Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3462 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 337 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jane D 16-06-2018 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben tevreden. Gemakkelijk te bestellen.
Kreeg het artikel de volgende dag thuis.
Ik ben tevreden.Aan te bevelen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rika Van Elslander 16-06-2018 Via de website gekocht

Groot aanbod!

Algemene score

9,0
Verscheidenheid aan producten, scherpe prijs en vlotte correcte levering. Zeker voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny souverein 16-06-2018 Via de website gekocht

Een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb heel goede ervaring met deze winkel. De leveringen zijn altijd goed verlopen.
Je wordt goed op de hoogte gehouden. Zeker een aanrader voor anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lol 16-06-2018 Via de website gekocht

Super geweldige service??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop heeft goede prijzen voor de producten en een goede leveringstijd. Ook goede mails om je op de hoogte te houden van waar je product is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plumo 16-06-2018 Via de website gekocht

Zal zeker nog een keer hier bestellen !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laagste prijs.
Snelle levering !

Echt met recht een super winkel !

Ik zal er zeker nog eens bestellen.

Als ik nieuwe parfum nodig heb, zal ik als eerste kijken, of superwinsten deze heeft.

Dan heb ik zeker de laagste prijsgarantie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertje 16-06-2018 Via de website gekocht

Super winkel, super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website, de parfums zijn goedkoper dan bij andere zaken, snelle levering en ook de inpakservice is goed én goedkoop.
Ik heb hier al diverse malen besteld en ben nog nooit teleurgesteld.
Voor de originele parfum en de goedkoopste parfum bestel je gewoon bij Superwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

o.engelhart 15-06-2018 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
besteld gelijk de volgende dag in huis en voor de juiste prijs.kon het goed volgen wanneer mijn bestelling bij mij zou zijn toppie geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eelco 14-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk, alle bekende merken en leuke prijzen.
De levering ging snel en de zending was makkelijk te traceren. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Waele Inge 14-06-2018 Via de website gekocht

Grote keuze en vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment in verscheidene prijsklasses -het bestellen ging vlot - keuze qua betaling is groot - levering ging vlot

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riette koper 14-06-2018 Via de website gekocht

Makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Lekker parfum voor lage prijs in vergelijking met andere webshops. Mogelijk geldt dit ook voor andere artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathijs 14-06-2018 Via de website gekocht

Goede winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze webshop gekozen omdat hij een stuk goedkoper was als andere webshops. Mijn bestelling was sneller als verwacht binnen.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Willy 13-06-2018 Via de website gekocht

Snelle en perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb al eens eerder bij superwinkel besteld de levering is zeer snel en goed te volgen dit vindt ik een zeer goede service dit verdient een pluim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Versweyveld veerle 13-06-2018 Via de website gekocht

Super tevrede vlugge levering ,goede prijs .

Algemene score

10,0
Ben zeer blij dat ik een shop heb gevonden via internet waar ik aan super prijzen goede aanbiedingen kan vinden in veel categorien van speelgoed tot electro .De site is ook heel duidelijk.De levering geeft je een brede keuze van thuis ontvangs of postpunt en dat ook in Belgie .Top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 13-06-2018 Via de website gekocht

SUPERRRRR WINKEL

Algemene score

10,0
Onlangs iets besteld via jullie site. En nog nooit ben ik zo gemakkelijk geholpen. Jullie vroegen wat er verbeterd kon worden....nou helemaal niets. Gewoon zo doorgaan met jullie site. Werkt perfect en ik ben keurig en snel geholpen. Dank jullie wel. Ga zo door 👍🏻👍🏻👍🏻

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rebecca123 13-06-2018 Via de website gekocht

Hele goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne site, heeft heel veel keus en alles super goedkoop! Ik ga hier in vervolg altijd mijn parfum bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Nguyen 13-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Little tikes twister tires besteld voor de voordeligste price online. De volgende dag netjes geleverd! Fijne service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 13-06-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede producten (A-merken). Alle producten zijn zeer scherp geprijsd. Daarnaast wordt het zeer snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad de Koning 12-06-2018 Via de website gekocht

Probleemloze bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering en uitstekende communicatie. Zeer aanbevelingswaardig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne vdG 12-06-2018 Via de website gekocht

De naam zegt het al! Een super winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik gebruik graag de shampoo van wella, hier waren ze extreem goedkoop. De levering was ook echt super snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 12-06-2018 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goedkoop en mijn lievelingsparfum wat wil je nog meer ?? Voor mijn verjaardag gekregen ! Dus aan te raden als kado

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Elke 12-06-2018 Via de website gekocht

zonnecrème

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Helaas was het klepje van mijn flesje zonnecrème opengeraakt en is de crème een beetje uitgelopen in de verzenddoos. Mocht het dekseltje extra verzegeld zijn geweest met een plastic klevertje, was dit niet gebeurd. Tevens is het product ook 1 dag later geleverd dan voorzien.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiële reactie van Superwinkel 13-06-2018

Vervelend om te horen dat de zonnecrème gelekt heeft, Elke. Als je ons even in een e-mail je ordernummer doorgeeft, dan kunnen we je een passende oplossing bieden! Excuses voor het ongemak!

Reageer

Ann 12-06-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online shop is veeeeel goedkoper dan hier bij ons in België.ik had het product besteld en daags nadien had ik het al voor vaderdag.me happy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Queen Dorien 12-06-2018 Via de website gekocht

Een super winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie scherpe prijs, snelle verzending, echt super! Ik heb al vaker wat besteld bij superwinkel.nl en t blijft gewoon echt heel goed bevallen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karim 12-06-2018 Via de website gekocht

super winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het pakketje was snel in huis,was namelijk voor een verjaardag. cadeautje was netjes ingepakt zeer tevreden mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H bos 12-06-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site heel gebruiksvriendelijk ook de prijzen zijn goed heb op Google gezocht en vond deze winkel en de levering was correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 12-06-2018 Via de website gekocht

Fijne prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Even spannend of de parfum wel orgineel is. Twijfel geen moment aan de echtheid! Heerlijke geur! Voor het eerst dat ik de parfum gedurende de dag bij mezelf ruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Sohi 12-06-2018 Via de website gekocht

Goede, snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs in vergelijking met andere (online) winkels is her voordeliger bij Superwinkel. Ik heb altijd een parfum en kwam via Google op deze webshop terecht. Eerst wat reviews gelezen, en las alleen maar positieve reacties. Zelf besteld en ook ik ervaar een uitstekende service. Voor 22:00 besteld, volgende dag had ik mijn parfum al. Na bestelling kreeg ik een email dat mijn pakket was ingepakt, aangemeld en een track en Trace. Volgende keer bestel ik mijn parfum weer hier.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aapje 11-06-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
toevallig deze site tegengekomen en het erop gewaagd en besteld. Zeer gemakkelijk om te bestellen zeer snelle levering en zeer tevreden over het product zelf een grote aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicky 11-06-2018 Via de website gekocht

Super !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb 2x over een parfum gekocht bij superwinkel.nl. De eerste was voor 22:00 besteld de volgende dag in huis. De 2e was tussen 2-5 werkdagen bezorg. Alles werd super snel en goed verpakt geleverd door DHL. Ik ben super tevreden en raad het iedereen aan. Ook de prijs is super !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gun 11-06-2018 Via de website gekocht

Service is top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte levering, de shop is klantvriendelijk.
Goede prijzen en veel merken. Een echte aanrader. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caroline 11-06-2018 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer snelle en nette levering, in de avond besteld, volgende dag al geleverd, voor iedereen aan te bevelen. Bestellen gaat ook snel en verschillende manieren om te betalen, wat ook erg fijn is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vancayseele 11-06-2018 Via de website gekocht

super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer tevreden, dinsdag besteld, donderdag geleverd. zeer goed in prijs! zeker voor iedereen aan te raden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 11-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is makkelijk. De bestelling is zonder problemen gedaan. Meteen een mail ter bevestiging. Een dag later was het horloge bezorgd. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nisrine 11-06-2018 Via de website gekocht

Heel goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vindt het een een website waar ik zeker voor zal terug komen om nog iets anders te bestellen raad het het aan snel gemakkelijk en prijs bewust.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Max 10-06-2018 Via de website gekocht

Review

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik wilde een fitbit charg2 kopen en via kieskeurig te recht gekomen bij Superwinkel. Dit was een goede keus omdat de fitbit snel werd geleverd en de prijs gunstig was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 10-06-2018 Via de website gekocht

Alles zoals geadverteerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles vlot en netjes verlopen. Naar afhaalpunt laten toekomen in Belgie en probleemloos 2 dagen later opgehaald ! En aan prijzen waar jij niet naar de winkel voor kunt rijden :-)

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 10-06-2018 Via de website gekocht

Top !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site. Goede contact onderhoud naar de klant toe na de bestelling. Keurig op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Maes 09-06-2018 Via de website gekocht

Supersnelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was de enige online shop die het product dat ik zocht kon leveren. Levertijd was snel en prijs was redelijk. Bovendien had deze winkel goede recensies.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 09-06-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden,snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gewoon gevonden,we wilden dat apparaat en ik had er alle vertrouwen in ,leuke prijs ook,nog nooit van gehoord

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elly 08-06-2018 Via de website gekocht

Super service van superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijk en duidelijke site welke makkelijk te bedienen was. Zonder overbodige franje. Zal vaker hier kopen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Soerdjbalie 07-06-2018 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super, goede prijs vergeleken met andere webshops en uitsteekende afhandeling en snel geleverd. Volgende dag vroeg binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annita 07-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service !!!

Algemene score

10,0
Ik vind het telkens opnieuw heerlijk om een geurtje te bestellen, zowel de nieuwe geuren als de vroegere parfums zijn beschikbaar. De omschrijving van de geur is telkens weer raak. De levering is accuraat en snel. Een topshop !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 07-06-2018 Via de website gekocht

Goed & onmiddellijk geholpen dr klantendienst & mooie prijs.

Algemene score

9,0
Concurrentiële prijs. Perfect en onmiddellijk geholpen door een klantvriendelijke Klantendienst.
Correcte service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 06-06-2018 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd (volgende dag) zoals aangegeven. Bij het vergelijken van prijzen goedkoper dan andere webwinkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 06-06-2018 Via de website gekocht

Topwinkel voor leuke en betaalbare kadootjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al een paar keer iets besteld bij deze winkel. Mooie prijzen, snelle levering en ook het kadopapier is heel mooi. Ik heb mijn vriend al een paar keer een mooi kado kunnen geven van deze winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yolanda 06-06-2018 Via de website gekocht

Snel bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle en correcte verzending , ben er zeer te vrede over en denk er nogmaals te kopen . Superwinkel.nl is top .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lori 06-06-2018 Via de website gekocht

Snelle perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, makkelijk bestellen, gratis verzending. Top! De bodycreme van Narciso die nergens meer te krijgen was, had ik binnen 24 uur binnen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie 05-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige & snelle service ... TOP !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Interessante en voordelige prijzen, een gebruiksvriendelijke en duidelijke site, daarenboven ook nog een snelle en correcte levering maw. GEWELDIGE service !!!
Zo zijn er niet veel ...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E A 05-06-2018 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site, veel keuze, snelle levering, goed verpakt, heldere communicatie via e-mail aangaande bestelproces en relatief lage prijzen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Heyligen 05-06-2018 Via de website gekocht

Goedkoop en zeer snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht enkele jaren geleden Old Spice Aftershave. In België niet meer te vinden. Zo kwam ik terecht op de website van Superwinkel. 1° Goedkoop 2° Zeer snelle levering. Waarom zou ik elders gaan zoeken?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews