Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 305 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

superwinkel 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijk besteld en snel geleverd, en het product werd mooi aangeleverd, de verpakking en het product is perfect.

Reageer

Helen 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering en overzichtelijke webshop.
Goed verpakt.
Heb al meerdere keren producten besteld en naar alle tevredenheid.

Reageer

Raes Jim 04-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en zeer mooie prijzen. Zeker een aanrader en wij zullen alvast nog blijven bestellen.
Ook zeer vlotte manier om je favoriete artikelen te vinden.

Reageer

Marja 04-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie duidelijke site en de afhandeling van de bestelling is ook goed. Mooi op tijd en van tevoren doorgegeven door DHL.
De geuren zijn echt. Precies zoals ik voorheen bij de parfumerie kocht, alleen goedkoper.

Reageer

Jolanda Faber 04-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik shop graag mijn eau de toilette bij Superwinkel,leveren snel en bijzonder prijsvriendelijk ik heb al mijn contacten hier al over ingelicht! Ben zeer tevreden

Reageer

Harry 04-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eindelijk een aanbieder met scherpe prijzen en geen onduidelijkheden achteraf.
Maakt voor 100 % waar wat er beloofd werd.

Reageer

Barbara 03-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze, vriendelijke prijzen, goede verpakking en hele snelle levering!
Website is overzichtelijk, dus makkelijk om producten te vinden en te bestellen.

Reageer

Annie Duijzer 01-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doet z’n naam eer aan ,is echt een “super”winkel.
Correct Snel en klantvriendelijk.
Grote collectie en niet te duur

Reageer

Inge 29-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een duidelijke site en het luchtje is snel geleverd voor een goede prijs.

Reageer

Ko Nipius 28-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ok goede snelle weergave, zoekfunctie goed Bevestiging snel en duidelijk Levering op heel korte termijn Eigenlijk zo als het zou moeten zijn Goede verpakking
Dus erg goed

Reageer

Ria Michaux 27-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede snelle service zeer goede prijs kwaliteit
Ik raad die aan bij iedereen
Prijs kwaliteit is zeer belangrijk

Reageer

L. Heesbeen 27-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel prettig om iets te bestellen. Wordt snel en netjes geleverd. Het is aan te bevelen.

Reageer

John 21-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werkelijk geen goed georganiseerde organisatie! S’avonds besteld volgende dag al bezorgd.
Super dus!

Reageer

SH 21-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel heeft prachtige aanbiedingen, scherp van prijs. En een heel groot assortiment.

Reageer

Arzu 20-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering. Was de volgende dag al binnen. Scheelt ook behoorlijk in prijs.

Reageer

Harry Ponse 19-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele mooie website, makkelijk te bestellen en niet te duur.En hele goede en mooie producten,

Reageer

Stephanie 18-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scheelt een hoop geld met andere parfum winkels dus de moeite waard om zeker te gaan kijken.

Reageer

Marie 18-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prefect en correct geleverd volgens de aanwijzingen in de mail.
Top bedrijf!!!

Reageer

Coby 15-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een leuke overzichtelijke webshop, heel veel keus, en hele aantrekkelijke prijzen. De levering is altijd razendsnel, de ene dag besteld, andere dag al in huis.

Reageer

Els 14-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer bij superwinkel besteld. De website is heel toegankelijk. Prijs was prima en de leveringsvoorwaarden ook. 's Morgens besteld en de volgende dag al in huis. Super snel en producten zijn super goed, precies wat de naam al zegt; Superwinkel!

Reageer

George 14-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vind het heel makkelijk om de producten te bestellen en ze worden ook nog eens de volgende dag bezorgd. de parfums zijn goedkoper dan in de winkels of andere website die ik probeerde te vinden. ik zou superwinkel aanraden aan iedereen die goedkopere merk parfum wilt hebben.

Reageer

Henri 12-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Superwinkel doet zijn naam eer aan. Een prima toegankelijke webwinkel. Daarnaast goede leverings- en betaalvoorwaarden. Een groot aanbod, voor een scherpe prijs. Tevens zijn er goede mogelijkheden om te kunnen betalen. Tot slot wordt er ook nog eens uitgeleverd zoals beloofd en zijn de spullen netjes in huis. Kortom; Superwinkel is een Superwinkel!!!

Reageer

Elly 11-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel heeft een overzichtelijke website , met een mooi aanbod aan scherpgeprijsde producten vind ik.
Mijn pakketje werd keurig de volgende dag al geleverd, echt top!

Reageer

Marja Feijen 11-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nu 2 keer voor mijzelf daar een parfum aangeschaft, 1 keer kende ik de geur, de andere was een gok, de geuren waren een sensatie uit de hemel.
Ze zijn mij beiden super bevallen, zeer goede webshop, zeer snelle levering en een geweldige prijs, wel 40%-50% goedkoper.

Reageer

Lies van Noord 08-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel doen wat ze beloven!!
en dat is heel wat waard vandaag de dag!

Reageer

Toon meer reviews