Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 303 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Amouage 26-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de superwinkel ;super! DHL is minder super. Mijn bestelling zou op maandagavond tussen 17.30-21.30 uur geleverd worden, maar er kwam niemand. Ik kreeg nog een mail met een andere tijd, ook toen kwam er niemand. Uiteindelijk heb ik het pakketje opgehaald bij een DHL afhaalpunt.

Reageer

Johannes 26-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is eenvoudig te vinden. Het bestelproces is eenvoudig en hetgeen ze beloven wordt goed nagekomen. Levertijd is meer dan in orde en het gekochte product is conform de beschrijving op de site.

Reageer

marianne 25-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig, wat ze beloven komen ze ook na. Op vrijdagavond besteld en op zaterdag in huis. Keurig verpakt mijn pakjesavond kan niet meer stuk.

Reageer

Diana de Greeuw 24-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering.
Prijzen die nog leuk zijn, veel lager dan in winkel.
Mooie aanbiedingen, veel sortering enz.

Reageer

Hans Hallebeek 23-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, ook met de product- groepen.
Communicatie is prima op orde en, de distributie partner is ook oké.
Advies: continueer en niets veranderen.
Voor jullie als team ,een welgemeend Chapeau!

Reageer

Gabriel 21-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kende deze online winkel niet maar de prijs de ze hadden was super scherp dus ik besloot om toch bij hun te kopen.
Alles was snel en prima geregeld!

Reageer

Rituals handcreme 18-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goed dat Superwinkel.nl! Ik had snel een bepaalde handcreme nodig. Overal uitverkocht behalve bij Superwinkel.nl. Volgende dag zelfs al geleverd. Super blij mee. Mooie doos waarin het zat, zorgvuldig verpakt.

Reageer

carmen 16-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel netjes en correct en zorgzaam verpakt. Snelle levering. Door track en trace kan je je bestelling goed opvolgen

Reageer

Manuela 13-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en de parfum is top, iets goedkoper dan in de andere winkels, dus ik ben er mega blij mee, een aanrader voor iedereen

Reageer

Wim Daniël 12-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben bijzonder blij met de Superwinkel. Afspraken worden goed nagekomen en wordt meer dan genoeg ruime keuze aangeboden. Ga zo door!!!!

Reageer

Joke v Engelen. 11-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Parfums en make-up tegen veel lagere prijzen dan in de winkels. Scheelt echt veel. Versturen het ook in cadeauverpakking en een snelle levering. Originele producten dus erg blij mee.

Reageer

Daisy Evers 11-11-2021

Algemene score

10,0
Super leuke aanbiedingen!
Site lekker overzichtelijk!
En vooral snelle bezorging!
Fijn zo online shoppen 🥰

Reageer

Hilde De clercq 09-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service, snelheid, gewoon top in orde!!!!
De prijs blijft de grootste voltreffer!!!!

Reageer

Henri 09-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top Shop !!!! Producten en prijzen zeer correct !!!
Veel aanbiedingen, zijn super snel met levering !!!!
Alleen jammer dat de samen werking met DHL waar ze gebruik van maken voor de levering in mijn ogen niet naar behoren verlopen !!!!

Reageer

Petra 09-11-2021

Algemene score

9,0
De site is erg gebruiksvriendelijk, wat ik zocht was makkelijk te vinden. Het werd ook lekker snel verzonden. Dik tevreden!

Reageer

Peggy 08-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb super winkel leren kennen door een kennis. Een klantvriendelijke site, die kwaliteit biedt, goedkoop is en bovendien betrouwbaar is. De site is gemakkelijk te gebruiken en alles wordt snel geleverd. Bedankt.

Reageer

hellen kokkedee 08-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel tevreden, met de vele keuze die er is,gebruik al jaren een bepaald luchtje,en is alleen hier te verkrijgen, ook de levering is supersnel,kortom heel tevreden

Reageer

Janet 07-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede aanbiedingen en correcte leveringen.
Ik ben gericht op zoek naar bepaalde producten en ben bij Superwinkel beter af dan bij de gerenommeerde parfumerie.

Reageer

JvT 07-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijzen, een uitgebreide collectie én snelle levering, wat wil de mens nog meer? Ik ben al tijden en ze tevreden klant!

Reageer

Henk 06-11-2021

Algemene score

9,0
Snel geleverd en correct. Keurig gemeld wanneer het product geleverd zou worden.

Reageer

astrid 04-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
fijne site en veel keus in de internet winkel
ook leuke prijzen en snelle verzending

Reageer

Ed 04-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was een prima ervaring. Duidelijke richtlijnen met een goede afloop. Een mooie geur ontvangen.

Reageer

Anneke 04-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen via de site was snel en makkelijk. vwb de prijs is het erg aantrekkelijk om een product te bestellen. Levering door DHL was slordig maar gelukkig bij de 2e keer goed afgehandeld.

Reageer

ILS 02-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zalige shop, als je iets zoekt dan zal je het hier zeker vinden. Altijd supersnelle levering.

Reageer

Anita 02-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering,mooie site en echt een heel stuk goedkoper dan menig parfumerie.

Reageer

Toon meer reviews