Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

keijzer007 14-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,0

Gemak
Het gemak is er wel, klantenservice is er niet haha wat een zeer slechte zaak is dit, helpen mij niet, mailen maar raak en komen ze er niet uit stoppen ze en mag ik het uitzoeken, DRAMA !

Service
Service is zeer triest te noemen, pakje besteld en nooit gekregen, maar moet hem wel betalen en werken nergens aan mee, drama superwinkel.nl.

Assortiment
Best aardig, hebben aardig wat maar klantenservice is om te huilen.

Aanbeveling
Ik koop hier nooit meer iets, als er iets fout gaat zijn ze niet thuis, werken niet mee, wat zei zeggen is waar en de klant is gewoon een leugenaar !

Extra toelichting
Bestel hier aub nooit iets, zolang het goed gaat is het geen probleem, zodra het fout gaat zijn ze te onbeschoft om iets te doen of om netjes een oplossing te verzinnen, superwinkel.nl moet zijn superdramawinkel.nl !!!!

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Officiële reactie van Superwinkel 04-08-2016

Beste heer Keijzer,

Naar ons idee hebben we u een passende oplossing geboden en daarna ook niets meer van u vernomen, dus vertrouwen wij er op dat u daarmee geholpen bent. Mocht u alsnog niet tevreden zijn met de geboden oplossing neem dan contact op met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Superwinkel.nl

Reageer

Ton 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel producten en makkelijk te bestellen

Service
Bestelling zoals vermeld na één dag in huis. Top

Assortiment
Ruim assortiment met hele leuke prijzen

Aanbeveling
Kunnen andere shops voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amagje 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bestellen. Snel en op tijd bezorgd.

Service
Doet precies wat je van een online-winkel verwacht.

Assortiment
Ik heb kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Prima ervaring met deze winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michelle 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering en goed verpakt.

Assortiment
Uitgebreid assortiment waar de prijzen scherp zijn

Aanbeveling
Zeer tevreden over deze webshop gezien de snelle, goede levering.

Extra toelichting
Ik twijfelde zelf altijd over duurdere aankopen online, deze webwinkel heeft mijn vertrouwen volledig gewonnen. Een goede, betrouwbare en ook snelle levering en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diced.lemons 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Groot assortiment snelle levertijd en veel betaal mogelijkheden!

Service
Goede service! Klant vriendelijk en goede communicatie naar de klant toe over je bestelling!

Assortiment
Groot assortiment! Veel keuze in allerlei dingen

Aanbeveling
Ik zou deze site aanbevelen! Omdat ze een groot assortiment hebben klantvriendelijk zijn en een snelle levertijd hebben!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

micjulian 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon super makkelijk

Service
Heel duidelijk op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling; Erg snel en goed.

Aanbeveling
Met zo'n service en prijs/kwaliteit zou je gek zijn om ergens anders te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hannepan 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fijne website...kan gericht zoeken naar wat je wil hebben

Service
zeer snelle levering

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
parfums zijn veel goedkoper dan elders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supereasy bestelling en goed zoekmenu

Service
Snelle levering

Assortiment
Mooi assortiment en goede prijzen

Aanbeveling
een 10 omdat ik geen negatieve opmerkingen of ervaringen heb gehad

Extra toelichting
Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tamara 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wordt thuis geleverd en snel !

Service
heb 1 x telefonisch contact gehad en ze waren super vriendelijk !

Assortiment
alles wat ik tot hiertoe nodig had, hadden ze bij superwinkel.nl !

Aanbeveling
zeker een aanrader !! Doe zo voort :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joney 20-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Gemak
overzichtelijk

Service
slecht bereikbaar. Ik ga vanuit dat men beloftes nakomt, had hier juist besteld omdat ik die volgende dag gewoon `s avonds moest hebben maar..niks...Dus voor mij niet meer

Assortiment
redelijk

Aanbeveling
Voor 22:00 besteld, volgende dag in huis? Hhaha klink klare onzin.Niet bereikbaar...1e en gelijk voor mij de laatste keer besteld hier.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Officiële reactie van Superwinkel 20-06-2016

Beste Joney,

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Als u op- of aanmerkingen heeft, mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@superwinkel.nl of telefonisch op 040-2883548. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

Als u uw ordernummer even doorgeeft, dan kunnen we kijken of er wellicht iets mis is gegaan met uw bestelling.

Met vriendelijke groet,

Superwinkel

Reageer

Bernadette 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snel en vlot

Service
snelle levering

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
leuk winkelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paula 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Producten overzichtelijk aangeboden.

Service
Snelle levering!

Aanbeveling
Voordelig de snelste aankoop ooit on line!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michelle 10-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Gemak
Terug zenden van een product is de moeite niet vanwege de kosten

Service
Het terug zenden van een product kost gewoon 7 euro wat ik echt een belachelijke prijs vind als ik rotzooi heb gekregen

Aanbeveling
Product gekocht wat dezelfde dag kapot was. De controller deed het na twee keer rijden met de auto niet meer

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed
Officiële reactie van Superwinkel 10-06-2016

Beste Michelle,

Vervelend om te horen dat het door u aangekochte product dezelfde dag nog stuk is gegaan. Er zit echter gewoon garantie op speelgoed, dus u mag altijd contact met ons opnemen als er wat mis blijkt te zijn. In dit geval nemen wij de retourkosten voor onze rekening.

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@superwinkel.nl of telefonisch 040-2883548.

Met vriendelijke groet,
Superwinkel.nl

Reageer

Galen01 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je weet wat je wilt kan je net zo goed via internet bestellen ;-)

Service
Snelle levering

Assortiment
Goede prijs

Aanbeveling
Snelle levering en goedkoper dan menige andere winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bogaard10 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke overzichtelijke site

Service
snelle levering

Aanbeveling
geen uitgebreid assortiment maar redelijk genoeg

Extra toelichting
zou wel geurmonstertjes gehad willen hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

garrelds 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
via het PC scherm uitzoeken en via een makkelijk menu bestellen

Service
keurig op tijd,,duidelijke reis info pakket

Assortiment
voor elk wat wils ,,zonder misgrijpen

Extra toelichting
gemak om te kopen zonder in elke winkel cq parfumerie een prijsvergelijk te hoeven maken !!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marleen 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ja alleen wel hoge verzendkosten. Moest eerst een bestelling van ruim 200 euro doen.

Service
Snelle levering, prima contact met de klant en goedkope prijzen.

Assortiment
Wat ik nodig heb, hebben ze. Mis wel van Chanel mademoiselle.

Aanbeveling
Prima winkel en voor herhaling vatbaar.

Extra toelichting
Misschien iets meer proefjes en gadgets bij de levering. Ook geen verzendkosten meer tot bijvoorbeeld 100 euro, moest eerst een bestelling van ruim 200 euro plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

anny 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel bestelproces zonder tevele irritante vragen

Service
Volgende dag ook echt in huis. Sommige webwinkels claimen dit op hun site, maar in werkelijkheid duurt het veel langer.

Assortiment
best ruim, aanbod ruimer dan ICIparis soms

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Manuela 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemakkelijke site om het product van keuze te kiezen.
Ook de afhandeling voor de betaling laat geen vraagtekens. Alles is duidelijk en overzichtelijk

Service
snelle service, had ook nog vragen over een product, daar kreeg ik een dag later direct antwoord op.

Assortiment
hadden niet alles wat ik wou, maar de rest van Nederland kan er ook niet altijd in voorzien. Dus zij hebben een redelijk groot assortiment.

Aanbeveling
lekker goedkoop en snelle levering

Extra toelichting
Alles spreekt voor zich, ik ben nu een vaste klant van deze site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima

Service
prima

Assortiment
producten die in de winkel niet meer vinden hebben jullie nog wel in het assortiment

Aanbeveling
prettig winkelen

Extra toelichting
ik ga zeker nog een keertje iets bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkie630202 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke Website ,gebruiksvriendelijk.

Service
Snelle en goede betrouwbare service,Toppie.

Assortiment
Redelijk assortiment,voor ieders wensen.

Aanbeveling
Goede,en gemakkelijke betrouwbare Webwinkel.

Extra toelichting
Hier zijn nog artikelen te verkrijgen,die ze niet meer verkopen in een normale fysieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lau 26-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Gemak
De website was duidelijk ik kon het product snel vinden en het betaal proces ging wel.

Service
Verschrikkelijk!! het pakketje kwam anderhalf uur later dan aangegeven was en het was nog beschadigt ook. ik heb hier foto's van gemaakt en betel dus nooit meer bij jullie!!! hele slecht services.

Assortiment
Ik vind het wel prima. maar het is niet meer dan een kleine 5 waard.

Aanbeveling
Door de slechte service zou ik het niemand aanraden om bij jullie te bestellen!

Extra toelichting
Ik vind het echt heel erg dat ik een product bij jullie bestel en het dan vervolgens niet op de afgesproken tijd binnen krijg maar anderhalf uur later en dan ook nog is beschadigt. Dit product was een cadeautje voor iemand en heb deze dus beschadigt moeten geven. Ik schaam me er rot voor. Ik zal dus niet nogmaals in jullie winkel willen bestellen.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Lucas 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website

Service
Snelle levering.
Bij afhaal punt is mogelijk.
Handig voor kado.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Goedkoop.
Betere prijzen dan op luchthavens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WouterBloos 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Was snel binnen en mooi ingepakt en makkelijk afgehandeld

Service
Snel geleverd

Assortiment
Genoeg keuze in producten

Aanbeveling
Omdat het me allemaal soepel verliep

Extra toelichting
Goede service en snel in huis, ik ga vaker hier wat bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Edeleros 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In een paar klikken afgerond !

Service
Zo besteld en bijna nog vlugger in huis !

Assortiment
Op het aanbod is niets aan te merken, ontzettend veel !

Aanbeveling
Zie eerdere vragen !

Extra toelichting
Niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bd 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk en snel besteld en bezorgd

Service
Allesverlopen zoals afgesproken

Assortiment
Alles wat ik zocht was er

Aanbeveling
Kwaliteit goed prijs scherp snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg makkelijk om producten te zoeken

Service
Goede service qua updates mbt bestelling

Assortiment
Sommige producten niet voorradig maar het assortiment is dan ook groot

Aanbeveling
Makkelijk snel en goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilse 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk om producten naast elkaar te vergelijken. Makkelijk en praktisch navigeren over de site.

Service
Afspraken prima nagekomen. Helpdesk makkelijk bereikbaar, vriendelijk en bekwame hulp aan de telefoon gehad.

Assortiment
Prima prijspunten, brede sortering

Aanbeveling
Geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJ 21-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Op zich keurige levering

Service
Horloge ontvangen en bleek een haartje achter het glas te zitten. Deze retour gestuurd en nu inmiddels al drie weken later en nog geen horloge terug. Net gebeld en ze weten ook niet precies hoe lang het nog gaat duren. Dus zeker niet tevreden over de service. Betreft een nieuw horloge! Had ik eigenlijk gewoon een nieuw exemplaar te mogen ontvangen en anders een snellerer afwikkeling

Aanbeveling
Zie verhaal over service, dus niet echt tevreden. Vaak kom je pas echt achter de service als er iets niet klopt. En dit wordt dus niet echt goed opgepakt naar mijn idee.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Officiële reactie van Superwinkel 21-04-2016

Beste AJ,

We vinden het erg vervelend voor u dat er wat mis bleek te zijn met het horloge. Echter was het horloge al versteld waardoor we u niet zomaar een nieuw exemplaar konden toesturen.

Het horloge is op dit moment bij het merk voor de garantieprocedure. Zodra we het horloge retour ontvangen, zullen we het direct naar u versturen.

Met vriendelijke groet, Superwinkel

Reageer

Micheline 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van thuis uit gemakkelijk wat moet een mens nog meer hebben

Service
Vlugge afhandeling en gemakkelijk te volgen via smartphone

Assortiment
Groot assortiment voordeligste in prijs

Aanbeveling
Vandaag besteld morgen geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen. 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
op 12/4 om 20.48 uur edt Lanvin besteld, continue op de hoogte gehouden over inpakken/aanleveren PostNL en tracking nr
volgende ochtend om 09.30 afgeleverd...........

Assortiment
Alles wat ik wilde en nog zou willen in de toekomst is leverbaar

Aanbeveling
In tegenstelling tot andere parfum websites doet deze site gewoon wat ze beloven.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen de Kruijk 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Mailt altijd snel terug!

Assortiment
Genoeg!

Aanbeveling
Super snel binnen ( vandaag besteld morgen binnen) helemaal super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Hoe makkelijk wil je het hebben.binnen een paar minuten heb je je luchtje gevonden.

Service
Ik heb totaal niks te klagen.netjes over alles een mail.je word keurig op de hoogte gehouden over alles.ik kan geen verbeter punt bedenken.

Assortiment
Dat is ook goed.tot nu toe heb ik alles kunnen vinden.ik heb jullie laatst aanbevolen bij me vriendin.die heeft ook meteen bij jullie besteld.

Aanbeveling
Ja tot nu toe kan ik alleen maar tegen iedereen zeggen.bestel bij superwinkel.nl ze zijn goedkoop snel en eerlijk.ik zeg het ook tegen iedereen.

Extra toelichting
Blijf zoals jullie zijn.ik ga zeker vaker bij jullie bestellen.ben echt super tevreden over jullie.het is top 👍

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yahni61 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk de parfum gevonden die ik wilde betellen

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruim assortiment en leuke aanbiedingen.

Aanbeveling
Ruim assortiment, makkelijk te bestellen en snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewenste producten zijn snel te vinden

Service
Snelle verwerking en levering in goede staat

Assortiment
Een uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Zeer tevreden over de hele bestel- en aflever service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton L 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site en routing

Service
Men komt toegezegde levertijden na

Assortiment
Voor mij een ruim voldoende aanbod

Aanbeveling
Prima bedrijf met correcte afwikkeling en ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

KC 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke site

Service
Bestelling lag volgende dag al op ons te wachten in opgegeven winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fahen 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Supersnel, accuraat en een uitstekend product, fijn om weer eens met een échte goede webshop zaken te doen, dankuwel!!

Service
Alle service

Assortiment
Wij missen de vliegenspray van mijn vrouw, maar ach je kan niet alles hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SKAS 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het menu is erg omslachtig. Een apart deel van dames en heren artikelen zou erg prettig zijn. Het resultaat van uitgebreid zoeken (in ieder geval de mobiele site)kun je niet op prijs sorteren.

Service
Snel, makkelijk, snelle verzending (ontvangen de volgende dag), product zorgvuldig ingepakt.

Assortiment
Best veel keus, maar niet volledig. Bijvoorbeeld Higher van CD is er niet. Dit is best een gangbare heren geur.

Aanbeveling
Puur door de zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiële reactie van Superwinkel 22-03-2016

Fijn dat u tevreden bent over onze service en dat u ons zou aanbevelen! We zijn momenteel bezig de menu navigatie op de mobiele site te verbeteren. Hierdoor moet de algemene navigatie en filtering dezelfde handigheid krijgen als op onze desktop website. Higher van Christian Dior vindt u op de volgende pagina: https://www.superwinkel.nl/parfum/christian-dior/higher.html

Reageer

Christa 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website en nadat we de bestelling hadden gedaan kregen we binnen 10 minuten antwoord via email.

Service
's Avonds een bestelling geplaatst en de andere dag kon het artikel al afgehaald worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

RubenV 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super handig te bestellen, alles is heel duidelijk.

Service
Heel goede levering! Als je tot 22u besteld heb je het de volgende morgen al in huis. Ik woon zelf in België en de producten komen uit Nederland,en toch zijn de producten er zo snel. De enigste Nederlands site die ik ken waar je de volgende dag al je bestelling aankrijgt (in België dus), op andere plaatsen duurt het 2-3 dagen.

Assortiment
Een heel breed assortiment, alleen vind ik het spijtig dat ze geen parfums verkopen van een paar van mijn favoriete merken zoals Yves Saint Laurent en Armani bv.
Maar verder ben ik dan ook weer parfums tegengekomen die ik ergens anders nog niet was tegengekomen

Aanbeveling
De beste winkel die ik ken op vlak van parfum!
Ze verkopen ook horloges en dergelijke maar die heb ik er nog niet besteld, hier kan ik dus alleen maar over zeggen dat het aanbod me goed lijkt. Ben wel van plan er in de toekomst ook een horloge te bestellen.

Het is een geweldige winkel qua prijs/kwaliteit en ik heb ze al aan verscheidene vrienden/familie aanbevolen.

Extra toelichting
Superwinkel.nl is letterlijk super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hendrik 02-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

2,2

Gemak
Pakket word een dag later bezorgd.... Hierover gebeld, word geen enkele moeite vanuit hun kant gedaan om dit op te lossen.

Service
Er is niemand die een oplossing wil zoeken voor dit probleem. De schuld word aan PostNL gegeven terwijl zij met hen geen afspraken hebben over de bezorgtijd.

Aanbeveling
Waardeloos in oplossingen en schuiven alles af naar andere mensen. Producten worden aangeboden met een bezorgservice voor de volgende dag, puur om klanten binnen te halen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiële reactie van Superwinkel 22-03-2016

Het is heel vervelend dat uw pakket een dag later is bezorgd. Helaas kunnen wij als PostNL de bezorgafspraak niet nakomt en het pakket een dag later bezorgd u daar geen oplossing voor bieden. Als we u een nieuw pakket toe zouden sturen, dan komt dat tegelijk binnen met het andere pakket en zou u 1 van de pakketten weer moeten retourneren. Meer dan PostNL aanspreken op onze overeenkomst kunnen wij in dit geval niet doen. Mocht u toch nog een andere oplossing zien in uw geval, dan horen wij dat graag.

Reageer

Marvin 25-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Bestellen was eenvoudig en snel, service was compleet waardeloos.

Service
Ik heb een horloge gekocht bij superwinkel.
Ik heb er 2 schakels uit laten halen omdat hij te groot was voor mijn pols, en kwam er daarna achter dat er een vingerafdruk!! onder het glas zat, op de wijzerplaat, wat een fabrieks fout is. Retour gestuurd, en ipv dat ze me een nieuw klokje opsturen, word deze naar de leverancier gestuurd omdat er 2 schakels uit zijn, en daardoor kan er dus geen nieuw klokje verstuurd worden. Als er dus geen schakels uit gehaald waren was er gewoon een nieuw klokje naar me gestuurd. ik zit nu al ruim 3.5 week te wachten op mijn klokje..

Waardeloos!
Ik raad dit aan niemand aan.

Aanbeveling
Er werd mij door de klantenservice verteld dat ik mijn klokje beter had moeten inspecteren toen ik hem kreeg.
Maar wie leter op een vingerafdruk?!
De juwelier waarbij ik mijn klokje heb laten inkorten vertelde mij dat er een vingerafdruk op zat, ik had het zelf nog niet gezien. Normaal gesproken let je op barsten, krassen of andere tekortkomingen, niet op een vingerafdruk wat een fabrieks fout is.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 26-02-2016

Beste Marvin,

Na het contact met onze klantenservice waren wij in de veronderstelling dat u akkoord ging het horloge eerst terug te sturen naar de leverancier voor de garantie-afhandeling. Dit omdat het horloge al vermaakt was naar uw polsmaat.

Blijkbaar bent u toch niet tevreden met die aangeboden oplossing, daarom hebben wij u gisteren alvast een nieuw horloge toegezonden.

Wij hopen u hiermee alsnog een passende oplossing te hebben geboden.

Marvin 26-02-2016

Bedankt voor het opsturen van een nieuw klokje, ik ben blij dat we er toch nog op een nette manier zijn uitgekomen.

Reageer

JPK 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed overzichtelijk, duidelijke prijsaanduiding

Service
Leveringstermijn OK

Aanbeveling
Grote keuze, gratis levering

Extra toelichting
Aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerd Heinrichs 25-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
Eenvoudig navigatie

Service
Snelle reactie en verzending

Assortiment
Helaas is in sommige gevallen enkel de eau de toilette beschikbaar, zou graag zien dat ook, de douchgel, deoderant etc etc. beschikbaar is zodat je de ganse parfum lijn in één keer kunt bestellen

Aanbeveling
Goedkoop en snelle service

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Cynthia 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zonder problemen en met gemak je bestelling te plaatsen.

Service
De volgende dag was de bestelling er netjes en veilig verpakt.

Assortiment
Wat ik zocht was er voor de beste prijs die er op internet en landelijk te vinden is!

Aanbeveling
Zal zeer zeker vaker spullen bestellen. De prijzen zijn supergoedkoop vergeleken met andere sites!

Extra toelichting
Supertevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric_66 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website en bestelprocedure

Service
Snelle afhandeling van de bestelling

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, gunstige prijs en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisavtol 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik ben super tevreden over mijn aankoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het is niet moeilijk een bestelling te plaatsen. Het is zo gebeurd

Service
de levertijd klopte met hetgeen zij beloofde. Artikel was goed dus heb geen gebruik hoeven te maken van retour zenden dus kan dit niet beoordelen

Assortiment
wat ik wilde hebben was er. Ik vind het een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
ik heb pas een keer besteld maar dit ging helemaal goed en de prijs is oké. dus zou het mijn vrienden aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hja_timmers 05-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Aangezien de winkel niet hun verantwoordelijkheid neemt van een fout op de website wordt ik als klant benadeeld

Service
Geboden oplossing is minimale korting of retour sturen

Assortiment
Verzending duurt redelijk lang. Enkele werkdagen. Meeste webshops geven aan dat het voor x uur besteld volgende dag in huis.

Aanbeveling
Zoals aangegeven nemen hun geen verantwoording voor fouten op de website. Als klant voel ik me benadeeld en bedrogen.

Extra toelichting
Op deze webshop een bestelling gedaan. In de omschrijving stond dat het 600 stabilo stiften waren. Ik kreeg echter slecht 15 stuks geleverd. Nadat ik hierover een berichtje aan de klantenservice gestuurd te hebben krijg ik slechts een minimale korting of product retour sturen. Als klant zijnde kan ik er niets aan doen dat hun een fout hebben staan op de website!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 05-02-2016

Wij betreuren het dat u niet tevreden bent met de aangeboden oplossing. Wij nemen uiteraard onze verantwoordelijkheid indien er onjuiste informatie in de productomschrijving heeft gestaan. Het aanbieden van een korting van 20% of het retourneren op onze kosten en het terugstorten van het volledige orderbedrag is naar ons idee een redelijke oplossing.

Bij al onze producten staan de levertijden duidelijk vermeld en voor alle artikelen op voorraad geldt: voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.

Mocht u nog een andere redelijke oplossing voor willen stellen, dan staan de medewerkers van onze klantenservice u graag te woord.

Reageer

Toon meer reviews