Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Prijzen vergelijking met andere webwinkels 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service van Superwinkel maar toch niet goedkoopste eerlijk gezegd.Ik hoop dat Superwinkel dat ook in de gaten houdt want concrettie is niet zo leuk.

Reageer

Anita 23-12-2018

Algemene score

6,0
De levering was snel, echter op de dag van levering zag ik dat mijn bestelling 7€ goedkoper was, zeer onvriendelijk door de klantenservice geholpen .

Reageer

B-Tognolli 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dat jullie service top is en als jullie aangeven wanneer het pakket kom t is het er plus de prijs is goed een aanbeveling voor iedereen

Reageer

Essie 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site met een heel groot aanbod. Goede en scherpe prijs voor geurtjes, snelle levering!

Reageer

Jantine 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goeie prijzen voor topproducten en heel snelle service. Bestelprocedure is heel eenvoudig

Reageer

Petra 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik had voor de deze shop gekozen omdat ik er het juiste keukenmix element had gevonden en ze
VVV kaarten aannamen. Info was goed en ik kreeg ook antwoord op mijn vraag bij ‘stel een vraag over dit product’. Alleen het antwoord was verkeerd nadat ik ook nog navraag had gedaan bij bosch zelf of de multimixer bij mijn type apparaat paste. Superwinkel dacht van niet en Bosch zei van wel. Dus ik heb hem toch besteld en hij was heel vlug geleverd de volgende dag. Dat was
Super. Ik vond alleen de enorme doos met enorm veel plastic wat jammer. Had ook kleiner gekund maar mss hadden ze even geen andere doos. Maar ik zou er wel nog een keer bestellen vanwege het snelle antwoorden en snelle leveren. Daarnaast moet ik ook wel zeggen mbt die type nummers voor de bosch keukenapparaten dat dit erg onduidelijk is, dus kan het ze bijna niet kwalijk maken

Reageer

Barend 22-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede service! Redelijke prijzen en snelle levering. Zeker als je het vergelijkt met douglas of ici paris.

Reageer

Marc 22-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima en snelle afhandeling ik ben zeer tevreden met het online shoppen bij superwinkel

Reageer

Nicole 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zateravond (15/12) bestelling geplaatst en maandagmorgend (17/12)om 10.30 al in mijn gekozen afhaalpunt gaan afhalen.

Reageer

H van Dunschoten 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede begeleiding van het bestelde artikel.
Super snelle bezorging!!
Super winkel is super!!!
Verdiend een 10.

Reageer

frankie 19-12-2018 Via de website gekocht

Algemene score

2,0
digitaal fotolijstje gekocht. aankooptraject gaat goed.
6 weken na verlopen van fabrieksgarantie gaat lijstje stuk. superwinkel geeft dan niet thuis. blijven zeggen dat fabrieksgarantie is verlopen, zoek het verder maar zelf uit. gaan voorbij aan het feit dat er ook een wettelijke garantie geldt. kortom laten consument in de steek
Officiële reactie van Superwinkel 19-12-2018

Beste meneer Van Manen,

De garantie van 24 maanden is inderdaad inmiddels ruim 2 maanden verlopen. Wij hebben aangegeven dat het probleem/defect vermoedelijk met de voeding te maken heeft en dat je een universele voedingskabel kunt gebruiken om de digitale fotolijst alsnog te kunnen gebruiken.

Superwinkel

Reageer

m.lohr 18-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb de shop gekozen omdat ze een goede prijs hebben. Gekozen voor Opium black parfum en het is de echte parfum en geen nep. Na een paar uur ruik je hem nog. Krijg ook vaak de vraag welke parfum ik op heb. Ene dag besteld en de volgende dag in huis. Ik ben zeer tevreden.

Reageer

a. klerx 17-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
keurig, volgens afspraak, netjes en op tijd geleverd!!!!
duidelijke website en uitgebreide keuze voor iedere beurs!!

Reageer

saatje123 17-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier wil je niet meer voor naar de winkel! Zo duidelijk, simpel en handig! Veel keuze's, goede prijzen en snelle levering. Met deze kerst drukte gewoon de volgende dag netjes geleverd! Applaus!!

Reageer

J.H 16-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snel geleverd, en een goede prijs verhouding.
Erg tevreden met deze webshop.

Reageer

Kristel an de breucker 16-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering topprodukt nergens anders was het te vinden...mooie website eb grote keuze

Reageer

Angeline 16-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede aanbiedingen, ook veel keus in cadeauverpakkingen. Goede en snelle service. Top, kan niet anders zeggen!

Reageer

Roy Rotman 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwam deze siti toevallig tegen en het product was duidelijk goedkoper dan de andere sites en het kwam gelijk vertrouwd over en dat was terecht super snel geleverd precies zoals belooft en netjes verpakt kortom wij kopen hier vast en zeker meer super bedankt mijn zoontje is heel blij met zijn tractor 😊

Reageer

Roy Rotman 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwam deze siti toevallig tegen en het product was duidelijk goedkoper dan de andere sites en het kwam gelijk vertrouwd over en dat was terecht super snel geleverd precies zoals belooft en netjes verpakt kortom wij kopen hier vast en zeker meer super bedankt mijn zoontje is heel blij met zijn tractor 😊

Reageer

Manuel 14-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een snelle service rond 21.00 nog besteld in de hoop dat het goed komt.. En ja ik kan je nu al met zekerheid vertelle dat ze zich aan hun woord houden ongelofelijk hoe snel ze handellen gewoon top en ik raad ook iedereen aan je hier niet druk om te maken 👌👍 Het is onderweg en morgen kan ik het al op hale om 13.00 gewoon top dus.. Gewoon bestelle en je niet druk maken alles is goed geregeld bij dit bedrijf top..

Reageer

Daniels Krista 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben super tevreden met mijn bestelling!De site is heel overzichtelijk en maakt het bestellen dus gemakkelijk. De prijzen zijn lager dan dezelfde artikelen op andere sites,supersnelle levering!👍

Reageer

C.J.Blankendaal 13-12-2018 Via de website gekocht

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site met aantrekkelijke aanbiedingen en uitgebreid assortiment.
Vooralsnog bestel ik altijd toiletartikelen (eau de parfum ed.) omdat ik aan huis gebonden ben en met mijn scootmobiiel de plaatselijke parfumerie niet in kan. Bestelling wordt op tijd aangeleverd, kortom: niets op aan te merken!

Reageer

Ingrid Wijnants 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering meestal de volgende dag al geleverd en keurig netjes verpakt.👍👍👍

Reageer

Astrid 12-12-2018 Via de website gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier ga ik zeker vaker bestellen. Snelle levering en voordelig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RRFaas 12-12-2018 Via de website gekocht

Super voordelig en supersnelle gratis verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer uitgebreide en overzichtelijke website. Breed assortiment en de bestelprocedure is eenvoudig en veilig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofie 11-12-2018 Via de website gekocht

Superwinkel echt super!

Algemene score

9,0
Echte prijzenkraker voor parfums en snelle levering.heel tevreden over het parfumerie aanbod. Al enkele keren een bestelling geplaatst en steeds tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 11-12-2018 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs was prima (in vergelijking met andere aanbieders, zelfs één van de goedkoopste) en de levering snel en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Dekker 11-12-2018 Via de website gekocht

Super aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van bestellen tot aflevering perfect geregeld en supersnel afgeleverd. Ook de prijs was nergens goedkoper, houden zo.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Ristic 10-12-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service super winkel klopt helemaal !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's avonds 4 December besteld volgende dag 14.00 geleverd. Webshop met zeer scherpe prijzen voor alle bekende merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 10-12-2018 Via de website gekocht

Heel blij met deze winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijstechnisch heel aantrekkelijk. Goede service. Snelle verzending en je wordt van elke stap ik het proces op de hoogte gehouden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 09-12-2018 Via de website gekocht

Vlotte bestelling, levering en hele goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk te bestellen, duidelijk en hele goede prijs/kwaliteit. Men wordt ook continu van de bestelling op de hoogte gebracht via email.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeskri 09-12-2018 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteit en snelle service, ik zou volgende keer terug kiezen voor superwinkel en aanbevelen aan anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 09-12-2018 Via de website gekocht

Absolute aanrader !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten heel snel gevonden op de web-site. Levering ging heel snel en was perfect te volgen. En daarbij nog eens een heel scherpe prijs. Absoluut TOP.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 09-12-2018 Via de website gekocht

Helemaal prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een cadeautje gekocht voor de feestdagen. Levering ging perfect en was netjes ingepakt. Helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anparfum 08-12-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer prijsvriendelijk, snelle bezorging, kortom gewoon goed...geur was lekker, dus alles prima..bezorging ook goed..volgende keer bestel ik zeker weer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hilde Koning 08-12-2018 Via de website gekocht

Geweldig aanbod, en maakt waar wat er wordt beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor deze shop gekozen omdat ik hier artikelen terug vind, die elders niet of nauwelijks meer te verkrijgen zijn. Ook nog eens prijsvriendelijk !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peitah 08-12-2018 Via de website gekocht

goede duidelijke site, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was aan het zoeken naar een artikel, kwam op diverse sites die mij niet aanspraken, Superwinkel was duidelijk en eenvoudig te regelen. Dezelfde avond al een mail dat de zending klaar stond, spot on bezorgd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario Marcinczak 08-12-2018 Via de website gekocht

Slechte onvriendelijk service

Algemene score

1,0
Na de 9 dagen artikel is nog steeds niet ontvangen.Bediening weet niet wat gebeurt is met jouw bestelling.Ze zeggen dat moet je nog een paar dagen wachten op de antwoord .Zij lachen ook jouw bouitenlandse uitspraak uit.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 10-12-2018

Beste Mario,

Vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren want dit is absoluut niet zo bedoeld!

Je pakketje is inmiddels afgeleverd bij je buren op nummer 5.

Superwinkel

Reageer

Roy Grashuis 06-12-2018 Via de website gekocht

Jullie doen je naam eer aan! Super-Winkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel-Correct geen bla bla, en de prijs stelling is vooral zonder omwegen gunstig. Verkopen zonder verstopte verhogingen moet verplicht worden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian 06-12-2018 Via de website gekocht

Zeer goede site, makkelijk en snel te bestellen

Algemene score

8,0
Zeer tevreden met aankoop, en snelle levering.
Zal deze beslist vaker bezoeken, en meer aankopen doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 05-12-2018 Via de website gekocht

Super snelle service, ondanks drukke sinterklaastijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, duidelijke website. Makkelijk betalen via ideal. Veilige site. Groot qua keuze. Volgende keer weer

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gina hulst 04-12-2018 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel te vinden vooral en zal er nog naar kijken wat je allemaal te bieden hebt. Het is heel interessant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet Bakker 04-12-2018 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mij man koopt regelmatig bij Superwinkel. Ik was op zoek naar Boucheron Eau de Parfum en die was erg goedkoop. Dus vandaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Jenny 04-12-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle afhandeling

Algemene score

9,0
Goede prijzen, gemakkelijk te bestellen en een snelle afhandeling. Hier zal ik vaker een stelling doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G. Smienk 03-12-2018 Via de website gekocht

Super goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle website, snelle levering op het juiste moment voor Sinterklaas integenstelling tot andere websites

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 03-12-2018 Via de website gekocht

Super makkelijk winkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super makkelijk bestellen en een perfecte prijs kwaliteit verhouding en super snelle levering.
TOP !!!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 03-12-2018 Via de website gekocht

Super snel!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, helemaal goed!!!
Netjes verpakt
Mail bevestiging
Duidelijke informatie, niet teveel, helder

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cathy 03-12-2018 Via de website gekocht

Goede web winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs en snelle levering
Heb het hele webb doorzocht voor betere prijzen maar jullie prijs was de beste

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanneke 02-12-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product was makkelijk te vinden en met een snelle levering.
De levertijd werd aangehouden overeenkomstig voorwaarde bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Garmin 02-12-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste prijs.
Snelle levering.
Prijs verschilt per dag.
Hopelijk ook komt er ook afterpay.
Dus we zijn zeer tevreden met superwinkel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews