Jane D
Goede service.
Ben tevreden. Gemakkelijk te bestellen.
Kreeg het artikel de volgende dag thuis.
Ik ben tevreden.Aan te bevelen.
Rika Van Elslander
Via de website gekocht
Verscheidenheid aan producten, scherpe prijs en vlotte correcte levering. Zeker voor herhaling vatbaar!
Janny souverein
Een geweldige service
Ik heb heel goede ervaring met deze winkel. De leveringen zijn altijd goed verlopen.
Je wordt goed op de hoogte gehouden. Zeker een aanrader voor anderen.
Lol
Super geweldige service??
De shop heeft goede prijzen voor de producten en een goede leveringstijd. Ook goede mails om je op de hoogte te houden van waar je product is.
Plumo
Via de website gekocht
Zal zeker nog een keer hier bestellen !
Laagste prijs.
Snelle levering !
Echt met recht een super winkel !
Ik zal er zeker nog eens bestellen.
Als ik nieuwe parfum nodig heb, zal ik als eerste kijken, of superwinsten deze heeft.
Dan heb ik zeker de laagste prijsgarantie
Gertje
Super winkel, super service
Gebruiksvriendelijke website, de parfums zijn goedkoper dan bij andere zaken, snelle levering en ook de inpakservice is goed én goedkoop.
Ik heb hier al diverse malen besteld en ben nog nooit teleurgesteld.
Voor de originele parfum en de goedkoopste parfum bestel je gewoon bij Superwinkel.
o.engelhart
15-06-2018
top service
besteld gelijk de volgende dag in huis en voor de juiste prijs.kon het goed volgen wanneer mijn bestelling bij mij zou zijn toppie geregeld.
Eelco
Snelle levering!
Duidelijk, alle bekende merken en leuke prijzen.
De levering ging snel en de zending was makkelijk te traceren. Aanrader!
De Waele Inge
Via de website gekocht
Grote keuze en vlotte levering
Groot assortiment in verscheidene prijsklasses -het bestellen ging vlot - keuze qua betaling is groot - levering ging vlot
Riette koper
Makkelijk en snel
Lekker parfum voor lage prijs in vergelijking met andere webshops. Mogelijk geldt dit ook voor andere artikelen.
Mathijs
Goede winkel.
Ik heb deze webshop gekozen omdat hij een stuk goedkoper was als andere webshops. Mijn bestelling was sneller als verwacht binnen.
Willy
Snelle en perfecte levering
Heb al eens eerder bij superwinkel besteld de levering is zeer snel en goed te volgen dit vindt ik een zeer goede service dit verdient een pluim.
Versweyveld veerle
Via de website gekocht
Super tevrede vlugge levering ,goede prijs .
Ben zeer blij dat ik een shop heb gevonden via internet waar ik aan super prijzen goede aanbiedingen kan vinden in veel categorien van speelgoed tot electro .De site is ook heel duidelijk.De levering geeft je een brede keuze van thuis ontvangs of postpunt en dat ook in Belgie .Top !
Eric
Via de website gekocht
Onlangs iets besteld via jullie site. En nog nooit ben ik zo gemakkelijk geholpen. Jullie vroegen wat er verbeterd kon worden....nou helemaal niets. Gewoon zo doorgaan met jullie site. Werkt perfect en ik ben keurig en snel geholpen. Dank jullie wel. Ga zo door 👍🏻👍🏻👍🏻
Rebecca123
Hele goede service!
Hele fijne site, heeft heel veel keus en alles super goedkoop! Ik ga hier in vervolg altijd mijn parfum bestellen!
T Nguyen
Snelle levering
Little tikes twister tires besteld voor de voordeligste price online. De volgende dag netjes geleverd! Fijne service.
Linda
Goede service
Goede producten (A-merken). Alle producten zijn zeer scherp geprijsd. Daarnaast wordt het zeer snel geleverd.
Ad de Koning
Probleemloze bestelling
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering en uitstekende communicatie. Zeer aanbevelingswaardig.
Daphne vdG
Via de website gekocht
De naam zegt het al! Een super winkel!
Ik gebruik graag de shampoo van wella, hier waren ze extreem goedkoop. De levering was ook echt super snel!
Marja
Supersnel
Goedkoop en mijn lievelingsparfum wat wil je nog meer ?? Voor mijn verjaardag gekregen ! Dus aan te raden als kado
Elke
zonnecrème
Helaas was het klepje van mijn flesje zonnecrème opengeraakt en is de crème een beetje uitgelopen in de verzenddoos. Mocht het dekseltje extra verzegeld zijn geweest met een plastic klevertje, was dit niet gebeurd. Tevens is het product ook 1 dag later geleverd dan voorzien.
Ann
Super service
Online shop is veeeeel goedkoper dan hier bij ons in België.ik had het product besteld en daags nadien had ik het al voor vaderdag.me happy
Queen Dorien
Een super winkel!
Goeie scherpe prijs, snelle verzending, echt super! Ik heb al vaker wat besteld bij superwinkel.nl en t blijft gewoon echt heel goed bevallen
karim
super winkel!
het pakketje was snel in huis,was namelijk voor een verjaardag. cadeautje was netjes ingepakt zeer tevreden mee!
H bos
Super snelle levering
Site heel gebruiksvriendelijk ook de prijzen zijn goed heb op Google gezocht en vond deze winkel en de levering was correct
Maaike
Fijne prijs!
Even spannend of de parfum wel orgineel is. Twijfel geen moment aan de echtheid! Heerlijke geur! Voor het eerst dat ik de parfum gedurende de dag bij mezelf ruik.
A.Sohi
Goede, snelle service
Prijs in vergelijking met andere (online) winkels is her voordeliger bij Superwinkel. Ik heb altijd een parfum en kwam via Google op deze webshop terecht. Eerst wat reviews gelezen, en las alleen maar positieve reacties. Zelf besteld en ook ik ervaar een uitstekende service. Voor 22:00 besteld, volgende dag had ik mijn parfum al. Na bestelling kreeg ik een email dat mijn pakket was ingepakt, aangemeld en een track en Trace. Volgende keer bestel ik mijn parfum weer hier.
Aapje
Zeer tevreden!
toevallig deze site tegengekomen en het erop gewaagd en besteld. Zeer gemakkelijk om te bestellen zeer snelle levering en zeer tevreden over het product zelf een grote aanrader
Nicky
Super !!
Ik heb 2x over een parfum gekocht bij superwinkel.nl. De eerste was voor 22:00 besteld de volgende dag in huis. De 2e was tussen 2-5 werkdagen bezorg. Alles werd super snel en goed verpakt geleverd door DHL. Ik ben super tevreden en raad het iedereen aan. Ook de prijs is super !!
Gun
Service is top
Vlotte levering, de shop is klantvriendelijk.
Goede prijzen en veel merken. Een echte aanrader. Top
caroline
zeer goede service
zeer snelle en nette levering, in de avond besteld, volgende dag al geleverd, voor iedereen aan te bevelen. Bestellen gaat ook snel en verschillende manieren om te betalen, wat ook erg fijn is
vancayseele
super service!
zeer tevreden, dinsdag besteld, donderdag geleverd. zeer goed in prijs! zeker voor iedereen aan te raden
Marga
Snelle levering
De site is makkelijk. De bestelling is zonder problemen gedaan. Meteen een mail ter bevestiging. Een dag later was het horloge bezorgd. Top!
Nisrine
Heel goed service
Vindt het een een website waar ik zeker voor zal terug komen om nog iets anders te bestellen raad het het aan snel gemakkelijk en prijs bewust.
Max
Review
Ik wilde een fitbit charg2 kopen en via kieskeurig te recht gekomen bij Superwinkel. Dit was een goede keus omdat de fitbit snel werd geleverd en de prijs gunstig was.
Robert
Alles zoals geadverteerd
Alles vlot en netjes verlopen. Naar afhaalpunt laten toekomen in Belgie en probleemloos 2 dagen later opgehaald ! En aan prijzen waar jij niet naar de winkel voor kunt rijden :-)
Ruud
Top !!
Overzichtelijke site. Goede contact onderhoud naar de klant toe na de bestelling. Keurig op tijd geleverd.
F. Maes
09-06-2018
Supersnelle en correcte levering
Was de enige online shop die het product dat ik zocht kon leveren. Levertijd was snel en prijs was redelijk. Bovendien had deze winkel goede recensies.
Paul
09-06-2018
Zeer tevreden,snelle levering
Gewoon gevonden,we wilden dat apparaat en ik had er alle vertrouwen in ,leuke prijs ook,nog nooit van gehoord
Elly
08-06-2018
Super service van superwinkel
Gebruiksvriendelijk en duidelijke site welke makkelijk te bedienen was. Zonder overbodige franje. Zal vaker hier kopen
S.Soerdjbalie
Geweldig
Super, goede prijs vergeleken met andere webshops en uitsteekende afhandeling en snel geleverd. Volgende dag vroeg binnen.
Annita
Via de website gekocht
Ik vind het telkens opnieuw heerlijk om een geurtje te bestellen, zowel de nieuwe geuren als de vroegere parfums zijn beschikbaar. De omschrijving van de geur is telkens weer raak. De levering is accuraat en snel. Een topshop !!!
Martine
Via de website gekocht
Goed & onmiddellijk geholpen dr klantendienst & mooie prijs.
Concurrentiële prijs. Perfect en onmiddellijk geholpen door een klantvriendelijke Klantendienst.
Correcte service.
Marijke
Prima!
Snel geleverd (volgende dag) zoals aangegeven. Bij het vergelijken van prijzen goedkoper dan andere webwinkels.
Linda
Via de website gekocht
Topwinkel voor leuke en betaalbare kadootjes
Al een paar keer iets besteld bij deze winkel. Mooie prijzen, snelle levering en ook het kadopapier is heel mooi. Ik heb mijn vriend al een paar keer een mooi kado kunnen geven van deze winkel.
yolanda
Snel bezorgd
Zeer snelle en correcte verzending , ben er zeer te vrede over en denk er nogmaals te kopen . Superwinkel.nl is top .
Lori
Snelle perfecte service
Duidelijke site, makkelijk bestellen, gratis verzending. Top! De bodycreme van Narciso die nergens meer te krijgen was, had ik binnen 24 uur binnen
Sophie
Via de website gekocht
Geweldige & snelle service ... TOP !
Interessante en voordelige prijzen, een gebruiksvriendelijke en duidelijke site, daarenboven ook nog een snelle en correcte levering maw. GEWELDIGE service !!!
Zo zijn er niet veel ...
E A
Prima winkel
Goede site, veel keuze, snelle levering, goed verpakt, heldere communicatie via e-mail aangaande bestelproces en relatief lage prijzen
Martin Heyligen
Goedkoop en zeer snel
Ik zocht enkele jaren geleden Old Spice Aftershave. In België niet meer te vinden. Zo kwam ik terecht op de website van Superwinkel. 1° Goedkoop 2° Zeer snelle levering. Waarom zou ik elders gaan zoeken?
Toon meer reviews