Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 308 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michel 19-05-2021

Algemene score

1,0
Als je een bestelling retour stuurt dan merk je hoe super ze zijn..
Niet dus..
Onzin kraam ze uit en je maakt extra kosten en krijgt je oude bestelling terug met het verhaal volgens de wet.. hun wet schijnbaar mogen ze het niet terug nemen..
Service van lik me vestje

Reageer

Febe 17-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super blij met de gehele bestelling! 2 parfums besteld, 2 dagen erna al geleverd (in belgië)! Prijzen van de parfums kun je nergens goedkoper vinden! Mooi verpakt ook. Kortom een dikke 10/10!

Reageer

Nep winkel winkelcomplwet 17-05-2021

Algemene score

1,0
Deze webshop heeft bergen
met reviews.
Zogenaamd allemaal snel en netjes geleverd.
Mijn ervaring is net zoals vele op trustpiloot geplaatste reviews echter precies het tegenovergestelde.
Beloven dat het product op voorraad is
En dat het dezelfde dag verstuurt zal worden. Als je na een paar dagen klaagt dat het product nog niet ontvangen hebt krijg je een nette mail
Dat het product uit hun magazijn in china verstuurd is.

Reageer

Paula Timmermans 17-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige en snelle service van de juiste producten. Voor mij de juiste leverancier van deze producten

Reageer

M. W. Kalf 16-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima betrouwbaar bedrijf kocht voorheen met AfterPay maar betaal nu direct..
En goedkoop wie wil dit nu niet.

Reageer

Youssef 16-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuk en goedkoop! Mijn zus raadde me deze site aan omdat ik vaak parfum koop. Ik hou ervan om lekker fris te ruiken. Ik heb goede ervaringen met superwinkel, verschillende grote van flessen die alleen op deze site te verkrijgen zijn. Een heel groot assortiment is verkrijgbaar! En de levering is snel. Ik ben vaste klant!

Reageer

Toon Heuwekemeijer 14-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meer en meer dan tevreden, deze superwinkel is super.
Een heel snelle levering, dat heb ik nog niet meegemaakt zo.

Reageer

Leen 13-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke shop, groot gebruiksgemak en correcte levering zoals afgesproken

Reageer

Beekwilder 12-05-2021

Algemene score

1,0
Tot. Heden niet mijn bestelling ontvangen dat voor Moederdag eindelijk was. 7 mei besteld

Reageer

Suuuuuuuperwinkel’ 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit was mijn eerste kennismaking met Superwinkel,niets op aan te merken alles ‘klopte’ van bestellen tot afleveren ! Voor mij een:Suuuuuuperwinkel.

Reageer

Jozef 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
OP de site was de informatie duidelijk en de prijs aantrekkelijk, ook de informatie over de levering was relevant. De financiële afhandeling gaf een heel betrouwbaar gevoel.

Reageer

Pollens 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en correcte levering, niets op aan te merken, ook de prijs was voordelig

Reageer

Dick 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top, top top. Prijs goed, kwaliteit goed, communicatie top, verzenden/ontvangen top. Zeer tevreden met de ontdekking van deze Superwinkel. 😊😊😊

Reageer

Tanya 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service , prijzen zijn veel gedkoper dan andere sites , veel promoties !

Reageer

Jolanda 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben nieuw op deze site, super snelle service, had mijn pakketje de volgende dag in huis, ik had even rond gekeken op internet maar had hier mijn shampoo en conditioner samen voor de zelfde prijs die ik normaal voor alleen mijn shampoo betaal. Helemaal blij, ik ga hier zeker vaker bestellen, heb het gelijk gemeld bij kennissen.

Reageer

Catharina 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne overzichtelijke site.heel snel de levering thuis en niet te vergeten de mooie prijs.

Reageer

Wim 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site , goeie prijzen , gelijk de volgende dag in huis en super mooi ingepakt beter als Douglas 👍🏻

Reageer

Sil Vennie 10-05-2021

Algemene score

10,0
Bestelling snel binnen maar helaas had ik 1 verkeerd product besteld. Na contact kon ik het persoonlijk retourneren met een afspraak (werk om de hoek), alles super geregeld hier. Zou hier zeker weer bestellen in de toekomst.

Reageer

danny soepe 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel geleverd super goed verpakt kan niet meer zeggen TOP TOP TOP was binnen de 48uur geleverd normaal was het 24uur maar doorcovid 48uur maar is die extra 24 uur zeker waard

Reageer

Ghislain 09-05-2021

Algemene score

9,0
Bestelling, tussendoor duidelijke info omtrent de levering, de levering. Het liep allemaal als vanzelf.

Reageer

Chevy 09-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor leuke prijs kun je merk parfums kopen en ze leveren zo snel mogelijk.TOP

Reageer

Marjo W. 08-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de 2e keer een bestelling gedaan. Tot een jaar terug had ik nog nooit van superwinkel gehoord. Ze zijn vaak een stuk goedkoper dan de bekende parfumerieën en snel met het leveren.
Netjes en met zorg verpakt. Echt een aanrader.

Reageer

superwinkel 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijk besteld en snel geleverd, en het product werd mooi aangeleverd, de verpakking en het product is perfect.

Reageer

Helen 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering en overzichtelijke webshop.
Goed verpakt.
Heb al meerdere keren producten besteld en naar alle tevredenheid.

Reageer

Raes Jim 04-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en zeer mooie prijzen. Zeker een aanrader en wij zullen alvast nog blijven bestellen.
Ook zeer vlotte manier om je favoriete artikelen te vinden.

Reageer

Toon meer reviews