Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 305 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Conny Meir 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat wij zochten vonden wij op jullie website en dit dankzij jullie ruim aanbod! En wat voor ons natuurlijk zeer leuk was, is de SUPERVOORDELIGE prijs!!
De snelle levering (2 dgn) ondanks deze zeer drukke tijden (COVID/Black Friday etc.) verdient natuurlijk ook een dikke pluim! Wij komen zeker nog eens shoppen!

Reageer

Pien 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel heeft ook geurtjes die je niet (meer) in de winkel kan kopen, je bestelt makkelijk en je bestelling wordt snel geleverd.

Reageer

Thijs 03-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de eerste keer heb ik via se webwinkel van Superwinkel mijn favoriete aftershave gekocht. Ik ben zeer tevreden over de zeer snelle levering en bet geleverdre product en de algehele gang van zaken vanaf bestelling tot levering aan huis.

Reageer

Roger 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering voor een scherpe prijs. Cadeau ook mooi ingepakt alleen jammer dat het 2,50 extra kost.

Reageer

Carmen 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service! De aangegeven levertijd was 1-5 werkdagen. Ondanks de decemberdrukte had ik mijn pakket de volgende dag al. Gelukkig dus ruim op tijd. Product netjes en goed verpakt.

Reageer

Wilma 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is mooi en overzichtelijk, bestelling zeer snel binnen en prijzen heel goed,met recht een superwinkel 👍

Reageer

Peggy 02-12-2020

Algemene score

10,0
Supersnel en hele vriendelijke supportservice.
Ik koop nergens anders meer parfum heel goedkoop!

Reageer

GA 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne webshop alles goed overzichtelijk.
Mooie merken.
Snelle levering en goed verpakt.

Reageer

Moontje 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij toeval bij Superwinkel terecht gekomen. Goede website. Leuke prijzen en snelle levering. Raad hun zeker aan.

Reageer

Lub 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service ondanks corona. Van a yot z goed geregeld voor een normale prijs. Volgende keer voor een parfum weer via superwinkel!

Reageer

Leentje 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor die prijs, zo’n goeie geur!
Alles netjes verpakt en geleverd zoals afgesproken!
Ik ben zeer tevreden!
Dit was onze tweede bestelling en er komen er nog!

Reageer

E 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
door de prijzen was ik bang dat het nepparfum was. Dit was gelukkig niet zo.

Reageer

J.Roovers 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede service.
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Ik zou deze winkel aanbevelen!

Reageer

Marije 30-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor superwinkel gekozen vanwege de prijs/kwaliteit . Prijzen zijn echt goedkoop, daardoor ben ik heel veel reviews gaan lezen, omdat ik dat gewoon niet kon geloven!
Ook de verzending liep op rolletjes, alles klopte. Ik heb ook veel mensen in mijn omgeving , en familie deze web-site met een gerust hart aangeraden, ik heb het wel eens anders meegemaakt.

Reageer

T. C. 30-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onwijs snelle afhandeling en levering! Product helemaal zoals omschreven, puntgaaf en pakketje was uiterst netjes verpakt. Ga hier zeker vaker bestellen.

Reageer

Annelies 30-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
site is duidelijk en overzichtelijk, snelle levering. geen poespas en prijzen duidelijk

Reageer

Nicole 30-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere keren besteld. Dit keer een top aanbieding van een Hugo Boss parfum. Nergens goedkoper te krijgen. Ondanks alle drukte van Black Friday een dag erna al de bestelling binnen. Goede communicatie per mail. Zeer tevreden.

Reageer

Philip 30-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik was op zoek naar eau de toilette , prima prijs, levering reeds na 2 dagen, een week vroeger dan voorspelde datum, correcte levering,

Reageer

Jan Wllem 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Breed assortiment, dat eenvoudig te vinden is en tegen een schappelijke prijs. Ook gaat de levering geheel zoals beschreven.

Reageer

Gerard 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn favoriete luchtje was er stukken voordeliger dan elders. Omdat het een voor mijn nog onbekende web winkel was , toch even nagekeken. Bleek een prima site te zijn. Product werd op heel snel geleverd. Ben er erg mee. Een aanradertje dus 😃

Reageer

Yvonne 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede aankoop.
2 parfums gekocht met superveel korting.
En echt 1 dag na de bestelling in huis.
En dat terwijl de post het superdruk had ivm kerst, sint, corona en Black friday.
Dus zeer tevreden.

Reageer

Edwina 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en mooi ingepakt ( extra service) . En een mooie prijs.

Reageer

Alice 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor deze shop gekozen vanwege de lage prijzen en uitstekende reviews mbt betrouwbaarheid. Dit werd helemaal bewaarheid. Correcte afhandeling met duidelijke mail, product vlgd dag al binnen. Aanrader!

Reageer

Luchtje 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote keus aan merken. Zeer snelle levering. Top winkel, kan ik zeer zeker aanbevelen. Niet duur en veel keus.

Reageer

Illi 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie website is een zeker aanrader voor iedereen ik had goeie merk parfums gevonden voor kleine prijs geweldig 🤩

Reageer

Toon meer reviews