Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 305 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Steven 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uiterst gebruiksvriendelijke website! De producten werden onmiddellijk verzonden en in prima staat aan huis geleverd. Onberispelijke service. Je zou er met plezier je bestelling plaatsen. ;-)

Reageer

Kasia 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals belofd, al volgende dag bestelling thuis. Alles compleet en voldoen aan verwachtingen.

Reageer

De wilde 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze waren als enigste waar ze nog het product verkochten wat ik wilde hebben. Erg blij mee.

Reageer

seb 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dior Dolce Garden besteld, netjes de volgende dag in nette verpakking binnengekomen. Onwijs blij met de service and geurtje

Reageer

Dia Rijnders 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van het juiste product. Goede prijs/kwaliteit-verhouding. Keurige levering, met vooraankondiging via de e-mail! Zeer fijn!

Reageer

Debbie 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle service met producten voor een hele goede prijs. Netjes verpakt

Reageer

Guy 15-07-2020

Algemene score

10,0
Ruim assortiment, snelle levering ! Prima dus. Voor herhaling vatbaar. Was ook niet de eerste maal dat ik Superwinkel inschakelde voor een aankoop.

Reageer

Zj 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime keuze qua aanbod van parfum en cosmetica.
Ik bestelde 2 parfums waarvoor ik normaal gezien meer dan €100 zou betalen. Op superwinkel.nl vond ik deze voor een veel goedkopere prijs.
Ik bestelde deze op donderdag en de dag erna was mijn pakket al afgeleverd. Super service!

Reageer

Criske 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel, houdt aan hetgeen wat zij beloven. Op eerste p!aars de beste prijs, ten tweede een supersnelle levering. En tot slot het bestelproces was heel eenvoudig en er zijn voldoende betalingsmogelijkheden. SUPERWINKEL zeker aan te raden, zeer tevreden.

Reageer

Diederik 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs was doorslaggevend. Ik kende jullie niet. Levering was bijzonder snel en ik was zeer tevreden

Reageer

Sien 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige levering. Alles verliep soepel en snel. Bovendien ook goede prijs kwaliteit verhouding l.

Reageer

Jolanda 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topwinkel hoor! Had een 100 ml eau de parfum voor mijn dochter besteld; was een bodemprijsje en keurig geleverd binnen 24 uur in doosje met luchtzakken tegen kapot stoten.

Reageer

Maarten du Bois 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top alles in orde. Netjes verpakt en op tijd in het afhaalpunt. Direct daags nadien geleverd.

Reageer

G kappen 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ongelooflijk zo snel heb ik nog nooit meegemaakt ,
Voor herhaling vatbaar. 👍👍👍

Reageer

Elly 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede afhandeling binnen de beloofde tijd.
Produkt was goed verpakt en voldeed aan verwachting.

Reageer

M.J. van Wijk-Heijl 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had besteld en de volgende dag werden deze artikelen keurig bezorgd.
En de prijzen waren ook zeer aannemelijk. Ook werden geen verzendkosten gerekend, dus ik beveel Superwinkel met plezier aan.

Reageer

Ria, Belgium 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is gebruiksvriendelijk, veel keuze aan redelijke prijzen. Snelle levering ! Ik raad deze site aan.

Reageer

Mich 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg onder de indruk!
Zowel prijs als service waren dik in orde.
Dankuwel! Hier bestel ik zeker nog!

Reageer

kelly mariën 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super tevreden van de lage prijzen en de supersnelle service. Wel jammer dat bij de laatste 2 bestellingen telkens het topje van de shampoo fles beschadigd was waardoor deze flink uitgelopen was op de andere artikels 😔

Reageer

Femke Van de voorde 12-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering!
‘s Avonds besteld en ‘s morgens had ik mijn pakje al!

Reageer

Gino 11-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede service. Ik kreeg het bestelde product snel en op tijd. Zeer tevreden!

Reageer

Mientje 11-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb hier goedkoop mijn lieveling parfum gekocht. De volgende dag was het al binnen. Dat is nog eens snelle service

Reageer

Henk 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie web winkel prijs / kwaliteit uit stekend, snelle en goede levering, voor herhaling vatbaar.

Reageer

Lianne 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de winkel super, dus met recht een superwinkel. Veel keus en snelle levering.

Reageer

sake Bijlsma 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na de bestelling kwam het product heel vlot bezorgd en in keurige verpakking.

Reageer

Toon meer reviews