Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 305 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lian 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel goede service en snelle levering. Top spullen en aan bevelen voor iedereen

Reageer

De Decker Ronny 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle bediening , en goed op de hoogte ge houden over het verloop . Superwinkel is een van de beste en goedkoopste . Zeer aan te bevelen.

Reageer

Maris Sonja 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zou het zeker aanraden voor parfums,al verschillende keren besteld en altijd op tijd geleverd en veel goedkoper dan in Belgie met veel dank daarvoor nu kan ik een flesje meer bestellen

Reageer

Yvonne 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, goede prijs in vergelijking met andere aanbieders en ruim assortiment.

Reageer

Ineke 27-07-2020

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke web.
Correct en het track en trace systeem super.

Reageer

O 27-07-2020

Algemene score

6,0
Ik had 2 parfums besteld 1 der van voor verjaardag maar werd niet ingepakt vond ik jammer want de bezorg service is super binnen 1 dag gelijk gelevert super had het wel voor zo service wel verwacht jammer


Gr o
Superwinkel 27-07-2020

Beste O,

Momenteel bieden we inderdaad geen inpakservice aan. Onze excuses voor het ongemak.

We hopen dit spoedig weer aan te kunnen bieden!

Superwinkel

Reageer

Lisette 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor superwinkel gekozen vanwege de voordelige prijs en de goede reputatie. De levering was super snel en op de gewenste afhaal locatie . Het product was mooi verpakt en van top kwaliteit. Al met al een super ervaring.

Reageer

25-07-2020 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top winkel netjes verstuurd ,en heel snel toppie 👍Ik kom graag een keer weer met een bestelling terug.
Groetjes jeanette.

Reageer

Davin 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke site, ruim aanbod, super goeie deals en een ontzette snelle en nette levering.

Het zou het afmaken als je de mogelijkheid zou hebben om van bepaalde exclusievere parfums ook testers zou kunnen bestellen in 2 tot 10ml.

Reageer

LB 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen problemen ondervonden! Zeer snelle levering, netjes verpakt, gemakkelijk om te betalen via bankcontact!

Reageer

Hans 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide keuze, goede prijs en erg snel geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden middels mail van de stappen van het bestelproces.

Reageer

Gerda 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede duidelijke communicatie via de mail over het bestelde product en de levering ervan. Product kwam op de aangegeven tijd en keurig netjes verpakt.

Reageer

Anneke van der Heiden 20-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen ging gemakkelijk Gelijk kunnen betalen Volgende dag in huis Parfum zat goed verpakt ivm eventuele beschadiging

Reageer

Christel 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en correcte levering, fijne prijs kwaliteit koopje gedaan. Zeker aan te bevelen! Een tevreden Belgische klant 😊

Reageer

Jan 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site, goede marktconforme prijzen en daaronder, en supersnelle levering,kortom 5 sterren, kom zeker weer terug, spaart me een hoop gedoe in de winkels

Reageer

Gerard Troost 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, veel keuze en producten worden snel en vlot tegen voordelige prijzen geleverd. Wij zijn tevreden.

Reageer

Steven 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uiterst gebruiksvriendelijke website! De producten werden onmiddellijk verzonden en in prima staat aan huis geleverd. Onberispelijke service. Je zou er met plezier je bestelling plaatsen. ;-)

Reageer

Kasia 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals belofd, al volgende dag bestelling thuis. Alles compleet en voldoen aan verwachtingen.

Reageer

De wilde 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze waren als enigste waar ze nog het product verkochten wat ik wilde hebben. Erg blij mee.

Reageer

seb 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dior Dolce Garden besteld, netjes de volgende dag in nette verpakking binnengekomen. Onwijs blij met de service and geurtje

Reageer

Dia Rijnders 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van het juiste product. Goede prijs/kwaliteit-verhouding. Keurige levering, met vooraankondiging via de e-mail! Zeer fijn!

Reageer

Debbie 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle service met producten voor een hele goede prijs. Netjes verpakt

Reageer

Guy 15-07-2020

Algemene score

10,0
Ruim assortiment, snelle levering ! Prima dus. Voor herhaling vatbaar. Was ook niet de eerste maal dat ik Superwinkel inschakelde voor een aankoop.

Reageer

Zj 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime keuze qua aanbod van parfum en cosmetica.
Ik bestelde 2 parfums waarvoor ik normaal gezien meer dan €100 zou betalen. Op superwinkel.nl vond ik deze voor een veel goedkopere prijs.
Ik bestelde deze op donderdag en de dag erna was mijn pakket al afgeleverd. Super service!

Reageer

Criske 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel, houdt aan hetgeen wat zij beloven. Op eerste p!aars de beste prijs, ten tweede een supersnelle levering. En tot slot het bestelproces was heel eenvoudig en er zijn voldoende betalingsmogelijkheden. SUPERWINKEL zeker aan te raden, zeer tevreden.

Reageer

Toon meer reviews