Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 304 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ben Hagreis 09-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Woensdagmiddag bestelling gedaan en donderdag om 12.OO uur pakje in huis. Superwinkel daar kun je van opaan, ze doen wat ze beloven, ook de prijs is zeer goed. Voor iedereen aan te bevelen.

Reageer

Edwin 09-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
keurig op tijd geleverd en prima product als je 'savond besteld heb je het de volgende dag al in huis. ideaal in deze rottijd

Reageer

Roel 08-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aanbieding van mijn benodigde producten voor de laagste prijs, snel en netjes geleverd.

Reageer

Irene 08-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op internet tegen gekomen deze superwinkel. Mijn bestelling, shiseido foundation, was er de volgende dag. Super geregeld. Alleen wel heel wonderlijk dat daar een klein blikje bavaria bier bij geleverd werd tesamen met het onnodige reclamemateriaal. Serieus foundation en bier?
Op de misplaatste reclame na, heel tevreden.

Reageer

Maureen 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze, goede prijs en zeer snelle levering! Mogelijkheid om met afhaallocatie te werken. Netjes verpakt.

Reageer

Diny 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorger was zo beleefd om het bestelde keurig op de deurmat te leggen, en netjes op afstand te wachten tot ik het pakje had. Met een vriendelijke fijne dag mevrouw, daar wordt ik blij van.

Reageer

Erica 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed, snel en makkelijk bestellen ook had ik een vraag, in no time antwoord op mijn vraag en nagekeken wat ik altijd had.

Reageer

Myriam 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de online winkel heel veel keus
Heel overzichtelijk en producten netjes geprijsd
Netjes en goed verpakt en snel bezorgd
Echt blij met mijn gekochte product

Reageer

Keltje 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product heel voordelig. Prima site. Zeer snelle reactie wat betreft de levering.
Doen wat ze zeggen. De andere dag op tijd in huis. Keurig verpakt.
Geweldig tevreden.

Reageer

Melanie 31-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling was volgende dag al in huis. 1 van de artikelen van mijn bestelling was een cadeautje en kon je laten inpakken en was netjes ingepakt binnengekomen. Heel tevreden!😊

Reageer

Peer 30-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
SUPERwinkel, de inhoud van de naam zegt genoeg.
Gebruiksvriendelijke site, meer dan vriendelijke klantenservice, Joyce. Erg behulpzaam.
Als je zeker bent van je geur, daar bestellen en altijd op tijd geleverd.

Reageer

Bert Geesing 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijk, goede prijs kwaliteit verhouding ,snelle verzending , goed verpakt.

Reageer

Gloria 27-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende online winkel, prima service. Een aanwinst tussen de online winkels. Ik blijf bij deze online winkel bestellen.

Reageer

Boy 27-01-2021

Algemene score

1,0
5 stuks David off deo sticks gekocht. Zowel de geur als de kleur zijn nep. Maar mijn review werd meteen weg gehaald. Dat zegt veel over deze site!

Reageer

Nina 27-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super. Zelf dacht ik er eerst een beetje schimmig over, omdat het zo goedkoop was. Toen de parfum binnenkwam, was het precies dezelfde en ook nog eens snelle levering. Zoals de naam al zegt super winkel!

Reageer

MB 26-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer scherpe prijs en snelle levering van het bestelde product.
Het product was zorgvuldig verpakt.

Reageer

Bert 26-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel erg tevreden. Goede site. Gekregen wat er besteld is. Tijdens de verzending goed op de hoogte gehouden waar het pakket was.

Reageer

C.Deerns 25-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote keuze in dames en heren parfums ,goede prijzen ,vlotte bestelling. Dik tevreden

Reageer

Mascha 24-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De volgende dag al in huis, super snelle levering dus. Goede communicatie en netjes verpakt. Goedkoper dan andere vergelijkbare sites dus helemaal
Top!

Reageer

Ed 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top site/winkel met snelle levering en service! Goede betaalmogelijkheden. En top merken.

Reageer

Petra 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over prijs / kwaliteit verhouding. Daarnaast een zeer snelle service( s avonds besteld en de volgende dag in hus)
Voor mij zeker de moeite waard om vaker een bestelling te plaatsen

Reageer

Scarlett 20-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, artikel was voordelig en ik kon achteraf betalen wat ik erg prettig vind

Reageer

vintage55 19-01-2021

Algemene score

10,0
Fantastische prijzen in verhouding tot andere aanbieders en snelle levering. Daar word je echt blij van.

Reageer

Bert 19-01-2021

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteitverhouding en zelfs in deze tijd:vandaag besteld, morgen in huis. SUPER, Superwinkel!

Reageer

Yvonne 19-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn lievelings luchtje gekocht voor een ongelooflijke prijs. Daarnaast een snelle levering.

Reageer

Toon meer reviews