Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Naomi 07-08-2017 Via de website gekocht

Heel mooi horloge

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs hier een horloge gekocht
Deze boden ze aan voor een hele mooie prijs ergens anders was deze 100€ duurder.
De bestelling was heel snel de volgende dag al in huis.
De website is heel overzichtelijk wat je zoekt is zo gevonden.
Ik ga hier zeker vaker bestellen zeker weten een superwinkel en is zeker weten aan te rade.
Mijn complimenten vriendelijke groeten een tevreden klant!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. 07-08-2017 Via de website gekocht

Top webshop met hele goede prijzen !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het assortiment is enorm groot waardoor je alles wat je nodig hebt tegelijk kunt bestellen. Buiten dat liggen de prijzen vele malen lager dan bij andere winkels/webshops. Helemaal super is het dat als je voor 22.00 besteld het de dag erna al geleverd krijgt en dat gebeurt ook altijd. Zeer goede webshop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Titia 04-08-2017 Via de website gekocht

Echt super snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt tot nu toe de snelste levering van een product voor mij.
Daarbij service en product helemaal top!
Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie 04-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote keuze.
Makkelijke site en erg overzichtelijk.
Kom op de site terecht, omdat het artikel niet meer te koop is in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John B 04-08-2017 Via de website gekocht

afspraak is afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uittekenende service. Inderdaad binnen een dag de bestelling in huis. Pas laat in de middag een bestelling geplaatst en toch nog een dag later bezorgd. De keus viel op Superwinkel omdat de prijs echt lager was dan bij andere gelijksoortige winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice 04-08-2017 Via de website gekocht

Snel en accuraat!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische snelle sevice en enorme keuze!.
Ik zocht een bepaalde geur voor mijn dochter die daar 20 jaar geleden smoorverliefd op werd. Het was nergens meer verkrijgbaar, maar wel bij de Superwinkel!
Mijn dochter is in de zevende hemel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lana 03-08-2017 Via de website gekocht

Echt een super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Sinds 2013 ben ik al een tevreden klant zo ontzettend blij dat ik deze winkel ontdekt heb. Super servers en goede producten Ik ben heel tevreden over deze winkel. Er was een parfum daar veel goedkoper was dan bij andere bekende parfumerieën. Ook over ouderen cadeaubonnen wordt niet moeilijk gedaan hij was gedeeactiveert maar door de medewerker ben ik goed geholpen en kon ik hem uiteindelijk besteden. Ga zo door

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Superwinkel 03-08-2017 Via de website gekocht

Top webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het helemaal top.
Je krijgt bericht wanneer het word verzonden.
En het is heel goed ingepakt.
Voor herhaling vatbaar 👍

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeanette 03-08-2017 Via de website gekocht

Perfecte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is super makkelijk om te bestellen en het is een hele snelle levering ! Keurig verpakt en hele goede prijs! Ik ben heel erg tevreden!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gjanssen 03-08-2017 Via de website gekocht

Goede service en geweldige prijzen en groot assortiment.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke shop met een heel breed gamma aan producten en ook nog eens hele scherpe prijzen. bovendien altijd producten in de aanbieding.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

K. Jongeneelen 02-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, vaak voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Pakketjes worden altijd dezelfde dag verstuurd! Ook fijn dat ze vaak een stukje goedkoper zijn dan de gekende parfumerie zaken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patrick 01-08-2017 Via de website gekocht

Ik zeg doen !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had om 21:00 uur me bestelling gedaan.
En deze had ik de dag erna om 14:00 me pakketje in huis :-) ..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. 01-08-2017 Via de website gekocht

Snel, service gericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website, snelle service, keurige afhandeling. Geen fratsen, gewoon doen wat beloofd wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veronique Claesen 01-08-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een super snelle service.
Mijn flesje Boucheron was mooi verpakt.
Alles zoals het moet een echte aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Hoevenaars 31-07-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zie boven en de prijs was ook aantrekkelijk.Dus over het geheel genomen een zeer tevreden
klant die ook anderen zal aanbevelen om via deze web site tot kopen over te gaan.
Mvrgr

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter64 31-07-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Superwinkel.nl is aangesloten bij de VVV giftcard. Via deze kaart kwam ik op hun website. Er is voldoende keuze aan artikelen met duidelijke specifificaties en beschrijvingen. Product werd gelijk volgende dag bezorgd wat erg prettig was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kristen Dinant 31-07-2017 Via de website gekocht

Bon site pour commander des parfums

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ce site est super pour la commande de parfums. Les prix sont nettement moins cher qu'en Belgique pour certain parfums. Livraison assez rapide +/- 2 jours ouvrables

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

esther 30-07-2017 Via de website gekocht

De service van superwinkel was goed en heel snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor de superwinkel gekozen omdat. Er vaak aanbiedingen op staan. En bij vergelijking met andere shops. Is de superwinken met veel het goedkoopste.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 28-07-2017 Via de website gekocht

tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, verschillende producten aangeboden, prijzen meestal goedkoper als op andere websites. Snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred 28-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel uitgebreid assortiment. Alle producten zijn heel budgetvriendelijk, worden heel zorgvuldig verpakt en snel verzonden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 26-07-2017 Via de website gekocht

Lekker snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De luchtjes zijn een stuk goedkoper dan in de winkel. Ook de keuze is ontzettend groot. De website is heel duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harco 24-07-2017 Via de website gekocht

Echt superwinkel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim arsortiment en scherpe prijzen . Uitstekende service , je word keurig met mail op de hoogte gehouden hoe de stand van je bestelling er voor staat . Vaak de volgende dag al bezorgd !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frie 21-07-2017 Via de website gekocht

Goeie prijs, correcte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij superwinkel koop je producten aan een goeie prijs.
De levering naar België duurt iets langer maar dat weet ik ondertussen wel.
Ik kijk elke week uit of jullie nog eens het geurtje Fidji van Guy Laroche aanbieden...

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eddy 21-07-2017 Via de website gekocht

Nergens vlugger geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestel al een paar jaar. En altijd super tevreden.
Vandaag besteld morgen geleverd.
Ruime keuze en duidelijk.
Heb al reclame gemaakt bij vrienden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 20-07-2017 Via de website gekocht

Fantastisch!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel levert parfums tegen zeer voordelige prijzen. Levering vindt zeer snel plaats, kortom, een prima winkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egbert Halderman 18-07-2017 Via de website gekocht

Had alles snel in huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is duidelijk en snel.
Het assortiment is zeer uitgebreid.
De levering is snel en je wordt goed op de hoogte gehouden waar de zending is.
Ik beveel deze shop zeker aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Relax 18-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop is zeer overzichtelijk en prettig. Bestellen groot gemak en snelle levering. Wel jammer dat er geen monstertjes bij zaten om eens wat anders te proberen. dat gebeurt in de winkel dan weer wel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Levertijd ruim overschreden 17-07-2017 Via de website gekocht

Beloofde levertijd nooit gehaald

Algemene score

1,0
Wij hebben een bestelling geplaatst op www.superwinkel.nl. Op de website stond een levertijd van 1-5 werkdagen. Echter na 7 werkdagen kregen wij een e-mail dat het artikel niet in voorraad is en dat er een levering wordt geplaatst bij de leverancier. Na 13 dagen kregen wij pas een melding dat de bestelling verzonden gaat worden. Wij bestellen regelmatig bij Superwinkel en onze ervaring is dat geen enkele bestelling de levertijd van 1-5 werkdagen aanhoudt. Superwinkel heeft geen eigen voorraad en bestelt pas bij hun leverancier als zij een bestelling van een klant ontvangen. Dat betekend dat de bestel tijd die wordt aangegeven op de website ruimschoots niet gehaald wordt. Voor ons nooit meer Superwinkel.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Ingrid 17-07-2017 Via de website gekocht

In één woord: Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf het moment dat je de website bezoekt tot en met de aflevering van het bestelde product is alles zeer overzichtelijk en prima geregeld. Zoeken op de website is erg klantvriendelijk en er is een grote diversiteit in producten. Bestelgemak, betalingsgemak, duidelijke informatie betreffende de order en de aflevering. Kortom, een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vlutters 15-07-2017 Via de website gekocht

geweldige aanbiedingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel.nl heeft geweldige aanbiedingen met goede prijs en kwaliteit verhouding. Makkelijke betaling en een zeer vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sis 13-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het assortiment is heel breed ,mijn parfum was ook zo gevonden ,het ging zo gemakkelijk echt voor iedereen een aanrader!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica 13-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de zending. Het was de eerste keer dat ik hier wat bestelde en door de goede service zeker niet de laatste keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elisabeth de bock 13-07-2017 Via de website gekocht

Supertof

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service : vlug, doelttreffend , accuraat en prijs= kwaliteit =formidabel !!! bij jullie kan ik nog mijn eaux de parfum, van bekende merken aankopen, omdat de prijzen merkwaardig lager liggen , dan in de winkels.
sissi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Senva 13-07-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed

Algemene score

10,0
Leuk aanbod van kwalitatief goede producten, prijzen zijn ok, goede service, goede communicatie, optie levering bij afhaallocatie, snelle levering. Heb er vaker besteld. Kan geen klacht verzinnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 11-07-2017 Via de website gekocht

Altijd snel en precies volgens afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik krijg hier precies wat ik bestel. En op de afgesproken tijd.
Geen gedoe met bestellen, betalen, levering.
Altijd volgens verwachting, dus scoort Superwinkel daarmee eigenlijk boven verwachting.
Super prijs/ pret verhouding en betrouwbare service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joy 10-07-2017 Via de website gekocht

Gewoonweg prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en super snelle levering. Precies zoals je hoopt dat het kan. En het allermooiste zijn de prijzen. Parfum is niet goedkoop, maar op deze manier is het betaalbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M V hamond 10-07-2017 Via de website gekocht

Slechte klantvriendelijkheid

Algemene score

1,0
Parfum gekocht speciaal voor bruiloft van bulgarvi. Pompje werkt niet. Als je het flesje schud dan komt er parfum uit maar verre van ideaal. Wilde graag een ander pompje maar ze willen niks versturen. Eerst moet het gehele flesje retour. Ik vraag me af waarom dit nu zo moet. Ik kan geen dagen/weken zonder parfum en hoeveel moeite kost het nu om een ander pompje te versturen. Ik had een filmpje gemaakt im te laten zien dat het niet werkte. Vind het erg slecht

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Officiële reactie van Superwinkel 10-07-2017

Beste Monique,

Ik zie dat je voor de derde keer een review geschreven hebt. We hebben hier meerdere malen op gereageerd en je een oplossing aangeboden. Ik zal je nog een aparte e-mail sturen, want het lijkt erop dat onze berichten niet goed bij je terecht komen.

Zoals eerder aangegeven lossen we dit uiteraard graag op!

Reageer

Jo 07-07-2017 Via de website gekocht

Duidelijk Product! Duidelijke site! Verademing. TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
op zoek naar UV-filterlampen voor de vijver, snel en efficiënt op de site van Superwinkel beland. Hier zeer "heldere" (ook de vijver inmiddels) omschrijving en ruime keuze van bedoelde lampen. Eenvoudig bestellen en daags erna afgeleverd! Voor vele sites een voorbeeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart 07-07-2017 Via de website gekocht

goede service/goede kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goedkope geuren van een zeer goede kwaliteit en altijd snel geleverd ben zeer tevreden heb al tal van keren besteld en ben nooit teleurgesteld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulus 06-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam per ongeluk op deze site terecht, had er nog nooit van gehoord. Waar ik naar op zoek was hadden ze toevallig ook nog en was ook het goedkoopste wat ik kon vinden. Prima webwinkel en ik beveel deze site zeer zeker aan, top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingo 06-07-2017 Via de website gekocht

Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles top! Artikelen, levertijd, hulp bij vragen, prijs. Het kan niet beter. En ja, natuurlijk beveel ik deze winkel aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annettedis 06-07-2017 Via de website gekocht

Heerlijke geur!!! Super service! !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele betrouwbare site! Doet wat ze beloofd, had mijn bestelling de volgende dag al in huis.Zeer netjes verpakt en heerlijke geur voor een Super prijs!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 06-07-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering, helemaal volgens afspraak!

Algemene score

10,0
Ik heb een Eau de toilette van Aramis besteld. De prijs was bijzonder laag. Vergelijking met de winkel op de hoek: 2 x zoveel voor één prijs! Binnen 24 uur in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 05-07-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld artikel was 20 euro goedkoper dan op Bol.com. En dag na bestellen al in huis. Top supersnelle service! !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruno 05-07-2017 Via de website gekocht

Supersnelle en goede service, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoop, supersnelle levering, keurig en netjes verpakt, duidelijke communicatie, ruim keuze assortiment

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Veentjer 04-07-2017 Via de website gekocht

Goede service snelle levering

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site. duidelijk aangegeven hoelang de levertijd is. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Levering goed te volgen door track en trace.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Geurts 03-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nu al 3 x iets besteld via deze site en het is tot nu toe steeds snel geleverd.
En ook netjes afgeleverd.
Toppie.
Erg goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M V hamond 03-07-2017 Via de website gekocht

Slechte klantensevice

Algemene score

1,0
Dit gaat puur over de klantvriendelijkheid. Ik had een flesje parfum van Bvlgari Mon Jasmin Noir gekocht. Er zit een mooi apart pompje op maar dat deed het niet. Alles geprobeerd maar kwam niks uit. Ik had deze speciaal voor de bruiloft gekocht dus contact opgenomen met klantenservice. Kon alleen retour sturen, maar uitgelegd dat ik over 2 dagen bruiloft heb. Geen belangstelling daarvoor. Het lag aan het pompje dus gevragen om een ander Pompje te verzenden, deden ze ook niet!! Vind het slecht dat ze niet naar de klant luisteren en daarop in springen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiële reactie van Superwinkel 03-07-2017

Beste Monique,

Allereerst onze excuses dat je dit zo ervaren hebt. Dat is niet onze bedoeling, we lossen dit graag nog op tijd op! Helaas hebben wij helemaal geen losse pompjes die we kunnen versturen.

Wel hebben we lege sprayflacons. Wellicht dat je hier iets aan hebt? Anders zullen we een nieuwe flacon Mon Jasmin Noir toesturen, deze is gelukkig nog op voorraad. We horen het graag! Onze klantenservice is iedere werkdag tot 17:00 uur bereikbaar.

Reageer

Maria 30-06-2017 Via de website gekocht

Een Super winkel!

Algemene score

10,0
Er is veel keus en de parfums zijn veel goedkoper dan in andere, vergelijkbare winkels.
Snelle, correcte levering. Zending goed te volgen, dus je weet wanner het aan de deur geleverd wordt..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank steyven 29-06-2017 Via de website gekocht

supersnelle levering

Algemene score

10,0
voor 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis. dus mocht je heel snel iets nodig hebben, een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews