Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 304 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ryanne Linssen 01-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een top website
Een hele goed en snelle service
Echt een top winkel!
Hele duidelijke website en je krijgt er alles op!
Echt een dikke 10 verdiend!

Reageer

Maud Haasdijk 01-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is in alle opzichten een superwinkel.
Je besteld white linen van estee lauder ook nog met korting je betaald direct en je hebt het de volgende dag in huis
SUPER!

Reageer

Heleen 31-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat ze een groot assortiment hebben en echt goedkoop! Altijd netjes de volgende dag bezorgd.

Reageer

Judea 31-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site. Ondanks dat er geweldige artikelen op staan gebruik ik altijd hetzelfde. Heerlijk, fris geurtje.
Deze keer een extra artikel besteld van hetzelfde merk.
Deze site bood me (veruit) een aantrekkelijke prijs.
Site is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk.
Levering was zoals een klant het hebben wil : vandaag bestellen, morgen leveren !
Alles was netjes verpakt.
Volgende keer weer !!!

Reageer

Ramazan 31-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een superwinkel, de beste prijzen voor online geuren aanschaffen. Zal in de toekomst weer bestellen.

Reageer

Mar 31-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Genoeg keuze, makkelijk om te bestellen én snelle levering. Prijzen zeer aantrekkelijk

Reageer

D 31-10-2021

Algemene score

6,0
Snel opgestuurd maar alsjeblieft, stap over naar PostNL want bezorging met DHL is verschrikkelijk.
Superwinkel 01-11-2021

Beste D,

Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over DHL. Onze ervaringen met DHL zijn, over het algemeen, gelukkig wel goed.

Als er echt wat vervelends is voorgevallen, laat het ons dan eventjes weten door een mailtje te sturen. We kunnen DHL de betreffende bezorger er eventueel op laten aanspreken.

Superwinkel

Reageer

Eliza 27-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is een betrouwbare webshop die zich aan de afspraak houdt. Mijn bestelling, voor 22.00 uur geplaatst, werd de volgende dag door DHL keurig op tijd geleverd. De artikelen waren netjes en veilig verpakt.

Reageer

manuhiti 27-10-2021

Algemene score

10,0
prettige internetshop. grote sortering prettig geprijst .vaak leuke mooie aanbiedingen. en zeer snel! zeer snel verzonden. [de andere dag al binnen!!] ik kom er graag!

Reageer

Julian Driessen 27-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke communicatie en afspraken nagekomen. Makkelijk bestellen op de website.

Reageer

Miranda 27-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijk parfum gekocht , voor een geweldige prijs en ook nog eens een fles met veel inhoud. Ik kreeg meteen complimenten over de geur op het werk en 2 collega's willen hem.ook al hebben.

Reageer

Alex 27-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte afhandeling, snelle levering en groot assortiment. Overzichtelijke site keurige service.

Reageer

Melchior Verheijde 27-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten met een eerlijke prijs. Levering super snel. Sullen goed verpakt.

Reageer

Kevin 26-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lkkr goedkoop , super kwaliteit en nooit langer dan 2 dagen wachten voordat je het thuis heb , dus ik bestel nooit ergens anders mijn luchtjes meer

Reageer

Hand 26-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede toegankelijk website. Beste prijs. En een snelle zorgvuldige levering. Klasse

Reageer

Aboly 25-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik raad iedereen aan om deze shop te gebruiken en je bestelling te plaatsen,artikelen komen op tijd en je krijgt wat je koopt👍

Reageer

Elisabeth III 25-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede ervaringen, vaker besteld. Gunstige prijzen en supersnelle bezorging. Aanrader!

Reageer

Arthur 25-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop om eau de toilette etc. aan te schaffen voor een zeer voordelige prijs. Nergens anders voordeliger aanbiedingen gevonden. De website is helder en duidelijk.

Reageer

Mimi 23-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd op tijd netjes geleverd en ook goedkoper ben blij met jullie site kan je vanalles op vinden ! Ik vertoef graag op jullie website !

Reageer

Bea 23-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel bestellen, snel leveren. Goed op de hoogte gehouden van leveringstijd. Top

Reageer

Helma 23-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd zeer tevreden en k o men hun afspraken na.
Scherpe pr ijjs w at in deze tijd ook erg interessant is. Heel blij mee

Reageer

Monica 23-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het assortiment is groot, de prijzen zijn goed, de levering is altijd snel en netjes! Ben heel tevreden over Superwinkel :)

Reageer

A.Smit 21-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie overzichtelijke site, goede zoekfuncties, goede communicatie, snelle levering

Reageer

Saskia 20-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Stukken goedkoper dan via de bekende online winkels. De eerste keer dat ik een prijzige dagcrème bestelde was ik nog huiverig: zou ik wel echt dat merk krijgen, of een goedkope kopie? Maar na een paar bestellingen weet ik inmiddels zeker dat je écht dat dure merk krijgt, maar dan vele malen goedkoper.
De verzending is snel, daarin geen verschil met de bekende winkels. Kortom: alle reden om eerst te kijken of het gewenste product ook bij Superwinkel te koop is!

Reageer

Rob 20-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
A) ik zocht een bijna nietmeer leverbaar parfum Superwinkel had het
B) Als kadotje kon ik het laten inpakken. Das altijd afwachten hoe het er dan uitziet. Strak en met prachtige strik, in het bestelde gouden papier geleverd, Super van die Winkel punt NL!
C) ondanks dat het een bijna zeldzame parfum is, viel de prjjs erg mee.
En het pakje werd precies op tijd geleverd,
Gewoon Super dus.

Reageer

Toon meer reviews