Eldee
28-05-2017
Via de website gekocht
Zeer snelle en correcte levering
Artikel werd heel snel geleverd en voldeed volledig aan de verwachtingen. Prima verhouding prijs kwaliteit.
Erwin Heersink
27-05-2017
Wederom fantastisch!
Vandaag besteld, morgen in huis! Wederom een bestelling geplaatst, en als vanouds met dezelfde perfecte service geleverd. Lekkere geurtjes tegen aantrekkelijke prijzen. Overzichtelijke website, voor iedereen wat wils. Graag zo doorgaan!
Tinie van der Meij
27-05-2017
Via de website gekocht
Superwinkel doet zijn naam eer aan,de service is echt super.
Voor de prijs en het gemak.Vrijdagavond voor Moederdag de bestelling geplaatst,Zaterdag bezorgt en Moederdag heerlijk geurend doorgekomen
Tulp
26-05-2017
Snelle levering
Besteld en de volgende dag in huis, super. Ook goed te gevolgen via track en tracé. Zou het zeker aanbevelen.
Woerden72
Via de website gekocht
Wat you read is what you get
Bestellen is makkelijk, betalen net zo en als je dat op tijd doet, dan is je bestelling de volgende dag in huis. Elke keer weer.
Buck_Naked
Via de website gekocht
Snelle verzending, keurige prijs, TOP!
Zoals ik al zei: snelle verzending, goed verpakt, prijs was netjes, aanrader! Was mijn eerste bestelling, maar zou superwinkel.nl direct weer gebruiken.
Irma Heleen
Via de website gekocht
Helemaal tevreden hoor over superwinkel.nl
Keurige bevestiging en factuur via de mail;
snelle levering, in goede orde ontvangen.
Gewoon prima service!
Wasser
23-05-2017
Duidelijk en compleet
Het is een duidelijk site met een heldere omschrijving waarbij zeer goeie bij verkoop wordt aangeboden zonder het opdringen van artikelen waar je niet om gevraagd had.
MarjoleinZoetermeer
22-05-2017
Via de website gekocht
Goedkoop en supersnel geleverd zonder verzendkosten!
Ik moest op de valreep een luchtje kopen voor mijn man. Terwijl ik normaal bij de ICI paris al
€ 75,- kwijt ben voor 125ml was ik nu maar € 49,95 voor 200 ml. Ze leveren de volgende dag en boven de 30 euro hoef je tegenwoordig geen verzendkosten meer te betalen. Dus de parfum is veel goedkoper, snel geleverd en geen verzendkosten!
Ayse85
20-05-2017
Ze zijn supper !!!!!!
Alles was zeer snel. İk heb nog nooit zo goed service gehad. İk ben blij met me aankoop . İk ga zeker verder shoppen bedankt !!!!
Erik
20-05-2017
Eigenlijk alles goed, dus een 10
In eerste instantie een goede prijs. Maar daarna bleek het product en de service heel goed te zijn.
Opvallend was de verpakking, helemaal in plastic verpakt. Kwaliteit!! Eigenlijk alles goed, dus een 10
Wilma Dohmen
19-05-2017
Top service
Geweldige shop met uitstekende service en lage prijs. vandaag besteld de volgende dag geleverd.
tijdens levering wordt je steeds via de mail op de hoogte gehouden totdat je het geleverd krijgt.
ank
19-05-2017
geweldige service
Snelle levering en betrouwbaart bestel altijd m,n favoriete geur bij superwinkel
Kan het iedereen aanbevelen
H. Meijer, Bodrum-Kızılağaç,Turkije
Via de website gekocht
Super tevreden, een aanrader!
Vanaf de bestelling tot aan de levering werd iedere stap keurig per email doorgegeven. Zelfs de doorgegeven tijd van levering klopte exact! Ik ben super tevreden! Ik heb bij ze besteld toen ik een paar dagen voor vakantie in Nederland was.
Michiel
Via de website gekocht
Prima service! Snel geregeld.
Alles ging erg vlot en makkelijk. De service is prima. Het item werd snel opgestuurd en was de volgende dag al in huis.
Kavas
Supersnelle levering!
Donderdag hebben wij een minnie mouse peuterbed besteld en vrijdagmiddag was die al binnen! Super tevreden mee en de kleine slaapt er heel fijn in!
DJ
Via de website gekocht
Goede prijs, nette service, retour zenden niet gratis
Ik heb voor het eerst iets bij Superwinkel besteld. Ik kwam hier terecht om de prijs van het artikel dat ik nodig had een stuk lager lag dan elders. Het bestellen en leveren verliep prima. Let op, artikelen retour sturen is niet gratis i.t.t. bij andere aanbieders zoals Coolblue.
Jill
16-05-2017
Via de website gekocht
Snelle levering van het product maar helaas was er een stuk uit de fles. Beetje jammer als je dit als kado geeft.
Willeke
12-05-2017
Via de website gekocht
Beste prijs, super snelle levering!
Duidelijke overzichtelijke website met de beste prijs voor mijn parfum èn andere mooie aanbiedingen. Heerlijk dat je er de deur niet voor uit hoeft want het is de volgende dag al binnen. Voor herhaling vatbaar!
Stege
10-05-2017
Via de website gekocht
Een scherpe prijs en een vlotte levering.
Het gekochte artikel was stevig verpakt.
Dit is absoluut een aanrader.
John van Os
Prima service !
Al meerdere keren wat besteld via Superwinkel.nl. Prima service en eenvoudig om verscheidene goederen te bestellen. Omdat ik vaak weg ben, ben ik blij dat ik het pakket kan laten bezorgen en afhalen bij een winkel (Primera) op de hoek van mijn straat.
Ook de verpakking is prima in orde, zodat zoveel mogelijk wordt voorkomen dat het beschadigt.
Robertino
Kado verrassend ingepakt.
Kado gekocht via de webwinkel. Ruime keuze en schappelijk geprijsd. Gemakkelijk en bovendien gratis thuis bezorgd. Tevens als extraatje de kado-verpakking met strik.
Hans
Nog nooit een miskoop !
Fijne service, ruime keuze uit een uitstekende collectie Altijd de volgende dag in huis, ideaal voor te late bestellers. Een topper
Veronica
08-05-2017
Uitstekende service
Na enig googelen gekozen voor Superwinkel. Het product wat ik zocht was bij deze "Super" winkel ook nog het goedkoopst. Door een kleine bijbetaling dezelfde dag nog afgeleverd. Supersnel en correct. Aanbevelingswaardig.
Corine
Snelle levering
Ik kocht merkparfum die in de winkel (Douglas in dit geval) ruim 30 euro duurder is, dus ik ben zeer tevreden
Piet M.
Efficiënte logistiek
Ik kreeg een link van mijn zoon. Hij was er heel enthousiast over. Gelijk uitgetest. De site geeft de hoofdproducten duidelijk aan. De bestelling en betaling via mijn smartphone was zo gepiept. Daarna kon je de bestelling volgen. Er werd later bezorgd en dat stond er ook. Geweldig hoor!
Razan
Via de website gekocht
Lieve mensen kijk aub uit!
Lieve mensen, kijk aub uit voor dit webwinkel!
Ze lichten mensen letterlijk op! Ik heb drie parfum besteld kreeg vervolgens maar er twee de derde werd netjes naar mij verzonden, omdat het om een cadeautje ging en de nalevering later was heb ik het parfum retour gezonden. Vervolgens krijg ik een mailtje dat ik het product had geopend en daar is echt waar niks van waar omdat ik niet dom ben om dat te doen en vervolgens het retour sturen! Kortom ik moet nu voor iets betalen dat geopend is en niet eens door mij! Maar pure oplichting dit en totaal geen services!
Minpunten
A.J.A. Scholten
05-05-2017
Via de website gekocht
De aangeboden artikelen voldoen ruimschoots aan mijn wensen.
De bestelling wordt altijd correct afgewerkt, zo ook de levering van de gekochte artikelen.
Robin
05-05-2017
Via de website gekocht
Echt super snelle levering en heel netjes en mooi ingepakt!!
mooie site! leuke producten en een mooie prijs op alles! het was de eerste keer dat ik het vond maar ik ga zeker vaker bestellen!
Henny
04-05-2017
Via de website gekocht
De Naam zegt al genoeg !!!
Snelle en correcte afhandeling en levering, waarbij de prijs altijd scherp is,
gelet op dit alles een fijne webwinkel.
Desiree
04-05-2017
Via de website gekocht
Snelle levering, geen verzendkosten, en een lekker luchtje
Goede prijs, prima service en geen verzend kosten. Zeer tevreden. Ik heb diverse sites vergeleken en de bestelde geur was hier het goedkoopst.
Rob
02-05-2017
Top webshop
Producten gemakkelijk gevonden, ontzettend snel geleverd en dat voor een goedkope prijs! Ik heb 's avonds twee producten besteld en deze werden de volgende dag al geleverd.
Nancy stojanovic
02-05-2017
Via de website gekocht
Mooi ingepakt en snel geleverd!!!
Deze shop is de enige plen (die ik gevonden heb) waar ik de Ungaro voor mijn man nog kan kopen. Ben er heel blij mee. Het is zijn lievelings geur en is moeilijk te vinden. Daarnaast leveren ze snel, schadevrij en op verzoek mooi ingepakt!!
Carel Trietsch
27-04-2017
Supersnel
Super snelle levering van topmerken tegen de laatste prijs. Waar om zou je nog met je auto naar de stad gaan, veel te veel parkeergeld betalen, er een uur van je tijd mee bezig zijn en er uiteindelijk nog steeds teveel voor betalen?
Ga gewoon naar superwinkel en zoek niet verder.
Cheretie
Via de website gekocht
Goeie service, snelle levering en heerlijke geuren!
Ik kreeg deze website van een collega, omdat ik met spoed een specifiek luchtje nodig had voor een verjaardag van een vriendin. Korting, super snelle levering (volgende dag afgeleverd) en een super lekker luchtje. Wat wil je nog meer? Aanrader!
goldburg
geweldige service
alles perfect in orde van bestelling tot levering de dinsdag om 10 uur bestelt de woensdag al geleverd proficiat doe zo verder.
ben zeker een vaste klant bij superwinkel je kan geen betere service hebben.
Cor
Via de website gekocht
Snel, super voordelig en goed verpakt geleverd.
Vond de shop door een product te zoeken via Google en na dit besteld te hebben is dit zeer vlot geleverd. Goede notificaties over de status van de zending, kortom perfecte afhandeling.
Terence
22-04-2017
Via de website gekocht
Vrijdagochtend om 09.00 uur besteld en extra betaald voor bezorging op dezelfde dag tussen 18.00 en 22.30 uur maar kreeg 's avonds om 22.15 een status bericht dat het niet geleverd zou worden. Nou, mooi is dat ! Telefonisch zijn ze niet bereikbaar in het weekend dus moet nu alsnog wachten tot maandag! Heb inmiddels al wel een mail gestuurd dat het niet netjes is. Nu afwachten wanneer het bezorgd gaat worden....en natuurlijk verwacht ik een compensatie voor de slechte service en de verspilde uren dat ik heb zitten wachten op de bezorgdienst.
Minpunten
Lutgard
21-04-2017
Via de website gekocht
Vlotte service, goede prijs!
Zeer gebruiksvriendelijke webwinkel met sterke prijzen. Afhandeling en verzending gaat zeer vlot.
In Belge via Bpost dus af te halen in een afhaalpunt als je niet thuis bent. Geen verzendkosten!
Joey
21-04-2017
Via de website gekocht
Keurige service en snelle levering
Had nog nooit van de site gehoord dus was enigszins sceptisch. Echter de prijs van de producten is super en de levering viel helemaal niks op aan te merken. Een echte aanrader dus.
Mhmdzz
20-04-2017
Via de website gekocht
Gewoonweg perfect! Een aanrader voor ieder ander.
Goede service, eerlijk en oprecht! Topkwaliteit voor scherpe prijzen! Ik adviseeer iedereen hier hun aankopen te doen.
Jo
20-04-2017
Via de website gekocht
Je krijgt wat je bestelt. Altijd goed en snel geleverd. Kwa prijs de meest aantrekkelijke volgens mij. Al aantal keren besteld.
Esmeé
19-04-2017
SUPER SURVICE!
Super makkelijk , duidelijk en optijd thuis bezorgt! Via de mail kun je bijhouden waneer het pakketje der is. In 1 word top!
Maya
Via de website gekocht
Goede en betrouwbaar service !
Ik heb al 2 bestellingen gemaakt bij Superwinkel. Ben erg tevreden met de service en de prijzen.
Alle 2 keer was makkelijk een product te kiezen en was het de volgende dag snel geleverd.
Service is prima !
A. Rombeek
Via de website gekocht
Eau de toilette Givenchy een snelle en goede service.
Een goede prijs van merkartikelen en de service is ook goed en snel. Ik heb er al verscheidene malen besteld en ik blijf terugkomen.
Toby
Niks op aan te merken!
Gekregen wat ik besteld had, netjes verpakt en de volgende dag in huis! Zoals het hoort, gewoon goede service!
Hristo Rusev
12-04-2017
Zeer tevreden
Superwinkel, die heb ik gekozen vanwege de grote keuze en de scherpe prijzen. Was heel snel bezorgd ook! Makkelijk en leuk.
John
12-04-2017
Via de website gekocht
nog nooit 1 probleem ontmoet.
Prima winkel geen extra kosten en veel goedkoper plus nog nooit 1 probleem gehad.
Dus ga gerust winkelen.
Jan
11-04-2017
Snel en goedkoop
Als goedkoopste leverancier gevonden via kieskeurig. Duidelijke website en bestelprocedure. Na bestelling snel geleverd.
Henriette
11-04-2017
Altijd goedkoper!
Super tevreden met mijn parfum bestellingen bij superwinkel.nl.
Bij deze online winkel betaal ik voor mijn parfums veel minder voor ook nog eens meer ml. dan bij de bekende parfumerien. Bovendien is de service ook nog eens super.
Voor mij geen betere en andere dan superwinkel.nl
Toon meer reviews