Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 299 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maggie 25-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij jullie besteld voor het eerste keer en ben meer dan blij met mijn aankopen, ook qua prijs. En de levering ging heel snel, dus ruim op tijd voor Kerst.

met dank en beste wensen

Reageer

Henk Peeters 25-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was mijn eerste kennismaking met Superwinkel. Ik ontdekte een prijsverschil bij een bepaald product en besloot via email te reageren. Nog geen uur later (in de drukke periode voor de kerst!) had ik al een antwoord terug met uitleg en met een nieuwe acceptabele prijsaanbieding. Vervolgens levering de volgende werkdag. Hulde voor de snelle reactie en de vlotte afhandeling.

Reageer

MO 24-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke site, gemakkelijke betaling, snelle levering, je kunt de aflever datum zelf bepalen!

Reageer

WKM 23-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het uitzoeken van een parfum werd ik goed geholpen door de website. Het menu maakt het makkelijker door alvast een voorselectie te maken op bijv. geurlijn, geurbeleving en prijs. Daarna loop je de geselecteerde geuren langs. Als je op een geur klikt die jou aanspreekt vind je een uitgebreide beschrijving van de geur. Mijn ervaring is dat die beschrijving echt klopt met de werkelijkheid. Dat geeft vertrouwen, zeker als je de geur niet kent en hebt kunnen ruiken. Daarnaast zijn de prijzen zeer aantrekkelijk. Dit samen nodigt uit om de volgende aankoop weer bij superwinkel te doen.

Reageer

Marlene 23-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuk geprijsd, snel geleverd en goede info gekregen omtrent verzending, kortom heel tevreden😀

Reageer

Gerrit 23-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In mijn doos zat 1 product tekort,ze hebben mij zeer snel geantwoord en voor een zeer snelle levering gezorgd.

Reageer

Anita, Spijkenisse 22-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De producten zijn netjes verpakt en had het snel in huis en dat ondanks de feestdagen. Zeer tevreden en zal absoluut nog een volgende keer bestellen. De prijs is zeer aantrekkelijk.

Reageer

Johan v.d. G. 22-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere website, ruime keuze en super goede prijzen. Kortom een webshop die mijn naam waarmaakt. Succes vermenigvuldigd zich door het met vrienden te delen.

Reageer

Freddy Devos 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastisch vlotte verwerking van de bestelling+ perfecte verpakking +klaarmaken verzending+verzending naar Bpost Belgie.Proficiat en
..doe zo verder!

Reageer

Henry 21-12-2019

Algemene score

1,0
Een erg slechte afhandeling / bezorging van DHL , de teamleider rayon Amsterdam besluit mijn pakketje naar Diemen te sturen omdat mijn school ‘s avonds gesloten is.

Reageer

Peter van osch 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vindt het een fijne winkel. Eerlijke prijzen en duidelijk in hun producten. Snelle levering en geen probleem bij retour.

Reageer

Richard van Bodegom 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie keuze mogelijkheden en heldere site
Service is top en via track en trace je artikel goed te volgen

Reageer

Jeffrey 19-12-2019

Algemene score

1,0
Bagger.. parfum besteld voor een verjaardag en kapot geleverd gekregen. Mail gestuurd naar de klanten service en het contact hier mee loopt niet makkelijk. 1 keer en nooit weer
Officiële reactie van Superwinkel 20-12-2019

Beste Jeffrey,

Het verbaast ons dat we een slechte review van je ontvangen hebben. Aan de hand van de foto's die je stuurde konden wij niet zien wat er aan de hand was. Pas bij de laatste foto was duidelijk te zien dat er een hele scherf van de fles af is. Naar ons idee hebben we je zo snel en goed mogelijk proberen te helpen in deze zeer drukke periode. Jammer als dat niet zo op je overgekomen is.

Superwinkel

Reageer

Frans 19-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop, doen wat wordt beloofd, voor een goede prijs voor kwaliteitsproducten.

Reageer

Meta 19-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website met goeie prijzen en snelle service. Kortom daar ga ik vaker bestellen .

Reageer

Frank van der Oest 18-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een prima winkel met een groot assortiment, de laagste prijzen in het land en razendsnelle bezorging.

Reageer

Pascal Bucsek 18-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gehoord via via
Maar super te vrede
Parfum snel in huis netjes in gepakt voor de kerst
Mooie prijs klant te vrede 🙏

Reageer

Lucy 17-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en netjes geleverd,en goedkoper dan in de winkel,makkelijk zo,want is niet overal verkrijgbaar.

Reageer

Walter S - België 17-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alhoewel ik aanvankelijk enigszins terughoudend was heb ik na een eerste aankoop waarbij alles vlot en volgens wens verliep de voorbije jaren meerdere malen bij Superwinkel bestellingen geplaatst, aanvankelijk enkel parfums, later ook een horloge. Steeds correcte producten, vlotte communicatie, zeer competitieve prijzen en supersnelle levering. Alhoewel het aanbod (voorlopig?) nog niet zo groot is als bij sommige ander e-commerce winkels, controleer ik steeds voor elke aankoop of het gewenste product bij Superwinkel wordt aangeboden. Jullie verdienen wat mij betreft dan ook een 10.

Reageer

Frans 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs was oke. Snelle levering. Volgende keer weer hier bestellen.
Erg breed assortiment.

Reageer

Kiek van der Knaap-Bom 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vond het plaatsen van mijn bestelling snel en gemakkelijk gaan.
De site van Superwinkel is duidelijk en gebruikersvriendelijk.

Reageer

Marijn 15-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super fijn! En chille kortingen. Jammer was wel dat DHL zei dat ze tussen 12.22-14.22 zouden komen en er uiteindelijk pas om 18.49 waren. Maar dat is natuurlijk niet onder de invloed van superwinkel en zal vast door de drukte met Sint en kerst komen. Mijn ervaring bij superwinkel was kortom erg positief.

Reageer

Arie 15-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijzonder snelle accurate levering. En dat voor een onvoorstelbaar goede prijs.
Zelfs de cadeau verpakking was feestelijk! Het kon zo naar de jarige. Geweldig!

Reageer

Marianne 15-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supergoeie service. Binnen de 2 dagen in huis zoals beloofd.👍👍
Product zeer veilig verpakt.

Reageer

JvdV 14-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle e.n correcte afwikkeling van de bestelling.Op de site is het gezochte artikel vlot te kiezen. Zeer tevreden.
JvdV te M.

Reageer

Toon meer reviews