Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 301 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Judith 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Twee geurtjes besteld, nog goed goedkoper dan met de kortingen bij andere parfumeries. Zeer blij mee!
Snelle levering!

Reageer

Winkel wel, levering niet ! 26-10-2020

Algemene score

5,0
Artikel perfect, levering door DHL waardeloos! Geen reclame voor Superwinkel !
Superwinkel 28-10-2020

Beste Henk,

Jammer om te horen dat de levering door DHL niet naar wens is verlopen. Ik zie dat jouw pakketje op maandag is geleverd in plaats van zaterdag. Onze excuses voor deze vertraging.

Wel fijn om te horen dat het artikel naar verwachting was. Veel plezier van je aankoop!

Superwinkel

Reageer

Maaik Marse 24-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vriendelijke helpdesk, heerlijke geurtjes voor een super prijs.. Heel blij mee.. ❤️

Reageer

Diny 22-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima vlug in huis en keurig verpakt!
Had het graag in cadeau papier gehad maar €2.50 meer gaan betalen was te veel voor mijn budjet!
Nog niet geroken is voor de verjaardag van mijn vriend op 6nov!
Heb een monster gehad en vond het een heerlijke geur.
Hoop dat het wel hetzelfde is als bij ici paris! XL.
ZAL IK BESLIST WEER BIJ U GAAN BESTELLEN! Mvg

Reageer

Bink54 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, mooie aanbiedingen, goede service en komen afspraken na.

Reageer

Roshni 20-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel.nl is een fijne en betrouwbare winkel. Ik koop nu al een aantal jaren mijn parfums hier. De geuren ruiken precies zoals in een fysieke winkel . En doorgaans de volgende dag bezorgd. Kortom een aanrader!

Reageer

Chantal 19-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Steeds snelle en correcte levering met een voordelige prijs! Een aanrader voor iedereen!

Reageer

Rick Bakker 19-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs voor een goed luchtje! Netjes op tijd bezorgd, bezorging was ook prima te volgen via track en trace.
Goed verpakt!

Reageer

CaroBro 18-10-2020

Algemene score

10,0
Goede prijs voor produkt en efficiente verpakking bij verzending. Geen overbodig ballast. Snel geleverd.

Reageer

Nadine 18-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en zeer goeie prijzen.
Ik zal nog bij jullie bestellen
Nadine

Reageer

Marjolein 17-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle service! Volgende dag bestelling al in huis. Ze hebben een fijn assortiment. Luchtje wat ik al lang zoek hadden zij gewoon.

Reageer

Marga Couwenbergh 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim aanbod en bijzondere prijstelling van gerenormeerde merken. Duidelijke site.

Reageer

Herman-Jan 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk de meest voordelige site op gebied van cosmetica. Daarbij een prettig overzichtelijke website. Makkelijk bestellen en de volgende dag in huis. Goede service en super snel.

Reageer

Erwin 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer interessante prijzen voor het EDT voor heren en snelle levering. Geen verzendingskosten betaald .

Reageer

Elsa 14-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en de prijzen zijn stukken goedkoper dan bij andere webshops. Heel erg tevreden!

Reageer

Wim 14-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website. Snelle en betrouwbare afhandeling van de bestelling

Reageer

mieke bomans 14-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijk
interessant
handig
correct
punctueel

Dit is in 5 staakwoorden gezegd wat ik van de site vind.

Reageer

Tony Poels 13-10-2020

Algemene score

10,0
Nog Nooit zo vlug een bestelling via internet bekomen, in de namiddag besteld en s'anderendaags in de voormiddag al thuis gebracht, Proficiat.

Reageer

Debora Fredriksz 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jullie hebben goedkope items.
Hele goede service.heb telefonisch contact gehad met een medewerkster omdat online iets niet goed ging maar werd heel goed geholpen.Echt toppie.

M.v.g.Debora

Reageer

Martin 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb in het verleden al eerder parfum besteld,uiteraard vanwege de onovertroffen prijs,en zeker ook de snelle en betrouwbare verzending.
Ook de mogelijkheid voor een sierlijke verpakking maakt de aankoop bij Superwinkel tot een complete aankoop.
Echt een aanrader voor iederéén!!

Reageer

VanS 12-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze shop gekozen, omdat ze voor een redelijke prijs een goed product aanbieden.

Reageer

Sabine 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website, groot aanbod, ik had het door mij gezochte eau de toilette gelijk gevonden. Qua prijs was deze website de minst dure.
Bestelling werd goed en stevig verpakt, keurig op tijd bezorgd.
Ik ga hier zeker weer bestellen.
Aanrader!

Reageer

Jermaine O 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en super netjes ingepakt. Was een cadeau voor mijn vriendin. Dat was ook het eerste wat ze zei... Super mooi ingepakt " goud verpakking"

Reageer

Dirk De Hert 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webwinkel zoals het hoort , no nonse , (h)eerlijke prijzen , vlotte afhandeling , top !

Reageer

Bas 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ach als je iets kunt kopen dat duidelijk veel goedkoper is dan in de winkel dan is de keuze snel gemaakt. Als je bovendien op merken stuit die verder moeilijk te krijgen zijn, ja dan is deze webshop echt een aanrader .

Reageer

Toon meer reviews