Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 303 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yvonne 19-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn lievelings luchtje gekocht voor een ongelooflijke prijs. Daarnaast een snelle levering.

Reageer

Marjolein 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een heel overzichtelijke website waarbij je makkelijk tot je keuze kunt komen. De aantrekkelijke prijs maakt dat je ruimschoots een heerlijke geur.kunt kiezen!!
De levering verloopt snel.en correct, zeker voor herhaling vatbaar. Ik zou deze winkel iedereen aanbevelen.

Reageer

Elke 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, klantvriendelijke website!
Parfum zelf is zoals die moet zijn! En meevaller is de economische prijs!

Reageer

Sanae 12-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel gekozen en super snel geleverd ! Echt top! En goedkoper als in de parfum winkels.

Reageer

Erwin 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vandaag besteld morgen in huis zou ik niet op rekenen, als ze dat weglaten zou het goed zijn, maar verder is het een prima site met duidelijke info over een parfum of wat dan ook, aantrekkelijke aanbiedingen, bezorging met DHL dus dat zit wel goed, dus een 8 als beoordeling, Verder weet ik er weinig over te zeggen, geen klachten verder

Reageer

Henry 06-01-2021

Algemene score

1,0
Retour is geweigerd omdat zij beweren dat deze geopend is geweest echter heb ik de falcon nooit geopend en retour gestuurd hoe ik deze ook ontvangen heb.
Als antwoord kreeg ik : We verkopen enkel en alleen nieuwe en ongebruikte producten.
Het is dus onmogelijk dat u deze flacon zo heeft ontvangen. Nou blijkbaar verkopen ze dus wel degelijk gebruikte producten aangezien ik er 1 ontvangen heb.

Reageer

Marc Lambrechts 04-01-2021

Algemene score

9,0
Een zeer overzichtelijke online webwinkel met een heel ruim assortiment met producten tegen een hele goede prijs.

Reageer

Eddy 04-01-2021

Algemene score

10,0
Leuke webshop , vele koopjes , goede feedback en supersnel geleverd .
Doe zo voort !

Reageer

frankie 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
levering zoals voorzien en op het juiste uur. correcte verpakking. goed product.

Reageer

Cees 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele overzichtelijke online winkel.
Met scherp geprijsde luchtjes voor hem/ haar. Ook diverse verzorgingsproducten.
Artikelen worden goed omschreven en zijn vaak voordeliger dan bij andere winkels.
Ook de levering is echt snel en goed.

Reageer

Rose 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product dat ik besteld had was op deze site vele male voordeliger. Verder hebben ze een snelle levering. Service is in orde en alles ging zoals je zou willen.

Reageer

Greet porte 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima heel snel in huis. Ik zou dit aanbevelen. Aan andere mensen. Zou zo weer bestellen bij julie

Reageer

Wiel Smeets 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dag na bestelling reeds geleverd. Zou eigenlijk pas een dag later zijn.
Ik was heel erg verbaasd. Ik denk dat ik mijn parfum in de toekomst altijd bij Superwinkel bestel.

Reageer

Frank 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondag in de middag besteld, maandag ontvangen. Prima snelle levering.
Zeer goede prijs - kwaliteit verhouding!

Reageer

Mary 01-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwam jullie tegen bij het zoeken maar een bepaald parfum, makkelijk te vinden en te bestellen, snelle service ( de volgende dag in huis) goed verpakt en afgewerkt, een dikke 10. 👍😊

Reageer

Herman 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke aankoop en goeie prijs! Het werd niet de volgende dag bezorgd maar de dag erna en dat kwam waarschijnlijk door de vervoerder met de kerstdrukte.

Reageer

Ilona 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst een geurenset bij jullie besteld op
22-12jl en gewoon op 24-12 ondanks alle drukte al in huis..!
Super tevreden!

Reageer

Pluisje 30-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een last minute ingeving om wat goede parfum aan te kopen.
Minder dan 24 uur later werd dit reeds geleverd.
Prima verpakt en uitstekend geleverd.

Reageer

SanniePannie 30-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit iets besteld hier,
Maar nu de winkels dicht zijn, kwam ik uiteindelijk hier terecht, en ondanks de idiote kerstdrukte , perfecte levering en keurig op tijd in huis.
Hele maal top!
Aanrader

Reageer

Charlotte 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering , stukken goedkoper ,reageren snel en netjes .Zeer tevreden !!!

Reageer

Jos 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel prettige site om te shoppen en veel veel keus. Super producten gekocht voor zeer scherpe prijs

Reageer

Nel van der Vliet 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima levering over het algemeen goed nu door de kerstdagen iets vertraagt maar dat is te begrijpen.

Reageer

Iris 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, jammer dat de bestelling voor obs niet tijd geleverd kon worden. Keurig netjes super snelle annulering en snelle terugbetaling.

Reageer

Ingrid 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de drukte is het toch na 5 dagen geleverd. Mooi verpakt. Super tevreden mee. Zeker weer bestellen.

Reageer

Super deal voor de echte parfum 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige ervaring met superwoonwinkel. Heb mijn parfum black opium voor een goede prijs bij hun gekocht. En nog eens lippenstift met een zakparfumpje gratis erbij. Dit was een super deal. En ook nog de echte parfum. Geen nep. Super bedankt!

Reageer

Toon meer reviews