Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 305 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dung kok 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel levering ,goede prijs,het ziet er goed verzorg uit,ik zal weer gaat bestellen

Reageer

Lucienne Maes 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
door aanprijzing van andere klanten, de aantrekkelijke prijzen, alles goed verlopen, geen lange wachttijden;

Reageer

Marina 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website "Superwinkel" is heel overzichtelijk, makkelijk in gebruik/zoektocht, betrouwbaar, correct, ...
Je bestelling wordt heel snel geleverd, de dag nadien al.
Heel tevreden ! Zal zeker nog gebruik maken van deze website !
Een aanrader !

Reageer

Rik 09-09-2020

Algemene score

10,0
Duidelijk overzicht én snelle levering. Perfect verpakt met een inhoud zoals gevraagd !

Reageer

Yanis 09-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is nu al de tweede keer dat ik bestel bij Superwinkel.nl en ik raad de winkel aan bij al mijn vrienden. De parfums op de site zijn vaak veel goedkoper dan de marktprijzen in België. Ze ruiken dan ook nog eens heerlijk! Echt een aanrader voor iemand die op zoek is naar een nieuwe voorraad van zijn/haar favoriete parfum of een cadeautje voor iemand anders.

Reageer

Hugo Boss Femme Eau de parfum 75 ml 09-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
IK heb voor deze winkel gekozen omdat het betaalbaar is , het gekochte (parfum ) kwam
keurig snel en verpakt binnen en heb het mijn vriendinnen aangeraden om ook eens
te kijken naar de leuke aanbiedingen .
ik zal zeker bij een volgende aankoop eerst bij Superwinkel kijken !

Reageer

KLVermeer 09-09-2020

Algemene score

9,0
Goede informatie, snelle levering, administratief goed afgehandeld en de goedkoopste!

Reageer

Rocky 09-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind deze shop echt top.Goeie service, vooral die bezorging,had ik niet eens verwacht dat t zo snel zou gebeuren.T was voor die verwachte tijd bezorgd.Ben héél echt tevreden.Ik ben iemand die heel veel van lekkere geuren houd.Dus ik denk dat ik zo snel mogelijk mn bestelling weer gaat plaatsen.Tot gauw,grtjs👍👋👋👋

Reageer

Lore 07-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering is altijd een pluspunt! Snel geleverd en het was goed verpakt. De parfum kende ik al. Dus een zeer tevreden klant van België.

Reageer

Ton 06-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs. , merkartikelen en snelle levering. Aanrader. Voor het eerst hier besteld; zeker een blijvertje.

Reageer

Ine 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is duidelijk, het bestelde product is snel en in goede orde ontvangen. Ik ben helemaal tevreden!

Reageer

Sawitrie 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijzen zijn aantrekkelijk. Als je een parfum in de winkel zou kopen dan zou je het dubbele voor moeten betalen.

Reageer

johanna 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer besteld netjes op tijd afgeleverd.
goed verpakt en zoals in advertentie stond beschreven eerlijk en duidelijk.
Mijn man was blij met kado .jimmy choo man ice

Reageer

Monique 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wauw wat een supersnelle service ,dat had ik dus echt niet verwacht ,onwijs leuk ontbijtsetje besteld ,keurig netjes verpakt en de vokgende dag al geleverd ,super bedankt voor deze snelle service ,

Reageer

JackM 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere en gebruikersvriendelijke site die breed informeert over de producten die worden aangeboden. Direct gekoppelde koperservaringen geven terzake zijnde aanvullende product-ervaringsgegevens die ondersteunen bij het maken van de eigen keuze. De betalingsmogelijkheden zijn ruim te noemen en tot slot wordt de levering perfect en binnen de geldende tijdspanne uitgevoerd. Complimenten waard dus. Ga vooral zo door.

Reageer

Lydia de Haan 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, snelle service.
Uitgebreide beschrijving van de geuren.
Ik bestel zeker vaker bij deze shop.

Reageer

Taxateur 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waren verbaasd over het zéér grote, voor ons onverklaarbare prijsverschil met de detailhandel zoals Douglas, Pour Vous e.d. zaken. Dus perfecte prijs/kwaliteitsverhouding, keurig verpakt en op tijd geleverd. Product voldoet volledig aan onze verwachtingen.

Reageer

Angela 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een overzichtelijke site. De bestelling liep gesmeerd. Professioneel en snel. Een topper!

Reageer

Ester 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering
Voordelige prijzen
Handige onlinechat met klantenservice
Niet alles op voorraad waardoor langere levertijd, staat wel netjes aangegeven

Reageer

Mirjam 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had uw site doorgekregen van een collega.
De site is overzichtelijk en heb mijn bestelling direct gedaan. Ik werd op de hoogte gehouden dat mijn bestelling onderweg was en op de juiste afgeleverde tijd bezorgd, top!
Ben er erg tevreden over.

Reageer

Anneke 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs speelt zeker een rol en de super snelle levering top!!!!!
Volgende keer ga ik er weer bestellen.

Reageer

Anja 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is ook écht een Super winkel!
Goedkoop in geuren. Ook een zeer snelle levering, had het de andere dag in huis. Echt top, raad deze Supetwinkel echt aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Anja 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een super winkel. Goede service, snelle levering.
Ben er dik tevreden over.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Bookelaar Jack 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lekkere luchtjes voor een mooie prijs
Werden mooi verpakt geleverd en ook nog heel snel
Ga hier zeker vaker bestellen

Reageer

Marian 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestelde artikel was goed verpakt en is snel geleverd tegen een scherpe prijs

Reageer

Toon meer reviews