Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 303 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ria Michaux 27-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede snelle service zeer goede prijs kwaliteit
Ik raad die aan bij iedereen
Prijs kwaliteit is zeer belangrijk

Reageer

L. Heesbeen 27-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel prettig om iets te bestellen. Wordt snel en netjes geleverd. Het is aan te bevelen.

Reageer

John 21-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werkelijk geen goed georganiseerde organisatie! S’avonds besteld volgende dag al bezorgd.
Super dus!

Reageer

SH 21-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel heeft prachtige aanbiedingen, scherp van prijs. En een heel groot assortiment.

Reageer

Arzu 20-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering. Was de volgende dag al binnen. Scheelt ook behoorlijk in prijs.

Reageer

Harry Ponse 19-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele mooie website, makkelijk te bestellen en niet te duur.En hele goede en mooie producten,

Reageer

Stephanie 18-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scheelt een hoop geld met andere parfum winkels dus de moeite waard om zeker te gaan kijken.

Reageer

Marie 18-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prefect en correct geleverd volgens de aanwijzingen in de mail.
Top bedrijf!!!

Reageer

Coby 15-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een leuke overzichtelijke webshop, heel veel keus, en hele aantrekkelijke prijzen. De levering is altijd razendsnel, de ene dag besteld, andere dag al in huis.

Reageer

Els 14-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer bij superwinkel besteld. De website is heel toegankelijk. Prijs was prima en de leveringsvoorwaarden ook. 's Morgens besteld en de volgende dag al in huis. Super snel en producten zijn super goed, precies wat de naam al zegt; Superwinkel!

Reageer

George 14-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vind het heel makkelijk om de producten te bestellen en ze worden ook nog eens de volgende dag bezorgd. de parfums zijn goedkoper dan in de winkels of andere website die ik probeerde te vinden. ik zou superwinkel aanraden aan iedereen die goedkopere merk parfum wilt hebben.

Reageer

Henri 12-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Superwinkel doet zijn naam eer aan. Een prima toegankelijke webwinkel. Daarnaast goede leverings- en betaalvoorwaarden. Een groot aanbod, voor een scherpe prijs. Tevens zijn er goede mogelijkheden om te kunnen betalen. Tot slot wordt er ook nog eens uitgeleverd zoals beloofd en zijn de spullen netjes in huis. Kortom; Superwinkel is een Superwinkel!!!

Reageer

Elly 11-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel heeft een overzichtelijke website , met een mooi aanbod aan scherpgeprijsde producten vind ik.
Mijn pakketje werd keurig de volgende dag al geleverd, echt top!

Reageer

Marja Feijen 11-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nu 2 keer voor mijzelf daar een parfum aangeschaft, 1 keer kende ik de geur, de andere was een gok, de geuren waren een sensatie uit de hemel.
Ze zijn mij beiden super bevallen, zeer goede webshop, zeer snelle levering en een geweldige prijs, wel 40%-50% goedkoper.

Reageer

Lies van Noord 08-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel doen wat ze beloven!!
en dat is heel wat waard vandaag de dag!

Reageer

Jacq 08-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer scherpe prijzen!!
Een heel snelle levering (ook keurig ingepakt).
Enige minpuntje is dat er nooit een monstertje bij de bestelling zit, maar gezien de prijs is dat ook wel weer te begrijpen. Een absolute aanrader!

Reageer

MJ van der Wal 07-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik woon in Nieuw Zeeland en bestelde een parfum voor mijn dochter in Nederland. Er was aanvankelijk een probleem met het invullen van gegevens voor het plaatsen van de order, maar iemand van klantenservice verhielp dat. Ik kreeg snel en goed antwoord. Heel plezierig! Ook de aflevering was snel en goed te volgen. Dit was mijn eerste bestelling, en ik maak graag weer gebruik van Superwinkel. Super service!

Reageer

Shopperanoniem 07-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden. De volgende items zijn mijn belangrijkste argumente. goede prijs, duidelijke communicatie, snel geleverd... prima dus!

Reageer

Christiaan M. 06-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede webshop. Erg snelle levering voor een scherpe prijs. Dit is in Nederland een van de weinige sites die zoveel kwaliteit biedt. Communicatie is overigens helder en alles komt betrouwbaar over.

Reageer

Mientje 06-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super lage prijzen. Gebruiksvriendelijke website.
Voor 10.00 besteld de volgende dag in huis.
Enige minpunt is dat je geen testers krijgt.meegeleverd.

Reageer

DD 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site met correcte prijs- kwaliteitsverhouding.
Snelle levering.

Reageer

Monique Finnema 31-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs was aangenaam en de levering uitstekend en snel !! Super tevreden !

Reageer

Johan 31-03-2021

Algemene score

10,0
gewoon super goed, goed verpakt netjes alles orgineel !! en snelle levering

Reageer

Liesbeth 30-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ja gebruiksvriendelijk site .Wat je ook besteld klopt altijd .Leuke prijzen .En op de belovende tijd geleverd.Geweldig .

Reageer

Gerard 30-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel overzichtelijk daardoor je keuze snel te maken, vaak interessante aanbiedingen en snelle levering.

Reageer

Toon meer reviews