Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 303 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ursula 24-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind Superwinkel.nl ideaal, omdat ik op mijn telefoon kan bestellen, het wordt netjes verpakt èn het is snel in huis, ook in het weekend! Het assortiment is groot, dus voor een cadeau, of voor mijzelf , altijd is er wel iets te vinden. Dus Top

Reageer

Marjan 23-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service en makkelijk bestellen!
Zeer tevreden over de bezorging.
Heerlijke geur

Reageer

Claudia 23-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Blij deze winkel te hebben gevonden.
Hele snelle levering. Mooie producten, goede merken voor een sublieme prijs.

Reageer

Artdecolover 23-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog maar twee keer een bestelling gedaan bij Superwinkel maar beide keren was alles perfect in orde: levering en verpakking. De website is overzichtelijk en ze hebben vaak de laagste prijs. Ook het tonen van de reviews van klanten bij elk product vind ik nuttig. Ik zal zeer regelmatig blijven kijken en bestellen!

Reageer

Daphne 19-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles zoals beloofd geleverd en de beste prijs voor een heerlijke eau de parfum!

Reageer

Vanessa 18-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering ! Wordt erg gewaardeerd zal jullie zeker aanbevelen !

Reageer

Carla 18-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een betaalbaar geurtje, deze site had volop keuze in voor mijn betaalbare prijsklasse.
Het is makkelijk te bestellen op deze site en kreeg de volgende dag mijn bestelling netjes thuis geleverd.

Reageer

Sonja 18-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima online winkelen, nette prijzen en volgende dag al geleverd.
Goed verpakt.
Helemaal blij!

Reageer

Michel 18-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze aan een voordelige prijs. Overzichtelijke website en snelle levering.

Reageer

De Geert 17-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpste prijs ooit gevonden op internet !
Goed service en supersnelle levering.

Reageer

Frouwkje Vermaning 11-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden met de snelle levering, concurrerende prijzen en het is goed verpakt.
Mijn man was heel blij met zijn luchtje

Reageer

T de Bruijn 09-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn eerste keer besteld en zeker niet teleurgesteld.
Netjes verpakt en snelle levering

Reageer

A. 09-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goldwell shampoo snel en makkelijk besteld tegen een redelijk lage prijs. Snelle levering en goed product. 100% tevreden. Aanrader.

Reageer

Kamla Bhajan 07-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel correct alles afgehandeld...
Precies zoals beloofd...vandaag besteld...morgen in huis...heel erg tevreden...
Mvg...Kamla Bhajan

Reageer

N. Singels 07-08-2021

Algemene score

3,0
Clinique besteld is niet de juiste geur ! (Aromatics ) geur is zo verdwenen. Heb zo mijn twijfels.
Superwinkel 09-08-2021

Beste Nera,

Jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Ik kan me bijna niet voorstellen dat de geur van Aromatics zo is verdwenen! Het kan natuurlijk wel zo zijn dat je zelf gewend bent aan de geur waardoor je hem zelf niet goed ruikt.

Als je twijfels hebt, neem gerust contact op met onze klantenservice en vermeld even het ordernummer van je bestelling. We helpen je graag.

Superwinkel

Reageer

Liesje 06-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
!!! 10 / 10 !!!
- super aanbod
- super prijzen
- super service
- super snel geleverd
- alles staat super duidelijk en correct vermeld

Reageer

J.beernaert 05-08-2021

Algemene score

10,0
zeer interessante prijzen , heelvlugge levering , en met zorg verpakt ,was mij aanbevolen

Reageer

Eddy 04-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goede deals te vinden en uitgebreid assortiment. Ik kan dit aanbevelen wegens de goede service en snelheid van verzenden.

Reageer

hans hollaar 01-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een heel mooie lage prijs en de heel snelle levering op de volgende dag na de bestelling maakt deze bestelling heel goed.

Reageer

Jolanda van Mierlo 01-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne website om je produkten te bestellen, super goede prijs en zeer snel bezorgt dus zeker een aanrader!

Reageer

M.Magereij 01-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig bedrijf s’avonds bestellen en de volgende dag in huis. Keurig verpakt👍🏻

Reageer

Naziha Cha 29-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht naar lekker geur set en keek natuurlijk ook naar de prijs en kwam uit bij deze webshop.
Heb het product besteld en volgende dag nog bezorgd super snel. Daarnaast was het mooi ingepakt super blij en mooi verpakt en veilig. Ik ben zeker fan van deze webshop. Volgende keer weet ik jullie te vinden.

Reageer

Marli 29-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De reden dat ik gekozen heb voor Superwinkel is de scherpe prijs van de producten. Ook de levering is ontzettend snel. Het is wel jammer dat ze niet altijd alles voorradig hebben. Verder ontzettend tevreden over de kwaliteit en de service.

Reageer

Lob 28-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een van mijn favoriete geurtjes besteld bij superwinkel.nl en zeer positief verrast. Een hele scherpe prijs, eenvoudig bestelproces, snelle verzending en daarvan goed op de hoogte gehouden. Ik ben zeer tevreden, dank.

Reageer

Martin 28-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop om lekkere geurtjes voor mijzelf te kopen, scherpe prijzen en volgende dag in huis.

Reageer

Toon meer reviews