Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 305 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Free 12-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer user-friendly site, overzichtelijk en helder. Factuur meteen in de mailbox. Stipt en netjes geleverd. En dat allemaal tegen een super voordelige prijs. Top.

Reageer

Marco 11-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen, heel snel geleverd. Dat tegen een hele nette prijs dus zeker voor herhaling vatbaar!

Reageer

I Laki 11-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel is betrouwbaar, levert op tijd ende prijzen zijn ook goed. Artikelen zijn ook origineel .

Reageer

Judith 11-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering van mijn favoriete geur tegen een scherpe prijs. Een echte aanrader!

Reageer

Adrie 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Producten zijn zeer makkelijk te vinden en ontzettend veel keus en, zeker niet onbelangrijk, zeer voordelige prijzen!

Reageer

Lies 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Echt erg veel te krijgen. De parfums zijn erg voordelig. Snelle een goede levering. Topsite dus.

Reageer

Tom 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering, kwaliteitsvolle producten.
Goede snelle communicatie via mail.

Reageer

martin troost 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en perfect ,
netjes op tijd bezorgd
Gunstig prijzen ,
Vele merken .

Reageer

Kirsten 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service. Goede verpakking. Helemaal mooie prijs!

Niks op aan te merken :)

Reageer

Elke 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele goede webshop, met een ruime keuze aan de beste prijzen. De levering is daags nadien. 🔝

Reageer

Annuska 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor superwinkel gekozen omdat ze daar de parfum die ik wilde hebben goedkoop aanboden. Geen verzendkosten en binnen 1 dag geleverd!

Reageer

Monique 08-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een speciaal parfum. Niet overal verkrijgbaar. Superwinkel had een supergoede aanbieding ervan. Besteld en de volgende dag netjes verpakt in huis. Helemaal tevreden.

Reageer

Marianne 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij toeval ben ik bij jullie terecht gekomen en ik heb mijn bestelling gedaan. Ik ben tevreden over het product en de snelle en verzorgde bezorging

Reageer

Sander 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn eerste koop bij Superwinkel. Aangetrokken door de scherpe prijzen en goede reviews op Fragrantica.nl. Goed assortiment met dagelijks tot wekelijks fluctuerende prijzen.

Op de website is een account zo aangemaakt en de gebruikelijke functionaliteiten zijn aanwezig. Er kan gratis betaalt worden met Ideal, CC, bankoverschrijving en tegen een forse betaling met PayPal.

De zoek- en bestelprocedure is eenvoudig en de gemelde bezorgdatum werd waargemaakt.

Ook heb ik vooraf de koop via e-mail contact gezocht met de klantenservice, binnen een uur had ik een antwoord terug. De chatfunctie op de website was offline toen ik het wilde gebruiken.

Mijn conclusie: Goede betrouwbare webshop met scherp geprijsde artikelen en ze maken de belofte waar dat het originele producten zijn en het product op de beloofde datum geleverd wordt.

Reageer

Corine 04-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering en keurig verpakt! De prijs is superscherp, ik ga hier zeker weer bestellen. Het is de originele geur.

Reageer

marjon 03-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met leuke aanbiedingen.
snel geleverd en goed verpakt.
goede aanbieding.

Reageer

Bibi 03-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede ervaring met deze website. Goede prijzen, snel geleverd, achteraf betalen via Klarna. Een aanrader!

Reageer

Eline Vrouenraets 03-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Enorm snelle en goede levering, en heel fijne prijzen voor de geweldige producten!

Reageer

Albert 02-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel gemakkelijk om te bestellen en erg snel in huis maar vooral de lage prijs ten opzichte van bv icparis of andere parfumerieën en heel veel keus voor iedereen

Reageer

noel deburchgraeve 02-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gratis levering, vandaag besteld morgen in huis en dan nog merkproducten aan lagere prijs .
wie deze winkel niet kiest verliest

Reageer

Bert 02-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is gebruiks vriendelijk en de producten zijn goedkoop en ze zijn heel duidelijk over de levertijd echt een aanrader

Reageer

Patricia 02-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is heel duidelijk, de producten zijn daardoor makkelijk te vinden, en bovenal een hele snelle levering.

Reageer

Jill 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele snelle levering
‘s Avonds besteld, volgende dag in huis

Superprijs voor een groot formaat.
Wij zijn fan!
Dit was de eerste bestelling bij jullie, maar zeker niet de laatste!!

Reageer

Superwinkel 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Dat het pakket niet bij de buren afgegeven wordt als je niet bent
Het wordt ook maar 1 keer aangeboden door DHL.

Reageer

Moniek Kraan 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg duidelijk, snelle levering, netjes verpakt, op alle fronten maken ze waar wat ze beloven.

Reageer

Toon meer reviews