Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 301 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jos 28-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit voor aangeschafte product plus
snelle levering . Makkelijk te bestellen op de website

Reageer

Robert 28-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoop en toch goede kwaliteit. Mijn bestelling werd snel en correct bezorgd. Ik kreeg berichten en werd op de hoogde gehouden over bezorging van mijn bestelling. Ik heb vaker bestellingen bij Superwinkel.nl geplaats en ben erg tevreden over hun producten en servies.

Reageer

H. Hoogstra 28-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze goede prijs verhouding en duidelijk traceerbaar en vlotte levering. TOP WINKEL

Reageer

Afrim 27-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Recherche sur le site très facile. Très bonnes offres. Dans notre cas nous n'avons pas trouvé moins chers ailleurs. Le flacon de parfum était très bien emballé et nous avons reçu notre achat déjà le lendemain...incroyable car nous habitons en Belgique.

Reageer

John 27-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede online winkel, scherpe prijzen, levering ging ook snel en goed dus al met al prima!

Reageer

Anke 26-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kiezen voor Superwinkel omdat de prijzen heel vriendelijk zijn! Bovendien is de website zeer overzichtelijk en geeft veel info over het product wat men wil aanschaffen. En áltijd wordt de bestelling, keurig verpakt, heel snel geleverd.
Stiekem hopen we steeds dat er een proefje bij zit, al is ‘t maar om je te verleiden voor een volgende aankoop.!

Reageer

B Brug 24-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, uitgebreide collectie. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Als er vragen zijn is de klantenservice op een normale manier te bereiken. Gewoon even bellen en klaar. Pakketje werd snel geleverd. Keurig.

Reageer

Peter 23-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van bestellen tot de het leveren ging PERFECT.!!!
Niets op aan te merken en houden zo.

Reageer

Ilse 23-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige site, snelle levering en correcte mailtjes. De geleverde producten komen overeen met het bestelde. De aanbiedingen zijn aantrekkelijk.

Reageer

Bloemberg 23-09-2021

Algemene score

1,0
Ik ontving wat ik geloof is een namaak product en superwinkel komt met alle soorten verhalen en weigert het product terug te nemen. Zeer slechte klantenservice!

Reageer

Nissrine 23-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorging is altijd netjes op tijd en de producten zijn van een goede kwaliteit. En mooie lage prijzen natuurlijk

Reageer

Onno 22-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de zoveelste keer goedkoper dan zowel Bol als Amazon. Duidelijke updates over de bestelling en levering.
Als ze overstappen van DHL op PostNL voor de levering is het helemaal perfect.

Reageer

Ims 22-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Alles is vrij overzichtelijk. En product en prijs zijn aardig met elkaar in verhouding.

Reageer

Marijke 22-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel is wel zo super TOP,elke keer wordt ik blij van de producten die ik bestel! De levering is goed op tijd en vooral
goed verpakt!

Reageer

Bianca 21-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fidjii een heerlijk geurtje die ik in mijn 20-tig jaren gebruikte. Was de volgende dag in huis. Keurig verpakt. F oijn ook dat er geen verzendkosten betaald hoefde te worden.

Reageer

WILLIAM 21-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk, snelle verzending, veilige betaling, zeker een aanrader.!!!

Reageer

Karin-B 21-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb meerderen malen al besteld !
Originele producten !
Snelle levering !
En dan nog wel heel voordelig en mooie acties !

Reageer

JAN 21-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed aanbod van diverse merken aan scherpe prijzen.
Snelle service & prima levering. Reeds diverse malen genoten van jullie producten.

Reageer

Kim 20-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne site om op te winkelen en erg snel met levering. Site heeft goede prijzen.

Reageer

Koen 20-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al jaren klant bij deze webshop.
De bestellingen zijn altijd keurig optijd, netjes verpakt, en ook de actuele voorraad is altijd up to date.
Iets waar vele webshops nog wat van kunnen leren.
Bovendien heeft Superwinkel veruit de beste prijzen voor onder andere parfums.
Veel goedkoper ga je ze niet vinden.

Ik ben al met al een dik tevreden klant en dit zal ook zeker zo blijven. Voor mij nooit geen andere webshop meer.

Reageer

nel 20-09-2021

Algemene score

10,0
super winkel alles net verpakt en erg goed ik weet zeker dat mijnvolgende bestelling weer daar is

Reageer

Robbie 19-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vaker besteld, ruim assortiment in parfum en altijd scherpe prijzen. Echte aanrader!!

Reageer

Goelie corvers 19-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een hele goeie shop snelle levering en altijd mooi ingepakt als je het er bij kiest, zeer tevreden van de site ook eerlijke prijze en heel veel keuze!
Zeker een aanrader!
Dit was de eerste keer dat ik er bestelde maar zeker niet de laatste keer! Zeker voor herhaling vatbaar!
Ga er nog vaak bestellen!

Reageer

Francine 18-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vlotte levering vandaag besteld morgen al geleverd ook steeds onmiddelijk antwoord op vragen zoals leveringen van produkten of merken die wij niet vinden

Reageer

mary lou 17-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
pakje is goed aangekomen en supersnelle bediening. Wij zijn zeer tevreden.Wanneer wij terug iets nodig hebben zullen wij zeker terug bestellen.

Reageer

Toon meer reviews