Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

T.M.Steensma 13-09-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hugo Boss parfum gekocht dag erna bezorgt op het aangegeven tijdvak. Zou hier zeker weer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geweldige service 12-09-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede producten, snelle levering en scherp geprijst. Ik raad deze webwinkel aan aan mijn vrienden en familieleden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diane stroobants 12-09-2018 Via de website gekocht

Fantastisch product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijke website. het product dat ik aankocht was meer dan 10 eure goedkoper dan op andere sites. De behandeling van de bestelling verloopt heel vlot. Vandaag besteld morgen geleverd en dit in België is Super. En dit zonder vervoerkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 11-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en razend snel,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Donderdagavond besteld om 21.00 uur en de volgende dag om 11.00 uur in huis! Hele maal top! Ik raad het iedereen aan die snel iets wil bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne Scherpenhuijsen 11-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor superwinkel gekozen omdat ze een ruime keuze hebben van het merk dat ik graag gebruik. De prijzen zijn aantrekkelijk en de webshop is overzichtelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeannette 10-09-2018 Via de website gekocht

Top!, website helder, telefonische service super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website helder en gebruiksvriendelijk, telefonische vraag meteen opgenomen, beantwoord en gefixt. super!!.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Guerlain Mitsouko Eau de parfum 75 ml 10-09-2018 Via de website gekocht

Blij!

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ik er vaker besteld heb en er alleen maar positieve ervaring over lees! Ik woon in Helenaveen dus Eindhoven is voor mij lekker dichtbij en vertrouwd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pia 08-09-2018 Via de website gekocht

Reliable and fast service

Algemene score

10,0
I recommend this webshop to everyone - I got my order superfast. Thank you for the good and reliable service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blixkaters 08-09-2018 Via de website gekocht

Wings at the speed of Sound

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het predicaat 'super' is terecht gekozen voor deze winkel.
Super goedkoop
Super gemakkelijk bestellen
Super snelle levering.
Wat wil een mens nog meer ...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisa Brutsaert 08-09-2018 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Supertevreden van de website. Blij dat het een stuk goedkoper is dan in de winkels.
Alleen jammer dat het product een dag later werd geleverd dan beloofd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janny van der Meer 06-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, mooie en stevige verpakking en goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is mijn eerste keer, dat ik iets bij deze winkel heb besteld. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de verpakking vond ik er ook heel mooi uitzien. En misschien nog wel het allerbelangrijkste de prijs. Het product, dat ik bestelde was veel goedkoper dan bij de vorige winkel waar ik het zelfde product meerdere keren heb besteld. Maar nu dus nooit weer doe. Ik vind het super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Pielagr 06-09-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Exact volgens afspraak geleverd. Prima verpakking met schokbeschermers. Heel goed dus als bescherming voor het Pocketboom
Ook het hele proces door de regelmatige email updates uitstekend te volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vicky 06-09-2018 Via de website gekocht

Vlot geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij een technisch probleem heb ik gemaild. Ik had heel snel reactie dat het probleem zou worden opgelost. En... het probleem was ook snel opgelost. :) SUPERservice dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dolf 05-09-2018 Via de website gekocht

Deze winkel doet haar naam eer aan!!

Algemene score

10,0
Goede prijs, betrouwbaar, snelle service/levering! Makkelijke site.
Ik zou er zo weer kopen, naam is makkelijk te onthouden....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiffany 05-09-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld op donderdag, er stond bij dat het op maandag zou geleverd worden en was ook zo. Perfect in orde dus. (Levering naar België)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de bundel patrick 05-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs en kwaliteit is zeker een aanbeveling waard. door de snelle levering is het aangenaam winkelen en daarom zullen wij zeker nog terugkomen. Uitgebreide keuze en makkelijke zoekmachine.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 05-09-2018 Via de website gekocht

Super site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super website, jij krijgt waar je op zoek naar bent zonder 10x een andere site te moeten opnemen.. zo zou het altijd moeten zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 04-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn bestelling een dag later in huis voor een meer dan schappelijke prijs. Goed verpakt alleen jammer van de verzendkosten. Veel winkels rekenen nu geen verzendkosten meer of hebben een lager order bedrag om de verz.ksn. vergoed te krijgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiële reactie van Superwinkel 05-09-2018

Beste Anita,

Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij verzenden binnen Nederland en België gratis vanaf 30 euro, Onder de 30 euro zijn de verzendkosten 3,95 (en 4,95 euro voor België).

Veel plezier van je bestelling!

Superwinkel

Reageer

Edwin 04-09-2018 Via de website gekocht

Levert wat anderen niet kunnen leveren!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het specifieke model monitor waar ik naar zocht was bij de concurrenten niet binnen 10 dagen leverbaar. Superwinkel kon direct leveren en de volgende dag konden wij er meteen mee aan de slag. Uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. 03-09-2018 Via de website gekocht

Goed verpakt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via Google de site gevonden. Prettige services, al na een dag werd het geleverd.
Goede Prijs/ kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martine 03-09-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd de beste prijs voor me luchtje. Nergens anders goedkoper gevonden en nog heel snel verzonden ook !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Pielagr 03-09-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Exact volgens afspraak geleverd. Prima verpakking met schokbeschermers. Heel goed dus als bescherming voor het Pocketboom
Ook het hele proces door de regelmatige email updates uitstekend te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joycelin 03-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal top👍🏼Mijn geurtjes had ik na een dag al in huis.Ook belangrijk is dat de geurtjes 100%echt zijn ik ben er zo blij mee ze hebben ook geurtjes die je niet meer kunt vinden in de winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sherwin 03-09-2018 Via de website gekocht

Superwinkel! Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had 2 Giorgio Beverly Hills luchtjes gekocht voor mannen die bij de Kruidvat niet meer aan te slepen waren. Ik heb de luchtjes besteld en voor ik het wist stond de postbode bij me voor de deur. Dat is wat je wil! Ga zo door Superwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aria Ravensbergen 03-09-2018 Via de website gekocht

De ontdekking van t jaar

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ik de spullen die ik gebruik in de winkel mega duur vindt. Ik was op internet of het misschien iets goedkoper kan, en zo kwam ik dus bij jullie terecht. Echt veel goedkoper !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ave 03-09-2018 Via de website gekocht

snelle levering tegen een scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
na googlen was superwinkel.nl een van de goedkoopste aanbieders. Gratis levering en dat binnen 24 uur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H vd Berg 02-09-2018 Via de website gekocht

, een aanrader voor vrienden en kennissen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De web shop is veel voordeliger dan andere zaken , en super snel met de levering . Een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 02-09-2018 Via de website gekocht

Super service, snel en je bestelling is goed te volgen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goed en voordeliger dan in de winkel!! Je wordt precies op de hoogte gehouden van je bestelling. Dus mocht je nog twijfels hebben ..niet nodig, veilig en goed!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dephny vandebroek 31-08-2018 Via de website gekocht

Superwinkel.nl? De naam zegt het al SUPER :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb een hele reeks aan schoolartikelen van de nachtwacht besteld, echt Super goedkoop vergeleken met de originele studio 100website.
De dag nadien al in huis. Ik had smorgens nog vlug gebeld om telefonisch een artikel toe te voegen in de bestelling, dit kon zonder probleem mits betaling bijgevoegd worden.
Echt super behulpzaam/ topartikelen/ veilig verpakt/vlotte service,... wat wil je nog meer? Ga er zeker nog bestelle ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit van Kuijl 30-08-2018 Via de website gekocht

Zeer goede webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er is een zeer ruime keus, er is op diverse manieren te zoeken, waardoor de producten makkelijk te vinden zijn en een zeer snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 29-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een overzichtelijke pagina. De producten zijn betaalbaar en het verzenden gaat ook heel snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pie Koog 28-08-2018 Via de website gekocht

Heel snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede prijsstelling en snelle afwikkeling. Reeds vaker artikelen gekocht. Nog nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 28-08-2018 Via de website gekocht

Hugo Boss eau the toilette for men

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoper dan elders. Was een dagaanbiedingen. Snelle levering. Binnen 1 dag bezorgd. Makkelijk te bestellen via de website.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vervaeke jeanne 28-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is dik inorde. Je hebt super snel u bestelling, alles is goed verplakt. De prijzen zijn ook enorm voordelig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 27-08-2018 Via de website gekocht

Super ervaring !

Algemene score

10,0
Heel vlotte eerlijke service ! Goede feedback van ieder stadium waarin aankoop zit
Was eerste bestelling maar zeker niet de laatste

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top webshop! 27-08-2018 Via de website gekocht

Makkelijke webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de site erg makkelijk, gebruiks vriendelijk, prijzen oke en de levering snel!!
Zeker voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 27-08-2018 Via de website gekocht

Snel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn eau de toilette die ik al 30 jaar gebruik is hier voordeliger verkrijgbaar dan ik ooit heb meegemaakt en de volgende dag bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sano 27-08-2018 Via de website gekocht

een goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
de horloge was goedkoper dan bij de andere online winkels die dezelfde horloge hadden en ik kon ook een vvv kadobon inwisslen .

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Retourproces

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ro 27-08-2018 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is een goede overzichtelijke webwinkel, veel keuze met productinformatie. Daarnaast een snelle en goede levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Judith 27-08-2018 Via de website gekocht

Snel, makkelijk en netjes!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is handig in gebruik en er is een zeer ruim aanbod voor een scherpe prijs. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de zending en deze is al heel snel in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 27-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkope prijs. Supersnelle service, keurig verpakt. Absoluut een aanrader. Ik bestel gegarandeerd opnieuw.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 27-08-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na eerst de recensies te hebben gelezen mijn eerste bestelling geplaatst. Zeer tevreden en snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Positivo 26-08-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk en snel geleverd voor een mooie prijs. Ruim aanbod en betrouwbare indruk. Aan te raden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk 25-08-2018 Via de website gekocht

Eerste kennismaking met Superwinkel.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was voor mijn vrouw op zoek naar haar lievelingsgeur en na enig zoeken kwam ik op Superwinkel.nl. Hier heb ik een mooie deal gemaakt: een fles van 100 ml. tegen een zeer scherpe prijs. Een perfecte match. 's avonds besteld voor 19.00 uur en volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elle 25-08-2018 Via de website gekocht

SUPERwinkel.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel! De naam zegt genoeg! Snelle service, goede prijs en een goed product! Waarom geen 10? Tja.. ik vind t leuker om kadootjes voor mezelf ingepakt te krijgen zonder dat ik ervoor hoef te betalen ;)! Maar ach, dat is vooral een luxe probleem.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 23-08-2018 Via de website gekocht

Op alle onderdelen 100%

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In alle opzichten vanaf de bestelling tot en met levering perfect uitgevoerd en zeer goed geïnformeerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H visser 22-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige snelle service super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus echt betaalbare prijzen ben superlijm met deze online winkel zou ook iedereen adviseren om daar online te kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen 17-08-2018 Via de website gekocht

Inderdaad goedkoper, maar herhaaldelijk lange levertijden

Algemene score

2,0
Ik kies voor superwinkel vanwege de prijs, maar dat is dan ook het enige. Levertijden zijn extreem lang, (nu naar verwachting 1,5 week, dus dat kan nog langer worden als het tegenzit) en dat is echt elke keer bij de producten die ik bestel, dus als ik snel iets nodig heb dan moet ik toch naar de winkel. Mijn bestelling komt ook vaak in delen en niet tegelijkertijd en ook dat is vervelend.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 27-08-2018

Beste Karen,

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze levertijden. We proberen je hierover zo goed mogelijk vooraf te informeren. Als een product niet op voorraad is, dan wordt dit aangegeven op onze website en in je bestelbevestiging.

Als je ons je ordernummer even doorstuurt, dan kunnen we altijd even met je meekijken!

Superwinkel

Reageer

Vinex 16-08-2018 Via de website gekocht

Super fijn bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie spullen voor een mooie prijs. Toen er buiten de schuld van superwinkel om iets niet in orde bleek, hebben ze dit super goed en snel opgepakt. Wij zijn vol lof!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertus menning 16-08-2018 Via de website gekocht

Voordelig en goed

Algemene score

8,0
Goede winkel,met een zeer uitgebreide sortering en stukken goedkoper dan de meeste andere zaken. Ook op de bestelling was niets aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews