Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 304 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tineke 16-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is duidelijk, bestelling werd keurig op tijd geleverd en het product is wat ik er van verwachtte.

Reageer

henk 15-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel, klantendienst goed bereikbaar maar vooral erg vriendelijk en ze hebben mij uitstekend geholpen, super.

Reageer

Janny de Kuiper 15-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind deze shop makkelijk zoeken snel bestellen niet heel gedoe om te bestellen gewoon toppie ik beveel deze winkel zeker aan bij andere.

Reageer

Chivo 15-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nou om te beginnen..en de naam zegt het al Superwinkel , het is een top webshop , heel overzichtelijk..het gene waar je naar op zoek bent is heel makkelijk te vinden, daarnaast heeft het een groot assortiment met allerlei leuke producten voor iedereen en niet te vergeten..aantrekkelijke prijzen , verder..snelle levering , dus als je iets bestelt voor een bepaalde tijd is het gelijk ook de volgende dag bij je thuis , het gehele plaatje klopt en vind dan ook niets minder dan een 10 passend!

Reageer

LUIGI AMORE 15-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je vindt er alles op en aan top prijzen! De levering is supersnel en gratis! Hier een super tevreden klant dus!

Reageer

IrisOrie 14-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De naam zegt het al: SuperWinkel, en dat is het ook!
Fijne overzichtelijke website
Mooie aanbiedingen (een van de goedkoopste en betrouwbaarste)
En ook nog super snel geleverd! Ik ben verkocht 😸

Reageer

Dick 14-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helemaal prima. Zeer netjes verpakt en verzorgd verstuurd.koop hier zeker weer.

Reageer

Ingrid 14-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Make-up koffer ziet er super uit, snelle bezorging .
Volgende week ga ik het cadeau geven, ben benieuwd wat zij dr van vindt ik denk Toppie👍🏻

Reageer

Conny 10-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel al jaren bij deze website. Altijd keurig op tijd geleverd en natuurlijk voor een leuke prijs. Ik heb deze site dan ook aanbevolen bij familie , vrienden en kennissen . Ik ben heel tevreden!

Reageer

San 09-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website met goede prijzen. De levertijd van mijn bestelling was korter dan aangegeven in de orderbevestiging. Helemaal top!

Reageer

Marta 09-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jestem zadowolona.Bardzo szybka dostawa,a perfumy pięknie pachną,i długo. Po prostu super

Ik ben tevreden, zeer snelle levering, en het parfum ruikt mooi en lang. Het is gewoon geweldig

Reageer

Jacqueline 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site...groot assortiment...aantrekkelijk geprijsd.
Levering op de afgesproken dag..
Degelijke verpakking.

Reageer

S. 06-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle bezorging en de lipstick is de helft goedkoper dan bij de drogist om de hoek.

Reageer

Rob 02-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is een super winkel. Geurtjes voor een zachtere prijs dan de originele prijs. Daarbij ook nog snelle verzending, tenzij anders aangegeven. Hierdoor heb ik (helaas voor de portemonnee) twee nieuwe geuren op korte termijn gekocht.

Reageer

Jamal 02-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
The best prices, quickly delivered and the package was packed really secured.
I wil only be ondering from here for now on.
I would recommend it to everybody.

Reageer

Hans de Beukelaar 01-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ontvang regelmatig mooie aanbiedingen van Superwinkel. Heb kortelings een lekkere
edt voor heren aangeschaft die snel en netjes incl. een aardigheidje werd afgeleverd.
Ik beveel dit adres van harte aan.

Reageer

Gerda van Asselt 01-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een hele nette aantrekkelijke website, mooie merk produkten en snelle levering.

Reageer

Stello 01-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide keuze assortiment.
Producten voor stuntprijzen.
Duidelijke webside.
Snelle levering.
Wat willen we nog meer!

Reageer

Monique 28-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer voordelige promo’s! Vlotte service en levering.Ik ben tevreden en zal in de toekomst hier nog bestellen.

Reageer

Superwinkel 26-02-2021

Algemene score

8,0
Top !!
Service is goed.
Vandaag besteld morgen in huis.
Betaalbaar en kwaliteit.
Ik shop graag bij jullie.
Ga zo door.

Reageer

kelly 25-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede producten, goede prijs, grote keuze en super leuk pajket gekregen! snelle levering en top producten

Reageer

Nathalie Flaviani 24-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super tevreden zo een snelle service. Ga het zeker aan iedereen aanraden. En super goede prijzen!!!!!!!

Reageer

Anne 24-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na veel zoeken ivm het niet naar de winkels te kunnen gaan waar mijn favoriete product te koop is, kwam mijn grote verrassing: SUPERWINKEL. Makkelijk, snelle levering en alles klopt. Voor mij DE ontdekking.

Reageer

Neviephtaly 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service van Superwinkel en ook nog eens leuk ingepakt! Daarnaast een aardige verrassing bij mijn bestelling gekregen!

Reageer

c dekkers 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
super optijd geleverd goede verpakking
en dat als op advies van mijn dochter

Reageer

Toon meer reviews