Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

maria 04-10-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar in bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Betrouwbaar bij bestelling, optijd bezorgd en goed beschermd ingepakt.
Zeker een aanrader voor bestellingen, ik bestel er de volgende keer weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 03-10-2017 Via de website gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedwerkende webshop. Product snel en goed geleverd. Prima werkbaar. Voor het invullen van de gegevens zou ik een postcodecheck inbouwen. Postcode huisnummer invoeren en adres dan automatisch laten invullen. Hoe minder invoervelden hoe beter. Ga zo door.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiële reactie van Superwinkel 05-10-2017

Dag Peter,

Bedankt voor je positieve review! Voor adressen binnen Nederland hebben we een postcodecheck ingebouwd. Er bestaat daarnaast de mogelijkheid om een adres handmatig in te voeren (als de postcode niet wordt herkend). We zullen gaan bekijken hoe we dit duidelijker en makkelijker kunnen maken in de toekomst!

Klantenservice Superwinkel

Reageer

Lily-Ann 02-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede service, prijs kwaliteitsverhouding is top! Na plaatsen bestelling gelijk goede afhandeling!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bolletje 01-10-2017 Via de website gekocht

Snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben blij met Superwinkel, mijn favoriete geurtje tegen écht de laagste prijs en heel snel geleverd ik ben er blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lucy Booij 01-10-2017 Via de website gekocht

Doet wat het belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben al eerder een bestelling gedaan en dat was prima. Op tijd, goed verpakt en duidelijk.
Ook de aangegeven tijd van bezorgen klopt prima, dus vandaar deze nieuwe bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ann Deheyder 30-09-2017 Via de website gekocht

Ongelofelijk maar echt waar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het kan gewoon niet makkelijker; complete keuze, handige zoekmachine (zelfs voor de minst handige internetmensen), betalen en klaar is kees! Ik heb gegarandeerd een pak minder betaald!
Als kers op de taart kan je de volgende dag je pakje thuis verwachten of op de ophaalplaats dat je zelf hebt gekozen....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartels 28-09-2017 Via de website gekocht

Verrassende website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website van Superwinkel is net, overzichtelijk en duidelijk. Je gewenste product is makkelijk te bestellen met een snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 28-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service !

Algemene score

10,0
Alles super verlopen ; hééél snelle verzending, donderdag besteld, vrijdagmorgen in huis. Superprijsjes.
Heel tevreden ; zeker tot nog eens !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H 28-09-2017 Via de website gekocht

TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top, overzichtelijk, eerlijk geprijsd, geweldige communicatie over de levering en razendsnel!! Al verschillende keren gekocht en keer op keer verrast! Niet alleen door de keurige prijs maar ook door de supersnelle levering! Zeker aan te raden, probeer het en je komt terug!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JOS 26-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service en aftersales

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 producten gekocht, geannuleerd , snel geld terug gekregen. Later opnieuw besteld en snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 26-09-2017 Via de website gekocht

Goed product, niet duur en snelle levering. Gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik wist de belangrijke productspecificaties; daar heb ik op geselecteerd. Deze kwam als goedkoopste uit de bus met bijbehorende goede recensies. Niets mis mee, zo blijkt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanny van der Aa 24-09-2017 Via de website gekocht

service goed

Algemene score

7,0
het pakje werd te vroeg bezorgd en moest daarom afgegeven
worden bij de buren. Vond ik niet fijn.
De communicatie met de internet winkel liep correct.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

DylanB 22-09-2017 Via de website gekocht

Inderdaad, geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
-Lay-out van de site was overzichtelijk en makkelijk te gebruiken!
-Product weergave wijkt niet af van de realiteit!
-Snelle levering (gelijk de volgende dag, en optijd)

Overal een heel fijne shop ervaring👌

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Karelse 21-09-2017 Via de website gekocht

Goede service snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is overzichtelijk en de levering is correct en snel. Al meerdere malen iets besteld en ik ben tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franken 21-09-2017 Via de website gekocht

Goede site, snelle levering!??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via internet gevonden en gelijk een goede indruk via de site. Snelle levering van het product, geen fysieke winkel nodig!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 21-09-2017 Via de website gekocht

Lage prijzen, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijstechnisch gezien is Superwinkel erg gunstig, maar dat is niet te merken in de levering. Deze was snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 21-09-2017 Via de website gekocht

Prima prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een specifieke geur en kon die snel vinden op de site. Daarbij was hij veel beter geprijsd dan bij andere webshops. De levering vam het pakket had ik snel in huis, in een prima pakket. Tevens gebruik gemaakt van de cadeauservice. Het cadeau was mooi verpakt.

Dank voor deze fijne webshopervaring.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 20-09-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is heel veel keus en prijstechnisch is het zeer aantrekkelijk om te bestellen. Het is goed te vinden op de website.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard Vorderhake 20-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige super goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering had ik super snel binnen.
Ik was had alleen mijn email verkeerd doorgeven. En kreeg daarom geen e-mail bevestiging terug eigen schuld dus. De volgende dag gebeld. En ben goed verder geholpen. Uitleg gehad dat mijn e-mail adres niet klopten. En dat heb pakketje al was bezorgd bij de buren. Echt top super tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mike 20-09-2017 Via de website gekocht

super sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
had een sporthorloge besteld ,zeer gemakkelijk om de bestelling te plaatsen en ook gemakkelijk om de betaling te doen ,ook zeer tevreden over de levertijd die perfect werd nagekomen.deze site zeker aan te raden en doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie 20-09-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede service. Op zondag besteld ivm verhuizing verkeerde adres doorgegeven. Via whatsapp op zondag het adres kunnen aanpassen en maandagavond bezorgd zonder meerkosten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gea Muysson 19-09-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede overzichtelijke website. Artikelen keurig op tijd ontvangen. Qua prijs heel gunstig. Scheelt
bijna € 30,-- per fles!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BC 18-09-2017 Via de website gekocht

Perfectie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op het eerste zicht had ik een twijfel over de echtheid van deze website en of ik het product geleverd zou krijgen, want de prijzen waren bijna onmogelijk waar te zijn. Na bestelling en betaling heb ik mijn product in perfecte staat ontvangen en onderweg naar mij kunnen traceren. Service 10, kwaliteit 10 , website 10 al met al een 10 waard

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirelle 18-09-2017 Via de website gekocht

Netjes en volgens aangegeven tijd afgeleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima! Niks aan te merken. Alles op tijd en zoals aangegeven afgeleverd.
Product is goed.
Zou er weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 15-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige parfum voor de laagste prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is echt een Superwinkel!
Een heerlijke parfum gekocht echt tegen de laagste prijs die er maar te vinden is op internet.
Snelle levering en correcte afhandeling.
Kom zeker terug om meer te kopen bij Superwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snoepje 15-09-2017 Via de website gekocht

Goede site makkelijk te bestellen en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is fijn dat men geregeld nieuwe aanbiedingen stuurt. Makkelijk om te bestellen. En als je besteld hebt is het de dag erna in huis. Groot assortiment in merken voor vrouwen zowel ook voor mannengeuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albrecht 14-09-2017 Via de website gekocht

snel goed en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel goed vriendelijk personeel makkelijk te vinden online en goede snelle service voor iedereen betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danny 14-09-2017 Via de website gekocht

snelle afhandeling en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supermakkelijk bestellen en hele snelle levering. Zeer tevreden dus.
Niet de eerste keer dat ik hier wat bestelde, maar als altijd heel goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.m. 14-09-2017 Via de website gekocht

Snelle en prima levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de eerste keer hier besteld en super geregeld. Snelle levering. perfect ik ga hier zeker vaker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurensen 14-09-2017 Via de website gekocht

goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikelen goed te vinden, prijs goed.
Deze shop had allebei de artikelen die ik nodig had en het werd gratis thuis bezorgd.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. de Vries 14-09-2017 Via de website gekocht

zoals gezegd, zo ook geleverd, prima !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op grond van eerdere ervaring weer hier mijn aankopen gedaan. Lage prijzen, prima service, een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louwrens 13-09-2017 Via de website gekocht

Klasse!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en netjes verpakt, overzichtelijke website.
Echt een aanrader om voordelig een eau de toilette aan te schaffen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Maat 13-09-2017 Via de website gekocht

Inderdaad een Superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een zeer goede prijsstelling en een supersnelle levering! Snelle beantwoording van vragen toen het even niet lukte om in te loggen met mijn nieuwe account.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 12-09-2017 Via de website gekocht

Grote klasse!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg gemakkelijk in het bestellen van het product dat je wilt hebben. Qua betaling is het ook helemaal goed en de levering is snel en zorgvuldig.
Niets anders dan lof!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Virginia 12-09-2017 Via de website gekocht

Voortreffelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb Superwinkel in eerste instantie telefonisch benaderd om te vragen of ze een bepaalde artikel in voorraad hadden. Ik moest het artikel uiterlijk de volgende dag ontvangen. Kreeg een behulpzame, vriendelijk en zeer efficiënte medewerkster aan de lijn. En inderdaad het bestelde artikel kwam de volgende dag stip op tijd. Complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 11-09-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles op een nette en duidelijke manier en alles volgens afspraak. Tevens hadden zij voor het product dat ik kocht de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan Huiberts 11-09-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb zeer goede ervaringen met deze winkel. De communicatie per email is prima en prijs/kwaliteitverhouding heel gunstig vergeleken met andere aanbieders.
Het gekochte produkt wordt bovendien snel en netjes verpakt afgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 10-09-2017 Via de website gekocht

Super aankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een heel overzichtelijke webshop. Makkelijk luchtjes te vinden die bij je past. Snelle levering en zeer scherpe prijzen. Ik ben een uiterst tevreden klant van Superwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludo 08-09-2017 Via de website gekocht

Goede produkt prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een shop waar je de juiste prijs betaald voor de producten en genoeg keuze in de aangeboden producten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop van Limbeek 07-09-2017 Via de website gekocht

hele goede service,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De reden dat ik voor deze shop heb gekozen dat het zelfde artikel elders ruim 30 euro duurder was. Andere gerenommeerde internetwinkels boden het exact het zelfde artikel veel duurder aan.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Chahir 07-09-2017 Via de website gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toen ik op vakantie was in Spanje sta ik een mooie horloge ergens in een shopper hall. Ik zei tegen me moeder mama kijk dit horloge. En me moeders zei toen van ja je kan he took halen bij superwinkel want daar haalt me moeder blijkbaar altijd haar parfum vandaan, maar dat ter zeide. Dus ik bestelde een leuke horloge en op het moment dat ik terug was was hij bezorgd dus ik was heel erg blij. Ben gelijk naar de juwelier gegaan om hem te laten verkleinen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

el 07-09-2017 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
laagste prijs, origineel artikel,verzendkosten aanvaardbaar, keurig verpakt,tot de volgende keer.mvg el

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicole Withagen 07-09-2017 Via de website gekocht

Superwinkel is een betrouwbaar bedrijf.

Algemene score

10,0
Superwinkel doet zijn naam eer aan.
S avonds 21.30 besteld & S morgens om 9.30 al in huis dat is Supertop te noemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke keijzer 07-09-2017 Via de website gekocht

Keurig verzorgd en netjes op tijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie shop met fijne prijzen. Makkelijk te bestellen. Levering was ook keurig op tijd en netjes verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wietske 06-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Een geweldig aanbod met ruime keuze. Het wordt snel geleverd. Het ziet keurig verpakt uit als het binnenkomt. Eenmaal uitgepakt was het precies wat we besteld hadden zoals op het plaatje. Duidelijke en eerlijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees S. 06-09-2017 Via de website gekocht

Fantastische Superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze in artikelen en de prijs was op dat moment een stuk lager dan bij andere aanbieders. Het product wat ik had besteld is degelijk verpakt en zeer snel bezorgd. Volgende keer bestel ik zeker weer. Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ali 06-09-2017 Via de website gekocht

Goede service top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed winkel, betaalbareproducten,
Service is goed en ook levering was volgende dag gewoon binnen, top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 06-09-2017 Via de website gekocht

Correcte en snelle leveringen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop via Superwinkel omdat ik duidelijk zie wat ik koop en de prijzen maken het nog aantrekkelijker. De site is overzichtelijk en eenvoudig . Ik ben tevens erg tevreden over de snelle en correcte afleveringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 05-09-2017 Via de website gekocht

Een hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had op donderdag een bestelling geplaatst en dat werd vrijdag al afgeleverd dus heel snel.heel netjes ingepakt .
En de prijs was ook heel goed in verhouding .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SW1977 04-09-2017 Via de website gekocht

Bestelling Olaplex

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling verliep zeer soepel en de verzending ging supersnel. Ook word je goed op de hoogte gehouden van het verloop van de verzending.
Product besteld bij Superwinkel omdat de prijs daar het voordeligste was.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews