Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3462 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 337 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andre 30-12-2017 Via de website gekocht

Goedkoper en super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Parfum besteld aan 12% goedkoper dan enige andere website, dit op donderdag om 16 uur, kreeg vrijdag om 11 uur dat mijn bestelling klaar lag in het afhaalpunt in België door mij gekozen. Supersnel en goedkoper, perfect verpakt ook. TOP !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Demike 29-12-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel besteldvia de website, deze werd netjes ingepakt de volgende werkdag geleverd. Scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 29-12-2017 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals beloofd de snelle levering, zeer goed geprijsde artikelen, alles wat een mens wenst bij een online bestelling!
Alvorens te bestellen had ik de reviews hier gelezen over de betrouwbaarheid, daarom schrijf ik er nu ook een.
Ik beveel deze winkel aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 29-12-2017 Via de website gekocht

Makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lekker op je gemak zoeken wat je hebben wil, makkelijk te bestellen en snelle service. Ook tijdens de feestdagen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

frans Vanspauwen 29-12-2017 Via de website gekocht

vanaf de eerste bestelling heel aangenaam verrast!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
eerder toevallig op deze site gestoten. Hun aangekondigde leveringstermijn klopte nooit, de bestelling kwam steeds vroeger dan aangekondigd! Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacky 29-12-2017 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb hier iets voor de eerste keer besteld. En ik was sceptisch, maar dit bleek geheel ongegrond. De service en levering was perfect. De website is ook een aanrader, duidelijk en goed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marja uit Den Haag 29-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige online webshop!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super aankoop van parfum/Kerst cadeaus gedaan! Beste prijs betaald, nergens goedkoper gevonden, dan bij Superwinkel.nl. Een geweldige service, de volgende dag op de afgesproken tijd de prachtig ingepakte pakketjes bezorgd. Voortaan bestel, en koop ik altijd bij Superwinkel. Een aanrader, onwijs blij dat ik jullie heb gevonden! Mijn complimenten, dank jullie wel!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Y.Brouwer-Teunisse 29-12-2017 Via de website gekocht

fantastisch geregeld. zoals we overigens gewend zijn.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
valt helemaal niets op aan te merken.
alles kwam binnen zoals beloofd was, ondanks de kerstdrukte.
fantastisch hoor! dan weten we waar we aan toe zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 29-12-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Algemene score

9,0
Aangename website, snelle verzorgde levering Ruim assortiment met scherpe prijzen .
Ook de promoties zijn super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Parris 29-12-2017 Via de website gekocht

Superwinkel,super overzichtelijk super service en super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is goed overzichtelijk. En komt bij mij heel vertrouwd over en er wordt snel volgens afspraak geleverd. En ze houden je goed op de hoogte over het verloop van je bestelling. Daarom inmiddels wederom hier een bestellingen gedaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorine 29-12-2017 Via de website gekocht

Hele fijne site en n supergoeie dienstverlening!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle afwikkeling en correct. Hele goeie prijzen!!! Ga zo door!!! Vooral de parfums, veel keuze en goeie merken!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 28-12-2017 Via de website gekocht

super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
allen bij jullie mijne favoriete parfum zijn beschikbaar met goede prijs,hartelijk bedankt SUPERWINKEL!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 28-12-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze site is super, stuk goedkoper dan andere parfum sites.
Na 1 dag al geleverd. Superwinkel is zeer zeker aan te bevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny Loomans 27-12-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vaker wat besteld bij superwinkel.nl ,om kwart voor 10 s’avonds besteld en de dag erna al geleverd! En goedkoper dan bij andere website’s. Ik ben echt heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlern 27-12-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb bij Superwinkel 2 flesjes Argan Oil van Chi besteld. Ze waren echt veel goedkoper dan in andere webwinkels. Omdat ik er 2 kocht hoefde ik ook geen verzendkosten te betalen. De volgende dag waren ze al bezorgd, zelfs in de drukke kerstperiode. Ik ben heel tevreden. Als ze op zijn, bestel ik ze opnieuw bij Superwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

herman 27-12-2017 Via de website gekocht

bosch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig op tijd superstrak en op tijd goed te over te zien super snel en zeer simpel te begrijpen--

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ellen 27-12-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering volgende dag al in huis!
Super geprijsd tegenover concurrenten

Heel ruim aanbod.
Zeker een aanrader, hier ga ik vaker bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 27-12-2017 Via de website gekocht

Prima afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte levering. En de prijs is zeer voordelig. Netjes verpakt tegen mogelijke beschadigingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AdBC 27-12-2017 Via de website gekocht

Super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heldere fijne site met een ruim en divers aanbod, en goede aanbiedingen. Plus de beloofde snelle levering. Mijn favoriete parfum bijvoorbeeld kan ik in winkels niet meer vinden, maar superwinkel levert het gewoon wel, top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose Tilburgs 26-12-2017 Via de website gekocht

zoals beschreven levering prima

Algemene score

8,0
De shop biedt voor ieders portemonnee een uitgebreide keuze in cadeauartikelen, of om jezelf een lekker te verwennen !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cover 25-12-2017 Via de website gekocht

Goed, snel en niet te duur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, makkelijk te bestellen en betalen. Verzending ging redelijk maar dat lag meer aan DHL. Verder alles naar wens.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dekker 25-12-2017 Via de website gekocht

Prima levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hier verkopen ze een parfum (die mijn schoonmoeder al jaren gebruikt maar zelf nergen kan vinden ) die in de winkel niet te koop is. Bij Douglas is dez wel online te bestellen, maar dan is het zelfde flesje ineens 20 euro duurder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 25-12-2017 Via de website gekocht

Snel en voor een leuke prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel regelmatig via Superwinkel.nl parfum. De levering is altijd snel en de prijs is vriendelijker dan bij andere parfumerwinkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herbert 22-12-2017 Via de website gekocht

Veel keuze / goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site waar alles op stond was overzichtelijk en duidelij daarnaast kon je snel de bestelling plaatsten en online kreeg ik de bon en de bevestinging met daarbij een telefoon nummer voor als er nog vragen waren. Top geregeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Mente 22-12-2017 Via de website gekocht

Prima en snelle service.

Algemene score

10,0
Snelle levering en een stuk goedkoper dan in de winkel. Zeker aan te bevelen. De parfum die ik heb gekocht van 50ml was nog goedkoper als 30ml bij Douglas

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 22-12-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service! Snel en zonder rompslomp.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Sorry mijn vorige beoordeling was niet voor jullie bestemd, Ik hem meerder dingen besteld en er stond niet bij wat ik bij jullie gekocht had dus ik heb me vergist in een andere product wat ik nog niet binnen heb.
Ik zou jullie zeker aanbevelen, goede prijzen en snelle levering! Geen gedoe maar duidelijk en nette levering, ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van Superwinkel 22-12-2017

Hoi Ellen,

Gelukkig, goed om te horen dat je wel tevreden bent. Veel plezier van de bestelling!

Superwinkel

Reageer

richard 22-12-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de winkel is overzichtelijk ,,en alles is makkelijk te bestellen ,,en de bezorgen en verpakking was ook erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sofie 22-12-2017 Via de website gekocht

Gemakkelijk en snelle webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product kende ik al maar de webshop had ik nog nooit gebruikt. De aankoop was snel en gemakkelijk te doen en de levering was snel en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mia Cooreman 21-12-2017 Via de website gekocht

Correcte en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte service. Alles erop en eraan! Heel snelle levering.
Ik zou deze website aan iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeannette oskam 20-12-2017 Via de website gekocht

vlugge levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goedkoper dan ergens anders en snelle levering dus erg gemakkelijk en erg klantvriendelijk dus zal ik het weer doen en andere het aan bevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Donker 20-12-2017 Via de website gekocht

goede service soms scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
scherpe prijzen, betrouwbare dienstverlening. leuke aanbiedingen. zou een 9 of 10 verdienen als je ook sampels/proef producten in je pakket zou krijgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aysu 19-12-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben dankzij een vlogger op youtube aan jullie site gekomen ben zo tevreden over de contact die jullie hebben met klanten door mails te sturen en de service is super snel ik ga zeker nog een bestelling plaatsen dit keer niet alleen voor een geurtje maar zeker ook andere producten
Zeer tevreden hoop dat het zo blijft !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanne 18-12-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond het een prima en een overzichtelijke site , snelle en goede service, aan te rade aan iedereen ,

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden klant 17-12-2017 Via de website gekocht

Beloften worden nagekomen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor Superwinkel gekozen vanwege de voordelige prijs. En zoals op de site werd beloofd was de levering idd de volgende dag. Via track&trace werd ik op de hoogte gehouden van de bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 15-12-2017 Via de website gekocht

PERFECT

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik verrichte kortelings 2 bestellingen pet tsn elk een korte tijd. Telkens ontving ik THE REAL PERFUME, géén namaak, en levering was exact op tijd, liep zoals beloofd bij bestelling. Zelfs s avonds, na mijn werkdag, kwam de koerier nog om 18u30 langs, TOP gewoon.
Héél erg dank voor de prima service en mijn volgende bestelling laat niet lang op zich wachten. Groetjes, xxx

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ceuk 15-12-2017 Via de website gekocht

snlle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Juiste artikel kunnen vinden goede vergelijking kunnen maken snelle levering
Ben erg blij met dit artikel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bram Sooijs 15-12-2017 Via de website gekocht

Probleemloos bestellen en ontvangen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede overzichtelijke website eerlijke producten en met goede service.
Ik ga zeker vaker bij Superwinkel bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W Scheffers 15-12-2017 Via de website gekocht

Matig

Algemene score

4,0
Ik heb een licht gevende halsband XL gekocht.
Deze was bij de eerste keer gebruiken direct kapot.
Bericht gestuurd via Facebook. Moest een email sturen.
Heb ik gedaan werd niet op gereageerd..
Nog een reactie op Facebook gezet kreeg wel reactie.
Mail opnieuw gestuurd.
In de email werd met "je en jij" gecommuniceerd.
Ik vroeg naar een oplossing en er werd op gereageerd met " Heb je zelf iets in gedachte? "
Ik vind het erg onprofessioneel.

De halsband is opnieuw besteld en heb verder geen kosten.
Maar aan stukje professionaliteit kan zeker nog aan gesleuteld worden!!

Ik wacht nu deze halsband af.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Officiële reactie van Superwinkel 15-12-2017

Beste,

Het lijkt erop dat u deze review bij de verkeerde website geplaatst heeft. Wij verkopen geen lichtgevende halsbanden, maar gelukkig is uw probleem inmiddels al opgelost lees ik!

Met vriendelijke groet,
Superwinkel

Reageer

Angel 14-12-2017 Via de website gekocht

Superwinkel, Afterpay te duur en geen keuze verzendwijze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Heel jammer dat de kosten voor Afterpay bijna 5% van de aankoopwaarde is en er geen keuze is voor de verzendwijze, nu alleen DHL waarom geen 2de partij bijvoorbeeld post? Waarom vraagt u over de verzendwijze, DHL slechte ervaringen en Postnl hier altijd stipt na 15.00 uur. Verder een prima, ja Superwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dolores 14-12-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering en top verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb hier parfum besteld voor mijn moeder der verjaardag.. was super snel geleverd en mooi verpakt en nog is goedkoop ook ga zeker vaker hier bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 14-12-2017 Via de website gekocht

Correcte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De op een na goedkoopste voor het product dat ik wenste te kopen, de positieve reviews deden me echter voor Superwinkel kiezen. en dat was dus een goede beslissing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noor 14-12-2017 Via de website gekocht

Super snel geleverd en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zij waren een van de goedkoopste en ik had het product de volgende dag al binnen. Al vaker iets besteld en heel erg tevreden met de service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald 14-12-2017 Via de website gekocht

betrouwbare webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere website , goede service en snelle bezorging maar vooral betrouwbaar. zij komen na wat ze beloven.Prijs kwaliteit verhouding goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claire 13-12-2017 Via de website gekocht

Uitstekende, zeer snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website. Gunstige prijs voor een mooi verpakt artikel, zeer snel en in prima staat geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 13-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de Sinterklaasdrukte levering de volgende dag! Grote sortering producten. Daarnaast goedkoop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carine nijs 13-12-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden over service en levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was super!
zowel prijs, klantvriendelijke website, levering.
alles mooi verzorgd !
Zeker een aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.vugts 12-12-2017 Via de website gekocht

goedkoopste in wat ik zocht

Algemene score

7,0
t enige nadeel was: voor 22.00 bessteld,de volgende dag in huis.........dus niet. hele dag zittenwachten. werdt de dag erop pas geleverd en daar was ik ook niet blij mee,want t pakketje stond gewoon voor de voordeur(was niet thuis). kon meegenomen worden door iedereen....

conclusie : zeg niet iets,als je het niet waar kan maken....

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

JB 11-12-2017 Via de website gekocht

perfecte prijs voor lekkere geur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle correcte levering volgens afspraak een heerlijke geur voor een juiste prijs
dit is echt een aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

K Biesheuvel 11-12-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

10,0
Prima maar erg irritant dat je na afloop dit gezeur krijgt . Dat heb ik niet als ik het in een winkel koop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc Claessens 10-12-2017 Via de website gekocht

Supergoede service én supergoeie prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles klopt bij superwinkel! De prijs, het ruime aanbod, de levering en de service!
Doe zo verder!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews