Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan Michielse 18-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste bestelling. Goed vlug en snel geregeld en op tij bezorgd.
Superwinkel beveel ik zeker aan.

Reageer

Astrid 17-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op tijd en op de, van te voren, bij de bestelling aangegeven dag bezorgd en keurig netjes verpakt!

Reageer

Leo 17-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel.nl doet haar naam zeker eer aan.
Super gebruiksvriendelijk.
Super lage prijs.
Super snel geleverd.

Reageer

Leen E 16-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een parfummetje voor mijn vrouw ontdekte ik Superwinkel met een goed assortiment en precies wat ik zocht, namelijk Lancome. De site is erg overzichtelijk, dit in tegenstelling van veel andere (grote?) sites. De prijsstelling is zeker concurrerend en de levering snel zoals ze beloven. Voor mij is het echt een superwinkel die ik iedereen kan aanbevelen.

Reageer

Geus 16-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Produkt prima
Belangrijkuiteraard ,stukgoedkoper
In winkels allemaal te duur
Levering vlot!

Reageer

Nieuwrndijk 16-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer hier iets gekocht. Makkelijk op de website te vinden en te bestellen wat ik zocht. Zoals het hoort de volgende dag in huis. Prima.

Reageer

Shana 15-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik shop al jaren bij superwinkel omdat ik erg tevreden ben van hun zeer goede service. Altijd zeer snel mijn bestelling ontvangen en zonder problemen. De beste shop! Ik beveel hem iedereen aan.

Reageer

Lena de Roos 15-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
correct en super snel geleverd beter kan echt niet naar alle tevredenheid netjes ontvangen

Reageer

Bux 15-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, nette prijzen. Het geleverde product was het bestel de, zoals verwacht.

Reageer

barbara rosik 11-08-2020

Algemene score

1,0
pakje niet aangekomen, ik ben niet tevreden, zo lang gewacht en nu teleurgesteld
Superwinkel 11-08-2020

Beste Barbara,

Jouw bestelling van 31 juli is op 4 augustus afgehaald van het postkantoor. Weet je zeker dat het om een bestelling van Superwinkel gaat?

We horen het graag!

Superwinkel

Reageer

Sam 11-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoopste en snelste levering, zelfs in deze moeilijke uitzonderlijke tijden.
Gewoon TOP!

Reageer

Geertje 10-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste keer bij Superwinkel besteld. Mijn merk eau de toilette is niet vaak in een winkel verkrijgbaar. Bij Superwinkel dus wel, gelijk drie besteld . Snelle levering, super tevreden.

Reageer

Top 10-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
keurige handige website, snelle levering in goede verpakking, spullen 100% kwaliteit

Reageer

Aylin 08-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is top en in orde!! Het pakket kwam snel binnen en ben erg tevreden met mijn bestelling.

Reageer

Jean-Paul 06-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima heldere site, gemakkelijk en snel te bestellen, goed overzichtelijk. Prijzen zijn absoluut OK!
Levering netjes de volgende dag, verzendverpakking ook goed, daar schort het vaak aan bij andere winkels.

Reageer

G. 05-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De naam zegt alles. Is een superwinkel. Woensdag besteld, dondermiddag in huis en de goedkoopste.

Reageer

frannie 05-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super winkel heeft zijn naam niet gestolen is echt de beste prijs voor parfum zalig

Reageer

Ille Demarcke 04-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering. Goede producten! Goed en veilig verpakt. Sterk aanbevolen.

Reageer

Anett 04-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In 1 woord originele parfum netjes verpakt snel thuis en ook nog eens goedkoper dan menige parfumzaak raad het iedereen aan ik ben er blij mee en ga weer gauw wat bestellen ze krijgen van mij een dikke 8

Reageer

Pipa 04-08-2020

Algemene score

1,0
Parfum Cadeaubon gekregen die bij twee webshops was te besteden, dat bleek er maar eentje te zijn.

Ik keek de eerste dag en zag de prijzen van een merk, ik kom drie dagen later terug om te bestellen en zie dat alle prijzen van 13 producten met 20 euro omhoog zijn gegaan.

Reactie winkel: Vette pech, zoek het uit.

Reageer

Hans 04-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel geleverd en heel goed verpakt. Goeie prijs en een uitgebreid assortiment, kom hier zeker nog eens terug voor nog een bestelling!!

Reageer

Isabel 04-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ze leveren precies wat je hebt besteld. Ik stond echt te kijken van het voordeel.
Ook wat ze beloven voor 22.00 uur besteld de volgende dag in huis.
Voor mij geen douglas of ici paris meer.
Top!

Reageer

van Dalen 04-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Top snelle levering, klantenservice meedenkend nadat ik het verkeerde huisnummer had ingevuld.
Goed teleefonisch bereikbaar en mn zoontje was super blij met z’n kwalitatief goeie stunt step Black Dragon. Bestellen hier vast nog eens.

Bedankt

Reageer

MTC 03-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een van de zeer weinige shops die parfum de volgende dag kan bezorgen. Alles netjes en zoals ik had verwacht.

Reageer

Papulla 03-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Handige site, snel besteld en bijna nog sneller geleverd, naam Superwinkel mag dan ook met trots gedragen worden !

Reageer

Gemmie Diependaal 30-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor SUPERWINKEL gekozen omdat ze een hele goede prijs hadden voor mijn parfum en dat ze een SUPERSNELLE levering hebben. Helemaal SUPER dus!!

Reageer

Nikki Verdonck 30-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer ruime keuze aan een zeer scherpe prijs. Ook de verzending was supersnel. Ik kom zeker terug.

Reageer

Jolanda 29-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site, zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Mijn bestelde product had ik binnen 24 uur al in huis, dat doen niet veel bedrijven na!
Al met al, fijn winkelen en snelle levering!

Reageer

José 29-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en een hele goede prijs. Informatie op alle fronten heel erg goed.

Reageer

theo 29-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed overzichtelijke pagina en correcte en snelle afhandeling van de bestelling ook goed verpakt. Tevens een goede mailing aangaande het versturen van het artikel en wanneer bezorgd.

Reageer

Tom Ford 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg snelle levering, zoals beloofd. Veel keuze en de prijzen zijn superscherp. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Reageer

Lian 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel goede service en snelle levering. Top spullen en aan bevelen voor iedereen

Reageer

De Decker Ronny 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle bediening , en goed op de hoogte ge houden over het verloop . Superwinkel is een van de beste en goedkoopste . Zeer aan te bevelen.

Reageer

Maris Sonja 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zou het zeker aanraden voor parfums,al verschillende keren besteld en altijd op tijd geleverd en veel goedkoper dan in Belgie met veel dank daarvoor nu kan ik een flesje meer bestellen

Reageer

Yvonne 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, goede prijs in vergelijking met andere aanbieders en ruim assortiment.

Reageer

Ineke 27-07-2020

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke web.
Correct en het track en trace systeem super.

Reageer

O 27-07-2020

Algemene score

6,0
Ik had 2 parfums besteld 1 der van voor verjaardag maar werd niet ingepakt vond ik jammer want de bezorg service is super binnen 1 dag gelijk gelevert super had het wel voor zo service wel verwacht jammer


Gr o
Superwinkel 27-07-2020

Beste O,

Momenteel bieden we inderdaad geen inpakservice aan. Onze excuses voor het ongemak.

We hopen dit spoedig weer aan te kunnen bieden!

Superwinkel

Reageer

Lisette 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor superwinkel gekozen vanwege de voordelige prijs en de goede reputatie. De levering was super snel en op de gewenste afhaal locatie . Het product was mooi verpakt en van top kwaliteit. Al met al een super ervaring.

Reageer

25-07-2020 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top winkel netjes verstuurd ,en heel snel toppie 👍Ik kom graag een keer weer met een bestelling terug.
Groetjes jeanette.

Reageer

Davin 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke site, ruim aanbod, super goeie deals en een ontzette snelle en nette levering.

Het zou het afmaken als je de mogelijkheid zou hebben om van bepaalde exclusievere parfums ook testers zou kunnen bestellen in 2 tot 10ml.

Reageer

LB 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen problemen ondervonden! Zeer snelle levering, netjes verpakt, gemakkelijk om te betalen via bankcontact!

Reageer

Hans 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide keuze, goede prijs en erg snel geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden middels mail van de stappen van het bestelproces.

Reageer

Gerda 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede duidelijke communicatie via de mail over het bestelde product en de levering ervan. Product kwam op de aangegeven tijd en keurig netjes verpakt.

Reageer

Anneke van der Heiden 20-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen ging gemakkelijk Gelijk kunnen betalen Volgende dag in huis Parfum zat goed verpakt ivm eventuele beschadiging

Reageer

Christel 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en correcte levering, fijne prijs kwaliteit koopje gedaan. Zeker aan te bevelen! Een tevreden Belgische klant 😊

Reageer

Jan 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site, goede marktconforme prijzen en daaronder, en supersnelle levering,kortom 5 sterren, kom zeker weer terug, spaart me een hoop gedoe in de winkels

Reageer

Gerard Troost 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, veel keuze en producten worden snel en vlot tegen voordelige prijzen geleverd. Wij zijn tevreden.

Reageer

Steven 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uiterst gebruiksvriendelijke website! De producten werden onmiddellijk verzonden en in prima staat aan huis geleverd. Onberispelijke service. Je zou er met plezier je bestelling plaatsen. ;-)

Reageer

Kasia 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals belofd, al volgende dag bestelling thuis. Alles compleet en voldoen aan verwachtingen.

Reageer

De wilde 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze waren als enigste waar ze nog het product verkochten wat ik wilde hebben. Erg blij mee.

Reageer

Toon meer reviews