Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jovanie 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk om producten te vinden

Service
snelle levering

Aanbeveling
goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iepje 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede website, snel geleverd, stevig verpakt.

Assortiment
uitgebreid assortiment voor vriendelijke prijzen

Aanbeveling
eerste keer bij deze winkel gekocht, maar zeker aan te bevelen.. Prijs/kwaliteit is super..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dokterBosch 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Binnen 24 uur in huis. Zeer goede, snelle service. Duidelijke informatie over de zending via de mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AndreyAalst 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle producten mooi in overzicht, gemakkelijk te vinden en Bekijken!

Service
Uitstekende service,directe bestellingbevestiging, makkelijk online betalen, geen tijdverlies , snelle levering , aanrader!

Assortiment
Brede assortiment van parfums die soms niet meer te vinden bij de gewone winkels, correcte en soms heel voordelige prijs!

Aanbeveling
Heb al enkele keer besteld hier en echt content, zeker voor de herhaling vatbaar ! Volgende parfum weer hier !

Extra toelichting
Doe zo voort! Veel succes!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liedaspronk 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
kon snel en makkelijk et gewenste product terugvinden en bestellen.

Aanbeveling
heb tegen een zeer aantrekkelijke prijs mijn gewenste product kunnen kopen. Afhandeling en levering was zeer snel en correct uitgevoerd.

Extra toelichting
kon het gewenste product snel vinden en ook nog voor een zeer goede prijs. Het werd ook nog eens zeer snel geleverd.

Review criteria:

Goed

Reageer

karinkleinjan 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle levering en goed verpakt voor een zeer aantrekkelijke prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R.J 1956 31-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ruim assortiment, goede aanbiedingen, snelle levering, en goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g hoever-houkes 29-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
De parfum winkel levert zoals hij beloofd!!! Binnen een dag! Goedkoop en betrouwbaar, top!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanderhoogesteger 29-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk zoeken en bestellen

Service
Duidelijke site!! Makkelijk

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Absoluut

Extra toelichting
Gewoon makkelijk, gebruiksvriendelijk, kwaliteit, groot assortiment en niet duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny69 29-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Ruim aanbod, snel geleverd en voordeliger dan in de winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

triessie 29-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis.

Service
correcte afhandeling en mailbevestigingen

Assortiment
ook nog parfums aanwezig die niet meer in de winkel te koop zijn, erg blij mee.

Aanbeveling
prijs is erg belangrijk, Super winkel is altijd een stuk goedkoper. Daar gan we voor toch

Extra toelichting
de prijs is erg leuk bij Superwinkel, scheelt echt veel met een winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CLAZIENMULDER 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft niet naar de winkel en kunt thuis kijken en bestellen.

Service
Al de volgende dag in huis en heel mooi verpakt.

Assortiment
Ze hebben een groot assortiment,super.

Aanbeveling
Als ik ga vergelijken met andere webwinkels,raad ik deze zeker aan.

Extra toelichting
Het is de eerste keer dat ik bij Superwinkel.nl heb besteld en ik kan niets negatiefs melden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MVlasman 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen en leveren maar (snel)

Extra toelichting
Prima transactie. Goedkope prijs. Bestelling kwam snel. Geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

anouschkapfister 27-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Supersnelle levering en een hele mooie en overzichtelijke site. Echt super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wolantje 27-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
thuis winkelen heerlijk

Service
snelle levering

Assortiment
veel keus zowel voor dames als heren

Aanbeveling
gedaan aan familie en vrienden diversen hebben ook al besteld

Extra toelichting
veel keus en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wirokoba 26-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site is overzichtelijk en gemakkelijk te vinden en te bewerken

Service
Lekker snelle reactie en levering maken duidelijk waar wat ze beloven

Assortiment
Zeer uitgebreid en goed geprijst

Aanbeveling
Alles wat hierboven staat waarom ik deze site zou aanbevelen, betrouwbaar, snel en klant vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Pf. 25-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vandaag besteld, morgen in huis

Service
keurige communicatie inzake orderverloop

Assortiment
alles wat ik wens is beschikbaar

Aanbeveling
Volgende keer weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keescirkel 22-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis uitzoeken wat je wilt en de volgende dak keurig bezorgd

Service
altijd op tijd goed verpakt

Assortiment
ik vind dingen die ik in een gewone parfum zaak niet vind

Aanbeveling
makkelijk en goed spul tegen concurrente prijzen

Extra toelichting
ik heb bij elk antwoord gemotiveerd lees dat maar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

larissa1997 21-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
overzichtelijk en makkelijk

Service
s'middags besteld volgende dag al op afhaal punt .

Aanbeveling
gewoon betrouwbaar en netjes. omdat ik het bedrijf nog niet kende heb ik de eerste keer gebruik gemaakt van afterpay. gewoon als garantie voor mezelf. Was dus niet nodig geweest

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

donjames 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime keus en aantrekkelijk geprijsd.
Snelle en correcte levering.

Service
zeer goede service. je word goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
Ze staan open voor suggesties. In mijn geval is er zelfs gebruik gemaakt van een door mij gegeven suggestie.

Assortiment
Heel groot assortiment. Kom zelf uit de parfumeriewereld en zie dat ze zelfs producten hebben die langs de normale reguliere weg al lang niet meer leverbaar zijn

Aanbeveling
Inmiddels heb ik het in mijn vrienden- en familiekring al rondgebazuind.Ik zal een ieder die met mij over parfum of huidverzorging praat zeker deze winkel aanraden.

Extra toelichting
Gebruik deze geur al sinds de lancering in 1998. Nog steeds mijn lievelingsgeur en krijg veel komplimenten. De winkel vind ik super, ze doen hun naam dus eer aan. Een snelle levering, goede begeleiding en een correcte aflevering. Zelf kom ik uit de parfumeriewereld en het verbaast me wat een enorm assortiment ze hebben. Zelfs enorm veel producten die op de gewone reguliere manier al heel lang niet meer leverbaar zijn. Wat ik leuk vind is dat ze open staan voor suggesties. In mijn geval is een door mij gegeven suggestie zelfs verwerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvgestel 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker vanuit je eigen stoel,niet naar de drukke winkels

Service
snel en juist bezorgd

Assortiment
ruim assortiment,jammer dat ze bij de haarartikelen geen keune verkopen

Aanbeveling
bij iedereen die het horen wil

Extra toelichting
voor de rest geen motivatie nodig toch,de cijfers geven mijn mening al weer.;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Wuyts 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan2015 13-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Gemak
Je kan gemakkelijk bestellen

Service
Het lijkt een hele goede klantenservice. Je kan er gratis naar toe bellen en er wordt snel gereageerd op e-mails. Je wordt echter niet "echt" geholpen. De antwoorden die ik kreeg had ik al verwacht want deze zag ik ook bij een andere review staan. Uiteindelijk heb ik genoegen moeten nemen met 75%. Anders had ik een nep geurtje. Hun denken mij zo de mond te kunnen snoeren maar ik heb in ieder geval 1 partij bereid gevonden om dit uit te gaan zoeken. De publieksprijs is "echt" verdiend maar dat is het moeilijke met een geurtje, dat is geen moment opname. Dus dat ze deze winnen snap ik wel want de service lijkt super maar uiteindelijk word je bedonderd waar je bij staat

Aanbeveling
- niet volledig echte geur (geur na 2 a 3 uur uitgewerkt hoeveel je ook maar gebruikt)
- goede klantenservice maar je wordt niet "echt" geholpen
- compensatie van 75% voor aangebroken eau de toilette (lijk coulant maar is dit niet voor een niet volledig echt product)
- geven zelf reviews! zie data van reviews.
- de paar negatieve reviews geven het bedrijf goed weer!!
- product goedkoop, "behulpzame" klantenservice en goede voorstellen van hun kant, dus ja dan win je de publieksprijs want geur ruikt op eerste oog goed maar daarna?! Je kan hele discussies houden of de geur goed is of niet maar het is alleen met feiten te onderbouwen vanuit een laboratorium. Waarom wordt niet aangeboden om het naar de fabrikant terug te sturen? Ze "lossen" alles zelf op en spelen geen verstoppertje. Dit is dan ook de valkuil want alles lijkt hierdoor perfect en ik ging bijna aan mezelf twijfelen maar je wordt toch echt afgescheept met een niet volledig echt geurtje

Extra toelichting
Het lijkt allemaal zo goed, zeker met een publieksprijs op zak maar je wordt bedonderd waar je zelf bij staat, althans dat is mijn mening. Dure geur (volgens hen zomergeur) is na 2 a 3 uren uitgewerkt. Ze geven zelf hoge cijfers aangezien er op sommige dagen wel heel veel positieve reviews zijn. Ze zullen ook hierop wel reageren want dat doen ze op meerdere negatieve reviews en willen daarmee aantonen dat ze een zuiver bedrijf zijn. Want dat is wat dit bedrijf doet: goed bereikbaar zijn, goedkoop zijn en goed "meedenken" maar aan het eind staat de klant met lege handen of is het enkele tientjes lichter!!

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

anneliesv15 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Pakketje wordt netjes verpakt aangeleverd.

Extra toelichting
Prima winkel, ik ga hier vaker bestellen. Tip: Zou erg leuk zijn als er ook een monster bij zat van een ander parfum zoals ze dat bij andere parfumwinkels doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pdgb 12-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zelfs voor een digibeet heel gemakkelijk

Service
top, zelfs aan de telefoon waar vind je dat nog in deze tijd

Assortiment
ik kon geen ontbrekend geurtje vinden

Aanbeveling
als ik tevreden ben, is een ander dat zeker

Extra toelichting
alles is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

icecreamxj 12-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Groter assortiment dan fysieke winkels , snelle levering dicht bij huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van de Water 11-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Artikelen goed te vinden en te selecteren. Interactieve deel van de website is uitstekend verzorgd.

Service
Goede correspondentie via e-mail en zeer snelle levering.

Assortiment
Zeer ruim assortiment tegen lage prijzen.

Aanbeveling
Absolute aanrader voor iedereen die gemakkelijk en goedkoop een geurtje wil aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rb1 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Probleemloos bestellen, volgende dag in huis

Assortiment
Zelfs geuren die normaal niet meer te krijgen zijn, in overvloed beschikbaar voor sterk concurrerende prijzen. Zelfs goedkoper dan in de belastingvrije landen.

Aanbeveling
Gemakkelijk, goedkoop, snel en enorm assortiment, perfect verpakt, originele geuren

Extra toelichting
gewoon perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Kuiper 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
het bestellen ging vrij makkelijk bestelling kon ik volgen via internet en het was op de afgesproken binnen.

Assortiment
Graag zou ik een iets ruimer assortiment willen zien bijvoorbeeld de dames geuren van Boss en dan voornamelijk Orange

Extra toelichting
Het was voor mij de eerste keer dat ik via Superwinkel iets bestelde, ben tevreden met het produkt en de snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

terrorgirl91 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sckorringa 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, veel info over de geuren, prettig dat er reviews te lezen zijn over de geuren.

Service
Goede info over verzending en levering.

Assortiment
Erg groot assortiment, veel geuren die in de winkels niet meer staan.

Aanbeveling
Prijzen aantrekkelijk, snelle levering, goede communicatie, uitgebreide en overzichtelijke site

Extra toelichting
Prijzen aantrekkelijk, snelle levering, goede communicatie, uitgebreide en overzichtelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J.C.van der Salm 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
in een paar klikken geregeld

Service
ik kreeg een mailtje dat het bij de post was aangeboden. Voor mij een teken dat het de volgende dag zou komen.

Assortiment
zeer ruime keuze!

Aanbeveling
ziet er goed en betrouwbaar uit

Extra toelichting
snelheid. keuze. en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bepsakee 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je hebt het makkelijk besteld en betaald en de snelheid van bezorgen top!

Service
Zie motivatie hierboven

Assortiment
Na lang zoeken het luchtje van mijn vrouw gevonden die in de winkels nergens meer te koop is dus mijn vrouw heel blij gemaakt met Kerst

Aanbeveling
Ben niet van het aanbevelen maar als ze er om vragen dan zal ik altijd zeer positief zijn over deze site en dan moet ze zelf maar kijken of ze hier naar toe gaan

Extra toelichting
Het gemak en zekerheid van levering verder eigenlijk geen negatieve ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rosita j 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je bestelt vanuit je luie stoel, gemakkelijker kan niet.

Service
uitstekende service.

Assortiment
niet alles is te bestellen, maar het assortiment is goed.

Aanbeveling
in hoge mate aan te bevelen.

Extra toelichting
3 dagen voor Kerst besteld en tóch ruim op tijd binnen. Het product is gemakkelijk te volgen, je weet precies wanneer het binnenkomt. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

steunzolen 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Webshop werkte prima. Makkelijk en overzichtelijk shoppen

Service
Netjes zoals vermeld de volgende dag bezorgd.

Assortiment
Voor datgene wat ik besteld had was een ruime hoeveelheid aan keuze.

Extra toelichting
Duidelijke website en maakt de beloftes meer dan waar. Aanrader om uw producten te kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vopstal 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
alles correct en snel geleverd, voor de feestdagen nog op tijd in huis

Assortiment
zeer ruim assortiment, ook zaken die je quasi nergens meer kan vinden

Extra toelichting
snel en correcte levering, goede prijs jammer van de verzendkosten, zouden mogen vervallen boven een bepaald bedrag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shirls88 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke instructies op de website qua bestellen, account aanmaken etc.

Service
Super snelle service, via mail/ track en trace en de volgende dag al binnen!

Assortiment
Luchtjes die ik zocht, waren allemaal aanwezig...

Aanbeveling
Zeer tevreden

Extra toelichting
Gemakkelijk, snelle service, betere prijzen dan andere online parfumeries

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cahabwim 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Duidelijke site. Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

doubleuken 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snel en goedkoper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D8X11 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, geen verborgen voorwaarden etc.

Service
Supersnel geleverd ondanks de kerstdrukte.

Assortiment
War we zochten was leverbaar voor prima prijsjes.

Aanbeveling
Absoluut uitsluitend positief.

Extra toelichting
Het door mij gezochte product is moeilijk bij de gewone drogist te vinden. Ook bij de speciaalzaak is het nauwelijks te vinden. Het zoeken op de website was erg makkelijk en veel sneller dan in de volle rekken in de winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jardara 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is overzichtelijk verdeeld.

Service
Vanaf bestelling tot aflevering is mijn bestelling vlot verlopen.
Rondom Kerst wel mijn bestelling 1 dag later ontvangen, maar gelukkig op tijd.

Assortiment
Veel keuze aan merken en redelijk geprijsd.

Aanbeveling
Parfumsuper zit inderdaad vaker onder de winkelprijs.

Extra toelichting
Ik vind het een goed winkel en niet duur en ik zal daar vaker bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ingeling1 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super vlot en fijn dat de levering in een postpunt was kort bij thuis, en super goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wewaller 02-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Het was makkelijk zoeken op de site, het product was razendsnel besteld en de volgende dag al in huis. Super!

Assortiment
Hier heb ik een bijzonder parfum gevonden dat nergens anders te koop is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ladybalou 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
snelle levering

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
heel zeker, heb ik al gedaan

Extra toelichting
vooral snelle levering en dat een dag voor de kerst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hellraiser542 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online uitzoeken en snel geleverd.

Service
Snelle levering. Mooi verpakt.

Assortiment
Mannengeuren kon beter.

Aanbeveling
Snelle levering. Goede service.

Extra toelichting
Overall een goede winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

demihardenbol 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De volgende dag netjes geleverd.

Assortiment
Genoeg keuzes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martus93 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

babssmit 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
super snelle levering, keurig verpakt

Assortiment
veel keuze tegen een zeer scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clementine 65 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Wat meer moet je zeggen als je alles een tien geeft. Bovendien zijn de prijzen ook fantastisch laag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikwe79 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Helemaal geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews