reageer

Rana 05-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Fijne website, mijn favoriete luchtje vaak in de aanbieding. En snel geleverd.

Reageer

S.Nasrallah 05-05-2022

Algemene score

1,0
Zeer slecht ervaring
Zeer ongeinteresserd met mee omgegaan na klacht ondanks dat ik meer dan 10 jaar klant ben bij jullie.

Reageer

Wouthera 05-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Parfum besteld , veel keuze in geuren en inhoud.
Snel geleverd en keurig verpakt.
Voordelige parfums.
Had al goede ervaringen met de Superwinkel en denk niet dat mijn mening veranderd nu het Deloox is geworden.
Voor mij nog steeds een superwinkel.

Reageer

Sanne 04-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering, volgende dag in huis! En een heerlijk luchtje voor een hele scherpe prijs, ik ga vaker bestellen bij Deloox.

Reageer

JM van't Noordende 03-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is zeer goed, goed verzorgd en duidelijk voor alles. Waarom ik voor deze shop gekozen heb, is door dat een vriendin van mij zei, kijk is op die site, die hebben het vast ook wel. De levering was zeker goed, kijk een dag te laat moet je niet naar kijken, het is overal druk, dus niet moeilijk doen zeg ik.

Reageer

Myra 02-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze in producten en omdat jullie de goedkoopste prijs hadden, voor jullie gekozen. Bestelling netjes en snel geleverd. Ik zal hier vaker gaan bestellen!

Reageer

Loes 01-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
correcte en vlotte levering ben er erg tevreden over en zal vast en zeker vaker bij jullie bestellen

Reageer

Aerdemir75 27-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super en een hele snelle levering zonder problemen, herhaling vatbaar.

Ga zo door.

Reageer

Toon meer reviews