Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 305 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Diederik 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs was doorslaggevend. Ik kende jullie niet. Levering was bijzonder snel en ik was zeer tevreden

Reageer

Sien 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige levering. Alles verliep soepel en snel. Bovendien ook goede prijs kwaliteit verhouding l.

Reageer

Jolanda 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topwinkel hoor! Had een 100 ml eau de parfum voor mijn dochter besteld; was een bodemprijsje en keurig geleverd binnen 24 uur in doosje met luchtzakken tegen kapot stoten.

Reageer

Maarten du Bois 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top alles in orde. Netjes verpakt en op tijd in het afhaalpunt. Direct daags nadien geleverd.

Reageer

G kappen 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ongelooflijk zo snel heb ik nog nooit meegemaakt ,
Voor herhaling vatbaar. 👍👍👍

Reageer

Elly 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede afhandeling binnen de beloofde tijd.
Produkt was goed verpakt en voldeed aan verwachting.

Reageer

M.J. van Wijk-Heijl 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had besteld en de volgende dag werden deze artikelen keurig bezorgd.
En de prijzen waren ook zeer aannemelijk. Ook werden geen verzendkosten gerekend, dus ik beveel Superwinkel met plezier aan.

Reageer

Ria, Belgium 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is gebruiksvriendelijk, veel keuze aan redelijke prijzen. Snelle levering ! Ik raad deze site aan.

Reageer

Mich 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg onder de indruk!
Zowel prijs als service waren dik in orde.
Dankuwel! Hier bestel ik zeker nog!

Reageer

kelly mariën 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super tevreden van de lage prijzen en de supersnelle service. Wel jammer dat bij de laatste 2 bestellingen telkens het topje van de shampoo fles beschadigd was waardoor deze flink uitgelopen was op de andere artikels 😔

Reageer

Femke Van de voorde 12-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering!
‘s Avonds besteld en ‘s morgens had ik mijn pakje al!

Reageer

Gino 11-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede service. Ik kreeg het bestelde product snel en op tijd. Zeer tevreden!

Reageer

Mientje 11-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb hier goedkoop mijn lieveling parfum gekocht. De volgende dag was het al binnen. Dat is nog eens snelle service

Reageer

Henk 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie web winkel prijs / kwaliteit uit stekend, snelle en goede levering, voor herhaling vatbaar.

Reageer

Lianne 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de winkel super, dus met recht een superwinkel. Veel keus en snelle levering.

Reageer

sake Bijlsma 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na de bestelling kwam het product heel vlot bezorgd en in keurige verpakking.

Reageer

Pierro 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is fijn om telkens weer van de promoties gebruik te maken,
zo kan je voordelig eens een ander parfum uitproberen

Reageer

Degreef Guido 07-07-2020

Algemene score

9,0
Mooi uitgebreid gamma, interessante promoties en super snelle leveringen. Top! Ben Fan.

Reageer

F.L. 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime keuze aan parfumartikelen.Overzichtelijke site.Goede prijs/kwaliteit en supersnelle verzending!

Reageer

H. Kuipers 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkope ruime keuze van de producten. Snelle levering. Prima winkelen dus.

Reageer

Richard 06-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering, kwaliteit zoals verwacht. Voordelige prijs.
Ook prima verpakt zodat transportschade tot een minimum werd beperkt.
Was fijn zaken doen. Eerdere revieuws zeker waargemaakt.

Reageer

Randy 06-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering van het product, zoals beloofd op de website.
Goede kwaliteit van het product.

Reageer

S 05-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima ervaring, ‘s avonds besteld en de volgende morgen in huis. Originele producten voor een hele scherpe prijs. Ik ben er zonder twijfel zeer tevreden over en ga hier vaker bestellen! Een echte aanrader!

Reageer

Rhodens- De Ridder Petra 05-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel snel te vinden op overzichtelijke site.
Prima 👍 prijs en degelijke en snelle verzending.
Met 2 dagen in huis .
Dit bedrijf maakt zijn beloftes waar! 🎉

Reageer

Guido 05-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer besteld bij superwinkel, binnen 24 uur mijn bestelling geleverd gekregen en ook nog eens erg voordelig, kan niets slechts bedenken en ben zeer tevreden. Zou de volgende keer zonder twijfel opnieuw bestellen!

Reageer

Toon meer reviews