Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3460 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Veronique 04-05-2018 Via de website gekocht

mooie kortingen, correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel biedt vaak de laagste prijs aan en alles verloopt steeds vlot, de communicatie is ook heel duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thijs hoebers 04-05-2018 Via de website gekocht

Snel...cheap...uitgebreid assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastisch assortiment dat snel bezorgt wordt....top winkel! Ik bestel mijn geurtjes nergens anders meer

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 02-05-2018 Via de website gekocht

Parfum is geurloos

Algemene score

3,0
Levering en levertijd zeker wel ok.
MAAR... Ik heb er parfum gekocht. Veel goedkoper als in de winkel maar zo goed als geurloos. Teleurgesteld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiële reactie van Superwinkel 02-05-2018

Hoi Els,

Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de geur. De parfums die wij verkopen zijn exact hetzelfde als in de winkel en 100% origineel, dus hier kan geen verschil in zitten.

Als je wil kun je ons even een e-mail sturen met je ordernummer. Dan kijken we met je mee waarom de geur anders ruikt dan je gewend bent!

Met vriendelijke groet,
Superwinkel

Reageer

Karijn Spierings 02-05-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering. Makkelijke bestelsite

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen is gemakkelijk en prijzen zijn aantrekkelijk. Levering is snel en goed te traceren. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Talitha 01-05-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product dat in de winkel veel duurder is, wordt hier voor een lage prijs verkocht! Snel bezorgd en goed verpakt!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marjolijn 01-05-2018 Via de website gekocht

Supersnelle en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds besteld, volgende dag pakket binnen.
Keurig op de hoogte gehouden via mail.
Doet niet onder aan die andere grote webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scheepers 30-04-2018 Via de website gekocht

Megaservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service
Levering snel en goed
Voor herhaling vatbaar
Aanbevelen aan vrienden en kennissen
Supe

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W.Besselink 27-04-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment
Goede prijs/ kwaliteit verhouding
Snelle service en bezorging
Perfecte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariska 27-04-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, prettig klantcontact. Het antwoord op de vraag, kunt u wel morgen leveren in verband met een kinderverjaardag, was ja en dat is netjes nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W.Besselink 26-04-2018 Via de website gekocht

Ruim assortiment in de Super-winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk te vinden op internet.
Ruim assortiment.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Goede en snelle afhandeling en bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 26-04-2018 Via de website gekocht

Super !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke site, Snelle service, heel interessante prijzen. Blij de site te leren kennen. Top! Ga zeker blijven shoppen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Guurtje 26-04-2018 Via de website gekocht

Prima, snel en nauwkeurig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden. Snelle service en goede prijs / kwaliteit verhouding. Ik zal superwinkel zeker aanbevelen aan derden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Em 26-04-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De klantenservice is goed en zeer servicegericht. Het pakket netjes en stevig veepakt. Voor mij was dit een onbekend bedrijf, maar ik zal in de toekomst zeker weer bij hen bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pien 25-04-2018 Via de website gekocht

Voordelige aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product is niet overal verkrijgbaar, bij superwinkel dus wel en ook nog eens de goedkoopste. En supersnelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Hot 25-04-2018 Via de website gekocht

Raar dat niemand hier besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De enige reden waarom ik het geen 10 geef is omdat Superwinkel één parfum niet had die ik zocht. Zij hebben dit wel gecompenseerd dmv hun prijzen en service. Het feit dat mensen hun parfums (en uiteraard andere producten) niet hier kopen verbaasd mij enorm. Iedereen die ik ken heb ik Superwinkel aangeraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herm 24-04-2018 Via de website gekocht

Met recht een super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tot 22 uur besteld de volgende dag écht jn huis! Geen bezorgkosten, en heel snel status berichten van de bestelling! Zeer tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi Valley 24-04-2018 Via de website gekocht

Prima prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Opgezocht via google met en zoekterm. Grote keuze en overzichtelijke site. Goed filtersysteem. ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 23-04-2018 Via de website gekocht

zeer goed en snelle levering keurig verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
via internet goed te lezen en snelle service vandaar mijn bestelling en natuurlijk de prijs alles was goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 23-04-2018 Via de website gekocht

Blije en gelukkige klant.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam hier per toeval terecht vanwege een product welke ik geprobeerd had en zocht op internet.
De producten werden keurig en op tijd geleverd de verpakking was in orde de prijs verhouding was ook in orde
Resultaat een blije klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine Rasmijn 19-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi op tijd binnen en goedkoper dan andere webwinkels. IKeep it up 👍🏻 Ik raad deze winkel zeker aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 17-04-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super makkelijke website; alles onmiddellijk gevonden; mooi verpakt
de dag nadien al geleverd - zelfs naar België

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 16-04-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke website, zoekfunctie en beschrijving werken heel goed. Mijn bestelling was snel geleverd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JH 15-04-2018 Via de website gekocht

Voordelig en prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Volgende dag al in huis.
Artikel stuk voordeliger als bij andere leveranciers/winkels

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 14-04-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste bestelling gedaan bij superwinkel, een 2DS voor mijn dochter. Netjes verpakt en volgende dag al geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gary 13-04-2018 Via de website gekocht

Handig en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is handig, online shoppen gemakkelijk, goede prijzen vergeleken met andere winkels en de afhandeling is transparant. De bestelling wordt ook snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny 13-04-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service en ook nog eens voordeliger!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoals ik al aangaf. Snel, goed en voordelig! Al meerdere keren besteld. Ook veel keuze. En allemaal merken die ook nog eens voordeliger zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 13-04-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne website en goede service. Via kieskeurig had deze webshop de beste prijs en verzending. Volgende dag bestelling in huis. Bedankt Superwinkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rudy Bertier 12-04-2018 Via de website gekocht

Topkwaliteit op alle gebied!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gemakkelijk in gebruik.
Goede uitleg over de artikels die kunnen gekocht worden.
Het motiveert je om hier een kijkje te nemen, wetende dat je qua prijs steeds goed zit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dafne 12-04-2018 Via de website gekocht

Top winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijk luchtje gekocht van Gucci, die hier veeel goedkoper was dan bij de andere parfumerie. Netjes op tijd geleverd. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janet 11-04-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is overzichtelijk en gemakkelijk. Daarnaaat vond ik het echt super dat ik het product de volgende dag al ik huis had.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

???? 11-04-2018 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

8,0
Snelle levering na plaatsen van mijn order. Verpakking intact en volledig. Heerlijke geurtjes die mij een goed gevoel geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann de Zwart 10-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben heel erg blij met mijn Dolce Gabbana, in geen andere winkel te koop, hoop ook dat jullie het blijven leveren, want het is echt mijn lievelingsgeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 10-04-2018 Via de website gekocht

Prima snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima snel geleverd zelfs de cadeau verpakking was keurig netjes gedaan . Zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 10-04-2018 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een zeer duidelijke en overzichtelijke webshop. Scherpe prijzen en zeer goede levertijd.
Ook een hele grote keuze.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marije 10-04-2018 Via de website gekocht

Snelle en nette levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Superwinkel.nl levert haar bestellingen snel en netjes af. Geen aan- of opmerkingen; dus zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Matthijs Corbiere 09-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service heerlijk luchtje!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel werkt fantastisch, besteld en de volgende dag al in huis! Het scheelt flink wat geld met de gewone cosmetica zaken en de producten zijn perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 07-04-2018 Via de website gekocht

Superrijken is mijn favoriete winkel voor parfums.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Steeds tevreden met mijn bestellingen bij superwinkel. Super service. Steeds vlotte afhandeling. Top !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shana 07-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en zeer voordelig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik heb het internet afgezocht en bij superwinkel het artikel voor de meest voordelige prijs gevonden! Daarnaast werd het snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Beumer 07-04-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwam toevallig op deze site was parfum aan t zoeken prijs scheelde ongeveer 40 procent en opzichte van parfumerie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellen 06-04-2018 Via de website gekocht

super bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ben heel tevreden met de service, het word supersnel gestuurd en keurig verpakt.
De prijs voor de eau d parfum die ik besteld had was de helft goedkoper als elders
dus dat is ook wel heel fijn en zeker voor vervolg vatbaar.
Voor mij is superwinkel erg goed bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 06-04-2018 Via de website gekocht

Goed verpakt, snel geleverd, betrouwbare info

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het telefoontje voor onze zoon kwam Superwinkel met de scherpste prijs naar voren. De info op de site is volledig, overzichtelijk en betrouwbaar. Website werkt fijn en duidelijk. Bestelproces verloopt keurig. Telefoon werd direct volgende dag op afgesproken moment bezorgd en was keurig veilig beschermd verpakt. Kortom: betrouwbare info, snelle levering! Zo moet het.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hallo Superrrrrrrrrrwinkel.nl ! 06-04-2018 Via de website gekocht

Snelle en fantastische service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste medewerkers van Superwinkel.nl, Ik zou niet weten wat ik zonder jullie website moest. Je kunt hier van alles bestellen! Van elektronica tot sieraden en van huishouden tot parfums. Ik bestel voornamelijk parfums, deze zijn origineel en leuk geprijsd via jullie site + worden in originele verpakking geleverd. Ben altijd super blij als het binnenkomt! Je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden over je levering (goede communicatie is belangrijk) en je product wordt ook snel bezorgd; Voor 22:00 besteld is de volgende dag in huis! De website is erg overzichtelijk en alle informatie die je nodig hebt staat duidelijk vermeld. Voor Inspiratie om iemand een leuk cadeau te geven kun je ook bij Superwinkel terecht. Het wordt zelfs met veel liefde perfect ingepakt als je kiest voor inpakservice.. Kortom; een geweldige verrassende website met een groot assortiment tegen scherpe prijzen en een excellente service! Ik ben echt trots op jullie en ga zeker blijven bestellen via Superwinkel.nl en dit aanraden aan vrienden en familie. De shoppingawards publiekprijs 2017 hebben jullie niet voor niets verdiend! Ik wens jullie nog meer succes in de toekomst. Heel veel liefs, xxx

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chida 06-04-2018 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben voor de eerste x toevallig in aanmerking gekomen met deze site via Google.
Gok gewaagd en wat besteld.
Snelle levering, duidelijk mails hoe de stand van zaken stonden. Top site

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMCW 05-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment en voordelig geprijsd. Artikel goed ingepakt bestand tegen een stootje. Zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jopie 05-04-2018 Via de website gekocht

Super Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website,gemakkelijk te bestellen en supersnelle levering en goedkoper dan de rest :-)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Laura 04-04-2018 Via de website gekocht

Bertrouwbaar & snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop al een hele tijd mijn spullen bij superwinkel. Steeds alles wat ik wil op voorraad en beste prijs. En altijd betrouwbaar en snel met de levering :)
Ik laat mijn spullen vaak bezorgen bij dhl servicepunt ivm onrrgelmatige werktijden. Gaat altijd super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Gabor 04-04-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van mijn bestelling - binnen 24 uur - en betaalbare kwaliteit.
Ik kan deze bedrijf zeker aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Suzanne 04-04-2018 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke website en Super snelle bezorging. Daarnaast ook erg voordelig! Dat scheelt mooi toch weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 04-04-2018 Via de website gekocht

Prima Webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke webshop. Duidelijk wordt ook aangegeven dat het om de orginele producten gaat. Bestel en leveringsproces is prima verzorgd.
Misschien een aandachtspuntje is dat best veel producten niet leverbaar waren.
Of ik had gewoon pech

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelso 03-04-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super tevreden, de bestelling werd snel verwerkt en de volgende dag al bezorgt. Ook zijn de producten scherp geprijsd. Verder is er bij het bestellen een optie om het product in te laten pakken wat bij de levering er uitstekend uitzag (dit kost overigens wel extra geld). Alleen de keuze voor de kleur van het cadeaupapier is niet zo groot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews