Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 305 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Shiva van Pelt 26-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne website. Goede online winkel ervaring. En zelfs in de mega drukke periode van kerst en lockdown kwam het pakket binnen 2 dagen🎉

Reageer

MArgo 26-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop/winkel doet zijn naam eer aan !
Wat een super snelle service !
Site duidelijk, zeer snelle levering , zelfs in deze tijd!
Voortaan altijd !

Reageer

Veronique 26-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service en rap geleverd en de parfums zijn uitstekend. Een echte aanrader

Reageer

Brigitte 26-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden, snelle levering! Mooi assortiment, ik beveel deze winkel zeker aan!

Reageer

ND 26-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle goede levering en een voordelige prijs.
Wat ze aangeven op de site komen ze ook na.

Reageer

Davy A. 25-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een service
In de avond besteld en dag erna in de vroege middag al geleverd en dat paar dagen voor kerst! TOP

Reageer

els 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
deze winkel doet zijn naam eer aan: het is echt een super winkel, snel geleverd en zorgvuldig verpakt!!

Reageer

ROOS 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is zijn naam meer dan waard!
Goede prijs , fantastische service ( direct en correct )

Reageer

E de roode 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke luchtjes besteld voor een voordelige prijs.
Pakket was snel in huis en in tiptop staat.
En dat in deze corona-bestel-drukte.
Helemaal super!

Reageer

Henk 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles netjes en snel geregeld
De spullen zijn netjes verpakt en snel geleverd
Via internet gevonden

Reageer

rongro 23-12-2020

Algemene score

9,0
De prijsstelling was in orde en ook de overzichtelijkheid van de producten was erg goed. Het bestellen verliep makkelijk, de bezorging was perfect, gewoon supersnel

Reageer

justin 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de prijs vergeleken mat andere aanbieders en kwam tot de vasstelling dat hier de beste prijs aangeboden werd.Goede prijs en snelle,correcte levering. Top!!!

Reageer

Ferry 22-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Koop hier vaker . Mooi assortiment ook in het duurdere segment. gunstig geprijsd en een snelle levering.

Reageer

Jan 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eigenlijk kwam ik bij deze shop bij toeval, ik vindt het erg jammer dat hij niet hoger in renking bij Google is van moet deze winkel top 1 staan. En de website is ook goed en duidelijk. Klantenservice is helemaal top

Reageer

Wim 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bestellen ook zonder een account aan te moeten maken. Betrouwbaar ivm mogelijkheid tot achteraf betalen. Snel geleverd.
Of het het juiste kado is weet ik nog niet want het ligt te wachten onder de kerstboom 😂
Netjes ingepakt ,wel tegen betaling maar dat lijkt me logisch .
Goede prijs!

Reageer

Anja van schijndel 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk op de site hoe je naar product zoekt.
Bij de artikelen duidelijk vermeld de prijs/inhoud.
En belangrijk , de prijzen voordeliger 😀

Reageer

Tom 20-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De verzending was super snel en volgende dag in huis. De site was erg fijn om op te bestellen. De prijzen zijn erg leuk en de aanbiedingen ook. Zeker aan te bevelen als u wilt gaan voor de beste service.

Reageer

RubberMax 20-12-2020

Algemene score

10,0
s- avonds rond 8 uur besteld, volgende dag binnen. das snel. Prima verpakt en juiste product

Reageer

hans v K 20-12-2020

Algemene score

10,0
Prima lekker snel, goed gedaan, niks op aan te merken. Moet doos nog uitpakken maar dat komt goed is kerstcadeau

Reageer

Marcia 19-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijzen zijn goedkoper bij jullie en een hele snelle correcte levering ! De dag erop had ik mijn pakje al .

Reageer

Maud 19-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geleverd zoals beschreven staat op de website zonder vertragingen vanwege de drukte bij de post

Reageer

S. 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
11/12 besteld en 12/12 in huis. Snelle levering en duidelijke emails. Duidelijke website.

Reageer

Barrac 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel. nl is een webshop die mooie aanbiedingen heeft, snel levert volgens hun toezeggingen en betrouwbaar is. Kortom een goede webshop!

Reageer

Daniel 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geurtje besteld, goede prijs vergeleken met andere consumenten, snel geleverd zoals vermeld word, een tevreden klant, zeker een aanrader om iets te bestellen

Reageer

Thea 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, scherpe prijzen en razendsnelle levering, zelfs in deze tijd!

Reageer

Toon meer reviews