Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 305 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Manuel 21-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De ene dag besteld. De volgende dag geleverd. Makkelijk betalen via Ideal. Product was goed beschermd verpakt. En via email goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces met track en trace code. Niks op aan te merken.

Reageer

Ries 20-03-2020

Algemene score

10,0
Duidelijke website, zeer snelle levering, bezorgpunt naar keuze
vrijdagmiddag besteld en zaterdagmiddag op te halen !
Keurig in kadoverpakking, klasse voor herhaling vatbaar !

Reageer

Han 18-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het was zeer eenvoudig besteld en de goede producten werkelijk supersnel geleverd!

Reageer

aggie 17-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de superwinkel bezorgd perfect de bestellingen snel en goed verzorgd! de bezorgers zijn vriendelijk en attent!! Ik kan dit aan ieder aanbevelen!

Reageer

Ano 16-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, en overzichtelijke site. Alleen jammer dat er niet snel op mijn vraag werd gereageerd die ik via de chat stelde. (Langer dan 1,5 dag)

Reageer

Suzanne Visser 16-03-2020

Algemene score

7,0
Snelle service, snel geleverd. Wat dat betreft prima. Parfum lijkt wel eerder te vervliegen en anders te ruiken ( is mijn favoriete parfum) ik denk dat het nep is.

Reageer

jeannine 14-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ongelooflijk hoe goedkoop de parfum daar is.Supersnelle en gratis levering,bijna te mooi om waar te zijn.Alles verloopt correct en snel.Ik beveel het iedereen aan!

Reageer

Natascha 10-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst besteld en echt super tevreden. Volgende dag al in huis ysatis givenchy
Had dit luchtje al lang niet gedragen dus super blij het hier gevonden te hebben voor een mooie prijs.
Erg tevreden en kom zeker weer bestellen hier

Reageer

elvira de boer 09-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is gebruiksvriendelijk. Het product dat ik heb besteld is prijstechnisch goed en ik ben tevreden over de snelle service en betaling achteraf.

Reageer

Jolanda 09-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Maakt ieder woord waar superwinkel en supersnelle levering. Gebruiksvriendelijke
site. Zeker aan te bevelen.

Reageer

Diana 08-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De laagste prijs voor mijn lievelingsparfum en snel geleverd. Meer moet ik niet hebben.

Reageer

Wim Hazelaar 05-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en dan ook zeer tevreden met de afhandeling en de beloofde levertijd.
Voor mij zeker een aanrader!!!!!

Reageer

Rick Van Reij 05-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en keurig geleverd, en natuurlijk de prijs een stuk goedkoper dankzij deze site.

Reageer

Chris 04-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles perfect in orde, echt niets op aan te merken. Een kleine tip: steek er kleine staaltjes bij als cadeau.

Reageer

Jo 04-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering. Product goed verpakt. Geen negatieve punten of aanmerkingen.

Reageer

N 03-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heerlijke parfum gekocht die ik normaal altijd te duur vind. Toen kwam ik superwinkel.nl tegen en daar was de parfum te koop voor een leuke prijs! Meteen besteld en de volgende dag binnen :)

Reageer

Neel 03-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Superwinkel, heet niet voor niets zo, super goedkoop, supersnel geleverd, en super lekkere geuren

Reageer

L.Klepke 02-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke shop, eenvoudig om een bestelling te plaatsen . En een snelle levering.

Reageer

M Schillemans 02-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering keurig op tijd . Veel keuze en voordelig . Goede beschrijving van de parfums .

Reageer

Dede 01-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is zeker aan te bevelen, want ze zijn erg goedkoop en leveren desondanks heel veel kwaliteit. Een bestelling plaatsen is zeer eenvoudig via een duidelijk menu. Vervolgens word je op de hoogte gehouden via de mail wanneer de bestelling geleverd wordt. Dat gaat ook heel snel.
Ze zijn hun naam waard, echt een superwinkel 😃

Reageer

R. de Vries 26-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen om het super voordelige aanbod. Verrast door de super snelle levering. Een website om te onthouden en gebruik van te maken!

Reageer

Gijs 24-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een zeer grote keuze met over het algemeen goede prijzen. Levering was echt snel en het zat ook uitstekend verpakt. Met toeval hier terecht gekomen, maar zeker niet de laatste keer.

Reageer

Jacqueline 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lage prijzen, nette levering. erg tevreden. Ik zou in ieder geval even op deze site kijken voordat je iets gaat kopen.

Reageer

Henk 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijs, Bezorging volgende dag. Kortom, zeer tevreden en kan dit op grond van deze ervaring dit bedrijf zondermeer aanbevelen.

Reageer

Elfrida Canters 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle en juiste levering . Duidelijke en eenvoudige website veel soorten artikelen

Reageer

Toon meer reviews