Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anna 13-01-2018 Via de website gekocht

Laagste prijs, snel, klantenservice reageert direct.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via kieskeurig rechtstreeks naar deze site gegaan. Bestelling geplaatst en volgende dag in huis. Produkt dat ik wou voor aanzienlijk lagere prijs snel in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mo 12-01-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geweldige service, makkelijk besteld en snelle levering. Ik zou zo nog een keer een bestelling doen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fiona 12-01-2018 Via de website gekocht

Super fijne site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne en duidelijke site. Snelle levering. Ben zeer tevreden en weer ontzettend blij met mijn parfum voor een mooie prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kate 11-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteitsverhouding en snelle levering in goede stevige verpakking. Duidelijke bestelprocedure en vooral goede procesinformatie. Van moment van bestelling tot levering informatie over alle tussenliggende stappen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annette 11-01-2018 Via de website gekocht

Prima

Algemene score

8,0
Alles netjes op tijd geleverd. Bestelproces goed en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dirk 11-01-2018 Via de website gekocht

Perfecte Service! Maakt me blij!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kende Shop niet maar kwam voorbij als Google suggestie. Duidelijk de laagste prijs, dus bestelling geplaatst en service bleek vervolgens ook perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeske 11-01-2018 Via de website gekocht

Top Service in alle opzichten !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering precies volgens plan geleverd netjes verpakt scheelt veel als je het in de winkel koopt. Hier veel goedkoper

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin Waayen 11-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Algemene score

10,0
Superwinkel heeft veel keus in zowel parfums als make-up artikelen, de prijs is heel goed en een supersnelle levering! Ik heb hier al vaker besteld en ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 10-01-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
deze website heeft een grote keuze aan artikelen de prijzen zijn nergens zo laag en ook levering is zeer snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marina Panhuis 10-01-2018 Via de website gekocht

Hugo boss botteld

Algemene score

3,0
Nu voor mijn man Hugo boss botteld gekocht, is nu zijn 4e fles die hij gebruikt, nu valt ons op dat deze geur ineens minder sterk ruikt, we vragen ons af of het wel origineel is? Ligt het echt aan de winkel waar je het koopt, de geur is echt minder sterk!!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiële reactie van Superwinkel 11-01-2018

Beste Marina,

Heb je hierover al contact opgenomen met onze klantenservice? We helpen je graag verder!

Daarnaast zijn al onze producten 100% origineel. Het is verboden en zelfs strafbaar in Nederland om namaakproducten te verkopen dus dit doen wij absoluut niet. De kwaliteit van originele parfums kan daarom niet verschillen.

Superwinkel

Reageer

Mees 10-01-2018 Via de website gekocht

TOP service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via internet bestelling geplaatst en snelle bezorging en goede service, een topwinkel.
Ik beveel hem ook aan in mijn kennissen kring.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 10-01-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden, vlugge levering ondanks de drukke feestperiode. Artikel goed verpakt en zoals gevraagd. Ook de prijs is een voordeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Botasha 06-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk besteld via de website. Goed afgeleverd. Het was dik in orde . De levertijd was ook correct .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tb 05-01-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een zeer overzichtelijke site, Bij bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden. De levering is netjes en veilig verpakt en wordt snel geleverd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristian 05-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle een goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heerlijk fris zomerse geur. Het product was snel binnen en het product was goed en netjes verpakt. Er zijn vaak leuke aanbiedingen van een groot assortiment parfum genoeg keuze dus. Ik ga hier zeker vaker parfum kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ann 05-01-2018 Via de website gekocht

Super service bij Superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de snelle levering en correcte behandeling van mijn bestelling! Ook de prijs van het artikel was zeer interessant. We gaan hier zeker nog vaker bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 05-01-2018 Via de website gekocht

Kan niet beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een goeie service! Alles heel duidelijk en verzending is ook super geregeld met status updates per email. Prijzen zijn ook erg goed vergeleken met andere sites. Kortom deze houden we er in!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 05-01-2018 Via de website gekocht

?? volgende dag in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wou het product graag volgende dag in huis. Soms heb je dat. Superwinkel adverteerd met dat principe, vandaar voor Superwinkel gekozen. Het product is ook daadwerkelijk de volgende dag bezorgd. Gebruiksvriendelijke site en goeie levering via DHL.

Reageer

Jos 05-01-2018 Via de website gekocht

Groot aanbod tegen lage prijzen en super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er wordt een groot en uitgebreid assortiment aangeboden waarvan de prijzen lager liggen dan bij vergelijkbare aanbieders. De website is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk ingericht en de service is van hoog niveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby 05-01-2018 Via de website gekocht

Mooie verpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus en leuke prijzen.goede service.ik zou volgende keer weer bij superwinkel bestellen.prima winkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ebbe 04-01-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Beste internetprijzen en geleverd volgens belofte ondanks vlak voor de feestdagen besteld. Dat is nog eens gemak met zekerheid!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

William 04-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering van top producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De door ons bestelde producten voldoen geheel aan de eisen en prima prijs kwaliteit verhouding . Het bestellen via de site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk met een correcte en snelle levering, waarbij de producten prima zijn verpakt. Kortom wij zijn erg tevreden en een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tt 04-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle producten hebben een mooie prijs, het ziet er goed en duidelijk uit en de levering was dik optijd! Over het algemeen een top winkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjurnie Meeuwsen 04-01-2018 Via de website gekocht

Bestelling met hoge dankbaarheids factor!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een kerst presentje voor de liefde van m'n leven.
Die was er erg blij mee!
Als zeeuw zoek je online altijd het meeste waar voor je geld en dat vond ik bij Superwinkel.
Mission accomplished!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kim 04-01-2018 Via de website gekocht

Pure Essentials Collection Staafmixer HR1377/90 | Philips

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helemaal geweldig. Pas net in huis maar al bijna dagelijks gebruik.
Simpel en gemakkelijk in gebruik, gemakkelijk schoon te maken, handige extra assecoires.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hetty van Werven 04-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vindt dit een ideale webshop. Artikelen zijn altijd snel binnen en vaak ook veel voordeliger dan in een parfumerie winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

derick 04-01-2018 Via de website gekocht

Superwinkel is ook gelijk aan Super Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
voor de eerste keer besteld bij Superwinkel, Super ervaring, Beste prijs, dag na bestelling artikel ontvangen, prachtige site met veel informatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 04-01-2018 Via de website gekocht

Rochas man parfum

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben er super blij mee , dit is 1 van de lievelings geuren van me vader en is in veel winkels eruit gegaan, ik was heel blij dat ik hem vond op superwinkel.. als kerst cadeau was dit perfect want heb me papa heel blij kunnen maken..top!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 04-01-2018 Via de website gekocht

Mooie prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel veel keus in parfum en eau de toilet voor dames en heren en ook niet onbelangrijk een voordelige prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marjoleine Neugebauer 03-01-2018 Via de website gekocht

Keurige afhandeling van Superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zij leveren goede voordelige producten echter zolang ze zaken blijven doen met DHL koop ik hier niet meer. En dat is jammer voor Superwinkel en voor mij.
Mocht levering via PostNL mogelijk zijn, dan behouden zij mij zeker als klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Yoeri 03-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop heeft bij mij 1 bestelling 2x geweldige service geregeld. Er zat spoed achter mijn bestelling en toen is er door middel van een alternatief waarbij Superwinkel goed meedacht voor gezorgd dat deze bestelling op tijd is geleverd. Bij deze bestelling bleek mijn VVV-cadeaucard leeggetrokken te zijn, maar ik kreeg de korting niet verwerkt. Het bedrag is meteen na melding hiervan teruggestort op mijn bankrekening.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine 03-01-2018 Via de website gekocht

Product was niks kis mee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed product. Snel verzonden, alleen via DHL slecht geleverd. Niet op afgesproken adres geleverd. Nieuw adres niemand aanwezig, opgeven adres op de raam bestaat niet. Eindelijk toch gevonden.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Marcel 03-01-2018 Via de website gekocht

Gewoon super van superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kende deze winkel nog niet. Na het lezen van de reviews en de lage prijs overstag gegaan.
Daar heb ik geen spijt van gekregen. Levering was netjes en snel en prijs zeer voordelig. Zal hier meer gaan bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wombat 03-01-2018 Via de website gekocht

Tige noflike service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geadviseerd door een kennis, overzichtelijke website, en goede betalings methodes.Nodigd uit voor een volgende visite.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Barbara 03-01-2018 Via de website gekocht

Snelle topservice!! Bravo

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geurtje gekocht voor de kerstdagen , zelfs met drukte de volgende dag binnen. Hier durf je wel wat te bestellen! Top service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stollebol 03-01-2018 Via de website gekocht

Snel en simpel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is overzichtelijk en de levering was snel. Prijskwaliteitverhouding is okay en kan deze site echt aanraden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RWJHlm 03-01-2018 Via de website gekocht

Maakt beloftes waar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Garmin Swim watch besteld. Ietwat huiverig omdat deze door veel webshops niet meer geleverd wordt. Echter Superwinkel maakt beloftes waar. Horloge geleverd, weliswaar niet de volgende dag maar een dag later ( lag aan kerstdrukte bij DHL want werd wel al dezelfde dag aangeleverd door Superwinkel) en ook nog tegen de laagste prijs. Wat mij betreft een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P 03-01-2018 Via de website gekocht

Helemaal tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit in orde, track en trace duidelijk, wel jammer dat DHL niet na 1 keer niemand thuis het product naar het steun punt brengt.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 03-01-2018 Via de website gekocht

Superwinkel.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg snelle levering, alles is op voorraad en dus de volgende dag in huis. Over het algemeen de laagste prijs.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E. van H. 02-01-2018 Via de website gekocht

Makkelijk te bestellen en snel in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De dinsdag voor kerst nog iets besteld.
Ik had verwacht dat het vanwege de kerstdrukte langer zou duren eer ik het pakketje zou ontvangen, maar de volgende dag werd het al bezorgd!
Tevens zijn de prijzen van een geur lager, dan in een parfumerie winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 02-01-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een luchtje besteld en ook
laten inpakken. Helemaal top en snel geleverd. Niets op aan te merken, een echte aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lissie 02-01-2018 Via de website gekocht

Voordelig en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn favoriete parfum tegen een zeer voordelige prijs. Binnen 24 uur besteld en geleverd.
Zeker aan te raden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra 02-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goedkoper!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Parfum was een stuk goedkoper dan bij de bekende parfumerieën! En bestelling was de volgende dag al in huis. Via e-mail werd je goed op de hoogte gehouden van je bestelling! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 02-01-2018 Via de website gekocht

snel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aangezien ik wist wat ik wilde hebben en ook wanneer op zoek op internet. Terechtgekomen bij Superwinkel, deze had wat ik wilde hebben en tevens tegen de laagste prijs. Besteld, betaald en de volgende morgen in huis. Precies wat gezegd was, ondanks de Kerstdrukte!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 02-01-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
altijd snelle levering en diverse producten die niet meer in de winkels te koop is.
levering binnen 1 dag voor scherpe prijzen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes Ohm 02-01-2018 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote sortering, ook merken en geuren welke nergens meer te koop zijn! Zoals Tsar van Van Cleef en Arpels....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 01-01-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles precies volgens afspraak en omschrijving, zo wil ik en dient men zalen te doen! TOP!!!’
Product prima in orde
Verpakking uitstekend
Vlotte levering, eigenlijk supersnel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 01-01-2018 Via de website gekocht

Snel en makkelijk winkelen

Algemene score

9,0
Snel en gemakkelijk online winkelen kan hier. De eerste keer dat.ik hier wat besteld heb, en zou het zo weer doen. Bestellen is zo gedaan en de levering is erg snel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Andre 30-12-2017 Via de website gekocht

Goedkoper en super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Parfum besteld aan 12% goedkoper dan enige andere website, dit op donderdag om 16 uur, kreeg vrijdag om 11 uur dat mijn bestelling klaar lag in het afhaalpunt in België door mij gekozen. Supersnel en goedkoper, perfect verpakt ook. TOP !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Demike 29-12-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel besteldvia de website, deze werd netjes ingepakt de volgende werkdag geleverd. Scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews