Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 309 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

noel deburchgraeve 02-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gratis levering, vandaag besteld morgen in huis en dan nog merkproducten aan lagere prijs .
wie deze winkel niet kiest verliest

Reageer

Bert 02-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is gebruiks vriendelijk en de producten zijn goedkoop en ze zijn heel duidelijk over de levertijd echt een aanrader

Reageer

Patricia 02-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is heel duidelijk, de producten zijn daardoor makkelijk te vinden, en bovenal een hele snelle levering.

Reageer

Jill 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele snelle levering
‘s Avonds besteld, volgende dag in huis

Superprijs voor een groot formaat.
Wij zijn fan!
Dit was de eerste bestelling bij jullie, maar zeker niet de laatste!!

Reageer

Superwinkel 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Dat het pakket niet bij de buren afgegeven wordt als je niet bent
Het wordt ook maar 1 keer aangeboden door DHL.

Reageer

Moniek Kraan 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg duidelijk, snelle levering, netjes verpakt, op alle fronten maken ze waar wat ze beloven.

Reageer

Sabrina De Roye 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service! Heel snelle levering en top kwaliteit. Ik ga zeker vaker bestellen bij superwinkel.nl. Een echte aanrader!

Reageer

Ad 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website, bestel- en betaalprocedure, verpakking en aflevering: alles prima!

Reageer

B 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product goedkoper dan ergens anders, snelle levering.
Volgende dag al in huis, en wat ik ook een pluspunt vond is dat je meteen zelf je bezorgmoment kunt kiezen.

Reageer

Renckens Mireille 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb superwinkel pas ontdekt.
Bestellen was eenvoudig,en de levering van het produkt was snel en goed verpakt.
Een tevreden klant.
Dank U

Reageer

René 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig bestellen en product snel geleverd, pakketje tevens te volgen via trackingnummer

Reageer

Judith 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Twee geurtjes besteld, nog goed goedkoper dan met de kortingen bij andere parfumeries. Zeer blij mee!
Snelle levering!

Reageer

Winkel wel, levering niet ! 26-10-2020

Algemene score

5,0
Artikel perfect, levering door DHL waardeloos! Geen reclame voor Superwinkel !
Superwinkel 28-10-2020

Beste Henk,

Jammer om te horen dat de levering door DHL niet naar wens is verlopen. Ik zie dat jouw pakketje op maandag is geleverd in plaats van zaterdag. Onze excuses voor deze vertraging.

Wel fijn om te horen dat het artikel naar verwachting was. Veel plezier van je aankoop!

Superwinkel

Reageer

Maaik Marse 24-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vriendelijke helpdesk, heerlijke geurtjes voor een super prijs.. Heel blij mee.. ❤️

Reageer

Diny 22-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima vlug in huis en keurig verpakt!
Had het graag in cadeau papier gehad maar €2.50 meer gaan betalen was te veel voor mijn budjet!
Nog niet geroken is voor de verjaardag van mijn vriend op 6nov!
Heb een monster gehad en vond het een heerlijke geur.
Hoop dat het wel hetzelfde is als bij ici paris! XL.
ZAL IK BESLIST WEER BIJ U GAAN BESTELLEN! Mvg

Reageer

Bink54 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, mooie aanbiedingen, goede service en komen afspraken na.

Reageer

Roshni 20-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel.nl is een fijne en betrouwbare winkel. Ik koop nu al een aantal jaren mijn parfums hier. De geuren ruiken precies zoals in een fysieke winkel . En doorgaans de volgende dag bezorgd. Kortom een aanrader!

Reageer

Chantal 19-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Steeds snelle en correcte levering met een voordelige prijs! Een aanrader voor iedereen!

Reageer

Rick Bakker 19-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs voor een goed luchtje! Netjes op tijd bezorgd, bezorging was ook prima te volgen via track en trace.
Goed verpakt!

Reageer

CaroBro 18-10-2020

Algemene score

10,0
Goede prijs voor produkt en efficiente verpakking bij verzending. Geen overbodig ballast. Snel geleverd.

Reageer

Nadine 18-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en zeer goeie prijzen.
Ik zal nog bij jullie bestellen
Nadine

Reageer

Marjolein 17-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle service! Volgende dag bestelling al in huis. Ze hebben een fijn assortiment. Luchtje wat ik al lang zoek hadden zij gewoon.

Reageer

Marga Couwenbergh 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim aanbod en bijzondere prijstelling van gerenormeerde merken. Duidelijke site.

Reageer

Herman-Jan 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk de meest voordelige site op gebied van cosmetica. Daarbij een prettig overzichtelijke website. Makkelijk bestellen en de volgende dag in huis. Goede service en super snel.

Reageer

Erwin 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer interessante prijzen voor het EDT voor heren en snelle levering. Geen verzendingskosten betaald .

Reageer

Toon meer reviews