Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Liesje 10-11-2017 Via de website gekocht

Goede website en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel overzichtelijke website, makkelijk te doorzoeken en je kunt snel vinden wat je zoekt, de artikelen zijn zeer scherp geprijsd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regi 10-11-2017 Via de website gekocht

Rap en goed !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geprijsd artikel en 's anderdaags reeds geleverd in België. Correcte zij het ietwat summiere beschrijving van het product. Ik kom er terug

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marije 09-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en super goede aanbiedingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De volgende dag al geleverd, netjes verpakt en een lage prijs! Ook de website is duidelijk en snel. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 09-11-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het betreffende artikel snel gevonden in de webshop en het produkt ook snel geleverd gekregen van superwinkel.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rian 09-11-2017 Via de website gekocht

De naam is echt Superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site. Prima prijs, goede service ,snelle levering. Groot aanbod. Koop vaker geuren ook voor kado te geven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dalila Mesaoudi 09-11-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben super blij met deze webshop,
1omdat jullie geweldige producten hebben
2 snelle service
3 en geweldige product informatie geven, ga vooral zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees 09-11-2017 Via de website gekocht

Prima webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima site, ziet er goed en mooi uit, goed, snelle levering en goeie service.
Helemaal niets mis mee. Aaanbiedingen zijn leuk en goed geprijst

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Greta 07-11-2017 Via de website gekocht

Toch nog 'dat ietsje meer' !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
'k Vind de shop Kieskeurig.nl 'top' - voor mij is deze shop toch nog 'dat ietsje meer' = zeer interessante prijzen, gemakkelijk te gebruiken site, perfecte service inclusief levering !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouter 07-11-2017 Via de website gekocht

Prettige en zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen, de snelle service(binnen dag geleverd) ben ik zeer over te spreken en raad anderen aan Superwinkel te gebruiken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Az 05-11-2017 Via de website gekocht

Bedorven/niet originele parfums!

Algemene score

1,0
Twee keer parfum besteld (Miss dior en Tom Ford Noir pour femme) alle 2 ruiken HEEL anders en blijven maar max 15 minuten op je huid. Diverse testen uitgevoerd met de versie wat in parfumerie zaken wordt verkocht. Contact opgenomen met klantenservice echter bieden zij geen oplossing en zeggen dat het origineel is wat ik dus betwijfel. Bestel hier NIET bespaar je geld.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 06-11-2017

Beste Azer,

Naar aanleiding van uw klacht hebben wij de productiedatum van de Miss Dior opgevraagd en het parfum blijkt een productie te zijn uit januari 2017. Dit betekent dus dat het een zeer verse geur is. Deze kan ook absoluut niet bedorven zijn. Onze producten worden geseald verkocht en op een donkere, koele plaats bewaard. Het klopt wel dat de Miss Dior eau de parfum vernieuwd is in september 2017, maar dit betekent dus dat u gewoon de 'oude' formulering heeft ontvangen, zoals ook staat aangegeven op onze website.

Jammer om te lezen dat wij u niet hebben kunnen overtuigen van het feit dat we uitsluitend kwalitatief goede A-merk producten leveren.

Klantenservice Superwinkel

Reageer

m. hercules 04-11-2017 Via de website gekocht

Koop niet graag via website: nu over die drempel getrokken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al in vele steden in verscheidene parfumeriezaken vergeefs gezocht, maar in de webwinkel direct gevonden...duidelijke overzichtelijke site..levering was de volgende werkdag! Had ik het maar meteen gedaan, ben over de drempel getrokken om via - zéker déze - webwinkel te kopen.. Voorheen huiverde ik via internet te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica 03-11-2017 Via de website gekocht

Een online winkel die zijn naam niet gestolen heeft..SUPER!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service, producten die je vaak alleen daar nog kan vinden. Makkelijke site, en eenvoudig betalen. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 03-11-2017 Via de website gekocht

Super levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over superwinkel.nl snelle en juiste levering duidelijke bestelprocedure.
Bestel volgende keer zeker weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilms 02-11-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel , betrouwbaar, goed en voordelig. Zo hoort het. Producten goed verpakt en prima kwaliteit/prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny S 01-11-2017 Via de website gekocht

Prima prijs & Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Recensies, prijs, levering. Gekeken bij meerdere websites/winkels maar superwinkel.nl blijft toch de goedkoopste voor officele luchtjes.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 27-10-2017 Via de website gekocht

Correcte verwerking van bestelling en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Producten zijn net zoals beschreven, snelle levering.
Grote keuze in zowel dames-als herenparfums. Een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 27-10-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele geode ervaring met deze internetwinkel.
Kon makkelijk mijn producten uitzoeken. bestelling was heel snel binenn en volgens de gestelde afspraken.
Kortom prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arno 27-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering tegen een super prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwam op deze site terecht tijdens mijn zoektocht naar M7 van YSL die bijna niet meer te verkrijgen is. Hier wel en tegen een zeer scherpe prijs! Zeer gebruiksvriendelijke site waardoor mijn bestelling binnen no time was geplaatst. Ga hier zeer zeker nog eens bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke Visser 27-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling wordt snel geleverd. De prijsstelling van de produkten is aantrekkelijk. Website is gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dana 27-10-2017 Via de website gekocht

perfect

Algemene score

9,0
alles heel duidelijk en heel goedkope producten en betaalbaar,snelle levering.
mooie website.
en ook veel keus aan assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. van Ankeren 26-10-2017 Via de website gekocht

Bestelling prima, produkt niet.

Algemene score

8,0
Ik koos dit manier van kopen omdat het veel goedkoper was dan in winkel.
Van mijn koopje ben ik helemaal niet tevreden. Ik gebruik Clinique Elexir jaren lang maar vind dit niet op Elexir ruikt! En het 'verdwijnt' heel gauw. Vreemd!

Review criteria:

Goed
Goed
Officiële reactie van Superwinkel 27-10-2017

Beste mevrouw Van Ankeren,

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de Clinique Aromatics Elixir. Er heeft onlangs een herformulering plaatsgevonden vanuit Clinique voor deze geur. Trouwe gebruikers kunnen deze hele kleine wijzigingen opmerken. Dit betekent wel dat dit de geur is zoals Clinique deze op dit moment produceert. Hopelijk kunt u de geur toch met tevredenheid gebruiken!

Mocht u nog vragen hebben over bovenstaande, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Klantenservice Superwinkel

Reageer

Lars 25-10-2017 Via de website gekocht

Heel snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, het product was 3 keer duurder bij andere webshops. De levering was ook heel snel, ik had het 's avonds besteld en de volgende ochtend had ik het in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

patrick 25-10-2017 Via de website gekocht

SUPERE SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke site alles goed bij prijs en SNELLE levering TOP .Ik ben er fan van.dus tot later bij mijn volgende aankoop .GROETJES van uit belgie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 25-10-2017 Via de website gekocht

Prima service + snelle bezorging

Algemene score

10,0
Alles perfect gegaan, zoals men op de site aangeeft. Juiste communicatie en op tijd geleverd volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. 25-10-2017 Via de website gekocht

Volgende dag in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het was een overzichtelijke webshop, waardoor ik meteen het product heb gevonden die ik zocht. Ik heb het de volgende dag ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeanette 24-10-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik kwam de link voor deze site toevallig tegen bij het googelen. Op kieskeurig de reviews gelezen en daardoor durfde ik het wel aan om hier iets te kopen. Ik wilde sowieso parfum voor mijn man, maar ik had ook een mooi horloge gezien. Qua levertijd ging dit er wat om spannen of hij op tijd of veel te laat zou zijn. Dus contact gezocht met de klantenservice om te overleggen. Zij vertelde mij eerlijk dat dit model een lange levertijd had omdat ze hem zelf niet op voorraad hadden, dus dat ik moest uitgaan van in ieder geval 14 dagen. ik had verteld dat ik hem bij een langere levertijd waarschijnlijk niet zou aanschaffen. Ik houd van de eerlijkheid! Parfum werd snel geleverd! Super dus

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Janny 23-10-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle leveringen, overzichtelijke webshop. En zeer voordelig in vergelijking met andere site. Daarom raad ik deze webshop aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne 20-10-2017 Via de website gekocht

super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat ik zocht vond ik eigenlijk heel snel. Na mijn bestelling te hebben geplaatst en betaald kon ik al gelijk mijn pakje volgen tot aan de voordeur waar het afgeleverd werd. Super snel en zorgvuldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diny 20-10-2017 Via de website gekocht

Superwinkel doet de naam eer aan!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supermakkelijk bestellen, betalen en de aflevering ging supersnel. Door berichtjes werd ik op de hoogte gehouden van het proces. Kortom: SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordy 20-10-2017 Via de website gekocht

Superwinkel is daadwerkelijk een SUPERWINKEL

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op advies van mijn collega wat bij jullie besteld en ben blij dat ik dat gedaan heb.
Heb inmiddels meerdere malen besteld en zal dat zeker blijven doen.
De naam zegt t al het is inderdaad een superwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chavmela 19-10-2017 Via de website gekocht

in vergelijking goedkoop aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede webshop, overzichtelijk, je vindt heel makkelijk wat je wil hebben en ook bestellen gaat soepel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ingrid 18-10-2017 Via de website gekocht

Vlugge en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een fantastische shop snelle levering mooi verpakt en goedkoper dan in de winkel 👍👍👍 ik zou hem aan iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ojeetje 18-10-2017 Via de website gekocht

in woord super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vond het spannend om bij een voor mij onbekende webwinkel te shoppen. maar..... deze winkel doet zijn naam eer aan. alles gaat snel, ik werd zeer goed op de hoogte gehouden van de weg die het pakketje aflegde en de prijzen zijn helemaal geweldig! ik zeg: tot de volgende keer!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 17-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige Webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Qua prijs het goedkoopste ten opzichte van andere sites die ik heb bekeken, zeer snelle levering, en een goede service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corinne 15-10-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al jaren klant. Superwinkel verkoopt de parfum die ik vroeger in de winkel kocht als een van de weinigen. Ik ben daar heel erg blij mee. Bovendien erg gemakkelijk.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 13-10-2017 Via de website gekocht

Prima winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima levering. Vandaag besteld inclusief inpakken als cadeau en de volgende dag op tijd in huis! De prijzen zijn ook uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elles Crama 12-10-2017 Via de website gekocht

Duidelijke site en keurig, snel bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, prijs zeer aantrekkelijk, snelle bezorging die goed te volgen is.
Genoeg aanbod. Veel goedkoper dan in winkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veerle 12-10-2017 Via de website gekocht

Goede service, super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service voor een prima prijs! De levering was snel. In de avond besteld en de volgende dag al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 11-10-2017 Via de website gekocht

Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijk luchtje besteld voor een mooie prijs! Op deze website was het luchtje goedkoper dan op alle andere sites. Ook een snelle bezorgservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 11-10-2017 Via de website gekocht

Als onervaren online shopper ben ik zeer tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed en overzichtelijke site en zeer uitgebreide voorraad. En de voordeligste in mijn geval op het door met mij uitgekozen artikel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Branko 10-10-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Skeelers besteld voor mijn dochter, heb hier voor het eerst besteld, en is me zeer goed bevallen.
'S avonds besteld, volgende dag in huis.
Ook was Superwinkel de goedkoopste met dit product!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sk 09-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service, supersnel en goedkoop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat het er netjes en eerlijk uitzag. En de site is heel makkelijk onderverdeeld. Zou jullie zeker aanraden!!.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hexa Voyager 09-10-2017 Via de website gekocht

Horrible delivery & customer service …

Algemene score

1,0
Horrible delivery & customer service experience. Items are never delivered the day after as advertised and paid for. Customer service is disconnected and cold and keeps refusing any request for a symbolic discount on the next order or partial reimbursement for the shipping fees. Besides, I'm a loyal customer having bought 5+ times from them - but I will never buy again at this shop. Not to mention, they have got a lot of other competitors I can go to.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 10-10-2017

Dear Antonio,

We understand a delay in the delivery can be very disappointing. This is caused by an incorrect address. Unfortunately you filled in the wrong delivery place (a company name). We already started an inquiry at Bpost to check where your package is located right now. We will do our best to resolve this issue and we will keep you informed by email.

Customer Care Superwinkel

Reageer

Donald 06-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en keurig op tijd geleverd !!!??????

Algemene score

10,0
Bestel altijd mijn parfum via Supersnel,top service en geen nep artikelen !! Snelle levering en goede degelijke verpakking !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lo 06-10-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Parfum besteld. Ik kon bijna niet geloven dat het echt was want hij was veel goedkoper dan bij de douglas. En de bezorging was supersnel...idd superwinkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Linda 20-11-2017

Blij dat ik er op tijd achter kom, ik had onlangs 100 ml Wood van DSquered2 gekocht bij Douglas, ook nog met 25% korting, maar op deze site bijna € 25 goedkoper. Gelukkig heb ik bon nog, en breng de fles terug. Ik hoop dat de geuren wel origineel zijn van deze site.

Reageer

Diana 06-10-2017 Via de website gekocht

Echt een superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en heerlijke luchtjes met veel korting in verhouding met de gewone winkels, bestel hier altijd m’n favoriete geurtjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. bakker 06-10-2017 Via de website gekocht

Snel en voordelig !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en voordeliger dan elke andere winkel. Zeer betrouwbaar ! Parfum was netjes en veilig verpakt .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 05-10-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle accurate levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben bij deze webshop terecht gekomen omdat de prijs klopte t.o.v. de concurrenten. Eenmaal mijzelf ingeleefd te hebben met wat voor webshop ik te doen te hebben, heb ik het product besteld. Je wordt uitstekend geïnformeerd over het verloop van de zending en de volgende dag had ik het product keurig verpakt in huis. Top!!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eau de Toilette 05-10-2017 Via de website gekocht

Fantastische aanbieding Eau de Parfum

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer uitgebreide en betaalbare artikelen met soms zeer hoge kortingen.
Laten bezorgen bij een DHL punt en de afwikkeling werd keurig weergeven middels diverse mails. Absoluut een aanrader voor anderen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monica 05-10-2017 Via de website gekocht

Superstore!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben alles wat ik zocht, voor hele mooie prijzen. De levering is supersnel, ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews