Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gina 15-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs is niet te kloppen, service is snel, gratis levering en goed verpakt. Bedankt superwinkel ....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandrar 14-08-2018 Via de website gekocht

super vlugge levering !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de rugzak stond hier nog 5 euro goedkoper, was voorradig en de levering zou de volgende dag al plaatsvinden !!! de rugzak werd voor 9 uur al aan onze deur geleverd. levering gebeurd vlugger vanuit Nederland naar België dan in België zelf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaylee 14-08-2018 Via de website gekocht

Hele goede service en heel snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een leuk winkel en hele goede service en hele snelle levering , ik zelf zou er vaker bestellen als ik iets nodig heb en heb me familie ook al tips gegeven als ze iets nodig hebben ben ook super tevreden met me product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantal 13-08-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, lekker overzichtelijk en zeer goede prijzen! Scheelt een hoop geld met een ici paris of een Douglas.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Greet Mylle 13-08-2018 Via de website gekocht

Tijdige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site: men vindt gemakkelijk wat men zoekt. Prijs klopt als een bus. Veel promoties en interessante gift setjes.

Reageer

Sonja verboven 13-08-2018 Via de website gekocht

Super service

Algemene score

10,0
Ik had voor deze shop gekozen omdat de prijs voor mijn product het goedkoopste was en ben nu ook tevreden over de snelle en correcte levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin van Hoven 12-08-2018 Via de website gekocht

De winkel maakt super waar !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dinsdagavond besteld en woensdag in huis. Super !!!! Mooi en veilig verpakt dus mijn fles parfum was niet beschadigd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De jong 12-08-2018 Via de website gekocht

Altijd goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed snel en zonder problemen. Gewoon doen wat ze beloven en een website om altijd naar terug te gaan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anja 11-08-2018 Via de website gekocht

Super alles volgens afspraak geleverd en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling en betaling volgens afspraak en geen gedoe .is de eersst keer dat ik bestel en zeker niet de laaste keer . Heeft genoeg keuze .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trude van den Eng. 09-08-2018 Via de website gekocht

Super service, snelle bezorging en goed ingepakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind Superwinkel ook echt een Superwinkel, w.b.t. prijs, service, assortiment! In vergelijk tot andere vaak het goedkoopst!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole Le Bruyn 08-08-2018 Via de website gekocht

Aankoop eau de toilette

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs gaf de doorslag maar ik ben heel tevreden dat ik voor Superwinkel heb gekozen ook voor de snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabian 08-08-2018 Via de website gekocht

Een uitstekende service,steeds weer!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Superwinkel.nl bestellen is zeker aan te raden. Een snelle en correcte levering!
De ene dag besteld en de volgende dag in de brievenbus, perfect!
Ik ben een zeer tevreden klant!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bob 08-08-2018 Via de website gekocht

100% correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer ruim aanbod, gebruiksvriendelijke website, bestelling zeer vlot in te voeren, snelle levering, met andere woorden, alles wat een onlinewinkel moet bieden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fer 08-08-2018 Via de website gekocht

Super goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld online en de volgende morgen al meteen binnen super van superwinkel kan niet meer zeggen als super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 06-08-2018 Via de website gekocht

Super website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijzen en supersnelle levering . Kom er zeker terug . Laat op de dag besteld en evengoed de volgende dag al in huis .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Everards 06-08-2018 Via de website gekocht

Vlot en eerlijk verlopen transactie. Bokia 7

Algemene score

9,0
Heb een Nokia 8 smartphone besteld. Snelle service. Binnen 2 weken geleverd voor zeer aantrekkelijke prijs. Contact met bedrijf was snel en correct.Niets mis mee. Lees de spelregels wel goed voor je iets koopt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cynthia 06-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel goedkoper en zeer vlug alles in huis!! Heel tevreden en zal hier zeker nog bestellen! Heb via de website mijn bestelling geplaatst en was heel eenvoudig! Ook heel veel keuze! Dus ik ben een supertevreden klant😀😀

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies 06-08-2018 Via de website gekocht

Dat was snel geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een lekker luchtje werd ik doorverwezen naar Superwinkel, duidelijke site, ik had al snel gevonden wat ik zocht en het zou de volgende dag al geleverd worden.
Ook de mogelijkheid het feestelijk te verpakken vond ik een grote +

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desmet Sonny 05-08-2018 Via de website gekocht

Gewoonweg fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zou iedereen die parfum wenst deze winkel aanraden. Als je alle prijzen goed vergelijkt is superwinkel het goedkoopst. Parfum in België de ene zegt uit stock de andere uitverkocht de andere het komt terug binnen, geen veetrouwen meer. Snelle service aan huis. Heb je vragen kan je steeds bij hen terecht. Gewoonweg een topwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 05-08-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Algemene score

8,0
Was achteraf toch duurder dan bol .com. dat vond ik een beetje jammer maar helaas volgende keer beter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.A. van Raaij 04-08-2018 Via de website gekocht

Dit was de eerste keer dat ik bij hun bestelde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit was de eerste kaar dat ik hier bestelde en ik moet eerlijk zeggen,ze waren vlot met de nodige informatie en afwikkeling.
Ik had het de volgende dag al VROEG in huis.Hier kan menig een een voorbeeld aan nemen!!
Allen jammer dat DHL het komt brengen en ze ZELF i.p.v de klant voor ontvangst tekent !!
Maar daar kan de shop niks aan doen,( maar misschien wel iets om mee te nemen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 04-08-2018 Via de website gekocht

Snel en keurig geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site. Goede info en snelle check out.
Supersnel geleverd! Voor toen uur besteld en volgende middag al binnen! Degelijk verpakt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 04-08-2018 Via de website gekocht

Super goede en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De avond ervoor besteld en de volgende dag direct in huis....super!! Als je een snelle service wilt...superwinkel.nl!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 04-08-2018 Via de website gekocht

Geen 24-uurs levering

Algemene score

4,0
Toen ik het artikel kocht, werd mij op de site voorgehouden dat als ik voor 22.00 uur zou bestellen, ik het artikel de volgende dag zou ontvangen. Uiteraard mits het op voorraad was, en anders zou dat gemeld worden.
Ik heb het artikel op 2 augustus om 13.29 uur besteld, zonder dat ik een melding kreeg dat de levering langer zou duren o.i.d. Inmiddels is het 4 augustus en zie ik bij track&trace dat ik het "ergens 6 augustus tussen 08.00 en 18.00 uur" ontvang.
Lekker dan. Alsof je de hele dag thuis kunt zitten wachten op een pakket. Ik ga er van uit dat het artikel wel naar wens is, dus daar zeur ik (nog) niet over, maar dit is geen goede kennismaking met dit bedrijf.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Topppp 02-08-2018 Via de website gekocht

Geweldig gewoon!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De beste prijzen vind je hier! Echt betrouwbare site! Een snelle levering als geen andere shoppingsite!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart Stegeman 02-08-2018 Via de website gekocht

zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs was doorslaggevend en de snelle levering
's-avond besteld en de volgende ochtend in huis met DHL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy Deleu 02-08-2018 Via de website gekocht

een zeer goede service en tijdige leverinf,zoals verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goede prijs kwaliteit en optimale levering bravo een zeer groot verschil met Belgische aanbieders

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zoef 01-08-2018 Via de website gekocht

Superwinkel Snelle levering en scherpe prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor superwinkel gekozen, omdat ze het goedkoopste zijn. Originele producten verkopen en je hebt je bestelling de volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xenia 31-07-2018 Via de website gekocht

De beste prijs voor Shiseido Benefiance Day Emulsion

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De dag emulsie van Benifiance is zeer aantrekkelijk geprijsd. Het werd netjes binnen 24 uur gratis geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ANN 31-07-2018 Via de website gekocht

Supercontent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering
Correct product
Het was de tweede maal dat ik een bestelling deed, voor de tweede maal heel content. Vooral voor de serieuze korting op het product;

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Green Willow 30-07-2018 Via de website gekocht

Dé online parfum webshop!

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke site,
Goede kwaliteit tegen lage prijs en SuperSnelle levering! Voor mij dé webwinkel om geuren te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jose Bus 30-07-2018 Via de website gekocht

correcte en veilige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
eindelijk hier gevonden wat ik allang zocht...eerlijke en zuivere producten....geen lange wachttijden en het product voldoet aan alle eisen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 29-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al regelmatig bij deze winkel besteld.
Ik ben er heel positief over.
Snel,betrouwbaar en keurig afgeleverd.
Wat ze beloven doen ze!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan Meulendijks 26-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke beschrijving en ook snel gevonden wat ik zoek wel jammer dat erbij het versturen van de bestelling onnodige volders worden meegestuurd die niets met jullie producten te maken hebben niet meer doen stuur dan actie volder mee van eigen zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 25-07-2018 Via de website gekocht

Alles prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was meteen verbaasd over de duidelijke site en uiteraard ook de prijzen. Ik heb het meteen besteld en het was er echt de volgende dag. Dus met andere woorden en ging makkelijk en snel en alles was duidelijk. Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

leia2014 24-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Assortiment is ruim voldoende. Overzichtelijke indeling.Redelijk gunstige prijzen.makkelijke wijze van bestelling plaatsen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roijen 24-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en overzichtelijk , goede prijs en kwaliteit
Snelle afhandeling en op tijd bezorg , bij iedereen aan bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Iris 24-07-2018 Via de website gekocht

Goeie service! Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kon deze shop niet, maar ik zag dat deze site goedkoper was dan andere sites, het is goedkoop, snelle levering. Tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Micky 23-07-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering is perfect, contact asn de telefoon is super, hele mooie aanbiedingen, gewoon zo verder gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josephine 23-07-2018 Via de website gekocht

Super klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was mijn kadocode kwijt en kreeg toch een nieuwe! Hoe klantvriendelijk is dat!!
Alles netjes verpakt en super prijzen!
Ik ben zeer tevrede!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan willem Sloetjes 22-07-2018 Via de website gekocht

Keurig via de mail bevestiging en levering super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop was me aangeraden via via van gehoord.
En ook ik ben helemaal tevreden en over de verpakking en zeker ook over de pakket dienst die het aflevert met een notitie in de brievenbus waar het is neer gelegd (ik woon buitenaf) 100% tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maud 22-07-2018 Via de website gekocht

snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijzen zijn een stuk lager dan in de winkel. De volgende dag werd het bestelde al gekeverd terwijl ik ‘s avonds laat pas bestelde. Er werden geen verzendkosten betekent.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamar 21-07-2018 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd de beste prijs en een snelle service. Je wordt continue op de hoogte gehouden van de status van je order. Heel fijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 21-07-2018 Via de website gekocht

groot assortiment en snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim assortiment, gecombineerd met een goede prijs voor de diverse producten. Ik heb bij Superwinkel het idee nooit teveel te betalen. De site is slim op gezet, zowel qua zoeken op product als v.w.b. de wijze van bestellen. Daarnaast is de levering snel, conform afspraak qua datum en keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Stroober 18-07-2018 Via de website gekocht

Superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon simpel en goed overzichtelijk,en daarom is het een superwinkel zowel voor jong als wat oudere gebruikers van lekkere luchtjes

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Stoffels 18-07-2018 Via de website gekocht

Uitmuntende webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Vrijdag bestelt om 21.55 en inderdaad zaterdag al in huis. Zeer tevreden over levering dn product. Ga zo door...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 18-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site. Ik had snel gevonden wat ik zocht. Veel artikelen zijn flink afgeprijsd dus veel voordeel. Zoals beloofd werd mijn bestelling de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MoniqueW 15-07-2018 Via de website gekocht

Altijd goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere malen parfums besteld. Altijd voor zeer aantrekkelijke prijzen, op tijd geleverd en leuk ingepakt indien je een cadeautje besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 12-07-2018 Via de website gekocht

Treurig!

Algemene score

1,0
Op dinsdag een speelgoedpop besteld voor een verjaardag op zaterdag. Op woensdag en donderdag krijg ik mailtjes waarin levering op vrijdag wordt beloofd. Donderdag toch maar gebeld. Het artikel is nog niet eens binnen en kan zeker niet op tijd worden geleverd. Inderdaad een superwinkel, maar dan in gebakken lucht. Misleidend!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 13-07-2018

Helaas was het product dat je hebt besteld niet leverbaar vanuit onze leverancier. Onze excuses voor het ongemak.

Reageer

Chris 12-07-2018 Via de website gekocht

Zeer goed en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb diverse webshops bekeken en bij Superwinkel.nl was van Gils eau de toilette 100 ml het goedkoopst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews