Prijzen vergelijking met andere webwinkels
23-12-2018
Goede service van Superwinkel maar toch niet goedkoopste eerlijk gezegd.Ik hoop dat Superwinkel dat ook in de gaten houdt want concrettie is niet zo leuk.
Anita
23-12-2018
De levering was snel, echter op de dag van levering zag ik dat mijn bestelling 7€ goedkoper was, zeer onvriendelijk door de klantenservice geholpen .
B-Tognolli
23-12-2018
Dat jullie service top is en als jullie aangeven wanneer het pakket kom t is het er plus de prijs is goed een aanbeveling voor iedereen
Essie
23-12-2018
Duidelijke site met een heel groot aanbod. Goede en scherpe prijs voor geurtjes, snelle levering!
Jantine
23-12-2018
goeie prijzen voor topproducten en heel snelle service. Bestelprocedure is heel eenvoudig
Petra
23-12-2018
Ik had voor de deze shop gekozen omdat ik er het juiste keukenmix element had gevonden en ze
VVV kaarten aannamen. Info was goed en ik kreeg ook antwoord op mijn vraag bij ‘stel een vraag over dit product’. Alleen het antwoord was verkeerd nadat ik ook nog navraag had gedaan bij bosch zelf of de multimixer bij mijn type apparaat paste. Superwinkel dacht van niet en Bosch zei van wel. Dus ik heb hem toch besteld en hij was heel vlug geleverd de volgende dag. Dat was
Super. Ik vond alleen de enorme doos met enorm veel plastic wat jammer. Had ook kleiner gekund maar mss hadden ze even geen andere doos. Maar ik zou er wel nog een keer bestellen vanwege het snelle antwoorden en snelle leveren. Daarnaast moet ik ook wel zeggen mbt die type nummers voor de bosch keukenapparaten dat dit erg onduidelijk is, dus kan het ze bijna niet kwalijk maken
Barend
22-12-2018
Goede service! Redelijke prijzen en snelle levering. Zeker als je het vergelijkt met douglas of ici paris.
Marc
22-12-2018
Prima en snelle afhandeling ik ben zeer tevreden met het online shoppen bij superwinkel
Nicole
20-12-2018
Zateravond (15/12) bestelling geplaatst en maandagmorgend (17/12)om 10.30 al in mijn gekozen afhaalpunt gaan afhalen.
H van Dunschoten
19-12-2018
Goede begeleiding van het bestelde artikel.
Super snelle bezorging!!
Super winkel is super!!!
Verdiend een 10.
frankie
19-12-2018
Via de website gekocht
digitaal fotolijstje gekocht. aankooptraject gaat goed.
6 weken na verlopen van fabrieksgarantie gaat lijstje stuk. superwinkel geeft dan niet thuis. blijven zeggen dat fabrieksgarantie is verlopen, zoek het verder maar zelf uit. gaan voorbij aan het feit dat er ook een wettelijke garantie geldt. kortom laten consument in de steek
m.lohr
18-12-2018
Heb de shop gekozen omdat ze een goede prijs hebben. Gekozen voor Opium black parfum en het is de echte parfum en geen nep. Na een paar uur ruik je hem nog. Krijg ook vaak de vraag welke parfum ik op heb. Ene dag besteld en de volgende dag in huis. Ik ben zeer tevreden.
a. klerx
17-12-2018
Via de website gekocht
keurig, volgens afspraak, netjes en op tijd geleverd!!!!
duidelijke website en uitgebreide keuze voor iedere beurs!!
saatje123
17-12-2018
Via de website gekocht
Hier wil je niet meer voor naar de winkel! Zo duidelijk, simpel en handig! Veel keuze's, goede prijzen en snelle levering. Met deze kerst drukte gewoon de volgende dag netjes geleverd! Applaus!!
J.H
Via de website gekocht
Super snel geleverd, en een goede prijs verhouding.
Erg tevreden met deze webshop.
Kristel an de breucker
Via de website gekocht
Snelle levering topprodukt nergens anders was het te vinden...mooie website eb grote keuze
Angeline
Via de website gekocht
Goede aanbiedingen, ook veel keus in cadeauverpakkingen. Goede en snelle service. Top, kan niet anders zeggen!
Roy Rotman
15-12-2018
Via de website gekocht
Kwam deze siti toevallig tegen en het product was duidelijk goedkoper dan de andere sites en het kwam gelijk vertrouwd over en dat was terecht super snel geleverd precies zoals belooft en netjes verpakt kortom wij kopen hier vast en zeker meer super bedankt mijn zoontje is heel blij met zijn tractor 😊
Roy Rotman
15-12-2018
Manuel
14-12-2018
Via de website gekocht
Wat een snelle service rond 21.00 nog besteld in de hoop dat het goed komt.. En ja ik kan je nu al met zekerheid vertelle dat ze zich aan hun woord houden ongelofelijk hoe snel ze handellen gewoon top en ik raad ook iedereen aan je hier niet druk om te maken 👌👍 Het is onderweg en morgen kan ik het al op hale om 13.00 gewoon top dus.. Gewoon bestelle en je niet druk maken alles is goed geregeld bij dit bedrijf top..
Daniels Krista
13-12-2018
Via de website gekocht
Ben super tevreden met mijn bestelling!De site is heel overzichtelijk en maakt het bestellen dus gemakkelijk. De prijzen zijn lager dan dezelfde artikelen op andere sites,supersnelle levering!👍
C.J.Blankendaal
13-12-2018
Via de website gekocht
Overzichtelijke site met aantrekkelijke aanbiedingen en uitgebreid assortiment.
Vooralsnog bestel ik altijd toiletartikelen (eau de parfum ed.) omdat ik aan huis gebonden ben en met mijn scootmobiiel de plaatselijke parfumerie niet in kan. Bestelling wordt op tijd aangeleverd, kortom: niets op aan te merken!
Ingrid Wijnants
Via de website gekocht
Super snelle levering meestal de volgende dag al geleverd en keurig netjes verpakt.👍👍👍
Astrid
Een aanrader
Hier ga ik zeker vaker bestellen. Snelle levering en voordelig.
RRFaas
Via de website gekocht
Super voordelig en supersnelle gratis verzending
Zeer uitgebreide en overzichtelijke website. Breed assortiment en de bestelprocedure is eenvoudig en veilig.
Sofie
Via de website gekocht
Echte prijzenkraker voor parfums en snelle levering.heel tevreden over het parfumerie aanbod. Al enkele keren een bestelling geplaatst en steeds tevreden.
Louis
Snel en correct
De prijs was prima (in vergelijking met andere aanbieders, zelfs één van de goedkoopste) en de levering snel en correct.
J. Dekker
Super aankoop
Van bestellen tot aflevering perfect geregeld en supersnel afgeleverd. Ook de prijs was nergens goedkoper, houden zo.
D. Ristic
10-12-2018
Via de website gekocht
Zeer goede service super winkel klopt helemaal !
's avonds 4 December besteld volgende dag 14.00 geleverd. Webshop met zeer scherpe prijzen voor alle bekende merken.
Petra
10-12-2018
Via de website gekocht
Heel blij met deze winkel
Prijstechnisch heel aantrekkelijk. Goede service. Snelle verzending en je wordt van elke stap ik het proces op de hoogte gehouden.
Bianca
Via de website gekocht
Vlotte bestelling, levering en hele goede prijs
Gemakkelijk te bestellen, duidelijk en hele goede prijs/kwaliteit. Men wordt ook continu van de bestelling op de hoogte gebracht via email.
Jeskri
Top Service
Goede prijs/kwaliteit en snelle service, ik zou volgende keer terug kiezen voor superwinkel en aanbevelen aan anderen
Patrick
Absolute aanrader !!!
Producten heel snel gevonden op de web-site. Levering ging heel snel en was perfect te volgen. En daarbij nog eens een heel scherpe prijs. Absoluut TOP.
Saskia
Helemaal prima!
Had een cadeautje gekocht voor de feestdagen. Levering ging perfect en was netjes ingepakt. Helemaal top!
Anparfum
Goede service
Zeer prijsvriendelijk, snelle bezorging, kortom gewoon goed...geur was lekker, dus alles prima..bezorging ook goed..volgende keer bestel ik zeker weer.
Hilde Koning
Via de website gekocht
Geweldig aanbod, en maakt waar wat er wordt beloofd
Voor deze shop gekozen omdat ik hier artikelen terug vind, die elders niet of nauwelijks meer te verkrijgen zijn. Ook nog eens prijsvriendelijk !
Peitah
Via de website gekocht
goede duidelijke site, snelle levering
Ik was aan het zoeken naar een artikel, kwam op diverse sites die mij niet aanspraken, Superwinkel was duidelijk en eenvoudig te regelen. Dezelfde avond al een mail dat de zending klaar stond, spot on bezorgd!
Mario Marcinczak
Slechte onvriendelijk service
Na de 9 dagen artikel is nog steeds niet ontvangen.Bediening weet niet wat gebeurt is met jouw bestelling.Ze zeggen dat moet je nog een paar dagen wachten op de antwoord .Zij lachen ook jouw bouitenlandse uitspraak uit.
Roy Grashuis
06-12-2018
Via de website gekocht
Jullie doen je naam eer aan! Super-Winkelen
Snel-Correct geen bla bla, en de prijs stelling is vooral zonder omwegen gunstig. Verkopen zonder verstopte verhogingen moet verplicht worden!
Lilian
06-12-2018
Via de website gekocht
Zeer goede site, makkelijk en snel te bestellen
Zeer tevreden met aankoop, en snelle levering.
Zal deze beslist vaker bezoeken, en meer aankopen doen.
Loes
05-12-2018
Via de website gekocht
Super snelle service, ondanks drukke sinterklaastijd!
Snelle service, duidelijke website. Makkelijk betalen via ideal. Veilige site. Groot qua keuze. Volgende keer weer
Gina hulst
Goeie service
Veel te vinden vooral en zal er nog naar kijken wat je allemaal te bieden hebt. Het is heel interessant.
Riet Bakker
Geweldig
Mij man koopt regelmatig bij Superwinkel. Ik was op zoek naar Boucheron Eau de Parfum en die was erg goedkoop. Dus vandaar.
Jenny
Via de website gekocht
Goede service en snelle afhandeling
Goede prijzen, gemakkelijk te bestellen en een snelle afhandeling. Hier zal ik vaker een stelling doen.
G. Smienk
Super goed
Snelle website, snelle levering op het juiste moment voor Sinterklaas integenstelling tot andere websites
Joop
Super makkelijk winkelen
Super makkelijk bestellen en een perfecte prijs kwaliteit verhouding en super snelle levering.
TOP !!!!!!!
Sandra
Super snel!!!!
Snelle levering, helemaal goed!!!
Netjes verpakt
Mail bevestiging
Duidelijke informatie, niet teveel, helder
Cathy
Goede web winkel
Goede prijs en snelle levering
Heb het hele webb doorzocht voor betere prijzen maar jullie prijs was de beste
Hanneke
02-12-2018
Doen wat ze beloven.
Product was makkelijk te vinden en met een snelle levering.
De levertijd werd aangehouden overeenkomstig voorwaarde bestelling.
Garmin
02-12-2018
Supersnelle levering
Beste prijs.
Snelle levering.
Prijs verschilt per dag.
Hopelijk ook komt er ook afterpay.
Dus we zijn zeer tevreden met superwinkel.
Toon meer reviews