Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

irma stevelink 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super makkelijk om een bestelling te plaatsen en alles is erg overzichtelijk.

Service
Levering zoals afgesproken.

Assortiment
Prijs is altijd lager dan op andere sites. Veel voorradig. Erg prettig.

Aanbeveling
Al meerdere keren gedaan. Prijs en kwaliteit zijn erg goed.

Extra toelichting
Ik heb inmiddels vaker wat besteld bij superwinkel en nog nooit is er iets geweest wat niet te voorzien was. Fijne en overzichtelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

parfumflesje 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
zeer snelle bezorging

Assortiment
wat ik niet in winkel vond hebben jullie

Aanbeveling
ideaal voor werkenden vanuit je stoel bestellen

Extra toelichting
al tijden op zoek naar een merk parfum en jullie hebben het gewoon. Super!!

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

nikivanderpalen 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Heerlijk geurtje, goed prijs/kwaliteitsverhouding, snelle levering, overzichtelijke website

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

loepitoeken 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ideaal, uw favoriete parfum bestellen vanuit de zetel

Service
wij hebben onze bestellingen altijd al op afgesproken dag gehad

Assortiment
groot assortiment en voor ons persoonlijk alle parfums die wij graag hebben vinden we steeds terug

Aanbeveling
hebben we al gedaan, waarom meer betalen als het anders kan?! En zullen we in de toekomst nog doen!!

Extra toelichting
Wij vinden tot nu toe alles goed en zijn al steeds heel tevreden geweest zowel qua aanbod, prijs en het ontvangen van de bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimalie 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Makkelijk, snel en goedkoop!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline Euser 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel erg makkelijk, duidelijke website en prijzen.

Service
Voor een kleine vergoeding kan je je parfum ook in laten pakken in cadeaupapier.
Het zag er heel feestelijk uit en is zeker een aanrader!

Assortiment
Groot assortiment, genoeg keus en niet duur!

Aanbeveling
Ik ga zeker Superwinkel aanbevelen en ik ga er zelf zeker weer kopen!

Extra toelichting
Serious; alles is goed aan deze winkel! Heel groot assortiment en niet duur! Het parfum was mooi verpakt (ik heb van de cadeauverpakking service gebruik gemaakt. Snelle levering. Fantastisch en graag tot de volgende keer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dny-79 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site heel duidelijk.

Service
Voor 21.30 zekker volgende dag thuis al 3 keer besteld altijd op tijd thuis en aan een goed prijs.

Assortiment
Ik koop parfum op superwinkel en ze hebben de laatste frangance aan een goed prijs

Aanbeveling
Voor de prijs .

Extra toelichting
Heel duidelijk site voor iets te zoeken, voor 21.30 bestelen volgende dag thuis, prijs en ook heel belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J53 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is duidelijk.

Service
Toe ik laatst een bestelling had gedaan, werd ik gebeld of die bestelling ècht de bedoeling was.

Assortiment
Zeer ruime keuze voor prettige prijzen.

Aanbeveling
Er is nog nooit iets fout gegaan bij mijn bestellingen.

Extra toelichting
Ik kan niets negatiefs bedenken. Je wordt van a tot z keurig op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

solymar 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk en ik kon de producten makkelijk vinden en afrekenen.

Service
Tot heel laat in de avond kunnen bestellen en de volgende dag conform afspraak bezorgd.

Assortiment
Er is meer dan voldoende keuze in de producten die ik wil hebben.

Aanbeveling
Overall gezien zeker een goede aanrader voor een ander om op de website te bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lavolpe1955 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Prijs en het gemak van snelle levering

Extra toelichting
Goede ervaring met snelle levering en de prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janneman43 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te vinden wat je nodig hebt

Service
alles op tijd geleverd zoals geschreven stond

Assortiment
heel ruim te veel om op te noemen

Aanbeveling
goedkoop en snel in huis

Extra toelichting
alles is er goed dus ja geen klachten er over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jokemagielse 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niet naar een winkel maar gewoon thuis bestellen

Assortiment
Veel verschillende artikelen, grote keuze

Aanbeveling
alle artikelen beneden de winkelprijs

Extra toelichting
prettig en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann Van Hemelen 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is makkelijk om thuis alles rustig te bekijken en niet onmiddellijk te moeten beslissen.

Service
Je wordt verwittigd wanneer je pakje is aangekomen.

Assortiment
Een heel groot aanbod, ik vind er steeds mijn ding.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden, dus....

Extra toelichting
Het is zeer handig om online te winkelen. Je hebt plots iets nodig, je moet werken en hebt geen tijd meer om nog vlug naar de winkel te rijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Belle-amie 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bestelling verliep flitsend

Service
prima afhandeling

Aanbeveling
heb hier nu voor de tweede keer besteld, dus spreekt voor zich

Extra toelichting
je moet wel goed op de prijzen letten, want dat fluctueert nogal (scheelt soms wel 10 euro). Ik probeer natuurlijk altijd op het goedkoopste moment te scoren!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pjotter63 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
vandaag besteld morgen ophalen bij AH

Assortiment
uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daanhk 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prettige website

Extra toelichting
Zeer snelle levering en lage prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

manull 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zo simpel werkt het allemaal

Service
Perfect

Assortiment
Had graag iets groter assortement parfums gezien

Aanbeveling
Nette prijzen slelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Debbie65 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede overzichtelijke site

Service
Had de volgende dag mijn bestelling al in huis :)

Assortiment
Veel keus dus voor ieder wat wils

Aanbeveling
Ik heb hem al aanbevolen, ben dik tevreden over deze site en service

Extra toelichting
Superfijn om vanuit huis je bestelling te plaatsen en snel bezorgd te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cat-harina 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel keus, snelle levering

Assortiment
Is zeer groot

Extra toelichting
Scherpe aanbiedingen, bestelgemak en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

victorlode 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Perfect - zeer gemakkelijk te bestellen.

Service
Geen probleem. Alles onmiddellijk geleverd !

Assortiment
Vrij groot assortiment, practisch alles is verkrijgbaar, buiten enkele uitzonderingen.

Aanbeveling
Zeer snelle levering. Er interessante prijzen.

Extra toelichting
1. De eerste levering "Gucci Guilty Black pour homme" was perfect. Tijdige aflevering (gezien besteld voor het weekend). 2. Tweede levering "Very irresitible" uitstekend op tijd : vandaag besteld 's anderendaags afgeleverd. EEN BELANGRIJKE OPMERKING over de 2de levering : Het flesje was voor een deel leeggelopen (ongeveer 2 cm van de inhoud). Bij het openen van de verpakking was de geur zeer goed te merken. Kan daar wat aan gedaan worden ? Of moet ik dat flesje (dat ondertussen in gebruik is door mijn vriendin) teruggestuurd worden ??? Met dank voor het goede gevolg. ordernummer 1ste levering : 405098 ordernummer 2de levering : 408520

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fran68 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie website die ook goed werkt

Service
Snelle levering, origineel product en vele malen goedkoper als elders.

Assortiment
genoeg op voorraad

Aanbeveling
Na vele webwinkels te hebben bezocht is deze nu mijn webwinkel voortaan

Extra toelichting
Eerlijk en geen scam, daar zijn er tegenwoordig te veel van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans.lemmers 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
aangekochte werd prima op tijd, netjes verpakt en van goede kwaliteit afgeleverd; zoals ik dat graag wil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

07031956 10-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
t woord zegt t al

Service
Gewoon goed

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Al gedaan

Extra toelichting
Alles al gezegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.deGroot 09-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden wat je zoekt... en verder wijst alles zich vanzelf wat betalen enzo betreft...

Service
snelle bezorging en mooi ingepakt

Assortiment
Veel keus en vooral ook wat ik wilde hebben...

Aanbeveling
Prima winkel, veel keus, goedkoper dan ergens anders, snelle levering

Extra toelichting
Prima winkel, veel keus, goedkoper dan ergens anders, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diederikborst 08-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goedkoopste aanbieder wat maakt dat je toch denkt dat er dan wel iets niet zal kloppen maar, integendeel, alles vlot en prima in orde

Service
snel geleverd, duidelijke emails over de levertijd

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
zeker, tevreden en de laagste prijs, douglas de mazzel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

adalekluse 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Netjes de volgende dag bezorgd volgens de bestelling! Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

yhnadir 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
prijs was goed maar alleen bepaalde guren in aabieding zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

christel claeys 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en eenvoudig te bestellen.

Service
Reeds de dag nadien ontvangen, netjes verpakt.

Assortiment
Uitgebreid en duidelijk

Aanbeveling
Heb ik reeds enkele keren gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.R.N. 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site vrijwel alle merken worden aangeboden. En tegen mooie prijzen!

Service
Snelle levering.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Extra toelichting
Vanwege het aanbod en zeer lage prijzen helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willysnijders 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ene dag bestellen en volgende dag thuis

Service
Zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon

Aanbeveling
Gemak en prijs

Extra toelichting
De service, de snelle levertijd en de prijs. Voorheen wist ik niet het bestaan van deze winkel, maar moest met spoed een cadeau hebben en dat lukte op deze manier.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

acnetherapiewijchen 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Achter de pC besteld, volgende dag in huis.

Service
Helemaal top.

Assortiment
Heel veel verschillende en goede merken.

Aanbeveling
Aan iedereen

Extra toelichting
Het is gemakkelijk om merken die je reeds kent per webshop te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrankJo 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zoeken en vinden is heel makkelijk

Service
Supersnel en netjes geleverd

Assortiment
Aanbiedingen van een interessant type is zo gevonden

Aanbeveling
De aanbevelingen zijn de deur al uit!

Extra toelichting
Snel, goedkoop en goed geleverd. Dat is 100% conform verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

riekjedercksen 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
produkten goed te vinden

Service
snel geleverd

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
Goed werkbaar en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

egurchom 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
product snel gevonden

Service
in 1 dag al thuis bezorgd. super

Assortiment
heel veel, volgende keer weer bij Parfumsuper bestellen. gaaf

Aanbeveling
goedkoop en voor dezelfde kwaliteit.

Extra toelichting
Ik heb verschillende producten bij andere winkels gekocht en zelfs in Parijs, toen ik daar op vakantie was, Parfumsuper heeft een groot assortiment en is voordelig in prijs. Voortaan bij Parfumsuper alles bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sjonnie0762 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
lekker van uit je stoel een parfum uitkiezen

Service
perfekt , nadat ik een verkeerde parfum geleverd kreeg werd dit binnen een paar dagen opgelost

Assortiment
ik denk ruimschoots

Aanbeveling
heb ik inmiddels al gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hdwerner 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heldere site en makkelijk te bestellen. snelle leverikng

Assortiment
ruim assortiment in parfums van alle goede merken

Aanbeveling
snelle verzending, goede prijs

Extra toelichting
Betrouwbare onlinewinkel. Er is een zeer breed assortiment parfum tegen zeer scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

famke2000 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Beleefdheid, correct, snel, uitstekende begeleiding, binnen 24 uur na bestelling op het juiste adres geleverd, keurig verpakt. Al met al een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diwiii 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel makkelijk thuis achter je computer te bestellen, makkelijke site ook!

Service
ik krijg de volgende dag antwoord op mijn mails van de klanten serves alles komt de volgende dag aan nooit probblemen mee gehad!

Assortiment
heel veel parfums ook die je niet meer in de parfumwinkel kan kopen is hier nog altijd verkrijgbaar

Aanbeveling
Aan iedereen is ook veel goedkoper dan in de parfumerie!

Extra toelichting
Ik heb niks aan te merken op deze web winkel ik ben een vaste klant en heb ook al andere de site doorgegeven vooral de grote flessen schelen veel in prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry130393 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Assortiment
Genoeg keuze!

Aanbeveling
Aanbiedingen zeggen genoeg!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ger luttmer 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig gevonden, de goedkoopste van allemaal, snel in huis

Service
niet nodig

Assortiment
precies wat ik zocht

Aanbeveling
goedkoop, alle soorten betalingen, goed assortiment

Extra toelichting
betalingsmogelijkheden, de goedkoopste van allemaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lekkergeurtje 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk. ..makkelijk zoeken op de site

Assortiment
Wat ik hebben wilde kon ik in de winkel vonden!

Aanbeveling
Snel een goedkoop

Extra toelichting
Goede keus. .snelle afhandeling en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

planejane 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijker gaat het niet.

Service
Gisteren besteld vandaag in huis

Assortiment
Alleen de allerlaaste geuren van bepaalde merken mis ik

Aanbeveling
De prijzen zijn erg goed

Extra toelichting
De prijzen zijn goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zissa123 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Best online shop in NL! Great selection, easy-to-use website, and quick delivery. Highly recommended.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandalain 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Mooie aanbieding. De bezorging was snel en het was keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

christa7373 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zoekfunctie gemakkelijk te bedienen, producten gemakkelijk te vinden, betaling standaard

Service
Snelle levering, netjes verpakt, cadeau-inpakservice vind ik prijzig.

Assortiment
Zeer uitgebreid, van het lagere segment tot het hoge segment beschikbaar.Zeer concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Prima ervaring, ik bestel zeker opnieuw.

Extra toelichting
Erg tevreden; gemakkelijke site, goede vindbaarheid van de producten, snelle levering en zeer goede prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mljmartens 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijke site en bestellingsmenu

Assortiment
Voor mij precies wat ik nodig had tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
Concurrende prijzen en snelle levering

Extra toelichting
Helaas was de bovenkant van het doosje een beetje gaan schimmelen. Voor het gebruik van het parfum geen enkel probleem, en wellicht hierdoor een veel lagere prijs dan in andere (web)winkels

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

C.H.C.A. Swaanenburg 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
eenvoudig te bestellen, geen onduidelijkheden

Service
snelle en correcte afhandeling / terug- koppeling verzending

Aanbeveling
Ik heb reeds meerdere malen bestellingen gedaan bij dit bedrijf EN zonder enige uitzondering is altijd alles conform toezegging per ommegaand afgeleverd

Extra toelichting
Een correcte winkel die prompt nakomt wat zij je beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ikram1991 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Top

Service
Sneller kan het niet super tof

Aanbeveling
Ook goedkoper dan alle andere winkels

Extra toelichting
Ik vind deze webwinkel helemaal top ik had mijn bestelling 19:58 besteld en toch de volgende dag binnen gekregen nou sneller kan het niet mij zul je hier zeker vaker terug zien ook de prijzen verschillen met vele andere winkels Super goedkoop top top 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mienie50 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
eigenlijk vind ik dit een geweldige winkel......een minuut of 2 voor 8 uur s avonds besteld en toch de volgende morgen in huis. Ik had verwacht dat ik een dag langer op mijn parfum zou moeten wachten vanwege mijn tijd van bestelling. Klasse!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjwan 07-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een geweldige site en voordelig!

Service
De service is top! Kreeg mijn bestelling meteen de volgende dag binnen!

Assortiment
Alle parfums die ik zoek hebben jullie gelukkig en nog ook voor een mooi prijsje!

Aanbeveling
Ik raad het iedereen aan. Snelle service met top kwaliteit.

Extra toelichting
Ik vind tot nu toe alles goed, heb voor het eerst een bestelling geplaatst en zal het zeker vaker doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews