Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Romy 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
product snel gevonden, besteld en geleverd

Assortiment
Alle gewenste producten vindbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

farietje 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Scherp geprijst, heerlijk luchtje, blijft jammer genoeg niet zo lang hangen waardoor ik merk dat mijn flacon van 75ml er wel snel doorheen gaat. Maar mijn vriend vind hem heerlijk terwijl hij normaal niet zo snel enthousiast is van een luchtje. Al met al, superblij met de aankoop.

Service
Snel bezorgd, scherpste geprijst! Scheelt bijna 40% vergeleken met de fysieke winkels

Assortiment
Groot assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
boze klant 18-02-2016

Ja omdat je een nep geurtje hebt gekocht die maar een paar euro op de zwarte markt kosst.jammer dat je ze zo goed beoordeelt want zo worden mensen opgelicht met nep zooi.bv ik,had ik maar slechte reviewes gevonden kost me nu 44 euro voor een flesje nepzooi!!

Reageer

Jos 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wat ik zelf moest hebben was eenvoudig te vinden
bestelling liepen vlekkeloos
ben tevreden

Service
prima geen opmerkingen

Assortiment
Voor mij genoeg en voor de vrouw ook

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roelie 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snelle levering, goede produkten en niet duur

Service
De volgende dag de bestelling binnen

Assortiment
Is wel prima

Aanbeveling
Had gebeld over 1 produkt prima

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Goudhaan 18-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Makkelijk bestellen.

Service
Service is slecht parfum ruikt zoals hij zou moeten maar kan niet terug omdat verpakking geopend is

Aanbeveling
Bestel hier niet meer parfum niet ok maar kan dus niet terug gestuurd worden

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Leonie 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Product is makkelijk te bestellen

Service
iDEAL, volgende dag al in huis

Assortiment
Prima, maar niet alles

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Erik 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijk te bestellen.

Aanbeveling
's Avonds besteld en volgende dag al bezorgd, top!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

FrankyD 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website, bestellen en wachten tot het bezorgd wordt.

Service
Binnen een paar uur krijg je een mailtje dat je pakketje ingepakt en verstuurd is. De kadoverpakking was mooi en mooi strak ingepakt.

Assortiment
Vrijwel alle grote merken zijn te bestellen.

Aanbeveling
Als je eenmaal weet welk geurtje bij jou hoort is het makkelijk om je voorraad geurtjes goedkoop aan te vullen. De prijs (inclusief bezorgkosten) van mijn product was voor 100 ml gelijk aan die van 30 ml in de winkel (grote parfumketen).

Extra toelichting
Het enige nadeel van parfum online bestellen is dat je niet kunt ruiken/testen zoals in de winkel, anders hadden deze beoordeling dicht tegen een 10 gezeten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

KimJ 08-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,3

Gemak
Ik had een mislukte bestelling (2 sets van 8 vingerpoppetjes besteld, maar alleen 2 losse popjes gekregen) gedaan en daarover gebeld en gemaild.
Ik werd keurig te woord gestaan en mij werd verteld dat diezelfde dag opnieuw de poppetjes opgestuurd zouden worden. Kreeg daarover ook een mail, maar helaas vandaag weer precies hetzelfde. Weer 2 losse poppetjes en niet de sets.

Service
De service leek heel goed. Ik dacht dat het netjes werd opgelost, maar kennelijk communiceert de afdeling klantenservice niet met de inpakafdeling.

Aanbeveling
Snelle levering van een bestelling klopt. Maar als de inhoud niet correct is, kost het veel moeite en energie om de boel geregeld te krijgen. Als je niet tevreden bent met de levering zijn de terugzendkosten voor jezelf, plus de eerdere verzendkosten. Dan kost het je dus 8,00 Euro terwijl er iets bij de winkel mis gaat.

Extra toelichting
Denk nog even een keer extra na of je het product bij superwinkel.nl wil bestellen of een andere winkel uitkiest..

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 09-01-2016

Dat is inderdaad niet de superservice die u van ons mag verwachten. De vingerpoppetjes zijn per abuis als losse artikelen ingeboekt in ons magazijn i.p.v. als set. We gaan u uiteraard de ontbrekende vingerpoppetjes op onze kosten aan u nazenden.

Reageer

KimJ 06-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

2,0

Gemak
Had 2 sets van 8 vingerpoppetjes besteld, maar ik kreeg 2 losse poppetjes. Nu moet ik er weer achteraan.

Service
Slecht naar mijn bestelling gekeken. Verkeerd ingepakt.

Aanbeveling
Het bestellen en de communicatie ging super snel. Binnen een dag thuis. Alleen liever iets later en compleet dan een incomplete bestelling krijgen waar veel te veel voor betaald is.

Extra toelichting
Het moet nog blijken hoe dit wordt afgehandeld, maar op dit moment ben ik 28 Euro lichter en 2 mini vingerpoppetjes rijker.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 09-01-2016

Dat is inderdaad niet de superservice die u van ons mag verwachten. De vingerpoppetjes zijn per abuis als losse artikelen ingeboekt in ons magazijn i.p.v. als set. We gaan u uiteraard de ontbrekende vingerpoppetjes op onze kosten aan u nazenden.

Reageer

Bob Prins 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Profucten makkelijk te vinden

Service
Snelle afhandeling

Assortiment
Bijzonder uutgebreid

Aanbeveling
Prettig winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima site, werkt snel.

Service
Snelle bezorging!

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Ruime keuze, snelle bezorging.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ervina 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit mn luie stoel thuis, heerlijk online winkelen en mn favo Shiseido producten en Calvin Klein geur scoren op deze site!

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden wat je bestelling betreft en ik had mijn producten heel snel binnen.

Assortiment
Superveel producten!

Aanbeveling
Wat een verschil in prijs vergeleken met Douglas of Ici Paris XL!! Vanaf nu ga ik al mijn geuren en luxe lichaamsproducten via deze site kopen!

Extra toelichting
Deze site is op de valreep DE ontdekking van 2015 geweest voor mij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijke site op bestelling te plaatsen.

Service
Je kan de bestelling zowel thuis of bij een afhaalpunt laten bezorgen.

Assortiment
Zeer veel keus in parfum en verzorgingsproducten.

Aanbeveling
Zeer gunstige prijs en super snel bezorgd, zelfs in de week van de kerst!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mo 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Very easy place an order

Service
Very quick felivery service

Assortiment
The newest perfumes are not available

Aanbeveling
Very good buying experience and extremely fast delivery. I strongly recommend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilbert 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk overzicht.

Service
Snelle levering op de juiste tijd en plek

Assortiment
Bijna alle merken terug te vinden

Aanbeveling
Een erg goede winkel met groot assortiment en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel fijn geregeld!

Service
goede service!

Assortiment
heel goed assortiment!

Aanbeveling
beveel ik zeker aan!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

assie 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Erg snelle levering!

Assortiment
Dit is de enige winkel waar ik Oscar de la Renta gevonden heb als cadeau voor mijn moeder.

Aanbeveling
Hoewel de site er niet echt hedendaags/ordelijk uitziet, maakt dat niet uit! Uitgebreid assortiment parfums, snelle levering, goede communicatie en duidelijke transactie. Je vindt hier parfums die je elders niet kan vinden, of elders duurder zijn. Topwinkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eindelijk een webwinkel gevonden die zich aan de afspraak houd.

Assortiment
De meest voorkomende artikelen zijn op voorraad.

Aanbeveling
ze maken waar wat ze zeggen voor 21.30 uur besteld de volgende dag in huis op werkdagen

Extra toelichting
Ik had nog nooit van deze webwinkel gehoord. Het was voor mijn dan ook een sprong in het diepe. Maar alles op de webpagina klopte. Vele webwinkels kunnen hieraan een voorbeeld nemen. Hou deze lijn vast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nadine 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, simpel bestel- en betaalproces

Service
Snelle en correcte levering van prima product. Scherpe prijs.

Aanbeveling
Prima webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CarlaW 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website. Je kunt op merk zoeken en makkelijk bestellen.

Service
Vandaag besteld, volgende dag in huis. Na bestelling wordt je prima op de hoogte gehouden van je bestelling. Ook kun je de bestelling volgen. Goed verpakt ook. Je kunt ook kiezen voor cadeauverpakking tegen een kleine vergoeding. Pakje wordt dan heel mooi ingepakt.

Assortiment
Er wordt van alles verkocht via deze site. Maar ik koop er hoofdzakelijk parfums. Ze hebben een zeer grote collectie waaronder ook parfums die nergens meer te krijgen zijn. Allemaal originele parfums en veel voordeliger dan bij de parfumerie, dit omdat zij de geuren rechtstreeks inkopen en geen geld uitgeven aan dure reclame. Het scheelt vaak tientallen euro's! Ik koop dus zelden meer ergens anders mijn parfums.

Aanbeveling
Nog nooit problemen gehad met deze winkel. Ben heel blij dat ik deze ontdekt heb. Dus voor mij een tien waard!

Extra toelichting
Het enige wat ik nog zou willen opmerken is dat ik het jammer vind dat ik deze webwinkel niet eerder heb ontdekt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles goed en duidelijk te vinden.

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Groot, maar soms hebben ze toch niet wat je zoekt

Aanbeveling
Ik heb alleen maar goede ervaring met deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pim E 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlot het product dat ik wilde gevonden op de situatie.

Service
Goede vlotte levering

Assortiment
Breed aanbod van producten. Ook veel producten die op elkaar lijken maar in andere inhouden/hoeveelheden te koop zijn.

Aanbeveling
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bas van de beek 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super snelle levering en goede kwaliteit luchtjes. Nooit problemen gehad.

Service
Prima!

Assortiment
Niet elk luchtje is aanwezig maar het aanbod is nog steeds goed. Weet niet of jullie aan elk luchtje kunnen komen.

Aanbeveling
Top! Ik raad het aan iedereen aan om hier het luchtje te halen.

Extra toelichting
Top dat jullie nu ook annayake tomo voor mannen hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

monique 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had mijn parfum eigenlijk in de winkel willen kopen waar deze rond de 74 euro zou kosten maar het artikel was niet op voorraad. ze adviseerden mij het via hun website te bestellen. ik kreeg daarvoor een kortingsvoucher van 5 euro die ik mocht inwisselen. tijdens het zoeken stuitte ik toevallig ook op superwinkel.nl waar exact dezelfde parfum geprijsd stond voor bijna meer als 40 euro goedkoper. Dacht ik ga dit uitproberen. besteld, volgende dag al in huis en echt exact hetzelfde product! Dus voor mij geen andere winkel meer als superwinkel.nl voor bestelling van parfum! Ontzettend tevreden en zo zie je maar weer.. wat je toch veel voordeel kunt behalen door even het internet te bekijken ipv in de winkel te kopen. Voor mij krijgen ze een dikke elf als dit mogelijk was geweest!

Service
snelle levering

Assortiment
mijn parfum wat ik zocht is bijna niet te verkrijgen in de winkel maar bij superwinkel stond deze er gewoon bij!

Aanbeveling
Gewoon goed assortiment en zeer betrouwbaar en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gewoon bestellen en de volgende dag aan huis bezorgd!

Service
bezorgd zoals beloofd!

Assortiment
misschien iets goedkopere verzorging en make-up zoals louis widmer enz.

Aanbeveling
bezorgd zoals beloofd, aantrekkelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

antonia1956 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
snelle levering

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
makkelijk zoeken , vinden en veel keuze. ook achteraf betalen is echt fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJ 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je hoef de deur niet uit

Service
De volgende dag in huis

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Ja het is een stuk goedkoper

Extra toelichting
Ben tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon het product makkelijk vinden

Service
Om 15.30 besteld dezelfde dag nog verstuurd

Assortiment
Hermes is vrij exclusief en dan ook nog de navulling kunnen bestellen is dus top

Aanbeveling
Bestelgemak (niet meer naar de stad), snelle levering flinke korting (die de Bijenkorf niet meer geeft) en mogelijkheid op postkantoor naar keuze af te halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles goed te vinden op de site

Assortiment
Echt heel veel te vinden

Aanbeveling
Snelle levering en goed verpakt. En het belangrijkste bijna nergens goedkoper, zeker de parfum niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke site

Service
Contact gehad met klanten service en werd snel en vriendelijk geholpen

Assortiment
Hebben zelfs parfums die je in de winkels niet kunt krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

esluiter 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles te vinden.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Geweldig zowel voor Man en Vrouw

Aanbeveling
Al vaker wat besteld tot nu toe geen problemen. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.pronk 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden wat je zoekt en erg overzichtelijk

Service
Snel besteld, betrouwbaar en snel geleverd

Assortiment
Ik zocht een luchtje voor mijn vriend en gelukkig hadden ze die! Er staat zoveel meer op helemaal super!

Aanbeveling
Ik ben niet snel van parfum via internet maar via Superwinkel ga ik zeker vaker bestellen erg betrouwbaar en volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RianHSmit 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Werkelijk alles wat ik zoek qua parfum of eau de toilette hebben ze.

Aanbeveling
Goede en snelle service en goedkoper dan in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaver04 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Alles is overzichtelijk, vooral wanneer je iets specifiek zoekt. Fijn!

Assortiment
Er is veel keuze en daardoor komen bestellingen ook aan op het moment dat door Superwinkel aangegeven wordt.

Aanbeveling
Ik bestel hier regelmatig en heb altijd goede ervaringen.

Extra toelichting
Van alle bestellingen die ik gedaan heb, is er geen die niet aan mijn verwachting voldeed. Het is goedkoper dan in de winkels, scheelt soms dertig euro per item. Dus en goedkoper, goede service, ruime assortiment en makkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Celia Lorenzo 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel snel besteld

Service
Heel snel geleverd maar niet op het aangegevend address (misschien te vroeg in de dag)

Assortiment
Ik kon spijtig genoeg niet alles vinden

Aanbeveling
Heel simpel te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

robbie1961 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
kon gelijk vinden wat ik zocht

Service
heb weing hoeven te doen

Assortiment
is ruim genoeg

Aanbeveling
is makkelijk om iets snel te hebben

Extra toelichting
kende de geur, dus wilde hem weer hebben, gebruikte hen 25 jaar geleden al

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

monique van tol 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik vond meteen wat ik wilde en kon gemakkelijk mijn bestelling doen

Service
De bestelling was zoals afgesproken op tijd bezorgd

Aanbeveling
Iets wat goed werkt kun je aanbevelen.

Extra toelichting
Het goed, want het werkt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BBroekhof 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
makkelijke website

Service
volgende dag binnen

Assortiment
Er mogen wel meer merken te bestellen zijn.
Ik hou van Trésor van Lancôme, maar helaas
niet te bestelling via jullie. Jammer.

Extra toelichting
Zie eerder commentaar

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Freddy Verbruggen 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
Zeer snelle levering

Extra toelichting
Makkelijk bestellen Scherpe prijs Zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VDelphine 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Het pakketje is heel mooi ingepakt, waardoor ik al niet kan wachten om het af te geven. De korting was echt geweldig en het pakje was snel geleverd.

Assortiment
Zo goed als alle parfums zijn beschikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

greethag 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Besteld en geleverd zoals beloofd! Meer moet je toch niet hebben.

Assortiment
Ik vond direct wat ik nodig had zonder onnodig door talloze pagina's te gaan. Het assortiment is groot, maar de zoekmachine doet zijn werk echt goed.

Aanbeveling
Ik heb jullie ondertussen al aanbevolen aan vrienden, en ook aan de vriendinnen van mijn dochter. Iedereen is even enthousiast.

Extra toelichting
Alle bovenstaande motivaties kunnen gemakkelijk hier geplaatst worden. Jullie online winkel is handig, gemakkelijk en wordt geleverd zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JEANSKE 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
heel vlot

Service
suppersnele levering

Assortiment
missen enkele parfums (armani)

Aanbeveling
prijs kwaliteit = super
snelle afhandeling

Extra toelichting
Site is klantvriendelijk - echt goeie prijzen - service en afhandeling zijn super !!! nu nog een groter aanbod en alles is ok - kijken ook steeds naar de aanbieding van de dag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vonklc 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en eenvoudig besteld en afgehandeld

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snel en eenvoudig besteld en afgehandeld, snel bezorgd

Extra toelichting
Snel en eenvoudig besteld en afgehandeld, snel bezorgd. Gemak dient de mens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

morganna1 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Handige en overzichtelijke site.

Extra toelichting
Duidelijke site met een groot assortiment aan vrij scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

houwie66 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Snelle correctie reacties zowel bevestiging van het bestelde alsook de levering

Assortiment
Mag naar mijn mening nog meer krijgen in het assortiment

Aanbeveling
Zéér correcte behandeling..
Maakt waar wat men zegt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ELRolleman 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Site is overzichtelijk, de producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Je wordt van alles goed op de hoogte gehouden, status van de afhandeling. Snelle levering.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit verhouding en prima service.
De naam is zeker van toepassing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Conniemamarazzi 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site en makkelijk om iets te bestellen

Service
Snel reacties per email van wanneer het verstuurd is en wanneer het thuis aankomt per TNT

Aanbeveling
Goedkoop in zijn artikelen, ik heb Chloé 75ml bestelt dat koste hier 65€ en in de winkel waar ik het wou kopen 99€
Super snelle levering, gewoon in 1 woord TOP service.
Voor 21:30 besteld en de volgende dag had ik het in huis.

Extra toelichting
Goedkoop Snelle levering Snelle reacties per email

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jean monaco 30-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Service
snelle en correcte levering

Assortiment
omvangrijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard M. Lammers 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en duidelijk op te zoeken en te bestellen.

Service
Goede info volgend op de bestelling en keurig op tijd geleverd. Vooral handig de bestelling op te halen bij 'n service punt. Behoef je niet thuis te zijn en loop je de levering niet mis.

Aanbeveling
Zie hiervoor bij Gemak en Service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews