Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leenheer 23-01-2017 Via de website gekocht

"SUPER"winkel

Algemene score

9,0
De site is klantvriendelijk.
De prijzen zijn een stuk goedkoper dan in de winkel.
Blijft goed op de hoogte van het transport van het artikel, en is snel en goed verpakt

Pluspunten

  • goedkoper
  • snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tiny 19-01-2017 Via de website gekocht

Fijne shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote keuze altijd wel wat te vinden voor de laagste prijs vooral in de categorie Parfum en ook nogeens snel met leveren voor je het weet ligt het thuis

Pluspunten

  • ruime keuze
  • voordelig
  • snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 19-01-2017 Via de website gekocht

superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlak voor kerst iets besteld en ondanks de kerstdrukte exact binnen 1 dag bezorgd. Er was een mogelijkheid om het bestelde in te laten pakken. Het pakje kon zo onder kerstboom.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pommeren 19-01-2017 Via de website gekocht

Superwinkel, met super kwaliteit, super prijzen

Algemene score

10,0
Een gewaardeerde aanbieder met optimale sales en zeker after sales kwaliteiten. Zeer scherpe prijzen en dan super snelle communicatieve logistiek

Pluspunten

  • Prijzen
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dunja 19-01-2017 Via de website gekocht

Veilig, snel en de beste prijs! En ik ben kieskeurig! ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke site, goed overzichtelijk qua prijzen en snel geleverd!

Ik beveel dit zeker aan bij vrienden en zij weten dat ik kieskeurig ben!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirandamaria 18-01-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde een cadeau voor een kinderverjaardag, om 22:15 uur s'avonds. Toch kreeg ik mijn bestelling de dag erna al, in goede orde geleverd. Super!

Pluspunten

  • Fijne website
  • Snelle levering

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karine Verhoeven 18-01-2017 Via de website gekocht

Mijn enige adres voor aankoop parfums!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vele jaren klant bij Superwinkel. Geweldige prijzen, ik kijk altijd of ze ergens goedkoper zijn en dat is nooit zo! Heel erg leuk dat je je bestelling zo snel aan krijgt. Snap eigenlijk niet dat er nog mensen naar een parfumerie gaan, als je de prijzen vergelijkt ben je toch écht niet goed bezig? Alleen jammer dat er nooit staaltjes bij zijn. Ben er zeker van dat dat de verkoop enorm de hoogte in zou jagen.

Pluspunten

  • Prijzen
  • Snelle levering
  • Veel keuze

Minpunten

  • Geen staaltjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raf 18-01-2017 Via de website gekocht

Raf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht nog snel enkele cadeautjes voor de Kerst.
Vlug nog even wat parfum besteld om 18 's avonds.
De volgende ochtend rond 11u reeds geleverd en dit in België.
Bovendien was de parfum goedkoper dan elders en prima verpakt in geschenkpapier.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 17-01-2017 Via de website gekocht

Superwinkel.nl is echt een prettige site/winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Inmiddels al jaren vaste klant en ben zeer te spreken over de site, service en verzendsnelheid. Ik hoef nooit lang op mijn bestelling te wachten. Echt top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hackie 17-01-2017 Via de website gekocht

Uitstekend, zoals altijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een gevarieerd aanbod tegen zeer scherpe prijzen. Verzending gaat altijd vlot en probleemloos. Levering bij Postnl afhaalpunt en berichtgeving over verzending is uitstekend. Ben al lang een tevreden klant!

Pluspunten

  • prijzen
  • levering

Minpunten

  • mijn meest favoriete geur is nog altijd prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouterus 17-01-2017 Via de website gekocht

Dhr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer correct. Snelle levering. Bij teveel of dubbele betaling, bedrag binnen 2 dagen weer op je rekening teruggestort. Superwinkel mag zich met recht SUPER noemen

Pluspunten

  • plus is echt plus

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 16-01-2017 Via de website gekocht

Burberry eau de toilet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
duidelijke webshop, groot assortiment, zeer goede prijs, vooral bij grotere inhoud van bestelling en zeer snelle levering

Pluspunten

  • goede prijs
  • groot assortiment

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Glenn D hooper 14-01-2017 Via de website gekocht

Herenhorloge

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service is super.
Alles ging perfect.
Van het bestellen tot het aanleveren was echt super.
Ik overweeg om op zeer korte termijn weer een bestelling te doen.

Pluspunten

  • service
  • Snelheid
  • Afleveren

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 13-01-2017 Via de website gekocht

Superwinkel=Supersimpel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijzen waren concurrerend, de site simpel te doen en de levering supersnel.
Kortom: aanrader !!!

Pluspunten

  • Simpel en snel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Odette 12-01-2017 Via de website gekocht

Fantastisch !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De eerste maal dat ik een bestelling geplaatst heb ij 'Superwinkel'. Mijn bestelling donderdag in de namiddag geplaatst en vrijdag om 10u30 was de bestelling reeds geleverd. Ik ga zeker nog bestellen want het is veel goedkoper en dan zo een snelle levering ....

Pluspunten

  • Prijs
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 12-01-2017

Super en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Net voor Kerst een bestelling gedaan en echt de dag nadien pakket gekregen
Originele parfums aaan scherpe prijzen

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen

Reageer

jeanine mulder 12-01-2017 Via de website gekocht

parfum knowing Estee lauder

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede prijs, prima verpakking! !! Duidelijke site, alles gemakkelijk te vinden en te bestellen!

Pluspunten

  • snelle levering
  • Goede prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jannepol 12-01-2017 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
IK vind alleen de bezorg kosten vrij hoog bij veel web winkels is het boven 50 euro gratis verzenden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 11-01-2017 Via de website gekocht

aankoop eau de toilette Paco Rabanne als nieuwjaarsgeschenk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn man dit jaareinde verrast met de nieuwe eau de toilette van zijn favoriete merk Paco Rabanne (Invictus). Voor het eerst besteld bij Superwinkel.nl die volgens Google de prijsgunstigste was. Aangenaam verrast : snelle levering, prachtig verpakt (mits bijbetaling).
Zeker voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

  • prijs
  • snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 11-01-2017 Via de website gekocht

Eerste bestelling en direct dik tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben dik tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding van producten, de eenvoudige en klantvriendelijke manier bestellen en de zorgvuldige en snelle levering van het product.

Pluspunten

  • Breed assortiment
  • Eenvoudige wijze van bestellen
  • Zorgvuldige en snelle levering
  • Prima product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

christine 09-01-2017 Via de website gekocht

superwinkel.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Pakketje keurig afgeleverd , netjes en veilig verpakt, communicatie qua levering zeer duidelijk, duidelijk e mail verkeer van superwinkel.nl en ook van B Post. Zeer leuke prijs van het product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LEen 08-01-2017 Via de website gekocht

Kerstgeschenkje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Topproducten aan een goede prijs en razend snel geleverd! Parfums zijn globaal genomen goedkoper dan in de betere parfumeriezaken... leuk meegenomen dus...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda 08-01-2017 Via de website gekocht

Parfum gelicht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service. Snelle levering. Gewoon een eerlijke betaalbare winkel. Mocht ik weer parfum nodig hebben koop ik hem zeer zeker weer bij jullie. Scheelt zoveel. En laten we eerlijk zijn iedere vrouw en man houd toch van lekkere parfum!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan Onrust 07-01-2017 Via de website gekocht

Johan Onrust

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service en vlotte afwerking. Als er al onverhoopt iets mis gaat wordt het gecorrigeerd.
Zonder mitsen of maren, 1x meegemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Veelbehr 07-01-2017

Dhr Veelbehr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De omschrijving die deze shop geeft klopt precies , de levering was precies zoals ze zeggen op de site de ene dag besteld de volgende in huis. Er zijn bedrijven die dit ook beloven waarna je twee dagen erna er achterkomt dat het niet klopt hier wel.

Pluspunten

  • Belofte wordt nagekomen
  • Snelle en perfecte levering

Minpunten

  • Geen

Reageer

Bianca 06-01-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele snelle levering, de volgende dag al. Heerlijk parfum, goed verpakt, ben een hele tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harald crommentuyn 06-01-2017 Via de website gekocht

De heer

Algemene score

10,0
Veel keuze en bijna altijd het artikel wat ik graag wil hebben en voor een veel voordeligere prijs als ergens anders

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marga J. 06-01-2017 Via de website gekocht

Mooi optijd voor kerst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nog even snel op 23december een horloge aangeschaft via de webshop. We hoopte dat er geen drukte was ivm kerst. Dat bleek helemaal geen probleem, gewoon volgende dag in huis, op zaterdag geleverd! Verrassing was compleet, Super(winkel)!

Pluspunten

  • Snel geleverd
  • Netjes verpakt
  • Pen als goodie
  • Zelf afleveradres kiezen
  • Track&trace code

Minpunten

  • Geen eigen keuze voor levertijd

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

E H Mahmoud 05-01-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Precies en netjes.
Alles was op tijd en goede service.
Het is waar vandaag bestellen ,morgen in huis.
Tot de volgende bestelling

Pluspunten

  • service
  • Op tijd

Minpunten

  • Geen
  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Helga 05-01-2017 Via de website gekocht

aankoop kerstkado

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het kerstkado dat ik wou kopen, was op deze site het voordeligst en werd bovendien de volgende ochtend reeds geleverd. perfecte service

Pluspunten

  • snelheid van de levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda 05-01-2017 Via de website gekocht

Superwinkel.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect geregeld. Vaak goedkoopste aanbiedingen. Vanaf moment van bestellen tot bezorging zeer duidelijke en goede communicatie.

Pluspunten

  • Goede aanbiedingen
  • Snelheid
  • Duidelijkheid communicatie
  • Goede service

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Riviere 05-01-2017 Via de website gekocht

Zeer zeker een aanrader !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk , goede kwaliteit , goede prijs , snelle levering
Kortom een aanrader voor ieder wat wils !!!

Pluspunten

  • Goede Kwaliteit
  • Goede Prijs
  • Snelle levering

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara 05-01-2017 Via de website gekocht

Parfum

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb jaren geleden al voor deze shop gekozen omdat de parfums veel beterkoop zijn, er een snelle levering is, je kan betalen met Bancontact , heb er enkel positieve commentaar op, dank je wel superwinkel, je bent echt wel SUPER 👍👍👍

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Super prijs
  • Overzichtelijk
  • Uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 04-01-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd en mooi verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Parfum besteld en betaald om als cadootje te verpakken.
Volgende dag idd in huis en prachtig verpakt.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GS 04-01-2017 Via de website gekocht

Superwinkel is super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb parfum gekocht bij deze site.
Prijs , product , service en verwachte levertijd alles top. Ben zeer tevreden met deze internetshop , daarom een 10

Pluspunten

  • Goede prijs, assortiment, service en producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C 04-01-2017 Via de website gekocht

Parfum besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk alle parfum te vinden in het grote assortiment. Snelle internetsite met duidelijke afbeelingen en zeer goeie omschrijvingen van de parfums.
Bestellen gaat snel, direct orderbevestiging ontvangen en binnen 1 dag wordt het geleverd.

Pluspunten

  • Zeer snelle levering
  • Goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Greet 04-01-2017 Via de website gekocht

Superwinkel doet zijn naam alle eer aan!

Algemene score

9,0
Omdat een 10 niet geloofwaardig is.
Super omwille van het uitgebreide aanbod.
Super omwille van de scherpe prijzen.
En nu ook super omwille van de korte leveringstermijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 04-01-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijzen en snelle levering. Topzaak!

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen en snelle levering. Superwinkel maakt het mogelijk gebruik te maken van geurlijnen van de gerenommeerde merken tegen interesante prijzen

Pluspunten

  • Prijs
  • Snelle levering

Minpunten

  • andere geuren uitproberen is lastig
  • kan geen probeer monsters bijbestellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Didi 04-01-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering was enorm snel (1 dag) én het luchtje was hier goedkoper dan bij de rest, helemaal super dus!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Silvrants Paul 03-01-2017 Via de website gekocht

Topwinkel !!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede prijzen, snelle service, duidelijke en overzichtelijke website, je vind of niet onmiddellijk wat je zoekt, zo moet dat zijn, gene zever, top !!

Pluspunten

  • cadeauverpakking
  • zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elien Degryse 03-01-2017 Via de website gekocht

Bestelling speelgoed kraan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als belgische klant ben uitert tevreden en zeer jaloers dat ons land dit niet geeft.
De site is zeer correct van de prijs.
Op alle vlak van betaling tot levering is alles zeer correct,betrouwbaar,stipt,..
Als er echt een opmerking zou moeten komen=
Betaling vanuit buiteland ook mogelijk maken zonder visa.
Maar geen grote vereiste

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Stipt
  • Prijs-kwaliteit zeer correct

Minpunten

  • Voor buiteland ook zonder visa laten betalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l 02-01-2017 Via de website gekocht

Parfum Chloe

Algemene score

9,0
De bestelde parfum werd voor een superprijs door superwinkel.nl aangeboden. Na bestelling volgde een snelle en correcte levering in een veilige verpakking met enkele leuke vouchers.

Pluspunten

  • prijs
  • levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen vd Have 02-01-2017 Via de website gekocht

Parfum

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel overzichtelijk en goed betaalbaar, de meeste producten zijn goedkoper dan in de winkel. Ik raad het zeker aan. De levering is ook zeer snel, vandaag bestellen is meestal de volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goed betaalbaar

Minpunten

  • Niet
  • Niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 30-12-2016 Via de website gekocht

Snel en goedkoop

Algemene score

9,0
Op zoek naar de goedkoopste parfum van Narciso Rodriguez , kwam ik vanzelfsprekend weer uit bij Superwinkel. Scheelde best wel qua kosten en het gebruiksgemak van de site en de snelle levering maken dat ik de volgende keer weer op Superwinkel ga snuffelen...

Pluspunten

  • goedkoop
  • overzichtelijk
  • snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MM 29-12-2016 Via de website gekocht

Aanrader voor parfum !

Algemene score

9,0
Ik vind deze shop een aanrader! We hebben hier twee keer een parfum besteld. Het viel me op dat veel geuren aanzienlijk voordeliger waren dan elders. De levering was heel snel, de volgende dag al in huis. De verzendkosten vielen mee, onder de vier euro.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Milly 28-12-2016 Via de website gekocht

Ge-wel-dig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, een grote keus, gunstige prijzen. Het enige dat ontbreekt is dat je niet kunt proefruikemilln via internet.......😜

Pluspunten

  • Grote keus
  • Snelle, correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hein 28-12-2016 Via de website gekocht

Super ervaring met Superwinkel.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel.nl was een van de weinige winkels (zowel van fysieke als internet-winkels) die mij op korte termijn een bijzonder statief konden leveren. En dat ook deden: de dag na bestelling in huis! Tegen een acceptabele prijs. Hulde!

Pluspunten

  • Goede informatie op website
  • Soepele bestelprocedure
  • Goede informatie over verloop verzending
  • Snelle verzending van bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thirza 28-12-2016 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, lage prijs, gewenste product! Alles ging supervlot! Ik ga hier zeker opnieuw bestellen!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Van den Broeck 22-12-2016 Via de website gekocht

superwinkel.nl

Algemene score

10,0
Superwinkel.nl is 10% goedkoper en biedt een correcte levering; mijn vriendin heeft goede ervaring in het verleden.

Pluspunten

  • goedkoop
  • correct en snelle levering

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hannah 16-12-2016 Via de website gekocht

Prefect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering, goede kwaliteit en gegeven wat werd beloofd! Goede prijs-kwaliteitverhouding!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Snelle levering
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews