Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 305 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

VanS 12-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze shop gekozen, omdat ze voor een redelijke prijs een goed product aanbieden.

Reageer

Sabine 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website, groot aanbod, ik had het door mij gezochte eau de toilette gelijk gevonden. Qua prijs was deze website de minst dure.
Bestelling werd goed en stevig verpakt, keurig op tijd bezorgd.
Ik ga hier zeker weer bestellen.
Aanrader!

Reageer

Jermaine O 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en super netjes ingepakt. Was een cadeau voor mijn vriendin. Dat was ook het eerste wat ze zei... Super mooi ingepakt " goud verpakking"

Reageer

Dirk De Hert 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webwinkel zoals het hoort , no nonse , (h)eerlijke prijzen , vlotte afhandeling , top !

Reageer

Bas 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ach als je iets kunt kopen dat duidelijk veel goedkoper is dan in de winkel dan is de keuze snel gemaakt. Als je bovendien op merken stuit die verder moeilijk te krijgen zijn, ja dan is deze webshop echt een aanrader .

Reageer

Ineke Budding 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De eerste keer dat ik wat bij jullie heb besteld.
Goede prijs , bezorging werd 2 dagen later, maar dat gebeurt vaker in deze tijd.
Daar heb ik begrip voor.
We werden netjes op de hoogte gehouden.

Reageer

Darline de waele 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vlugge levering Bestelling gadaan om 18 u en de dag erna al geleverd en dit aan een zeer voordelige prijs

Reageer

Ronald Bruls 07-10-2020

Algemene score

10,0
Het product Met de zelfde inhoud was beduidend goedkoper, dan bij Andersen website’s
Dus was voor mij de keys niet moeilijk.

Reageer

Bertiel 07-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste keer dat ik heb besteld en super tevreden. Snelle service, goede prijs, kwaliteit 👍👍

Reageer

Hans Zandstra 07-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer ruim assortiment, overzichtelijke website, supersnelle levering en zeer scherp geprijsd

Reageer

Liesbeth 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Parfum gekocht. Snelle levering, zoals aangegeven de dag nadien. Product was netjes en stevig verpakt. En natuurlijk een super voordelige prijs.

Reageer

Violeta 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super fast delivery, genuine fragrance at a great price! I will definitely come back for more

Reageer

Willems 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze webshop, doet wat die aangeeft
Besteld en volgenden dag geleverd
En de jarige helemaal tevreden met haar parfum
En dit al 3 x zonder enig probleem
Ik zeg Zo door gaan

Een tevreden koper

Reageer

Dieneke Ghosddink 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel. Parfum op woensdag besteld en op donderdag in huis. Cadeauverpakking erom heen laten doen. Zag er perfect uit. Al diverse keren besteld bij Superwinkel. Zijn meestal goedkoper dan andere winkels. Kijk altijd eerst bij Superwinkel.

Reageer

Tamara 02-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede prijs voor mijn parfum en it's the real deal! Geen fake! Weet niet hoe ze het doen, maar ik profiteer ervan! Ook heel snel bezorgd!

Reageer

Julie 01-10-2020

Algemene score

10,0
Snelle service / mooie prijs. Altijd hele mooie acties en kortingen. Groot verschil met de gewone handelaars in prijzen

Reageer

Annebel 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer verrast dat alles zo goed verlopen is.
Bestellen namelijk heel weinig online, maar het product was niet meer in de winkel verkrijgbaar.
Complimenten voor iedere keer een update , hoe alles verloopt met het pakketje

Reageer

C. Marks 29-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ontzettend goede prijs/kwaliteit verhouding. Overzichtelijke site en snelle levering. Wat wil je nog meer?

Reageer

F R 29-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering alles op voorraad , goede prijs kwaliteit verhouding
Geen verzendkosten bij een geringe bestelling dus top

Site duidelijk en overzichtelijk en keuze uit diverse betaalmogelijkheden

Reageer

S.Harte 28-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus in merken, snelle levering, duidelijke website. En veel goedkoper dan de bekende parfumeriezaken. Bij Superwinkel.nl bestellen we voortaan zeker onze luchtjes van o.a. Tom Ford en Versace.

Reageer

Mevrouw Fessa 28-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijke parfum gekocht voor een topprijs. Originele parfum maar veel goedkoper dan in de parfumerie winkels. De service was bovendien snel en goed. Ik raad iedereen aan hier te winkelen!

Reageer

Lindake 28-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kende deze webshop niet door toeval ontdekt.
Zo groot assortiment en eerlijke prijzen.
Maar je vindt makkelijk wat je nodig hebt.
Super snelle levering en correct verpakt.
De chat functie vind ik ideaal zo wist ik dat ik mijn pakje de dag nadien ging krijgen.
Een aanrader.
Tot volgde keer je hebt er een klant bij.

Reageer

Een blije tevreden Klant. 27-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goede, snelle levering en service. Ik had het cadeautje in laten pakken het zag er mooi uit. Echt super!!

Reageer

Anne 26-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, product zoals omschreven, en netjes verpakt en bezorgd. Zal zeker nog eens hier bestellen!

Reageer

Sonia de Keyzer 26-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was goedkoper dan in de gewone parfumerie
Vlotte bestelling en het pakje werd keurig op tijd bezorgd.

Reageer

Toon meer reviews