Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 301 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ricky 24-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service,goede deals,ik ben heel tevreden.ik wens jullie prettige feesten.doe zo verder ....

Reageer

Marleentje 19-12-2022

Algemene score

10,0
Snelle bezorging , goed verpakt , en vooral super gunstig geprijsd ..een echte aanrader

Reageer

teeuwen 19-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Deloox.nl kan je voordelig de meest uitlopende geurtjes kopen. De website is duidelijk en overzichtelijk. De ene dag besteld en de volgende dag al in huis. Bij het bestellen kan je zien of het artikel op voorraad is. Een groot aantal geurtjes zijn diverse euros goedkoper dan bij andere webshops. Ben een zeer tevreden klant.

Reageer

Inge dekkers 18-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je kan hier voor een goede prijs je eau de toilette bestellen, wordt snel geleverd en goed verpakt! Ik raad je aan hier te bestellen.

Reageer

Karen van Walsum 18-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De parfum was niet alleen het goedkoopst van alle aanbieders zoals Douglas, Notino, Bol, Ici PARIS enz . Het werd snel gratis bezorgd en je had ook de optie het te laten inpakken! Blij!

Reageer

Rens 15-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering van produkten voor goede prijs lekkere geuren cadeaux gegeven aan 2 goede vriendinnen

Reageer

Dewy 15-12-2022

Algemene score

10,0
Al lange tijd klant van dit bedrijf. Helemaal geweldig! Betrouwbaar en zeer correct! Nooit een probleem mee gehad. Producten zijn uitstekend en de snelle service is een dik pluspunt! Ik bestel zeker nog in de toekomst! Voor de beste parfum, make up, haarproducten en meer voor een heel leuke prijs zou ik zeker eens een kijkje nemen!

Reageer

John Boel 14-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk correcte levering en laagste prijs voor dit produkt, sterk aanbevolen.

Reageer

John 13-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste keer iets naar volle tevredenheid besteld vandaar de 9 en geen 10. Want ik vind dat een bedrijf altijd scherp moet blijven. De bestelling verliep vlot en het pakket werd keurig bezorgd op de afgesproken datum. Pakket was prima verpakt en de producten in het pakket voldoen uitstekend

Reageer

Liesbeth Robbers 13-12-2022

Algemene score

10,0
Bestelt en een dag later al in huis, super. Grote keuze en makkelijk te zoeken. heel blij met DELOOX. Ga zeker nog vaker bestellen.

Reageer

Vivi 13-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs was voordeliger dan andere online winkel, bestelling wordt mooi ingepakt en de volgende dag ontvangen, betaling mogelijkheid, persoonlijk vind ik een mooi ervaring om bij Deloox.nl te winkelen.

Reageer

Ell 10-12-2022

Algemene score

7,0
Leuke webshop. Er stond wel bij vermeld dat als ik een bestelling zou plaatsen voor 21u deze de dag erna zou geleverd worden, dit was niet het geval. Had hier wel op gerekend voor een verjaardag.

Reageer

Anna -Maria Eeckhoiy 09-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik woon in België, en mijn bestelling was hier al 3 dagen nadien , super !!
Als ik iets in België zelf bestel , duurt het langer eigenlijk niet normaal !!
Ik ben dus heeel tevreden, en ga zeker de volgende keer bij jullie bestellen
Dank u wel voor de hoede service

Reageer

Stefan 08-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke overzichtelijke site, met keuze voor cadeauverpakking die ook zeer netjes is. Alleen jammer dat er vermeld stond dat pakje de dinsdag ging geleverd worden en dit was pas de woensdag, hiervoor toch een min puntje.

Reageer

Viv 08-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering was snel en correct. Het product is exact hetgeen we wilden en de levering is sneller aangekomen dan verwacht.

Reageer

Danielle Brits 07-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was mijn eerste bestelling bij Deloox.nl en was zeer aangenaam verrast door het grote aanbod en de zeer gunstige prijzen. Ik heb zelfs een parfum terug gevonden die ik hier in België niet meer vond. Ik ga zeker en vast nog bestellingen plaatsen.

Reageer

Veerle 07-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te shoppen, goed aanbod, aantrekkelijke prijzen, goede opvolging en info over verzending en snelle levering.
Jammer dat er geen staaltjes of testers meegeleverd werden. Wel een ticket van de staatsloterij maar ik woon in België...

Reageer

M&H 07-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen en een snelle levering van de producten .
Goed ingepakt en duidelijke informatie over de levering .

Reageer

Mb 05-12-2022

Algemene score

8,0
Mooie site goede service lekkere parfum snelle levering
Mooie merken mooie lekkere geuren

Reageer

Lisa 05-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding en een snelle levering, alleen de inpakservice liet te wensen over. Maar dit is uiteindelijk snel en netjes gecompenseerd.

Reageer

Ellen Holleman 04-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede duidelijke webshop. Snelle levering en netjes verpakt. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk.

Reageer

Sparrie59 04-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitgebreid assortiment met een gunstige prijs. En ook nog eens snel bezorgd. Wat wil je nog meer?

Reageer

Toine 04-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima verpakt verzonden super goeie site met veel uitgebreide assortiment aan geuren .

Reageer

Anneke 04-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, en wat olaplex betreft, de laagste prijs.
Ik ben heel tevreden.

Reageer

Diane Janssens 03-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is de enige shop waar ik dit product vindt en aan een zeer voordelige prijs

Reageer

Toon meer reviews