Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 301 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique 01-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijke parfum besteld voor een hele mooie prijs. Perfecte levering de volgende dag.

Reageer

Bert 01-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestelde produkt, Armani Code Eau de Parfum, werd snel geleverd in een beschermende verpakking. Heb al eerder bij deze webwinkel besteld en ook destijds was de ervaring positief.

Reageer

Tamara 31-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer interessant prijzen goedkoper dan bij ons in België. Zeer duidelijke website. Ik had mijn pakje 2 dagen later in afhaalpunt naar mijn keus. Ik geniet nu van mijn parfum daisy van marc jacobs. Een echte aanrader

Reageer

Marij Wulms 31-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering . Goede beschrijving producten.Goedkoop en mijn dochter was er ontzettend blij mee. Rondom prima webwinkel.

Reageer

Onno van der Starre 31-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke webshop. Vandaag besteld en morgen in huis. Goede kleine verpakking.

Reageer

Fre Pille 31-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en een hele gunstige prijs, alleen jammer dat mijn 3 grote potten n zo’n grote doos zaten. Was plaats voor 6 potten!

Reageer

Gerda 30-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel besteld snel geleverd en keurig stootvrij verpakt. Ik kan deze site iedereen aanbevelen.
Het gekochte product is wel 30% goedkoper als.bij mijn reguliere site. Ik kom zeker terug.

Reageer

muggebeet 30-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
overzichtelijke, goed werkende site, eenvoudig in gebruik, verwerking t/m levering juist en heeeel snel, prettig winkelen voor een fijne prijs

Reageer

Sophie 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde steeds bij Paris XL tot een vriend mij vertelde dat hij een véél voordeligere site had ontdekt en dat ik daar eens moest kijken... Ik zocht de site op en kon amper geloven dat jullie prijzen zo laag waren voor exact dezelfde parfum bij Paris XL, ongelooflijk!! Ik heb meteen een parfum 200ml voor mijn vriend besteld als dank EN ik heb ook onmiddellijk 2 parfums voor mezelf besteld!! Bpost leverde correct op tijd, en ik kan mijn geluk niet op dat jullie aan zulke mooie prijzen mijn lievelingsparfums hebben. Ik ben klant voor het leven en heb ook vriendinnen al kunnen overhalen om een bestelling te plaatsen. Dat zegt genoeg, hé? Dank je voor deze geweldige producten aan super lage prijzen en tot binnenkort!! Sophie

Reageer

Mariska 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keus, vlotte levering en goedkoper dan ergens anders. Een aanrader voor iedereen.

Reageer

Gerrit 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ook in deze tijd s avonds bestellen andere dag in huis
En dan nog scheelt het bijna de helft

Super

Reageer

Lea S. 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een eau de parfum besteld bij Superwinkel: Youth Dew van Estee Lauder. Ik had de geur zelf nooit geroken, maar mede door de omschrijving op de website wist ik het zeker: dit is een parfum dat ik heerlijk ga vinden. Na de zoals altijd snelle levering kreeg ik netjes mijn pakje thuisgestuurd, en ik was superblij met mijn nieuwe geur. Echt precies wat ik had verwacht, een parfum dat bij mij past. Ook de recensies op de website waren behulpzaam, ik heb mijn keuze goed kunnen maken, en een volgende keer durf ik het ook weer aan om een mij onbekend parfum te bestellen.

Reageer

joke 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle en nette levering, betaalbare verzendkosten. Minder dan op andere websites.

Reageer

Rousseau Caroline 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, behulpzaam personeel en prijs/concurrentie..de beste prijzen

Reageer

Sandy 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wel ik heb nooit eerder parfum online besteld maar dacht laat het proberen ennnnn ik heb geen spijt ik ben superrrrrrrr duperrrrrrrr blij met mijn aankoop is is 100%echt gewoon tegek ik kreeg het heel snel dus ik raad ze aan goede eerlijke winkel

Reageer

Nancy 23-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toen ik de prijzen van de producten zag was mijn eerste gedachte "dat is te mooi om waar te zijn, dat kan niet!"
Na het lezen van de reviews had ik al wat meer vertrouwen, maar toch.
Ik heb het toch eens getest en ongelooflijk maar waar het echte spul aan een heel lage prijs. Vlugge en correcte afhandeling. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reageer

Marion van der Graaf 23-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig. Veel voordeliger da andere winkels. Producten besteld, onmiddellijk bevestiging vd bestelling gekregen, gevolgd door track and trace code en levering reeds de volgende dag. En dat tijdens deze Corona-crisis. SUPER

Reageer

Rousseau Caroline 23-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, behulpzaam personeel en prijs/concurrentie..de beste prijzen

Reageer

Go 23-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top, vlotte service. Overzichtelijke site en schitterende prijzen. Kortom top

Reageer

Wilma Bakker 22-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele leuke gebruiksvriendelijke site. Ik heb voor deze site gekozen omdat de parfums die ik gebruik op jullie site vaak op voorraad zijn en een stuk goedkoper. De levering is zeer snel. Binnen 1 a 2 werkdagen! Kortom echt een aanrader!
Ik blijf bij jullie bestellen!!

Reageer

Manuel 21-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De ene dag besteld. De volgende dag geleverd. Makkelijk betalen via Ideal. Product was goed beschermd verpakt. En via email goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces met track en trace code. Niks op aan te merken.

Reageer

Ries 20-03-2020

Algemene score

10,0
Duidelijke website, zeer snelle levering, bezorgpunt naar keuze
vrijdagmiddag besteld en zaterdagmiddag op te halen !
Keurig in kadoverpakking, klasse voor herhaling vatbaar !

Reageer

Han 18-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het was zeer eenvoudig besteld en de goede producten werkelijk supersnel geleverd!

Reageer

aggie 17-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de superwinkel bezorgd perfect de bestellingen snel en goed verzorgd! de bezorgers zijn vriendelijk en attent!! Ik kan dit aan ieder aanbevelen!

Reageer

Ano 16-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, en overzichtelijke site. Alleen jammer dat er niet snel op mijn vraag werd gereageerd die ik via de chat stelde. (Langer dan 1,5 dag)

Reageer

Toon meer reviews