Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 301 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marja 17-09-2020

Algemene score

4,0
Ik vind de geur die ik besteld heb van Clinique Aromatic helemaal niet op de geur lijken.
Erg jammer!!!
De lancaster zonnecreme voor gezicht was wel goed.
Ik zal nooit meer een geur dus online brstellen.
Superwinkel 18-09-2020

Beste Marja,

Wij leveren de producten zoals ze op dit moment door het merk op de markt worden gebracht. Is het misschien al wat langer geleden dat je Aromatics Elixir voor het laatst had gebruikt? De ervaring van een geur kan dan namelijk anders zijn.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Superwinkel

Reageer

Alex uit Engeland 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik woon in het buitenland en bestellen, betalen en levering liepen vlekkeloos. Ben heel blij met de service en ga zeker meer bestellen nu ik de Superwinkel heb ontdekt! Super goed!!!

Reageer

Angela 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle zending, mooi ingepakt, alleen jammer dat je daar extra voor moet betalen, anders een 10.

Reageer

Monique 15-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product dat ik besteld (parfum) was goedkoop, vergeleken bij andere webshops. De website was duidelijk, de levering supersnel!

Reageer

Yolanda 15-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling de volgende dag ontvangen, site is makkelijk te gebruiken, producten over het algemeen goedkoper dan in de winkel

Reageer

Lieve Uytterhaegen 14-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superfijn om bij jullie online te bestellen! Betere prijs , snelle levering ,en ivm informatie super !!
Dus jullie doen het top, proficiat

Reageer

Ash 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, wel jammer dat je geen proefjes erbij krijgt of kan bestellen

Reageer

Loek de Heide 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle en accurate afwerking van mijn bestelling. Aantrekkelijke prijs voor het bestelde artikel. Kom zeker nog eens terug.

Reageer

Riet 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Blij met met mijn aankoop ,als ik iets nodig heb zal zeker ik eerst bij De Super winkel kijken
de geur van Hugo Boss Femme is tot laat in avond nog te ruiken dus een aanrader !

Reageer

Antoinette 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service na vraag gesteld via de mail. Keurige bezorging, keurig netjes verpakt. En, prima op tijd.

Reageer

Vanhoof Christel 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk en super snel te bestellen, het wordt prima geleverd en is echt veel goedkoper dan elders.

Reageer

Dung kok 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel levering ,goede prijs,het ziet er goed verzorg uit,ik zal weer gaat bestellen

Reageer

Lucienne Maes 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
door aanprijzing van andere klanten, de aantrekkelijke prijzen, alles goed verlopen, geen lange wachttijden;

Reageer

Marina 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website "Superwinkel" is heel overzichtelijk, makkelijk in gebruik/zoektocht, betrouwbaar, correct, ...
Je bestelling wordt heel snel geleverd, de dag nadien al.
Heel tevreden ! Zal zeker nog gebruik maken van deze website !
Een aanrader !

Reageer

Rik 09-09-2020

Algemene score

10,0
Duidelijk overzicht én snelle levering. Perfect verpakt met een inhoud zoals gevraagd !

Reageer

Yanis 09-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is nu al de tweede keer dat ik bestel bij Superwinkel.nl en ik raad de winkel aan bij al mijn vrienden. De parfums op de site zijn vaak veel goedkoper dan de marktprijzen in België. Ze ruiken dan ook nog eens heerlijk! Echt een aanrader voor iemand die op zoek is naar een nieuwe voorraad van zijn/haar favoriete parfum of een cadeautje voor iemand anders.

Reageer

Hugo Boss Femme Eau de parfum 75 ml 09-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
IK heb voor deze winkel gekozen omdat het betaalbaar is , het gekochte (parfum ) kwam
keurig snel en verpakt binnen en heb het mijn vriendinnen aangeraden om ook eens
te kijken naar de leuke aanbiedingen .
ik zal zeker bij een volgende aankoop eerst bij Superwinkel kijken !

Reageer

KLVermeer 09-09-2020

Algemene score

9,0
Goede informatie, snelle levering, administratief goed afgehandeld en de goedkoopste!

Reageer

Rocky 09-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind deze shop echt top.Goeie service, vooral die bezorging,had ik niet eens verwacht dat t zo snel zou gebeuren.T was voor die verwachte tijd bezorgd.Ben héél echt tevreden.Ik ben iemand die heel veel van lekkere geuren houd.Dus ik denk dat ik zo snel mogelijk mn bestelling weer gaat plaatsen.Tot gauw,grtjs👍👋👋👋

Reageer

Lore 07-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering is altijd een pluspunt! Snel geleverd en het was goed verpakt. De parfum kende ik al. Dus een zeer tevreden klant van België.

Reageer

Ton 06-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs. , merkartikelen en snelle levering. Aanrader. Voor het eerst hier besteld; zeker een blijvertje.

Reageer

Ine 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is duidelijk, het bestelde product is snel en in goede orde ontvangen. Ik ben helemaal tevreden!

Reageer

Sawitrie 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijzen zijn aantrekkelijk. Als je een parfum in de winkel zou kopen dan zou je het dubbele voor moeten betalen.

Reageer

johanna 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer besteld netjes op tijd afgeleverd.
goed verpakt en zoals in advertentie stond beschreven eerlijk en duidelijk.
Mijn man was blij met kado .jimmy choo man ice

Reageer

Monique 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wauw wat een supersnelle service ,dat had ik dus echt niet verwacht ,onwijs leuk ontbijtsetje besteld ,keurig netjes verpakt en de vokgende dag al geleverd ,super bedankt voor deze snelle service ,

Reageer

Toon meer reviews