Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 299 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerda 04-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Doen wat ze beloven. 's avonds besteld volgende dag in huis!..Dit geeft een betrouwbare indruk van de site.
Alles keurig verpakt ontvangen.

Reageer

Dijk 04-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima website, er werd keurig gemeld wat besteld was en wanneer het werd geleverd. Dat klopte allemaal. Prijstechnisch ook zeer tevreden!

Reageer

rian 04-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede en snelle levering zelf in belgie .
goed verpakt om geen schade op te lopen .

Reageer

A. Spijkerman. 03-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site en snelle levering. Mijn eau de parfum was nergens goedkoper. TOP.

Reageer

Bea Huyers 03-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde donderdagavond parfum en vrijdagmorgen was het reeds geleverd.
Supersnel en heel goede prijs.

Reageer

Arthur Fiere 03-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super winkel doet zijn naam eer aan! Waarom ? Eerlijk, snel , goed assortiment en TOP prijzen! Zeer klantvriendelijke en heldere site die zeer eenvoudige te bieden is! Kortom gewoon SUPER!!

Reageer

John 03-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze site gekozen omdat de prijs voor het gekochte artikel scherp was . De bestelling is binnen 24 uur geleverd en ik had de optie gekozen voor cadeau verpakking. Dat zag er erg leuk uit

Reageer

Annabel 02-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eindelijk een webshop waar ik mijn Revitalash producten kan kopen met goede prijzen en super snelle levering

Reageer

Karin 02-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koop hier graag “parfum” omdat het goedkoper is en dat het netjes en snel verstuurd word. Geur ruiken in de winkel, en hier bestellen.

Reageer

viviane samyn 02-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel is eenvoudig te gebruiken, goede zoekmotor, mooi assortiment en steeds aantrekkelijke prijzen. De snelle service is fijn, en in een telefonische vraag werd ik ook correct geinformeerd.

Reageer

Michiel 02-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima keuze & prijs, goede communicatie.

Alleen de communicatie van de bezorgdienst was erg ruim ('ergens tussen 9:17 en 18:17'), maar uiteindelijk kwam het rond 20:45.

Reageer

Arnold 01-12-2019

Algemene score

9,0
Jullie zijn Ech héél voordelig. Heb jullie al dit hele weekend aangeprezen.
Top gewoon❗️❕

Reageer

Carine Battel 01-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site, gemakkelijk om te bestellen. Sommige artikels zijn echt een koopje.

Reageer

Lampje 01-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi voordelig en snel twee keer cadeaus in korte tijd besteld en geleverd gekregen, al de volgende dag, prima dus om aan te raden.

Reageer

Sebastiaan 01-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2e bestelling en 2 keer op rij een snelle levering en de scherpste prijs van het internet! Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling! Ik raad iedereen al aan om via deze webshop te bestellen! Keep up the good work!

Reageer

Werkhoven 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij toeval deze site tegengekomen en wat een mazzel! Een parfum besteld die 50 % goedkoper was dan de bij de gangbare parfumeriezaken, terwijl die nog 30% korting gaven. Via superwinkel snel en makkelijk een bestelling gedaan wat de volgende dag al bezorgd werd.
Helemaal tevreden een site om te onthouden!

Reageer

Petra 29-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bestelling ging makkelijk, goeie prijs, snelle levering en ik ben blij met de producten. Zeker aan te raden!

Reageer

Maar 28-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen en super snelle levering! Je wordt ook netjes op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Fijne website!

Reageer

Pioneer spijkerbroek 28-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geleverd en een hele goede prijs voor deze heerlijke geur, super.
Tiny

Reageer

Dwien 28-11-2019

Algemene score

9,0
Zij boden een leuk product aan voor een goede prijs. Het pakje werd geheel volgens afspraak geleverd,

Reageer

Ann Buijsen 27-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het overzicht wat je als eerste te zien krijgt is duidelijk en ondanks de hoeveelheid van aanbiedingen compact, erg prettig
De informatie is duidelijk e nodigt uit verder te kijken
De bestelling is zeer goed verlopen zo ook de levering
Conclusie: tevreden

Reageer

Monique Dassen 26-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
‘s Avonds om 21 uur bestelling gedaan en de volgende dag afgeleverd!
Snel, gebruiksvriendelijk!

Reageer

Igor 26-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, nauwkeurige productbeschrijving. Ik zal de supervinkel weer gebruiken. aanbeveling

Reageer

Marijke kooistra 25-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De keuze is groot, de prijzen zijn zeer aangenaam , heb alles kunnen vinden wat ik wilde hebben een zeer tevreden klant!!

Reageer

Ton 24-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De volgende dag al afgeleverd via courier, terwijl 's-avonds besteld. Scherp geprijsde aanbiedingen.
Informatie tijdens bestel en aflevering is goed.

Reageer

Toon meer reviews