Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JVR 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ongelijke prijs / kwaliteitsverhouding. Als je vergelijkt met andere webshops is er een groot verschil. Aanrader.

Reageer

an vanrillaer 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
was makkelijk, goedkoper dan ergens anders en belofte van levering perfect nagekomen

Reageer

Marieke 02-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De beste prijs voor het product, zeer snelle levering( zoals beloofd de volgende dag in huis) en goede updates. (vwb verzenden )

Reageer

Nol van den Berg 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vlotte perfecte aflevering, en heel blij met het artikel, doet wat hij beloofd

Reageer

Roger 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De meeste parfums zijn een stuk goedkoper dan in de winkel, helaas geldt dit niet voor iedere parfum maar dat is geen ramp. De levering is ook snel, top dus!

Reageer

erria 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heerlijke geuren voor een heel schappelijke prijs. Snelle en juiste levering.

Reageer

Stephany Van Minde 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een overzichtelijke website met goede korting. Je kan je bestelling snel en gemakkelijk plaatsen en de levering is evenals super snel!

Reageer

risaldy 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
1e keer dat ik via deze webwinkel een aankoop heb gedaan, de levering was een dag later omdat er een sorteerprobleem was. product is goed aangekomen

Reageer

Rowdy 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de bestelling zeer snel gekregen. Werd perfect op de hoogte gehouden waar mijn bestelling zich bevond.
Bij mijn vorige bestellen was dat ook al zo. Had toen ook per abuis 2x besteld en dezelfde dag werd mijn geld voor de dubbele bestelling al terug gestoord.

Reageer

Ing 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via een collega op jullie site gekomen. Wat een toffe site en prima prijzen. En een waanzinnig snelle levering. Top .

Reageer

Jet 26-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima aanbiedingen!
De bestelling is snel en correct uitgevoerd.
Helemaal tevreden.

Reageer

Karin 26-01-2019

Algemene score

10,0
Ik was blij verrast vanwege de prijs, Superwinkel was voor mij nog onbekend en dus was ik in eerste instantie wat voorzichtig. Er waren zoveel positieve ervaringen, wat me vertrouwen gaf. En dat heeft Superwinkel ook waargemaakt. De site geeft duidelijke en overzichtelijke informatie en een snelle levering!

Reageer

Jopie 22-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering . Zoals op de site wordt aangegeven. Prima en duidelijke website.

Reageer

Carin 21-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie website. goede producten, lage prijzen, prima service m.a.w. echt een aanrader.

Reageer

Anita 21-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site, supersnelle bezorging en de prijzen van met name gerenommeerde parfum merken liggen veel lager dan bij een parfumerie. Fijn dat ik deze site ontdekt heb, ik weet wel waar ik voortaan mijn luchtjes bestel.

Reageer

Suus 20-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kende superwinkel nog niet, dus bij de eerste aankoop gekozen voor afterpay, altijd fijn dat dit kan en geeft vertrouwen! De bestelling werd keurig bevestigd en volgens afspraak volgende dag bezorgd. En ook nog eens stukken goedkoper dan andere aanbieders! Was de eerste, maar zeker niet laatste bestelling bij Superwinkel.nl!!

Reageer

Huys Martine 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering.Goed verpakt.Zeer tevreden met de parfum.Al verschillende soorten parfums besteld 'zoals Miller Winch en Patchoeli

Reageer

Jeanne Koekhoven 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zijn van hun woord s'avonds bestelt volgende dag geleverd afleveraar heel vriendelijk zelfs tot boven gebracht

Reageer

amspra 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is inderdaad een super winkel. De parfum die ik besteld heb, had een hele gunstige prijs. Het bestellen ging super gemakkelijk en de bezorging super snel. 's Avonds besteld, de volgende morgen bezorgd. Wat wil je nog meer! Bedankt, mijn dochter was heel blij met het cadeautje.

Reageer

Heidi 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Voordelig geprijst en snelle levering. Wel heel jammer dat van de twee bestelde flacons gezichtsreiniging er eentje heeft gelekt, omdat de dop niet goed vastgedraaid zat.
Voordeel van de twijfel; ik zou er best opnieuw iets bestellen.

Reageer

Lizzy Berkers 12-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze site gekozen omdat hij het goedkoopste was! Dit is zeker positief, ik vond de levering enorm goed! Enorm snel ook ik was er heel blij mee, dit heb ik ook in een mail gezet toen mijn product geleverd was. De mails die ze sturen zijn ook enorm duidelijk en snelle reactie! Ik raad anderen de site zeker aan! Onder andere mijn zus al gedaan!

Reageer

Mjtje 09-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Volgende dag al geleverd, super winkel is super, doen wat ze beloven. Netjes verpakt. Duidelijke website. Overzichtelijk.

Reageer

Bennie 08-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goede service. Product besteld en de volgende dag, in leuke kadoverpakking ontvangen. Super tevreden over Superwinkel.nl.

Reageer

Anneke 08-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geregeld , makkelijk te bestellen en snel geleverd. In een woord geweldig!

Reageer

Vina 04-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Very fast delivery, good and easily accessible pick up points, nice packing. Competitive price.

Reageer

Stella 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de "eindejaarsdrukte" toch super snel geleverd. Complimenten voor deze goede service!

Reageer

Karinkeu 01-01-2019

Algemene score

10,0
Goede site, duidelijke info, juiste informatie over levering en snelle levering. Helemaal niets op aan te merken, top!

Reageer

Sergio 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super deal, heel goede opvolging en met kers op de taart levering sneller dan voorzien.
Echt de moeite

Reageer

Marijke 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle zoekfunctie van de website. Website is overzichtelijk. Goede prijs, snelle levering!

Reageer

Yvonne 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was op zoek naar een eau de parfum... Yes I Am deze winkel was de enige die hem had....keurig verzorgt en super mooi in gepakt (Kerstcadeau ) en andere dag in huis👍👍

Reageer

Benedicte 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling is zoals ik het verlangde, op tijd en goed
Geen verzendkosten, tip top!

Reageer

Lieke v Sprang 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig En yes mijn Parfum hadden ze Geweldig Besteld en de volgende dag al in huis En dat in december Super Ga echt meet bestellen 🎁⭐️❤️

Reageer

Tattie 26-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer mooie prijs voor kwaliteitsvolle parfum. Levering was op tijd en zoals aangegeven op de website.

Reageer

AlbieK 26-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en super mooi ingepakt! Na het zoeken naar het juiste cadeau met de juiste prijs uitgekomen bij de superwinkel.nl

Reageer

Hans Sijbers 26-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere informatie en duidelijk inzicht in de producten en scherpe prijsstelling. Snelle en zorgvuldige levering.

Reageer

R.I.P. de Vreeze 26-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is geleverd conform de verwachtingen van de webwinke . Zelfs in een drukke tijd
één dag voor kerstmis. vandaag bestellen morgen in huis Tevens wordt je goed geïnformeerd
op welk tijdstip er geleverd wordt.

Reageer

Ed 26-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg prettige ervaring met deze winkel. Ik wilde een parfum aanschaffen, maar twijfelde over de kwaliteit. Daarover heb ik een email gestuurd in de week voor kerst (wss de drukste week van heel het jaar!). Ik kreeg vrijwel meteen een correct en bruikbaar antwoord terug. Daarom heb ik de parfum besteld en eigenlijk al rekening gehouden met vertraging van levering (dus niet in 24 uur) ivm de kerstdrukte waar zowat alle webshops mee te maken hebben gehad. Maar tegen mijn verwachting in ontving ik de volgende dag het pakje al!!! In de tussentijd keurig op de hoogte gehouden over de voortgang. Een grote pluim voor deze winkel, die zijn zaken keurig op orde heeft!!

Reageer

Rimmie Schoofs de Vries 25-12-2018

Algemene score

8,0
Het product is goed en dan ook echt goed. Echter de afspraak dat dit aan huis geleverd wordt is een HEEL stuk minder goed geregeld. Tot mijn verbazing kreeg ik bericht dat mijn bestelling de volgende dag, in mijn geval na het weekeind kon afhalen bij een servicepunt terwijl ik gewoon thuis was. Er was helemaal niet aangebeld om het af te leveren, maar rechtstreeks naar een afhaalpunt gebracht waar je het op kon halen. Dus het thuis bezorgen kan beter ofwel meteen laten bezorgen bij een afhaalpunt dan heb je de bestelling ook een dag eerder in huis.

Reageer

Jos 25-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering ..en perfecte bestelling ,beveel deze aan andere.zou daar weer bestellen

Reageer

cynthia 25-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer snelle en correcte levering in België.
prijzen van parfums zijn goedkoper.

Reageer

Walter Deijnne 25-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze webshop doet zijn naam
“Superwinkel” eer aan. Zeer vlotte levering. Makkelijke website. Meer dan goede informatie over het tijdstip van leveren . Goede prijs kortom een SUPERWINKEL.

Reageer

Ronja 25-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de eerste keer besteld en dat is een positieve ervaring. Goede prijs en vlotte levering.

Reageer

Marja 25-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel doet zijn naam eer aan SUPERWINKEL! Om 20.30 uur besteld en de volgende ochtend al in huis voor een SUPER prijs.

Reageer

Adil Jouaher 24-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service.
Woord en daad.
Bedankt voor dat jullie t waar maken wat jullie verkopen zoals woord en daad.
Gr een super tevreden klant.

Reageer

Ed 24-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte levering en scherpe prijzen! De doen wat ze beloven. Met recht een superwinkel!

Reageer

Marieke 24-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs, snelle levering en heerlijk luchtje ...ik kan deze webwinkel iedereen aanraden

Reageer

De Clercq Erwin 24-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website ; overzichtelijk en een meer dan ruime keuze. Gemakkelijke betalingsmodaliteiten en een vlugge correcte levering. Een toppertje !!!

Reageer

Rita 24-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was voorheen niet bekend met deze winkel maar mijn eerste bestelling is goed bevallen.
Snelle en correcte levering en bovendien tegen een hele scherpe prijs, echt prima!

Reageer

Strveb De Lange 24-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerlijk en betrouwbaar....vrees was ongegrond. Per mail werd alles duidelijk kenbaar gemaakt én het bestelde werd op correcte tijdstip afgeleverd, tevens in onberispelijke staat. Doen!

Reageer

Rob 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede verhouding prijs/kwaliteit. Snelle levering. Motivering zit niet in de kwantiteit van de beoordeling maar in de kwaliteit.

Reageer

Toon meer reviews