Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joop Hermsen 29-06-2017 Via de website gekocht

Voorraad op webshop klopt niet!

Algemene score

1,0
Men probeert telkens iets anders aan te smeren, ik heb nu 3 keer iets besteld en 3x werd er gebeld dat het product niet leverbaar was en er werd iets anders aangeboden.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiële reactie van Superwinkel 29-06-2017

Beste Joop,

Wat jammer dat je ons zo slecht beoordeeld. Kun je aangeven om welke bestellingen dit gaat? Ik kan namelijk enkel jouw bestelling van het Armani horloge dat vorige week ook bij je geleverd is terugvinden in ons systeem. Als je contact opneemt met onze klantenservice kijken we het graag voor je na!

Met vriendelijke groet,
Superwinkel

Reageer

José 27-06-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde eau de parfum en kreeg toen bericht over de 2e kans artikelen. Dat is echt leuk. Originele merken tegen gereduceerde prijzen. Top. Gelijk weer wat besteld. Super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

tweeling 27-06-2017 Via de website gekocht

vergelijkbaar met andere aanbieders voordelig en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
had al eens eerder bij superwinkel besteld en voor een geur die je kent is online kopen heel gemakkelijk als je wat nieuws wilt proberen zou het fijn zijn dat je met je bestelling een proefje
kunt bijbestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gea 27-06-2017 Via de website gekocht

Duidelijke web site , aantrekkelijke prijzen,bestelling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne online shop , overzichtelijk, je ziet gelijk of die op vooraad is duidelijk, goede snelle bestelling

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carli 27-06-2017 Via de website gekocht

gedeelde mening

Algemene score

6,0
Medewerkster die ik aan de lijn kreeg deed prima haar werk, service was niets op aan te merken. Ik vind wel de retourkosten van 6,95 ervoor zorgen dat ik niet snel weer iets zal bestellen tenzij ik heel zeker ben van mijn aankoop. Het is tenslotte weggegooid geld naar mijn mening. De eau de parfum vervliegt razendsnel, heb hier twijfel over de echtheid.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiële reactie van Superwinkel 10-07-2017

Beste Carli,

Bedankt voor je beoordeling. Helaas rekenen we nu inderdaad nog wel retourkosten, maar wellicht dat dit in de toekomst nog verandert! Daarnaast zijn alle producten die wij verkopen 100% origineel. De verkoop van namaakproducten is verboden en zelfs strafbaar in Nederland, dus dit doen we absoluut niet.

Met vriendelijke groet,
Superwinkel

Reageer

Ab 26-06-2017 Via de website gekocht

niet voor niets SUPER winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, prima producten, heldere communicatie én ook nog eens mooie, acceptabele prijzen!

Precies zoals ik het graag zie ;)) Bedankt SuperWinkelTeam

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudio 24-06-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Top!
Duidelijke site . Ben heel tevreden over Superwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 24-06-2017 Via de website gekocht

snelle levering top

Algemene score

10,0
Het is echt een SUPERWINKEL geen klagen over de service alles perfect geleverd en snel ik heb deze winkel gevonden door te googelen en toevallig erop gekomen de site is heel duidelijk ik wil geen andere winkel meer voor mijn parfums .....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny 23-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige ervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Stond bovenaan bij beste keus bij Kieskeurig. Vrijdagavond 20.30 uur product besteld, zaterdagmorgen 11.30 uur geleverd. Zondag product mee op vakantie. Toptop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

winniewal 23-06-2017 Via de website gekocht

Altijd goed verzorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al een paar keer besteld bij Superwinkel.nl. De prijzen zijn altijd scherp ook als je dat gaat vergelijken via internet. De parfum is altijd op voorraad en ik heb nog nooit verzendkosten betaald. Laatst een kadootje laten inpakken en ook dat is hartstikke mooi gedaan. Ik ben zeer tevreden en zal zeker nog vaker hier bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhulst brenda 23-06-2017 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super vlugge on line service binnen de 24 uur ,groot gamma leuke site heb ik aanbevolen aan familie en werk collegas

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hella 23-06-2017 Via de website gekocht

service ten top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In een woord geweldig.De keuze is uitgebreid de levering snel , netjes ingepakt en een goede prijs.Merken die niet meer in de gangbare winkels te koop zijn kun je hier nog steeds bestellen fij als je verslaafd bent aan een bepaalde geur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 22-06-2017 Via de website gekocht

Superwinkel is super!

Algemene score

9,0
Goeie prijs, snelle en correcte levering en super service. Bovendien een makkelijk toegankelijke site.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 22-06-2017 Via de website gekocht

Supersnel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn bestelling werd de dag nadien in de voormiddag al geleverd. Dit is super handig.
Zeer uitgebreide keuze in de online shop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poezeke 22-06-2017 Via de website gekocht

snel en vakkundig

Algemene score

10,0
Een gunstig geprijsd aftershave geschenkset besteld via de website. Makkelijk bestellen en levering snel en conform bestelling. Ik had al vaker tot volle tevredenheid bij Superwinkel besteld. Dit keer heb ik ervoor gekozen om het product in cadeauverpakking te laten leveren. Dat bleek een schot in de roos. De verpakking was top! Strak, modern, smaakvol en de meerprijs dubbel en dwars waard. Ik kan het iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alireza Moesawi 21-06-2017 Via de website gekocht

Goedkoopste prijs met topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kende Superwinkel nog niet. Ik zat te zoeken een goedkope plaats om parfum te bestellen. Toen ik Superwinkel zag, dacht ik dat het niet kon omdat het €20,- goedkoper was dan de concurrent(laat staan horloges). Parfum besteld, volgende dag voor 15.00 zelfs in huis. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gijs 21-06-2017 Via de website gekocht

Snelle bezorging en goed verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website zit makkelijk in elkaar en alles is goed te begrijpen. Ook de bezorging was snel en de kwaliteit van de producten was goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arien 20-06-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De ene dag bestelde ik een eau de parfum, de volgende dag werd het al geleverd. Super!
Bovendien was de prijs van Superwinkel de laagste die ik kon vinden. Uitstekende website. Ik ga hier zeker vaker naar toe! Voor iedereen een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvie 20-06-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijzen, snelle levering en mooie cadeauverpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had voor vaderdag en voor een verjaardag 2 parfums gekocht in cadeauverpakking en was heel blij met hoe mooi deze ingepakt waren en hoe snel ik de parfums geleverd kreeg. Ja en de prijzen op de site zijn ook heel scherp. Dit is ondertussen de 4e keer dat ik er bestel, maar het was de eerste keer dat ik de geschenkverpakking uitprobeerde en zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DSchel 20-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige service; Doen wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Woensdagavond rond 21:00 besteld en de volgende middag om 15:00 in huis! Alle producten zijn zeer scherp afgeprijsd t.o.v. andere websites. Zodra een product boven de €30 is, leveren zij dit ook nog eens gratis aan huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda 20-06-2017 Via de website gekocht

uitstekend

Algemene score

10,0
Ik ben heel erg tevreden met deze onlinewinkel ik heb er me lievelings parfum gekocht het was goedkoop en in de avond bestelt de volgend dag had ik het al in huis volgende bestelling doe ik daar zeker weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 19-06-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede levering en niet duur.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een bepaald product. En kwam uit bij superwinkel. En deze was uiteindelijk de goedkoopste en kon snel leveren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 16-06-2017 Via de website gekocht

Razendsnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Order werd binnen een uurtje verstuurd en de dag erna bezorgd. Dat zien we wel eens anders bij parfumleveranciers.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 16-06-2017 Via de website gekocht

Heerlijke geur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al vaker bij Superwinkel gekocht, goede prijzen en uitstekende service. 's avonds besteld en de volgende dag al bezorgd. Super !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 16-06-2017 Via de website gekocht

In een woord top Superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service, snelle levering en de prijs kwaliteitsverhouding maken Superwinkel.nl tot een echte Super winkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anouk 15-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, tevreden van!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop gekozen wegens goede prijs. Aller naar wenst: product, levering enz Bestelling was makkelijk en overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 13-06-2017 Via de website gekocht

Super winkel!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne online winkel met veel keus. Ik heb een "luchtjes tik" dus kan hier voor minder geld Mn hart ophalen.
De laatste bestelde bij superwinkel was Kenzo flower eau d parfum 100 ml. Bij de douglas over de 100,- hier 68,- word daar erg blij van😊👌
De snelle service/ levering is top geregeld! Súperblij!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 12-06-2017 Via de website gekocht

De service was heel goed, en de levering was heel correct!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb hier het product aqua brava gevonden wat bij ons in België nergens is te vinden, en tegen heel scherpe prijs, en direct uit voorraad geleverd en moet er bij zeggen dat het product echt is en geen nep, de levering was zoals afgesproken, vandaag besteld morgen in huis, ik ben heel tevreden over het product en de afhandeling. Grts, Eddy

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annik 12-06-2017 Via de website gekocht

heel vlotte en perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
eerste maal bij jullie besteld en alles perfect verlopen.
eenvoudige site
Artikel was zeer goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glimmertwin 11-06-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben al best veel gekocht bij de superwinkel altijd snel,goed,optijd,enz
Echt een super winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 11-06-2017 Via de website gekocht

snel & betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij jullie kan ik altijd terecht voor goede en originele produkten...waar voor je geld is jullie motto!!

Daarom geef ik Superwinkel de maximale score, want jullie doen wat je beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janet 09-06-2017 Via de website gekocht

super webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website en supersnelle levering. Hier kom ik graag terug lom weer eens rond te snuffelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Smit 08-06-2017 Via de website gekocht

Aan te raden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop mijn parfums altijd bij de Superwinkel, ik krijg altijd goede opmerking over mijn geur. Ik ga nooit meer bij een ander online winkel voor parfum. Echt veel goedkoper en het is ook echt. Geen namaak spullen. TOP gewoon. Een kleine tip: monstertjes van andere geur bijsluiten bij bestelling zou ik echt leuk vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline De Spiegelaere 07-06-2017 Via de website gekocht

De naam " SUPERwinkel " meer dan waardig !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze en echt goedkoop. Vlotte levering zonder poespas. Gemakkelijk winkelen en betalen via internet .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 07-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind Superwinkel.nl gewoon super!! In het verleden al vaker een lekker luchtje aangeschaft en de levering is altijd perfect en er zijn altijd leuke aanbiedingen te verkrijgen.
Een tip is misschien om enkele monster flesjes eau de toilette/parfum van een ander merk bij te verpakken, dit werkt voor mij in ieder gaval heel erg verleidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K. van Wordragen 07-06-2017 Via de website gekocht

Snelle bezorging en veel keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een snelle bezorging, goede en stevige verpakking, erg ruim assortiment, duidelijke website, daar bedoel ik mee, snel alles te vinden en vraag en antwoord .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nelly 07-06-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop er vaak parfum,veel goedkoper dan bij een Douglas , ic Paris of andere drogist.
De levering is ook snel,volgende dag al in huis.
En je kan het super leuk laten inpakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Supergeur 07-06-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product eau de toilette Declaration 100 ml. van Cartier zeer snel gratis geleverd tegen een zeer concurrerende prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JD 07-06-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prettig winkelen voor een goede prijs/kwaliteitverhouding. Zeker de moeite waard om je bestelling te plaatsen. Levering is op tijd en te volgen via track & trace. Al diverse bestellingen gedaan en altijd correct volgens afspraak geregeld. Ik ben een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 06-06-2017 Via de website gekocht

Belofte nakomen ????????????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
2 topluchten besteld , en ze waren binnen 24 uur op de plek van bestemming , daar hou ik van je beloften nakomen 👊🏼👌🏼👊🏼

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tineke 06-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is duidelijk en artikelen zijn goed te vinden.
Vaak een aanbieding en gunstige prijzen.
Nooit problemen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Toth 06-06-2017 Via de website gekocht

Snelle goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop, lekker voordelig iets bestellen wat voor een redelijke prijs wordt aangeboden.
Zou zeker bij deze winkel blijven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jopkee 05-06-2017 Via de website gekocht

snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop, snelle afhandeling, goede service en duidelijke communicatie.
Een webwinkel die ik regelmatig bezoek.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joanne van Leur 05-06-2017 Via de website gekocht

Snelle handelingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was de eerste keer het produkt een kalender voor een poppenwagen was niet heel makkelijk en bij superwinkel was het met een dag geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verpoort 02-06-2017 Via de website gekocht

Heel snelle juiste levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij deze winkel heb ik voor een geweldige prijs super glasverf kunnen kopen. Het was een snellere levering dan ik verwachtte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobS 01-06-2017 Via de website gekocht

Super internet winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel.nl heeft een duidelijke site en de levering van mijn bestelling is snel en correct verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 31-05-2017 Via de website gekocht

sneller dan snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde smiddags, en kreeg een mail dat het de volgende dag rond 15.00 op de afhaallocatie
klaar lag, het postagentschap op de hoek. Om 11.32 was het er al! De prijs van de machine was zeer gunstig en de bezorging sneller dan het geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Emiel van de Wiel 31-05-2017 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb deze site gekozen voor de zeer scherpe prijzen en grote aanbod en de snelle levering is voor mij ook belangrijk en dat het goed verpakt wordt en dat is bij deze zo dus ben daar zeer goed over te spreken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Strandzeiler 30-05-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd, prima afwerking en makkelijk te vinden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te vinden producten, gebruiksvriendelijke site en prima prijs/kwaliteit. Komt in de vergelijking voor mij als beste uit de bus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Commandeur 30-05-2017 Via de website gekocht

Vlug, veilig en voordelig...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk, duidelijk en helder aangegeven assortiment. Klantgericht en gemakkelijk te raadplegen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews