Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Liesbeth 02-04-2018 Via de website gekocht

Steeds weer blij!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Elke keer als ik iets bij superwinkel bestel word ik blij. Waarom... Het product is altijd goedkoper het is snel bezorgd en ze houden je goed op de hoogte met alles. Ook als een product even niet leverbaar is, dan is het geld ook zeer snel terug gestort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Superwinkel.nl 31-03-2018 Via de website gekocht

Alle bestellingen gedaan, perfect uitgevoerd!!

Algemene score

10,0
Heb verschillende keren bestellingen gedaan. Allen zeer goed en binnen zeer korte tijd uitgevoerd door superwinkel.

Reageer

AZ 31-03-2018 Via de website gekocht

Superwinkel is Supergoed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service is uitstekend! Webside overzichtelijk, verhouding prijs / product t.o.v. Winkelketens is zeer goed en gunstig voor klanten. Hierdoor zal ik altijd bij ze kopen in plaats van belachelijke prijzen die sommige winkels vragen! Ze zijn ook super snel. Kortom zeer fijne shop en ik ben nu zeker een vaste klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie 28-03-2018 Via de website gekocht

Merk parfums voor de voordeligste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier Zadig en Voltaire Just Rock! gekocht. Dit is een heerlijk parfum waar ik vaak complimenten over krijg. Ik had hem de volgende dag in huis en bij superwinkel veel goedkoper dan in andere winkels. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.v.dalen 28-03-2018 Via de website gekocht

Super service

Algemene score

8,0
Omdat ik op mijn gemak kan kiezen wat in wil kopen zonder dat er iemand in mijn nek staat te hijgen en het is goedkoop vergeleken met winkels, Beter.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lena vanluchene 28-03-2018 Via de website gekocht

In orde !!

Algemene score

10,0
De eerste keer een bestelling geplaatst bij super-winkel; we zochten een goedkope prijs voor onze favoriete parfum en hebben die gevonden.
Ook de snelle en correcte levering heeft ons verrast !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 27-03-2018 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eau de toilette gekocht bij super winkel.
Ze doen hun naam eer aan. Behalve een mooi assortiment is het ook super eenvoudig om te winkelen en zijn de prijzen ook super.
Daarnaast wordt het ook nog eens supersnel afgeleverd en supernetjes verpakt.

Kortom een Super winkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bettina 26-03-2018 Via de website gekocht

Zoals een webwinkel hoort te zijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Simpele bestel methode, overzichtelijke site en een prima levering.
Originele parfum tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
We hebben Axarro Chrome en Emporio Armani Elle in de grootste verpakking gekocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

thomas 26-03-2018 Via de website gekocht

koop het vanuit je bed voor de allerlaagste prijs ?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
natuurlijk google 😁 en als je maar de juiste zoekopdracht geef dan kom je vanzelf naar de juiste (lees de beste) 'aanbod'. gewoon goed product (ik had parfum gekocht) voor de prijs die je nergens anders vindt. als ik hetzelfde product elders online zou kopen dan zou ik 2x zo veel moeten betalen en wellicht wel ook 3x zo veel net als in de winkel.
zoeken, ofwel vinden... net als bestellen... het is zo makkelijk en je krijgt het thuis zonder een cent extra te hoeven betalen.
w@t wil je nog meer?
je blijft lekker thuis,
je hoeft niet te lopen en dus ook niet uit te geven voor het OV,
of als je met de auto gaat ... parkeer geld en de brandstof blijft lekker voor een extra krat bier of wat anders lekkers,
je hoeft geen zweet van anderen in al die drukte te snuiven,
je kunt lekker on-line blijven of verder gaan met zappen.
als je wakker wordt dan komt er jouw paketje in je bedje (bestel op de juiste dag & op tijd zodat je zaterdag lekker kunt uitslapen).
en geniet ervan !

P.S. Succes met je aankoop, koop met verstand, ofwel koop iets meer als je op die manier op een bedrag komt zodat je geen bezorgkosten hoef te betalen. het komt wel op, of koop een extra cadeau voor iemand (altijd leuk, en je bespaart toch al je €, $, £... 😎)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van Superwinkel 27-03-2018

Bedankt voor deze leuke review, Thomas! Dat is waar we het allemaal voor doen; het zo leuk en simpel mogelijk maken zodat je tijd en geld overhoudt voor andere dingen.

Klantenservice Superwinkel

Reageer

E de V 26-03-2018 Via de website gekocht

snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heb voor deze winkel gekozen omdat hij het goedkoopst was. en ook snel leverde. we zijn ook tevreden over de kwaliteit van het produkt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ans 22-03-2018 Via de website gekocht

Heel goede service, super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze noemen zich Superwinkel, deze naam is zeer goed gekozen, in alle opzichten, ook bij het informeren naar een bepaald product ontvang je direct antwoord..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 22-03-2018 Via de website gekocht

Prima gedaan

Algemene score

9,0
Goede site, eenvoudige bestelprocedure, redelijke prijzen en de volgende dag geleverd. Zo moet het..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mavis Mohunlol 22-03-2018 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en alles geleverd volgens afspraak. Volgende bestelling doe ik weer via superwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kayleigh 20-03-2018 Via de website gekocht

Slechte klantenservice!

Algemene score

1,0
Slechte service, geeft geen antwoord op je vraag! Geeft aan voordelig te zijn, absoluut niet waar. ik kan deze webshop dus ook niet aanbevelen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 21-03-2018

Beste Kayleigh,

Vervelend om te horen dat je ons zo slecht beoordeelt. We hebben je een aantal keren telefonisch te woord gestaan en we zijn er nog steeds van overtuigd je op dat moment goed te hebben geholpen. Het pakketje dat we aan je hebben verstuurd heb je nu zelf geweigerd. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, zullen we de bestelling annuleren.

Klantenservice Superwinkel

Reageer

Pien 20-03-2018 Via de website gekocht

Snel - goed geïnformeerd - goed assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top winkel. Of: super winkel.
Zonder problemen een bodylotion besteld die bij veel winkel niet meer leverbaar was omdat ie uit het assortiment was. Bij superwinkel op voorraad en de volgende dag in huis voor een leuke prijs.
Gelijk na de bestelling van elk onderdeel van de verzending en bezorging op de hoogte gehouden middels e-mail.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra A 20-03-2018 Via de website gekocht

Jeugd sentiment met Chanel Antaeus

Algemene score

10,0
Qua prijs vergelijking de goedkoopste. En door de reviews die ik las durfde ik het aan. Keurig verpakt met extra optie ingepakt te ontvangen. Mijn Man blij er mee..al 35 jr zijn favoriete luchtje. 💙

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van Peer 16-03-2018 Via de website gekocht

Voordelig en zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toevallig liep ik tegen deze website aan.Voordelig en correcte, snelle levering. Keurige facturatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ali 15-03-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed service, veel keuze en dat allemaal voor een uitstekend prijs!
2 Keer besteld, beide keren prima geregeld.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 14-03-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering voor een super voordelige prijs!

Algemene score

10,0
Deze onlinewinkel werkt top!
Voordelige prijzen, supersnelle levering en géén verzendkosten. Wat wil je nog meer!
Chapeau Superwinkel.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bor 14-03-2018 Via de website gekocht

Snel en zeer correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super winkel is een aanrader als het gaat om lekkere parfum voor zowel dames als heren. Super winkel is vandaag bestellen en morgen keurig verpakt ontvangen. En... Alles voor een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Dus heb je een orginele parfum nodig, eerst even naar de supersnel on Line . 👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Latifa 14-03-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, mooie aanbiedingen, netjes verpakt en supersnelle levering. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 13-03-2018 Via de website gekocht

Met recht een superwinkel!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na prijsvergelijking zijn jullie de goedkoopste en snelle, gratis levering. Wat wil een mens nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bilgehan 12-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service & kwaliteit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is volgens mij de enige website dat HEEL SNEL aflevert. Ik heb zelf binnen de 2 weken 2x parfums besteld en beide zijn heel snel toegekomen. Qua verpakking en kwaliteit is het geweldig! Ik ben dus een heel tevreden klant. Ook heb ik dit website aangeraden aan mijn kenissen, en zal blijven aanraden! ☺️

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies Lottering 10-03-2018 Via de website gekocht

De levering is perfct!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel niet vaak wat online omdat ik een aantal negatieve ervaringen hiermee heb gehad. Ben heel blij dat Superwinkel goed met zijn klanten omgaat.Zeer gunstige prijzen en supersnelle levering! Maak ik niet vaak mee. Als ik online wat bestel krijg ik vaak het verkeerde binnen of ik moet erachteraan mailen of bellen waar mijn bestelling blijft, dit kost me veel tijd en irritaties . Superwinkel is overzichtelijk, eenvoudig en zeer duidelijk en snel qua levering...Ik schrijf eigenlijk nooit een review maar maak voor deze site graag een uitzondering. Kan jullie superwinkel echt aanbevelen, ik zal hier ,zonder mij zorgen te maken, zo weer wat durven te bestellen, heel fijn dat het zo dus ook kan! Met vriendelijke groeten van Annelies ( een zeer tevreden klant!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van Superwinkel 21-03-2018

Beste Annelies,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om zo'n fijne beoordeling te schrijven! Bedankt daarvoor.

We wensen je veel plezier van je aankoop!

Klantenservice Superwinkel

Reageer

Harry 10-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een overzichtelijke website waarbij het gewenste artikel snel is gevonden. Daarnaast is het artikel gunstig geprijsd en biedt het Thuiswinkel Waarborgkeurmerk voldoende vertrouwen in deze webwinkel om tot de koop over te gaan. De bestelling is dan ook perfect verlopen, levering 1 dag na de bestelling, dus zeer tevreden!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eliz 09-03-2018 Via de website gekocht

goedkoop, origineel en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Sinds ik Superwinkel heb ontdekt heb ik mijn parfums nooit meer gekocht bij de Douglas of Ici Paris, er zit soms wel zo een 30 euro prijs verschil in voor dezelfde hoeveelheid ml. Ook heel fijn, dat als je op tijd bestelt je bestelling de volgende dag bezorgd wordt plus boven een bepaald bedrag nog gratis ook! Het enige nadeel is dat het aanbod niet zo heel groot is.. parfums wel veel, maar verzorging producten zoals Qlinique etc niet.. verder is Superwinkel zeker een aanrader!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Bakker 09-03-2018 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snel besteld,makkelijke site; zeer snel geleverd, respectievelijk woensdag en donderdag. Scepsis over website ( zo goedkoop, klopt dit wel) totaal ongegrond gebleken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elvire Triebel 09-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig ,en ook nog prijsgunstig. Ik ben er erg blij mee. Volgende keer bestel ik weer, ik raad anderen aan dit ook te doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margoos 09-03-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De producten waren er erg snel, ook al kwamen ze uit een buurland. Ze waren netjes verpakt en werden keurig geleverd. TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SandyBN 08-03-2018 Via de website gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten voor een verrassende voordelige prijs.
Snelle levering. Ga zeker vaker bestellen...

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 08-03-2018 Via de website gekocht

Snel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een erg aantrekkelijke aanbieding, die snel en gratis geleverd werd....Een site waar je altijd als eerste moet kijken...Echt een Super winkel...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claudia 08-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alle soorten originele producten voor een hele voordelige prijs en die ook nog snel geleverd wordt!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard K. 06-03-2018 Via de website gekocht

Geuren voor een luchtig prijsje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Verrassend veel keus en voor een prijsje! Kocht mijn mannengeuren bij de lokale parfumerie (of hun website) vanwege de korting. Maar dat blijkt niets bij de keuze en prijzen bij Superwinkel. Voor de toekomst mijn keus vanwege keuze hoeveelheid, kwaliteit en leversnelheid!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diny 04-03-2018 Via de website gekocht

Service was geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De volgende morgen om half 9 was het mooie Ajax dekbedovertrek er al.
Alles was uitstekend.
Onze andere kleinzoon wil een PSV dekbedovertrek en Superwinkel mag dit leveren want ik ben dik tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DJ 28-02-2018 Via de website gekocht

snelle en prima verzending en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer snelle verzending van een zeer ruim aanbod. erg tevreden ;)
was een verlaat verjaardagscadeau, dat ik vanuit Lissabon heb besteld. Bij thuiskomst het pakketje opgehaald, ingepakt en cadeau gegeven

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

horloge 28-02-2018 In de winkel gekocht
webwinkel

zeer snelle en goede levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snel geleverd, keurig ingepakt, we zijn echt zeer tevreden over de hele afhandeling van onze bestelling! Wat ons betreft komen we hier zeker weer terug, zeker gezien de prijs kwaliteit verhouding. Top!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gemma 27-02-2018 Via de website gekocht

Echt superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na eenbestelling, volgt een snelle levering, Mijn bestelling wilde ikgraag laten inpakken, wat een verrassing ! Zo’n mooi kadootje hebben zij er van gemaakt. Klasse !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DJ 26-02-2018 Via de website gekocht

Lage prijzen, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en duidelijke communicatie. Mooie aanbiedingen en prijzen.
De levering liep vlot en handig om het bij ophaalpunt op te kunnen halen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 24-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel betrouwbaar gemakkelijk goedkoop
Prima service
Soms geweldige aanbiedingen
Soms gratis afleveringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 23-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gezocht op Yvresse en uiteindelijk bij Superwinkel terecht gekomen.
‘s Avonds voor 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis belooft de website.
En zo is het ook gegaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vandenbon martine 22-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te kiezen en ook veel keuze en niet lang moeten wachten op de bestelling en ook betaling vlot verlopen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anny 21-02-2018 Via de website gekocht

Een super top zaak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een geweldige zaak, pracht service, als je iets besteld, is het snel en goed ,voor je het weet ligt het al in huis, en mooi en goed verpakt, ik kan niet anders zeggen dan TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bbbv93 21-02-2018 Via de website gekocht

Superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Parfum besteld, zeer snelle levering ('s avonds besteld, volgende ochtend in huis). Ik wilde het al graag ingepakt hebben als cadeau en dit was gelukkig mogelijk voor een kleine meerprijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mo 20-02-2018 Via de website gekocht

Goede prijs, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De beste prijzen voor parfums vind is altijd hier. Binnen 24 uur geleverd... Ook een zeer uitgebreid assortiment. super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 20-02-2018 Via de website gekocht

Favoriete online winkel voor het kopen van parfum

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de geweldige service van superwinkel.nl. Ik bestel hier altijd mijn patfums. Prijs/kwaliteit de beste! Ik raad deze online winkel aan al mijn vrienden en familie aan. Doe zo verder!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

betsie1968 19-02-2018 Via de website gekocht

volgens afspraak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles volgens afspraak.Juiste product tijdig geleverd tegen een prima prijs(goedkoper dan elders)!Werd geinformeerd over verloop van de bestelling/verzending. Voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan H. 15-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en het goedkoopst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van mijn bestelde Gucci Bloom Eau de Parfum en het goedkoopst van Nederland. Mooi op tijd binnen voor valentijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 13-02-2018 Via de website gekocht

Super geweldige service en makkelijk te vinden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de website, makkelijk om de artikelen/ producten te vinden die ik zocht.
Prijs is ook heel voordelig. Volgende dag ook het product ontvangen wat ook beloofd werd.
Zodra ik weer wat nodig heb ga ik zeker weer bij Superwinkel kijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 13-02-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging en duidelijke website.

Algemene score

10,0
Zie alle antwoorden, ik ben zeer tevreden! Bestel de volgende keer zeker weten hier ook weer omdat de prijzen zeer gunstig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julian Gruin 12-02-2018 Via de website gekocht

Langzaam en bedrieglijk levertijd

Algemene score

4,0
De kassa- en bezorginformatie zei dat de bezorging binnen 1 dag plaatsvond, maar de e-mail van de bestelling zei toen dat het een week zou zijn. Niet onder de indruk.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 14-02-2018

Hoi Julian,

Bedankt voor je beoordeling. Ik heb je bestelling nagekeken, en zie dat het product dat je besteld hebt niet op voorraad was. We proberen dit dan zo duidelijk mogelijk aan te geven tijdens het bestellen, in de winkelwagen en in de bestelbevestiging.

Volgens onze gegevens heb je het pakket inmiddels ontvangen, klopt dit? Veel plezier ervan!

Superwinkel

Reageer

Toon meer reviews