Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 305 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Christien 12-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze
Vriendelijke prijzen
Prima service
Bestelde product was er de volgende dag
Gemakkelijke site
Hier ga ik zeker vaker bestellen

Reageer

Agnes 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is een webshop naar mijn hart. Zeer overzichtelijk,vlot switchen, duidelijke beschrijvingen, heel accuraat. Ineen mum van tijd heb je alles tot in de puntjes afgewerkt en daarbij nog een zeer snelle perfecte levering. Top!

Reageer

Marja 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gevonden via Google toen ik een product zocht.
Was voordelig, veel keus en had goede recensies. Kreeg supersnel een.bevestiging van mijn bestelling en precies zoals beloofd het product de volgende dag geleverd!! Top. Ben zeer tevreden.

Reageer

Regine De Jong 09-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In deze tijd met overbelasting van post versturen had ik mijn bestelling binnen 24 uur in huis.

Reageer

Johan 09-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs-kwaliteit perfect. Levering conform afspraak. Beveel superwinkel.nl van harte aan

Reageer

Gerben 08-05-2020

Algemene score

1,0
Ik had Jardin de Bagatelle van Guerlain besteld. Aangegeven stond 1-5 werkdagen. dat was op 28 april. Op 4 mei nog niets gehoord, geen bericht over wanneer het aan zou komen. Antwoord was dat het in huis zou komen dezelfde dag. Elke dag de status van mijn bestelling gevolgd en tot op 8 mei was het niet aanwezig, Maar op een enkel bericht na, op 5 mei, dat het niet op voorraad was. Op 6 mei weer gebeld en volgens hen zou het in het magazijn aangekomen zijn, Tja, u raadt het al, natuurlijk was het niet aangekomen. Vandaag, 8 mei nog maar eens gebeld en wederom was het niet aanwezig, Geannuleerd. Moet nog maar zien of het geld terug komt
Superwinkel 08-05-2020

Beste Gerben,

Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. Ik begrijp het wel, aangezien je bestelling inderdaad niet op tijd geleverd kon worden door ons.

Je hoeft niet bang te zijn dat je je geld niet terugkrijgt. Dit wordt dezelfde dag nog teruggestort op je rekening.

Onze excuses voor het ongemak.

Superwinkel

Reageer

Henk 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede prijs, super snel geleverd met track and trace en netjes verpakt, dus wat mij betreft wat wil je nog meer.

Reageer

Claudia 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben door een collega terecht gekomen op deze site. Heel mooi assortiment, was heel positief verrast. Makkelijke bestelprocedure en goede communicatie over het bestel- en leveringsproces. Zeer snel geleverd, desondanks Corona. Dik tevreden.

Reageer

Jbdampol 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel heeft aantrekkelijk geprijsde artikelen en leveren snel. Het lukte niet om de volgende dag te leveren zoals op de site staat aangegeven. Maar daarover werd ik keurig over ingelicht.

Reageer

Tee 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb heel snel na het bestellen een mail met een track en trace gekregen en de bestelling werd de volgende dag geleverd. De zonnebril was ook nog eens nergens goedkoper! Ik zou hier zeker nog eens bestellen!

Reageer

Hatice 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele snelle levering. De volgende dag werd mijn pakketje al bezorgd. Ben er heel blij mee.

Reageer

Astrid 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, prima prijs, correcte communicatie. Niks op aan te merken!

Reageer

Reintje 23-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zoals steeds heel tevreden over de snelle en correcte levering. Is een aanrader

Reageer

Louis Conjaerts 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
assortiment is zeer gevarieerde hebben echt van alles, zelfs aanbiedingen.
Je besteld, betaald en een dag later heb je het bestelde al in huis. dat is echt super.
Ze maken waar waarmee ze schermen, het is een superwinkel

Reageer

Nelly 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site. heel duidelijk. Geen moeite met bestelling. Geleverd volgens afspraak.

Reageer

Ann De Bleecker 22-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe prijzen, duidelijke handige gebruiksvriendelijke website, correcte en snelle levering.

Reageer

Tineke van Heck 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
deze bestelling heb ik gedaan voor mijn vriendin en was super verrast dat de bestelling zo snel binnen was. Mijn dank daarvoor

Reageer

Chelsea 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik hou van superwinkel!
Ik ben een persoon die niet vaak dingen koopt omdat ik de prijs veel te duur vind, maar door superwinkel heb ik daar geen last mee!
Ze geven juiste producten voor de juiste prijzen weg!

Reageer

Kalkkrijtje 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een luchtje van Hugo Boss voor mijn man.
Natuurlijk kijk ik waar ik m t goedkoopste kan krijgen, en dat was wederom bij Superwinkel!
Al vaker besteld en altijd originele luchtjes tegen een zeer scherpe prijs!
Super snel en correct geleverd, en dat in deze tijd, helemaal top!
En ook nog geen verzendkosten, als echte Hollander word ik daar natuurlijk hartstikke blij van 😁

Reageer

Ingrid 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurige shop, goede website. Overzichtelijk, goedkoop en snelle bezorging.
Ga zo door!

Reageer

DS 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service.
Binnen een half uur bericht dat het pakketje klaar ligt voor verzending. De volgende dag al in huis.

Reageer

Monique 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ten eerste ben ik heel blij dat Superwinkel mijn favoriete parfum heeft.
Ten tweede vind ik het een fijne site en is Superwinkel heel voordelig.
Oh ja, en een snelle levering.

Reageer

geen idee 12-04-2020

Algemene score

8,0
de duidelijkheid van het gebodene, de prijs van het gewenste, de snelheid waarmee geleverd word
in deze tijd van corona

Reageer

Dennis Vande Kerkhof 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super shop, top producten, snelle levering en gebruiksvriendelijke site. Echte aanrader.

Reageer

Jan v Loozenoord 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke shop om in te zoeken. De geuren mochten iets beter omschreven zijn.

Reageer

Toon meer reviews