Andre
30-12-2017
Goedkoper en super snel
Parfum besteld aan 12% goedkoper dan enige andere website, dit op donderdag om 16 uur, kreeg vrijdag om 11 uur dat mijn bestelling klaar lag in het afhaalpunt in België door mij gekozen. Supersnel en goedkoper, perfect verpakt ook. TOP !!!
Demike
Super snelle service
Artikel besteldvia de website, deze werd netjes ingepakt de volgende werkdag geleverd. Scherpe prijzen
Suzanne
Aanrader!
Zoals beloofd de snelle levering, zeer goed geprijsde artikelen, alles wat een mens wenst bij een online bestelling!
Alvorens te bestellen had ik de reviews hier gelezen over de betrouwbaarheid, daarom schrijf ik er nu ook een.
Ik beveel deze winkel aan!
Anne
Makkelijk en snel
Lekker op je gemak zoeken wat je hebben wil, makkelijk te bestellen en snelle service. Ook tijdens de feestdagen.
frans Vanspauwen
Via de website gekocht
vanaf de eerste bestelling heel aangenaam verrast!
eerder toevallig op deze site gestoten. Hun aangekondigde leveringstermijn klopte nooit, de bestelling kwam steeds vroeger dan aangekondigd! Super!
Jacky
Goede snelle service
Ik heb hier iets voor de eerste keer besteld. En ik was sceptisch, maar dit bleek geheel ongegrond. De service en levering was perfect. De website is ook een aanrader, duidelijk en goed.
Marja uit Den Haag
Geweldige online webshop!!
Super aankoop van parfum/Kerst cadeaus gedaan! Beste prijs betaald, nergens goedkoper gevonden, dan bij Superwinkel.nl. Een geweldige service, de volgende dag op de afgesproken tijd de prachtig ingepakte pakketjes bezorgd. Voortaan bestel, en koop ik altijd bij Superwinkel. Een aanrader, onwijs blij dat ik jullie heb gevonden! Mijn complimenten, dank jullie wel!!
M.Y.Brouwer-Teunisse
Via de website gekocht
fantastisch geregeld. zoals we overigens gewend zijn.
valt helemaal niets op aan te merken.
alles kwam binnen zoals beloofd was, ondanks de kerstdrukte.
fantastisch hoor! dan weten we waar we aan toe zijn.
Sabine
Via de website gekocht
Aangename website, snelle verzorgde levering Ruim assortiment met scherpe prijzen .
Ook de promoties zijn super
S Parris
Via de website gekocht
Superwinkel,super overzichtelijk super service en super snel
De site is goed overzichtelijk. En komt bij mij heel vertrouwd over en er wordt snel volgens afspraak geleverd. En ze houden je goed op de hoogte over het verloop van je bestelling. Daarom inmiddels wederom hier een bestellingen gedaan.
Dorine
Via de website gekocht
Hele fijne site en n supergoeie dienstverlening!
Snelle afwikkeling en correct. Hele goeie prijzen!!! Ga zo door!!! Vooral de parfums, veel keuze en goeie merken!!!
Maria
28-12-2017
super winkel
allen bij jullie mijne favoriete parfum zijn beschikbaar met goede prijs,hartelijk bedankt SUPERWINKEL!!!
Monique
28-12-2017
Super service
Deze site is super, stuk goedkoper dan andere parfum sites.
Na 1 dag al geleverd. Superwinkel is zeer zeker aan te bevelen
Conny Loomans
Super snelle service
Al vaker wat besteld bij superwinkel.nl ,om kwart voor 10 s’avonds besteld en de dag erna al geleverd! En goedkoper dan bij andere website’s. Ik ben echt heel tevreden!
Marlern
Snel geleverd en goedkoop
Ik heb bij Superwinkel 2 flesjes Argan Oil van Chi besteld. Ze waren echt veel goedkoper dan in andere webwinkels. Omdat ik er 2 kocht hoefde ik ook geen verzendkosten te betalen. De volgende dag waren ze al bezorgd, zelfs in de drukke kerstperiode. Ik ben heel tevreden. Als ze op zijn, bestel ik ze opnieuw bij Superwinkel.
herman
bosch
Keurig op tijd superstrak en op tijd goed te over te zien super snel en zeer simpel te begrijpen--
Ellen
Super service!
Levering volgende dag al in huis!
Super geprijsd tegenover concurrenten
Heel ruim aanbod.
Zeker een aanrader, hier ga ik vaker bestellen!
Hugo
Prima afhandeling
Snelle en correcte levering. En de prijs is zeer voordelig. Netjes verpakt tegen mogelijke beschadigingen.
AdBC
Super winkel
Heldere fijne site met een ruim en divers aanbod, en goede aanbiedingen. Plus de beloofde snelle levering. Mijn favoriete parfum bijvoorbeeld kan ik in winkels niet meer vinden, maar superwinkel levert het gewoon wel, top!
Jose Tilburgs
26-12-2017
zoals beschreven levering prima
De shop biedt voor ieders portemonnee een uitgebreide keuze in cadeauartikelen, of om jezelf een lekker te verwennen !
Cover
Via de website gekocht
Goed, snel en niet te duur
Duidelijke website, makkelijk te bestellen en betalen. Verzending ging redelijk maar dat lag meer aan DHL. Verder alles naar wens.
Dekker
Prima levering.
Hier verkopen ze een parfum (die mijn schoonmoeder al jaren gebruikt maar zelf nergen kan vinden ) die in de winkel niet te koop is. Bij Douglas is dez wel online te bestellen, maar dan is het zelfde flesje ineens 20 euro duurder.
Maria
Via de website gekocht
Snel en voor een leuke prijs!
Ik bestel regelmatig via Superwinkel.nl parfum. De levering is altijd snel en de prijs is vriendelijker dan bij andere parfumerwinkels.
Herbert
Veel keuze / goede service
De site waar alles op stond was overzichtelijk en duidelij daarnaast kon je snel de bestelling plaatsten en online kreeg ik de bon en de bevestinging met daarbij een telefoon nummer voor als er nog vragen waren. Top geregeld
Yvonne Mente
Via de website gekocht
Snelle levering en een stuk goedkoper dan in de winkel. Zeker aan te bevelen. De parfum die ik heb gekocht van 50ml was nog goedkoper als 30ml bij Douglas
Ellen
Via de website gekocht
Uitstekende service! Snel en zonder rompslomp.
Sorry mijn vorige beoordeling was niet voor jullie bestemd, Ik hem meerder dingen besteld en er stond niet bij wat ik bij jullie gekocht had dus ik heb me vergist in een andere product wat ik nog niet binnen heb.
Ik zou jullie zeker aanbevelen, goede prijzen en snelle levering! Geen gedoe maar duidelijk en nette levering, ga zo door!
richard
prima service
de winkel is overzichtelijk ,,en alles is makkelijk te bestellen ,,en de bezorgen en verpakking was ook erg goed.
Sofie
Gemakkelijk en snelle webshop
Het product kende ik al maar de webshop had ik nog nooit gebruikt. De aankoop was snel en gemakkelijk te doen en de levering was snel en correct.
Mia Cooreman
21-12-2017
Correcte en snelle service
Snelle en correcte service. Alles erop en eraan! Heel snelle levering.
Ik zou deze website aan iedereen aanraden.
jeannette oskam
20-12-2017
vlugge levering
goedkoper dan ergens anders en snelle levering dus erg gemakkelijk en erg klantvriendelijk dus zal ik het weer doen en andere het aan bevelen
H. Donker
20-12-2017
Via de website gekocht
goede service soms scherpe prijzen
scherpe prijzen, betrouwbare dienstverlening. leuke aanbiedingen. zou een 9 of 10 verdienen als je ook sampels/proef producten in je pakket zou krijgen.
Aysu
19-12-2017
Super service
Ik ben dankzij een vlogger op youtube aan jullie site gekomen ben zo tevreden over de contact die jullie hebben met klanten door mails te sturen en de service is super snel ik ga zeker nog een bestelling plaatsen dit keer niet alleen voor een geurtje maar zeker ook andere producten
Zeer tevreden hoop dat het zo blijft !!!
Jeanne
18-12-2017
Perfect
Ik vond het een prima en een overzichtelijke site , snelle en goede service, aan te rade aan iedereen ,
Tevreden klant
17-12-2017
Beloften worden nagekomen
Ik heb voor Superwinkel gekozen vanwege de voordelige prijs. En zoals op de site werd beloofd was de levering idd de volgende dag. Via track&trace werd ik op de hoogte gehouden van de bezorging.
Inge
PERFECT
Ik verrichte kortelings 2 bestellingen pet tsn elk een korte tijd. Telkens ontving ik THE REAL PERFUME, géén namaak, en levering was exact op tijd, liep zoals beloofd bij bestelling. Zelfs s avonds, na mijn werkdag, kwam de koerier nog om 18u30 langs, TOP gewoon.
Héél erg dank voor de prima service en mijn volgende bestelling laat niet lang op zich wachten. Groetjes, xxx
Ceuk
snlle levering
Juiste artikel kunnen vinden goede vergelijking kunnen maken snelle levering
Ben erg blij met dit artikel
Bram Sooijs
Probleemloos bestellen en ontvangen
Goede overzichtelijke website eerlijke producten en met goede service.
Ik ga zeker vaker bij Superwinkel bestellen.
W Scheffers
Via de website gekocht
Ik heb een licht gevende halsband XL gekocht.
Deze was bij de eerste keer gebruiken direct kapot.
Bericht gestuurd via Facebook. Moest een email sturen.
Heb ik gedaan werd niet op gereageerd..
Nog een reactie op Facebook gezet kreeg wel reactie.
Mail opnieuw gestuurd.
In de email werd met "je en jij" gecommuniceerd.
Ik vroeg naar een oplossing en er werd op gereageerd met " Heb je zelf iets in gedachte? "
Ik vind het erg onprofessioneel.
De halsband is opnieuw besteld en heb verder geen kosten.
Maar aan stukje professionaliteit kan zeker nog aan gesleuteld worden!!
Ik wacht nu deze halsband af.
Angel
Via de website gekocht
Superwinkel, Afterpay te duur en geen keuze verzendwijze
Heel jammer dat de kosten voor Afterpay bijna 5% van de aankoopwaarde is en er geen keuze is voor de verzendwijze, nu alleen DHL waarom geen 2de partij bijvoorbeeld post? Waarom vraagt u over de verzendwijze, DHL slechte ervaringen en Postnl hier altijd stipt na 15.00 uur. Verder een prima, ja Superwinkel.
Dolores
Via de website gekocht
Super snelle levering en top verpakt
Ik heb hier parfum besteld voor mijn moeder der verjaardag.. was super snel geleverd en mooi verpakt en nog is goedkoop ook ga zeker vaker hier bestellen.
Jo
Correcte afhandeling
De op een na goedkoopste voor het product dat ik wenste te kopen, de positieve reviews deden me echter voor Superwinkel kiezen. en dat was dus een goede beslissing.
Noor
Via de website gekocht
Super snel geleverd en goede service!
Zij waren een van de goedkoopste en ik had het product de volgende dag al binnen. Al vaker iets besteld en heel erg tevreden met de service!
ronald
betrouwbare webwinkel
Heldere website , goede service en snelle bezorging maar vooral betrouwbaar. zij komen na wat ze beloven.Prijs kwaliteit verhouding goed.
Claire
Via de website gekocht
Uitstekende, zeer snelle service!
Gebruiksvriendelijke website. Gunstige prijs voor een mooi verpakt artikel, zeer snel en in prima staat geleverd.
Ruud
Snelle levering
Ondanks de Sinterklaasdrukte levering de volgende dag! Grote sortering producten. Daarnaast goedkoop!
carine nijs
Via de website gekocht
zeer tevreden over service en levering!
Alles was super!
zowel prijs, klantvriendelijke website, levering.
alles mooi verzorgd !
Zeker een aanrader !
l.vugts
12-12-2017
Via de website gekocht
goedkoopste in wat ik zocht
t enige nadeel was: voor 22.00 bessteld,de volgende dag in huis.........dus niet. hele dag zittenwachten. werdt de dag erop pas geleverd en daar was ik ook niet blij mee,want t pakketje stond gewoon voor de voordeur(was niet thuis). kon meegenomen worden door iedereen....
conclusie : zeg niet iets,als je het niet waar kan maken....
JB
11-12-2017
Via de website gekocht
perfecte prijs voor lekkere geur
snelle correcte levering volgens afspraak een heerlijke geur voor een juiste prijs
dit is echt een aanrader
K Biesheuvel
11-12-2017
Via de website gekocht
Prima maar erg irritant dat je na afloop dit gezeur krijgt . Dat heb ik niet als ik het in een winkel koop
Marc Claessens
10-12-2017
Via de website gekocht
Supergoede service én supergoeie prijzen!
Alles klopt bij superwinkel! De prijs, het ruime aanbod, de levering en de service!
Doe zo verder!
Toon meer reviews