Taner Saridogan
08-12-2017
Uitstekende Service
Supertevreden met Superwinkel.nl. Ik bestel hier al jaren mijn parfums. Altijd voordelig, altijd op tijd en altijd goed. Well Done!
Wim
08-12-2017
een geweldige service
Zeer scherpe prijzen snelle levering en een goed product Wat wil je nog meer, het was voor mij de eerste keer maar weet in vervolg waar ik moet zijn.
Anna
07-12-2017
Via de website gekocht
Topmerken zeer voordelig en supersnel geleverd
Ik was aan het zoeken naar het geurtje Narciso Rodriques Poudree 90 ml en vond deze op Superwinkel.nl ruim 25 euro beneden de officiële verkoopprijs. Daarmee was Superwinkel.nl de voordeligste aanbieder. En niet alleen de prijs was super, ook werd de bestelling supersnel geleverd! Dus met recht een Superwinkel! 👍🏼
D.Smit
07-12-2017
Goede service
De laatste bestelling was niet geseald. Dit heb ik ook per mail door gegeven.Er is mij in de toekomst beterschap belooft
Christophe
Snelle en goede service
Scherpste prijs en snelle levering top!!!
Zeker een aanrader voor iedereen.
Keuze genoeg voor hem of haar is zeker NIET onze laatste aankoop tot binnenkort.
Rita raemdonck
Super snel en goedkoper
Goedkoper dan gelijk welke winkel en supersnel in huis.
Grote keuze in alle maten en geschenkverpakkingen.
Isabelle
Perfecte levering
De website is zeer duidelijk en overzichtelijk. De bestelde goederen waren perfect verpakt en tijdig geleverd!
Marlous
Via de website gekocht
Super fijne en snelle service
Ik heb laatst een luchtje besteld via de website. Een hele fijne en duidelijke website en het cadeau was er de volgende dag al! Mooi ingepakt! Super fijn!
Rom
04-12-2017
Via de website gekocht
Na ruim 2 weken eindelijk bestelde mobiel ontavangen.
Nergens bij bestelling een melding dat deze uit Hong Kong moest komen.
Gelukkig via pay pal betaald hen ingeschakeld, nu weer wachten kan wel 3 weken duren
Yvonne
02-12-2017
Via de website gekocht
Was goedkoper als waar ik het normaal kocht.
Gemakkelijk snel en de volgende dag al in huis super makkelijk
M Roeleveld
02-12-2017
Via de website gekocht
Ik heb 26 november een order geplaatst heb tot heden nog steeds geen track en tracé gaat dit wel goed
Ik heb mijn vraagtekens
Minpunten
Jeroen
01-12-2017
Voldoet helemaal aan verwachting
Bestelde parfum in goede conditie en binnen geinformeerde bezorgtijd/datum ontvangen. Ook de site is overzichtelijk, en maakt het bestellen gemakkelijk.
Edwin
Top horloges.
Heb er een Armani heren horloge gekocht. 2434. Naar de juwelier geweest om te checken. Het is wat hij zag een echte😃🎉
MoonBoon
Super site!
goede service en ik grijp nooit mis als ik iets wil! Prijs is altijd goed en snelle levering! Topsite.. kan niets anders zeggen!
Mani
Via de website gekocht
snelle service en correcte prijzen.
mooie aanbiedingen en kortingen.
snel geleverd en keurig verpakt.
meestal goedkoper dan in de winkel.
Logan
28-11-2017
Via de website gekocht
Ik heb vrijdag besteld nu is 't dinsdag en ik wacht nog steeds op een track en trace code. Dit is echt geen goede ervaring en vandaag is mijn vriendins verjaardag en dit was haar cadeau.
Vicki V
27-11-2017
Via de website gekocht
Nergens goedkoper met de beste service, ook na verkoop!
Absoluut de beste prijzen voor de real deal top merken. Snelle levering, altijd correct. Ooit eens een gebroken pot conditioner ontvangen (door transportatie gekraakt) en zonder probleem (had een foto doorgemaild van de schade) had ik onmiddellijk een nieuwe toegestuurd gekregen.
Robineke
23-11-2017
Heel tevreden!
Duidelijke site, groot assortiment en een goede service en een snelle levering.
Een bedrijf om bij terug te komen! Top!
Char00
23-11-2017
Via de website gekocht
Super lekkere geur! En top service!!
M'n vriend is er erg blij mee. Heerlijke geur en een super goede service van super winkel. Ik zal super winkel aan iedereen aanbevelen.
Erwin van Dijk
Via de website gekocht
Snelle levering en goede prijzen!
Goede webwinkel, makkelijk zoeken en bestellen. Voor 22.00 uur bestellen is de volgende dag in huis.
Anita
Gemakkelink3
De levering is altijd keurig op tijd. Inpakservice vind ik minder. Daar zou ik geen gebruik meer van maken. Slordig.
Richard
Snelle levering, goede prijzen
Eenvoidig bestelproces, gied assortiment. Supersnelle levering en daarnaast ook nog scherpe prijzen.
e
Snelle service
Snelle levering, goede prijskwaliteit, goed verpakt en ruim assortiment! Alles wat je wenst bij een webshopbestelling!
Monne
Snelle levering
Erg snelle en correcte levering van mijn bestelling. Werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling via de mail, erg prettig!
M.
Snelle service!
Het is een ideale website vanwege de snelle levering en de producten worden aangeboden voor een uitstekende prijs
Leentje
Via de website gekocht
Top product Top service!!!
Gunstige prijs, goede kwaliteit, super snelle levering.
Volgende keer bestel ik weer bij Superwinkel
Levering met track en trace
Kim
Helemaal top!
Niks op aan te merken, goede communicatie, op tijd en fijn product! En de prijs is al helemaal fijn, veel goedkoper dan in een parfumerie.
Angel
Prima winkel
Nadat een bestelling bij bol.com was weggeraakt en nooit is uitgeleverd kwam ik in de knel voor een verjaarskado. Mijn zus wees me op de superwinkel en idd; bestel en geleverd volgens afspraak! Voor herhaling vatbaar
Gina
Via de website gekocht
Super. Maandag besteld en dinsdag geleverd!
De levering is altijd dik in orde. Superproducten aan de laagste prijs!! Ik ben dan ook supertevreden!!
Peter
Goede webshop
Leveren vele originele geurtjes tegen beduidend lagere prijzen dan de parfumeriezaken en levering binnen 24 uur
kohn hagedoorn
20-11-2017
Via de website gekocht
goed verpakt,en snelle correcte service
ruime keuzes,tegen een eerlijke prijs!!snelle en goede levering binnen "afgesproken" levertijd.zeker een aanrader voor de komende feestdagen!!
Dalia
18-11-2017
Zeer tevreden
De bestelling werdt snel behandeld en ik kon de hele cyclus volgen, van bestellen tot thuis. Helemaal super.
H van Toorn
18-11-2017
Goedkoopste en snel
Voor de betreffende Eau de Toilette het goedkoopste adres op het web met bezorging de volgende dag. Beter en sneller kan niet.
Marian
17-11-2017
Super snelle service
Ik heb gekozen voor de superwnkel om dat er goede koopjes zijn.en binnen een dag werd het aangekochte geleverd
Corbeek
17-11-2017
Superwinkel is superrrrr
Superwinkel zegt het al een superwinkel ,snelle levering , goede kwaliteit ,eerlijk en goedkoop supersnel je kent het wel 😉yesssss
Maggy
Via de website gekocht
vandaag besteld morgen in huis , makkelijker kan het niet
Snelle levering vind ik super ! En je kan je bestelling zelfs mooi in laten pakken als je dat wilt .
En dan ben ik nog voordeliger uit dan in de winkel.
daar wordt ik wel blij van
NJV
Via de website gekocht
Goede voorlichting, prima service en levering.
Prijs, goede info en vriendelijke benadering van de klantenservice, uitstekend verpakt. snelle en prima levering.
Anke
Heel tevreden!
Makkelijk te bestellen, snelle levering! Het enige minpuntje is dat men zegt dat de levering de dag nadien zal gebeuren en dat het iets langer duurde... het is geen probleem dat het langer duurt, maar dan mag men niet iets anders zeggen.
Loek
15-11-2017
helemaal toppie.
'S-middags besteld, volgende morgen in huis. Tijd van aflevering was prima en klopte precies. Wij zijn super tevreden. En ook de prijsstelling van perfect en veel goedkoper dan bij andere aanbieders.
Lisette
15-11-2017
Super! Nergens goedkoper en sneller
Super winkel ! Nergens goedkopen en sneller in huis. Veel producten aangeboden en allemaal nergens goedkoper te vinden.
Super winkelen met zoveel aanbod
Fam. Posito-Goos
Via de website gekocht
Fantastisch wat je er allemaal kan krijgen.
Ik ga zeker in de toekomst nog veel bestellen. Naar mijn mening eerlijke en betaalbare prijzen als ik deze vergelijk met andere winkels. De service was fantastisch. Heb al veel reclame over jullie fantastische site gemaakt.
Jasper
Via de website gekocht
Blij verrast met jullie scherpe tarieven
Zeer scherpe prijzen, authentieke producten & snelle service!! Erg tevreden. Ik bestel zeker de volgende keer mijn luchtje weer hier.
Rufayt
Geweldige service!
Makkelijk om bestelling te plaatsen, snelle levering, producten zoals afgebeeld, gratis verzending. Allemaal positief ervaren.
Huub
Prima klantenservice
Bij problemen leer je de dienstverlening van een bedrijf pas echt kennen; de klantenservice van Ik had nog nooit van Superwinkel gehoord, maar contact met Klantenservice gaf mij veel vertrouwen omdat zij snel en correct antwoord gaven op een technische vraag voordat ik de Reflecta Super 8 + scanner aanschafte. De prijs was bovendien veel beter dan bij gerenommeerde foto-webshops.
Bij de levering ging echter iets mis: ik kreeg een track en trace link van een andere vervoerder dan waarmee de doos was verstuurd. Daardoor liep de levering drie dagen vertraging op. Ook de communicatie met klantenservice hierover verliep voorbeeldig; geen nietszeggende antwoorden maar gerichte informatie. Véél beter dan ik van andere webshops gewend ben!
MR
Prima ervaring
Duidelijke site, snelle levering, goed product, netjes verpakt. Enige nadeel wat mij betreft is levering via DHL, DHL posten zijn minder aanwezig in de buurt dan van PostNL
Patty Kwint
Via de website gekocht
Supersite! Goede aanbiedingen! Snelle levering!
Hele goede aanbiedingen!
Fijne prijzen!
Snelle en fijne levering! Veel producten te koop
Bestel er regelmatig iets op.
Zou het iedereen aanbevelen hier te bestellen.
Sandra
11-11-2017
Via de website gekocht
Geur is binnen no time weg...
Gisteren de eau de cartier concentree ontvangen per post, nou de geur is totaal niet mm geurtje wat ik al jaren gebruik ,ook de verpakking is anders. Na het opspuiten blijft hij 15 min zitten en is dan vervlogen. Dus mijn advies is : val niet in de verleiding vd korting maar koop hem gewoon bij de parfumerie.
Ton
11-11-2017
Via de website gekocht
Super winkel doet wat ze belooft
Juiste artikel, beste prijs. Gemakkelijk zoeken en vinden wat je nodig hebt. Goede info over levering
Cindy
10-11-2017
Super winkel!
Veel keuze, producten gemakkelijk te vinden, alsook aan scherpe prijzen, ben zeer tevreden over mijn aankopen!! Vlugge verzending en levering! Ik kom zeker nog terug.
Vdl95
10-11-2017
Super snelle service
Om 20:00 een horloge besteld en om 20:45 al bevestiging dat deze verzonden was, netjes de volgende dag al in huis!
Toon meer reviews