Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 301 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jamal 02-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
The best prices, quickly delivered and the package was packed really secured.
I wil only be ondering from here for now on.
I would recommend it to everybody.

Reageer

Hans de Beukelaar 01-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ontvang regelmatig mooie aanbiedingen van Superwinkel. Heb kortelings een lekkere
edt voor heren aangeschaft die snel en netjes incl. een aardigheidje werd afgeleverd.
Ik beveel dit adres van harte aan.

Reageer

Gerda van Asselt 01-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een hele nette aantrekkelijke website, mooie merk produkten en snelle levering.

Reageer

Stello 01-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide keuze assortiment.
Producten voor stuntprijzen.
Duidelijke webside.
Snelle levering.
Wat willen we nog meer!

Reageer

Monique 28-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer voordelige promo’s! Vlotte service en levering.Ik ben tevreden en zal in de toekomst hier nog bestellen.

Reageer

Superwinkel 26-02-2021

Algemene score

8,0
Top !!
Service is goed.
Vandaag besteld morgen in huis.
Betaalbaar en kwaliteit.
Ik shop graag bij jullie.
Ga zo door.

Reageer

kelly 25-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede producten, goede prijs, grote keuze en super leuk pajket gekregen! snelle levering en top producten

Reageer

Nathalie Flaviani 24-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super tevreden zo een snelle service. Ga het zeker aan iedereen aanraden. En super goede prijzen!!!!!!!

Reageer

Anne 24-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na veel zoeken ivm het niet naar de winkels te kunnen gaan waar mijn favoriete product te koop is, kwam mijn grote verrassing: SUPERWINKEL. Makkelijk, snelle levering en alles klopt. Voor mij DE ontdekking.

Reageer

Neviephtaly 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service van Superwinkel en ook nog eens leuk ingepakt! Daarnaast een aardige verrassing bij mijn bestelling gekregen!

Reageer

c dekkers 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
super optijd geleverd goede verpakking
en dat als op advies van mijn dochter

Reageer

Ronald 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering Top. Site is heel helder en bestellen gaat makkelijk. Ik kan deze site aan iedereen aanbevelen.

Reageer

Corine 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De superste prijzen voor alle producten. En daarnaast altijd super snel geleverd.

Reageer

Dhr Bemelen 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte site, met acceptabele prijzen gemakkelelijk te bestellen, snelle en degelijk verpskte levering.
Iedereen aan te bevelen.

Reageer

lab 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles prima, prijs en kwaliteit. Prima product, precies wat het moet zijn en nog goedkoop ook.

Reageer

Lia Verstallen Baerveldt 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product is snel geleverd en ik geniet er al van. Als deze fles leeg is koop ik bij u zeker weer een nieuwe!

Reageer

FlashTrava 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Very good shop, user friendly and clear interface. Delivery is always on time, which is very important.

I would definitely recommend it to my friends!

Reageer

Peter 17-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst bij deze winkel iets besteld. Was perfect!! Duidelijke site. Zeer snelle levering ondanks coronacrisis en valentijnsdag. Fantastisch !!!

Reageer

Mar 17-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijzen zijn goed in verhouding tot de kwaliteit. Vlotte levering en overzichtelijke website. Dik tevreden.

Reageer

Stef Mees 17-02-2021

Algemene score

10,0
de prijs van het product was de laagste die ik online kon vinden , de gratis levering en de snelle levering maakten dit een zeer aangename ervaring. ik raad iedereen superwinkel sterk aan en zal zelf in de toekomst hier nog bestellen.

Reageer

P.schmidt 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze zijn overzichtelijk. En goede prijskwaliteit. En snelle levering. Super tevreden.

Reageer

Astrid 16-02-2021

Algemene score

6,0
Ik had een heerlijke Body-Crème besteld van Chanel Chance. Fantastisch dat Superwinkel deze bestelling zo snel kon leveren. Top dus, maar...........dan zit er als “cadeautje” ?? een blikje Bavaria bier 0.0 bij! Dat vind ik zoooooo gek, ik snap daar helemaal niks van! Doe er een presentje bij dat een beetje in de buurt komt van de bestelling, in dit geval een parfumerie product.

Reageer

Geert 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site waar ik voldoende info kreeg omtrent het product waarnaar ik op zoek was.
Duidelijke prijszetting en zeer stipte en snelle levering.

Reageer

Els 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie producten om uit te kiezen bij Kieskeurig. Mijn bestelling werd goed verzorgd en keurig op tijd thuis bezorgd.

Reageer

Clemens Annemie 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijs super snelle levering . Het was de eerste keer dat ik iets bestelde en de dag nadien kreeg ik al een mailtje dat het onderweg was ,de dag erna was het geleverd en zoals gevraagd was er netjes een cadeautje van gemaakt. Een tevreden klant

Reageer

Toon meer reviews