Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 305 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Melanie 31-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling was volgende dag al in huis. 1 van de artikelen van mijn bestelling was een cadeautje en kon je laten inpakken en was netjes ingepakt binnengekomen. Heel tevreden!😊

Reageer

Peer 30-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
SUPERwinkel, de inhoud van de naam zegt genoeg.
Gebruiksvriendelijke site, meer dan vriendelijke klantenservice, Joyce. Erg behulpzaam.
Als je zeker bent van je geur, daar bestellen en altijd op tijd geleverd.

Reageer

Bert Geesing 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijk, goede prijs kwaliteit verhouding ,snelle verzending , goed verpakt.

Reageer

Gloria 27-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende online winkel, prima service. Een aanwinst tussen de online winkels. Ik blijf bij deze online winkel bestellen.

Reageer

Boy 27-01-2021

Algemene score

1,0
5 stuks David off deo sticks gekocht. Zowel de geur als de kleur zijn nep. Maar mijn review werd meteen weg gehaald. Dat zegt veel over deze site!

Reageer

Nina 27-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super. Zelf dacht ik er eerst een beetje schimmig over, omdat het zo goedkoop was. Toen de parfum binnenkwam, was het precies dezelfde en ook nog eens snelle levering. Zoals de naam al zegt super winkel!

Reageer

MB 26-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer scherpe prijs en snelle levering van het bestelde product.
Het product was zorgvuldig verpakt.

Reageer

Bert 26-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel erg tevreden. Goede site. Gekregen wat er besteld is. Tijdens de verzending goed op de hoogte gehouden waar het pakket was.

Reageer

C.Deerns 25-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote keuze in dames en heren parfums ,goede prijzen ,vlotte bestelling. Dik tevreden

Reageer

Mascha 24-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De volgende dag al in huis, super snelle levering dus. Goede communicatie en netjes verpakt. Goedkoper dan andere vergelijkbare sites dus helemaal
Top!

Reageer

Ed 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top site/winkel met snelle levering en service! Goede betaalmogelijkheden. En top merken.

Reageer

Petra 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over prijs / kwaliteit verhouding. Daarnaast een zeer snelle service( s avonds besteld en de volgende dag in hus)
Voor mij zeker de moeite waard om vaker een bestelling te plaatsen

Reageer

Scarlett 20-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, artikel was voordelig en ik kon achteraf betalen wat ik erg prettig vind

Reageer

vintage55 19-01-2021

Algemene score

10,0
Fantastische prijzen in verhouding tot andere aanbieders en snelle levering. Daar word je echt blij van.

Reageer

Bert 19-01-2021

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteitverhouding en zelfs in deze tijd:vandaag besteld, morgen in huis. SUPER, Superwinkel!

Reageer

Yvonne 19-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn lievelings luchtje gekocht voor een ongelooflijke prijs. Daarnaast een snelle levering.

Reageer

Marjolein 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een heel overzichtelijke website waarbij je makkelijk tot je keuze kunt komen. De aantrekkelijke prijs maakt dat je ruimschoots een heerlijke geur.kunt kiezen!!
De levering verloopt snel.en correct, zeker voor herhaling vatbaar. Ik zou deze winkel iedereen aanbevelen.

Reageer

Elke 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, klantvriendelijke website!
Parfum zelf is zoals die moet zijn! En meevaller is de economische prijs!

Reageer

Sanae 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel gekozen en super snel geleverd ! Echt top! En goedkoper als in de parfum winkels.

Reageer

Erwin 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vandaag besteld morgen in huis zou ik niet op rekenen, als ze dat weglaten zou het goed zijn, maar verder is het een prima site met duidelijke info over een parfum of wat dan ook, aantrekkelijke aanbiedingen, bezorging met DHL dus dat zit wel goed, dus een 8 als beoordeling, Verder weet ik er weinig over te zeggen, geen klachten verder

Reageer

Henry 06-01-2021

Algemene score

1,0
Retour is geweigerd omdat zij beweren dat deze geopend is geweest echter heb ik de falcon nooit geopend en retour gestuurd hoe ik deze ook ontvangen heb.
Als antwoord kreeg ik : We verkopen enkel en alleen nieuwe en ongebruikte producten.
Het is dus onmogelijk dat u deze flacon zo heeft ontvangen. Nou blijkbaar verkopen ze dus wel degelijk gebruikte producten aangezien ik er 1 ontvangen heb.

Reageer

Marc Lambrechts 04-01-2021

Algemene score

9,0
Een zeer overzichtelijke online webwinkel met een heel ruim assortiment met producten tegen een hele goede prijs.

Reageer

Eddy 04-01-2021

Algemene score

10,0
Leuke webshop , vele koopjes , goede feedback en supersnel geleverd .
Doe zo voort !

Reageer

frankie 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
levering zoals voorzien en op het juiste uur. correcte verpakking. goed product.

Reageer

Cees 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele overzichtelijke online winkel.
Met scherp geprijsde luchtjes voor hem/ haar. Ook diverse verzorgingsproducten.
Artikelen worden goed omschreven en zijn vaak voordeliger dan bij andere winkels.
Ook de levering is echt snel en goed.

Reageer

Toon meer reviews