Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 299 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marianne 27-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en correct! Prijs is goedkoop vergeleken met andere winkels

Reageer

mariannevanr 27-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn eerste bestelling en wat een snelheid zeg.Echt super binnen 1 dag het luchtje binnen en dan nog die prijs scheelt de helft met de reguliere winkel.
Ik zou zeggen tot de volgende keer

Reageer

Ada van Aken 27-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kabeltje besteld en de andere dag in huis. Gewoon zoals het hoort. Je wordt goed op de hoogte gehouden waar je bestelling zich bevind

Reageer

Olaf 26-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met recht een superwinkel. Ik heb hier Jean Paul Gaultier besteld omdat zij de enig waren met een 200ml variant. Ik werd aangenaam verrast door de snelle levering!

Reageer

Toos Bareman. 25-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles prima verlopen. Intercom van onze flat is defect maar de bezorger heeft het keurig telefonisch geregeld. En mooi binnen de beloofde tijd.

Reageer

Wilma 24-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige prijzen voor mooie producten ,super snelle levering .
Kan ik nergens anders vinden.👍

Reageer

Lynn 24-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk gevonden op de website waar ik naar op zoek was, snelle levering en uitstekende service! Zal er zeker weer bestellen in de toekomst!

Reageer

BaBr 22-01-2020

Algemene score

9,0
Hebben gedaan wat ze hadden beloofd. Het bestelde is keurig netjes en op tijd geleverd.

Reageer

Harold Sanders 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super mooie aanbiedingen en snel geleverd. Makkelijke betaling en snelle reactie met orderbevestiging. Ook een keurige melding wannneer e.e.a. verstuurd wordt en een track&trace.

Reageer

Jeanne 20-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website om producten te zoeken op merk,soort en prijs!
Redelijk lage verzendkosten en vlotte afhandeling van hetgeen besteld is.
Ruime keuze ,in mijn geval aan parfums.

Reageer

Cor 19-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was gewoon perfect, pakketje kwam de volgende dag en was keurig verzorgd.

Reageer

Tonnie 17-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke shop en snelle verzending en goed verpakt wat wil je nog meer.
Ik ben zeer tevreden. Super

Reageer

C.J. van Splunter 16-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is een fijne webwinkel die een ruime keus heeft en de gevraagde bestelling prompt levert. Kan deze superwinkel aanraden bij iedereen die een goed artikel wens voor zichzelf en voor een ander om aan weg te geven.

Reageer

Mien 15-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling kon ik makkelijk en snel plaatsen. De instructies bij het plaatsen van de bestelling zijn duidelijk en de afhandeling was supersnel. Het product is volgens afspraak geleverd en het product was precies als aangegeven.
Prima ervaring!

Reageer

Jolanda 14-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Supersnelle levering, je kan ook bestellen zonder een account aan te maken en je kan achteraf betalen. Overzichtelijke site.

Reageer

Michel 14-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is erg mooi en duidelijk en tijdens het bestellen gaat het soepeltjes.

Reageer

D'hulster Bart 14-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit verhouding heel goed.
Heel vlotte levering met betrouwbare partner (B-Post)

Reageer

Tony 14-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al verschillende malen parfum besteld.Ik zou superwinkel zeker aanbevelen.Ik heb nog nergens goedkopere prijzen gezien.

Reageer

Inge 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super aanbod qua merken tegen hele goede prijzen. De dag erna werd de bestelling al geleverd, dus ook nog supersnel. Met recht dus SUPERwinkel :-)! Een aanrader voor iedereen. Ook heel betrouwbaar qua betaling. Ik vind het altijd fijner om achteraf te betalen en dat is gewoon mogelijk, ideaal!

Reageer

Mary van der Voort 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke site.
Doen wat ze beloven, snel leveren!
Ik raad superwinkel daarom ook graag aan.
Topper

Reageer

Martine Smets 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was supersnel geleverd in een stevige verpakking, zodanig dat er niets stuk kon gaan van mijn bestelde goederen ! Top 👍

Reageer

erika 11-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geweldige service ,vlot en correct geleverd de heerlijkste geuren ,en byzonder deze byzondere parfums geven ook nog complimentjes aan me dus n dikke 9 van erika

Reageer

Rhainey 11-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al een paar keer de topgeur van Zadig&Voltaire op Superwinkel gekocht en ben keer op keer tevreden geweest! Lekker geurtje aan een voordelige prijs én snelle levering!

Reageer

Sebastian 11-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende ervaring: het product en de service voldoen exact naar wat je hoopt. Goede producten voor een lage prijs (100ml Aqua di Parma voor een kleine €80, terwijl ik bij de Bijenkorf ruim €90 betaal voor 50ml).
Snel en gratis geleverd.

Reageer

De Maeyer Suzy 11-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaar , niet lang wachten op de bestelling en voordelig een echte aanrader

Reageer

Toon meer reviews