Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M Duijst 02-12-2018 Via de website gekocht

Snelle levering. Goede prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede betrouwbare site waar je voor veel goedkopere prijzen dezelfde artikelen kan kopen als in de winkel.
Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanra 02-12-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Net superwinkel ontdekt. Groot aanbod,snelle service. Hopelijk hoop ik in de toekomst ook relevante kortingen te mogen ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Esther 01-12-2018 Via de website gekocht

Goede service! Nog betere prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer scherpe prijzen en hele snelle levering. Het is ook netjes verpakt. Ik zou zeker weer kiezen voor deze website

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantal 30-11-2018 Via de website gekocht

Na 10 dagen nog steeds niets ontvangen!!

Algemene score

1,0
Op 20-11 een cadeautje besteld voor Sinterklaas. Levertijd zou 1-3 werkdagen zijn. Kreeg op 22-11 een mail dat bestelling niet op voorraad was, maar dat de verwachting was dat deze binnen 3 werkdagen wel verstuurd kon worden. Verder niets meer gehoord. Heb op 28-11 zelf contact opgenomen. Toen zeiden ze dat bestelling op 29-11 Waarschijnlijk verstuurd zou worden, maar vandaag (30-11) nog steeds niets ontvangen!!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 03-12-2018

Beste Chantal,

Vervelend om te horen dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen. Er zijn inderdaad helaas wat leveringen vertraagd door de drukte in verband met Black Friday en Sinterklaas. Wat is je ordernummer? We kijken graag nog een keer met je mee.

Superwinkel

Reageer

Saskia 30-11-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kreeg deze tip van mijn dochter, gunstige prijzen en een snelle service. Genoeg keuze en goede beschrijvingen van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 30-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en snel geleverd

Algemene score

9,0
Goede website makelijk en overzichtelijk een goede service en een snelle levering en op tijd geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wil Smits van der Poel 29-11-2018 Via de website gekocht

Superwinkel met super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een overzichtelijke website, met heel veel keuze, voordelige prijzen, en een super snelle levering, kortom een aanrader.

Reageer

angelique 29-11-2018 Via de website gekocht

Met recht een superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
na een tip van een collega die ook zeer tevreden was over haar ervaringen met de superwinkel
ben ik zelf eens op de site gaan kijken. De site is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik.
De aanbiedingen en de prijzen zullen je verbazen en verblijden. De bestellingen worden snel en
correct afgehandeld . Kortom super prijzen voor super producten en daarom met recht een
superwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antonius 29-11-2018 Via de website gekocht

te laat!

Algemene score

5,0
de volgende dag leveren? vergeet het maar! 3 dagen later!!!! en blijkbaar houden jullie niet van kort en bondig....

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 29-11-2018

Beste Antonius,

Vervelend om te horen dat je pakketje te laat is geleverd. Helaas was dit niet helemaal onoverkomelijk met de drukte in verband met Black Friday en de aankomende feestdagen.

We begrijpen niet helemaal wat je bedoelt met 'blijkbaar houden jullie niet van kort en bondig'. Als je contact met ons opneemt per e-mail of telefoon, dan helpen we je graag verder.

Superwinkel

Reageer

Monique 29-11-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare webwinkel super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en overzichtelijk website mooie aankleding en keuze genoeg.voor ieders is er wel wat te vinden ga zo door

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Van Helsuwé 29-11-2018 Via de website gekocht

Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is vlot, professioneel en met de nodige zorg, verlopen! Aanrader om mee te werken! Ruime keuze aan producten ook... met een prima prijs/kwaliteit verhouding! Betrouwbare winkel ervaring!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 28-11-2018 Via de website gekocht

Vreemd bedrijf

Algemene score

1,0
Levering gaat compleet mis en klantenservice reageert niet.
Wel betaald, niets gehad.
Diverse mails gestuurd, geen enkele reactie!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 29-11-2018

Beste Koen,

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 18:00 uur bereikbaar, zowel telefonisch als per e-mail. Als we niet hebben gereageerd, hebben we je e-mails niet ontvangen.

Neem vandaag even contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Superwinkel

koen 30-11-2018

Nou, eindelijk reactie vandaag, Kennelijk kunnen ze geen mails lezen die verstuurd worden met gmail oid. Heel raar en vreemd. Ik ontvang hun reclame anders prima op mijn gmail- account.

Eerst contact met medewerker 1, F.. Aardig, vriendelijk maar niet al te snel van begrip en kan kennelijk ook geen bijlages in mail openen. Uiteindelijk begreep ze het probleem. Maar echt een oplossing had ze ook niet.

Toen medewerker twee, A. ronduit schofferend hoe weinig begrip en verantwoordelijkheidsgevoel deze aan de dag legt. Als ik de eigenaar van de zaak was, stond mijn schoenafdruk nu op haar achterste.

We gaan hier dus niet uitkomen.
Klacht maar als onopgelost archiveren.

koen 30-11-2018

Nog even voor de duiding. Na veel vijfen en zessen en herhaaldelijk blijven uitleggen wat in mails aan Superwinkel stond die ze kennelijk niet konden of wilden lezen, heb ik gezegd,... Ok kennelijk hebben jullie een contract met jullie bezorgpartner die niet overeenkomt met wat jullie met je klanten afspreken... Maar los dit nu op. Zorg ervoor dat ik op 5 december de bestelde producten heb. En wat betreft de locatie en bezorgmethode sta ik open voor opties. En ik ben bereid er nog een keer voor betalen - erop vertrouwende dat ik tzt restitutie krijg voor de verdwaalde bestelling.

De geboden oplossing was: sorry, gaat niet, kan niet, ziet u niet dat wij onze best doen met de oplossingen die wij bieden.

Sorry, welke oplossing? Alleen ergernis en problemen.

Reageer

Judy 28-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens black friday wilde ik mezelf verwennen met een lekkere parfum, ik zag tot mijn verbazing dat deze alsnog €90 kostte bij winkels zoals douglass en ici paris, ik herinnerde me superwinkel en wat voor geweldige parfum ik daar ooit gekocht had. Op de website van superwinkel was exact dezelfde parfum ( nieteens in de sale!) voor €75. De verzending is heel erg snel en de parfum ruikt heerlijk. Originele verpakking en alles ziet er goed uit. De geur blijft ook lang hangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose vis 28-11-2018 Via de website gekocht

Super snelle service

Algemene score

10,0
Na 24 uur bestelling binnen. Voor mij de goedkoopste aanbieder. Scheelt 47€ 👍🍀top deal dus. Gewoon zoeken op goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bettine Hamers 28-11-2018 Via de website gekocht

Zeer scherpe prijzen, snelle levering, kortom geweldig!

Algemene score

10,0
Ik heb al eerder besteld bij superwinkel en was daar zéér tevreden over. De prijs is altijd heel goed, het wordt altijd de volgende dag geleverd en altijd keurig verpakt. Ik bestel nooit meer ergens anders👌🏻

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 28-11-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijk eenvoudig te bestellen en supersnelle levering en zeer ruime keuze.
Echt een aanrader😃

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.m. van meurs 28-11-2018 Via de website gekocht

winkel om veel te gebruiken !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer snelle bezorging.....keurig en solide verpakt....prijzen die zeer aantrekkelijk zijn....ruime sortering....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dana 27-11-2018 Via de website gekocht

Handig overzicht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn overzicht en handig dat je meerdere bestemmingen kan ingeven. Wat nog idealer zou zijn is als de datum ook op ongeveer ingesteld zou kunnen worden (dat de site dus de goedkoopste data weergeeft die ongeveer rondom de doorgegeven datum liggen).

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jose Rozema 27-11-2018 Via de website gekocht

Snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk je geur te vinden in de shop. Snel bestellen en de volgende dag netjes geleverd! Top geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cora de Boed 27-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, prachtige, duidelijke foto's, goede uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenmaal de keuze gemaakt voor dames- heren, ( lijkt mij gemakkelijker bij de parfum als je al bovenaan kunt kiezen voor dames/ heren.), is het goed kiezen , staan prachtige foto's, waardevol vond ik de reviews.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kitty 27-11-2018 Via de website gekocht

super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik was al een tijdje op zoek naar deze parfum maar vond hem erg duur totdat ik deze site ontdekte meteen besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de cree denise 26-11-2018 Via de website gekocht

geen enkele opmerking, prima uitgevoerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vergeleken met verschillende andere leveranciers, bleek "superwinkel" de goedkoopste te zijn, wat betreft door mij gekozen parfum. 1 enkele vraag gesteld en binnen de kortste keren een degelijk antwoord gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulien 26-11-2018 Via de website gekocht

Super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en het product is ook origineel 🤗👍🏻Heerlijke parfum, producten netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk R. 26-11-2018 Via de website gekocht

Geleverd op beloofde tijdstip

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had overal gekeken waar mijn artikel op voorraad was, maar niemand kon binnen 1 dag leveren, behalve Superwinkel. Had wel nog gebeld of het artikel inderdaad nog op voorraad was, en dat was het geval. Volgende dag netjes bij DHL buurtpunt afgehaald. Toppie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Fase 22-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jullie hadden de parfum die mijn vrouw voor haar verjaardag wilde hebben. Als dat dan ook nog binnen 24 uur 's avonds bezorgd wordt met een prachtige cadeauverpakking kun je bij mij niet meer stuk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Britt 22-11-2018 Via de website gekocht

Super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond de serves onwijs goed
Een snelle levering en je krijgt waar voor je geld
Ik heb al meerdere mensen in mijn omgeving verteld over deze site.
De site is makkelijk en overzichtelijk in elkaar gezet zodat jong en oud er gebruik van kan maken.
Nogmaals een super geweldige winkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet van der Leek 21-11-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel. + Track en Tracing. Precies volgens planning de juiste spullen geleverd.

Keurige rapportage op email en juiste afschrijving.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yousra 19-11-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was niet bekend met de site moest het even afzien. Maar ik had binnen 1 dag mijn product in huis. Kreeg vrij wel gelijk mail dat mijn order in werking was.

Ik zou zo weer bestellen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Said 17-11-2018 In de winkel gekocht
Webshop

Goedkoop en snel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een super winkel. Ik zocht spontaan naar een lekkere geurtje en kwam hier terecht. Niet alleen het feit dat het best goedkoop is, is de service ook top! Nooit gehad dat mijn bestelling niet de volgende dag in huis was. Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda wiersma 16-11-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
online bestellen bij de super winkel,gaat super gemakkelijk.Overzichtelijk aanbod en scherpe prijzen.Snelle levering,pakket levering goed te volgen.Vooral het berichtje dat je pakket binnen een half uur bezorgd wordt is SUPER handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dik 15-11-2018 Via de website gekocht

Supersnel, supergoed en supergoedkoop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier al meerdere keren parfum besteld. Geen geleur, bestellen en volgende dag binnen. Hanteren zeer gunstige prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 13-11-2018 Via de website gekocht

Hele goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kon mijn gewenste product eenvoudig vinden op de site en het bestellen ging gemakkelijk. Betalen is zo gedaan en de bestelling ontving ik de volgende dag keurig verpakt door de pakketbezorger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 12-11-2018 Via de website gekocht

snelle en nette levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima webshop, ook voor vragen telefonisch goed bereikbaar en snelle service. Grote keus en prima prijzen. Ook handig dat je vvv bonnen kunt inleveren

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc 05-11-2018 Via de website gekocht

Korrekt. Goederen ok. Supersnel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke ervaring met de webshop. Goeie prijs. Snelle levering. Produkten ok ondanks het feit dat je ze niet overal vind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Meijerink 05-11-2018 Via de website gekocht

Beloofd is beloofd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs is beter dan ergens anders en de volgende dag echt in huis! De website is eenvoudig. Alles perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie 04-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze shop gekozen omdat ze mijn favoriete merk nog verkopen die ik heel moeilijk nog kan krijgen in Nederland. Ik heb besteld en kreeg hem de volgende dag al in huis. Was ik heel blij mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H J de Boer 04-11-2018 Via de website gekocht

Niet verwacht toch op tijd bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks wij iets niet goed hadden gedaan is de bestelling gewoon bezorgd en had ik op tijd mijn fles parfum die ik heerlijk die zelfde avond ( i.v.m. een feestje) nog op kon spuiten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mw. Eisen 04-11-2018 Via de website gekocht

Supersnel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop was het goedkoopst. Razendsnelle levering! Makkelijke site en pakket goed te volgen via track en trace.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 04-11-2018 Via de website gekocht

Super! Een dikke duim ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een super site.
Ze zijn veel goedkoper dan in de winkel.
En er was iets mis gegaan met een vvvbon maar gelijk weer opgelost .
Ik zeg super👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeannette nijland 01-11-2018 Via de website gekocht

supersnelle levering en goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
moesten kadootje voor kleindochter die aan andere kant vsn het land woont dus hier wat besteld super snelle levering en duidelijk top dus

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacq 31-10-2018 Via de website gekocht

Super!

Algemene score

9,0
Superwinkel, super overzichtelijke website, super makkelijk bestellen, super snel bezorgd!!! En ik? Super blij!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kubra 31-10-2018 Via de website gekocht

geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling verliep prima, had mijn order de volgende dag al snel thuis. Ben er erg blij mee. Plus de producten zijn voor een goed prijs!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 30-10-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de shop gekozen op prijs. Ze hadden de beste aanbieding voor de D&G the one for men. Bestel en betaalproces verliep logisch en snel. Vlak voor 22:00 uur besteld en de volgende dag zoals beloofd thuis afgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen Ummels 30-10-2018 Via de website gekocht

snelle en geweldige service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam de winkel tegen tijdens mijn zoektocht naar parfum waar ik een tester van had gekregen. Superwinkel bleek de laagste prijs te hanteren daarbij was het ook nog de duidelijkste site met de beste thuisbezorg service.
Ik heb voor 22:00 besteld en ik had de levering netjes verpakt de volgende middag al in huis!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 30-10-2018 Via de website gekocht

Prima persoonlijke after service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi horloge gekocht via de webshop. Bij aankomst bleek dat onze voorstelling c.q. verwachting anders was dan hetgeen we ontvingen. Foto zag er iets anders uit. Perfect en direct correct opgepakt door de service afdeling. Prima inhoudelijk en snel behandeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charelle 30-10-2018 Via de website gekocht

Fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat ze beloven doen ze ook, dag later bestelling in huis. Erg fijn! En ze zijn niet duur. Ik heb het product zelf nog niet getest (foundation Clinique) maar het is volgens mij gewoon hetzelfde als bij de bekende parfumeries. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 29-10-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles was prima in orde. Nauwkeurigheid van de website, gewenste item zeer vlug gevonden, de prijs dik in orde (goedkoper dan in de winkels) en de snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klara 28-10-2018 Via de website gekocht

Vlotte, snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb op deze site een bestelling gedaan omdat het de goedkoopste was met het product wat ik zocht.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Martijn 28-10-2018 Via de website gekocht

Geur is oud, ruikt zuur.

Algemene score

4,0
Ik vind de shop goed alleen het product is waardeloos. Het merk ruikt niet zoals het behoort te ruiken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiële reactie van Superwinkel 29-10-2018

Beste Martijn,

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over het ontvangen product. Als een product oud is, ruilen we deze kosteloos voor je om!

Stuur ons even een e-mail met je ordernummer, dan helpen we je graag verder!

Superwinkel

Reageer

Sandra 27-10-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering prima levering en een goede prijs. Echt een aanrader. Op naar de volgende levering. Groet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews