Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 303 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vivi 13-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs was voordeliger dan andere online winkel, bestelling wordt mooi ingepakt en de volgende dag ontvangen, betaling mogelijkheid, persoonlijk vind ik een mooi ervaring om bij Deloox.nl te winkelen.

Reageer

Ell 10-12-2022

Algemene score

7,0
Leuke webshop. Er stond wel bij vermeld dat als ik een bestelling zou plaatsen voor 21u deze de dag erna zou geleverd worden, dit was niet het geval. Had hier wel op gerekend voor een verjaardag.

Reageer

Anna -Maria Eeckhoiy 09-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik woon in België, en mijn bestelling was hier al 3 dagen nadien , super !!
Als ik iets in België zelf bestel , duurt het langer eigenlijk niet normaal !!
Ik ben dus heeel tevreden, en ga zeker de volgende keer bij jullie bestellen
Dank u wel voor de hoede service

Reageer

Stefan 08-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke overzichtelijke site, met keuze voor cadeauverpakking die ook zeer netjes is. Alleen jammer dat er vermeld stond dat pakje de dinsdag ging geleverd worden en dit was pas de woensdag, hiervoor toch een min puntje.

Reageer

Viv 08-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering was snel en correct. Het product is exact hetgeen we wilden en de levering is sneller aangekomen dan verwacht.

Reageer

Danielle Brits 07-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was mijn eerste bestelling bij Deloox.nl en was zeer aangenaam verrast door het grote aanbod en de zeer gunstige prijzen. Ik heb zelfs een parfum terug gevonden die ik hier in België niet meer vond. Ik ga zeker en vast nog bestellingen plaatsen.

Reageer

Veerle 07-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te shoppen, goed aanbod, aantrekkelijke prijzen, goede opvolging en info over verzending en snelle levering.
Jammer dat er geen staaltjes of testers meegeleverd werden. Wel een ticket van de staatsloterij maar ik woon in België...

Reageer

M&H 07-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen en een snelle levering van de producten .
Goed ingepakt en duidelijke informatie over de levering .

Reageer

Mb 05-12-2022

Algemene score

8,0
Mooie site goede service lekkere parfum snelle levering
Mooie merken mooie lekkere geuren

Reageer

Lisa 05-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding en een snelle levering, alleen de inpakservice liet te wensen over. Maar dit is uiteindelijk snel en netjes gecompenseerd.

Reageer

Ellen Holleman 04-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede duidelijke webshop. Snelle levering en netjes verpakt. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk.

Reageer

Sparrie59 04-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitgebreid assortiment met een gunstige prijs. En ook nog eens snel bezorgd. Wat wil je nog meer?

Reageer

Toine 04-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima verpakt verzonden super goeie site met veel uitgebreide assortiment aan geuren .

Reageer

Anneke 04-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, en wat olaplex betreft, de laagste prijs.
Ik ben heel tevreden.

Reageer

Diane Janssens 03-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is de enige shop waar ik dit product vindt en aan een zeer voordelige prijs

Reageer

G 02-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en artikel voldoet aan de verwachtingen. Mooie prijs/kwaliteit verhouding.

Reageer

Yade van Leeuwen 01-12-2022

Algemene score

1,0
Vorige week vrijdag mijn pakketje besteld, zou de volgende dag binnen komen. Het is nu bijna een week later en mijn pakketje is er nog steeds niet!
Hele slechte service.
Deloox 02-12-2022

Excuses voor de vertraging bij Budbee. Het pakket zal morgen worden aangeboden.

Reageer

Sigmans 01-12-2022

Algemene score

7,0
Ik vind het jammer dat rond Black Friday de prijs snel veranderd .ik koop voor 32 eurocent een week van te voren was het 28 euro. Daags nadat ik gekocht heb krijg je weer de prijs van 28 euro..jammer is dat,

Reageer

Pepinho 01-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijzen voor de artikelen en het werd snel geleverd! Ik ben heel tevreden!

Reageer

Kylie 01-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top site kocht hier een luchtje. Goedkoper dan bij andere sites en winkels. Zelfs tijdens de blackfriday deals. Snel bezorgt net als de vorige keer dat ik hem heb besteld. Alleen retour kosten zijn niet gratis ook niet veel maar toch.

Reageer

Jolande 30-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier vindt je teminste ook luchtjes die niet jn de standaard winkels verkocht worden.
Duidelijke website.
Snelle nette levering.

Reageer

Michiel 30-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Produkt wat je wilt is makkelijk te vinden op de site en afhandeling is snel en duidelijk

Reageer

Huub 29-11-2022

Algemene score

9,0
Per toeval op jullie website gekomen om een lekker geurtje voor mijn vrouw te kopen. Website is functioneel makkelijk, product is helder omschreven en de prijs was ook nog eens super. Bestelling kwam zoals gepland. Zeer tevreden over. Bedankt.

Reageer

Sandra 28-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top, de bestelling en levering liepen ook in deze drukke tijd, keurig op tijd

Reageer

Gelder 28-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed product, helaas liet de levering wat te wensen over.
Maar ik vermoed dat dat aan de bezorger lag.

Reageer

Toon meer reviews