Deze score is gebaseerd op 340 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.
Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.
Prima snelle service. Netjes ingepakt
Goede overzichtelijke website
Service
Supersnellle levering en op vragen wordt snel en netjes geantwoord
Assortiment
Ze hebben alle luchtjes die wij lekker vinden
Alles klopt
Extra toelichting
Nu reeds meerdere malen besteld en het zij originele luchtjes voor een goede prijs. Om 18:00 besteld en om 10:00 de volgende dag geleverd, zo snel had ik nog niet meegemaakt. Erg tevredenen raad het iedereen aan.
Overzichtelijk
Snel binnen!
Assortiment
Ze hebben niet alles maar mijn geurtjes wel
Aanbeveling
Ik raad zeker mijn familie en vrienden aan om te kijken. De geurtjes zijn puur goedkoper!
Gemak
Alles is duidelijk en goed te vinden op de website.
Service
Zeer goede service, pakketje was de volgende dag goed verpakt al in huis! Tevens alles netjes via de mail ontvangen qua factuur e.d.
Assortiment
Ze hebben een heel ruim assortiment, verkopen zelfs luchtjes waarvan de fysieke parfum winkels zeggen dat deze niet meer leverbaar is / bestaan. Tevens zijn de prijzen hier aanzienlijk goedkoper dan bij andere webshops in dezelfde branche of parfumwinkels.
Aanbeveling
Ik heb al diverse mensen de website aanbevolen, mijn collega bijvoorbeeld heeft meteen 2 flesjes parfum besteld de volgende dag! Ging hier ook om een luchtje die niet meer te krijgen was in de winkel en wel via de webshop van parfumsuper!
Heldere website. Makkelijk bestellen
Aanbeveling
Veel producten met een aantrekkelijke prijs.
Extra toelichting
Overzichtelijke website. Snelle en gemakkelijke bestel procedure. Supersnelle levering: 19.00 uur besteld volgende morgen om 12.00 uur geleverd.
Overzichtelijke website.
Service
Na bestelling binnen 2 dagen geleverd.
Ruime keuze.
Extra toelichting
Ruime keuze aan vrouwen- en mannengeuren en snelle levering.
Gemak
Was super goed. Alles duidelijk en overzichtelijk.
Service
Was ook goed. Betaling en bezorging ging snel.
zeer snel
goed
kan niet beter
snel en goed
Extra toelichting
zjn zeer tevreden voor de snelle levering
en zeer goede prys
Gemak
gewoon via internet en de volgende dag in huis
Assortiment
prima want de parfum is zo in de winkel in nederland niet te koop
Extra toelichting
Prima winkel! De prijzen van de parfums verschillen aanzienlijk met de prijzen in de winkel. Tegen een uur of 19 besteld, de volgende dag in huis! Prima! Kan niet anders zeggen.
Gemak
Vandaag besteld ...morgen in huis...
Assortiment
Chanel ontbreekt helaas of moeilijk leverbaar
Goedkoop en gemak
Extra toelichting
Puur gemak, de geuren kent iedereen doorgaans..
Extra toelichting
Negatief: Lagerfeld Classic betrof een batchnummer uit 2002, was al wat vloeistof vervluchtigt. Zino Davidoff kwam zonder seal om de verpakking, enige beschadigingen aan het doosje. Niet gebruikt, dat wel... Maar een doodzonde om dit niet te vermelden op de site!!! Postitief: prijs, assortiment en levertijd. Zou sprake zijn van een storing bij postnl, niets van gelezen op de postnl site, maar toch redelijk snel bezorgd. Alhoewel het nog onder de boom had gekund.
thuis winkelen
snelle levering
ruime keuze
goede service lage prijzen
Extra toelichting
in één woord een topwinkel
Extra toelichting
Je betaalt hooguit de helft van wat het in de winkel kost. Even voor 6 uur besteld en de volgende dag wordt het keurig bezorgd. Echt prima!
Beste Janneke8888,
Wij betreuren het dat het product u niet in de juiste staat heeft bereikt.
U heeft echter het recht het product binnen 14 dagen aan ons te retourneren. U krijgt daarbij het volledige aankoopbedrag terug of wij sturen u een nieuw product op onze kosten.
Daarnaast hebben wij u een korting van 10% aangeboden, omdat alleen de verpakking beschadigd was. Dit is naar ons idee een redelijk voorstel.
Klantenservice ParfumSuper.nl
Geachte heer Schijven,
Het betreurt ons dat u een dergelijke review schrijft.
Wij hebben netjes binnen 24 uur gereageerd op uw emails en telefonisch stonden wij u direct te woord.
Dat de TNT een aangetekend pakket bezorgt op een ander adres, ligt helaas geheel buiten onze macht. Zoals eerder aangegeven, zullen wij TNT een onderzoek laten instellen en kijken wij ondertussen met u naar een oplossing.
Klantenservice
ParfumSuper.nl
Dit lijkt me duidelijk een fout van de TNT besteller. Schijnbaar was Parfumsuper moeilijk bereikbaar. Dat is wel hun verantwoordelijkheid, maar gezien mijn ervaringen doet Parfumsuper er zelf alles aan om zaken goed te regelen. Mijn bestellingen werden altijd op tijd verstuurd ook in drukke tijden.