Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Jo04-08-2024
Excellent! Zeer snel ..... 22 uur besteld en 9 uur geleverd, correcte vriendelijke hulpvaardige bezorger. Kan niet beter.
Epicurist, Zaandam03-08-2024
Coolblue gewoon een goede website. Al diverse artikelen daar gekocht. Nog nooit teleurgesteld in hun service. Bovendien fijn dat de site zoveel reviews heeft. Die pluis ik altijd helemaal uit en neem de uitkomst daarvan mee in mijn beslissing wel of niet te kopen.
Utrechter03-08-2024
Problemen met bezorging 4 keer moeten melden. Nu afwachten of ze de 4e keer wel geluisterd hebben...

Menno03-08-2024
De mogelijkheid om producten te vergelijken binnen de app en te bestellen zijn top! Ook het tijdig aangeven van de verwachtte tijd van aflevering is prima voor elkaar. Misschien wat too much dat er een mail, een sms èn een belletje wordt gedaan... Alleen had ik moeite met het inscannen van het product in onze huiskamer om te zien hoe het resultaat zou zijn. Mooie optie, maar werkte niet goed bij mij.
Petra03-08-2024
Duidelijk, zeer veel informatie van het product. Ook verschillende typen zijn eenvoudig te vergelijken. Ruime keuze. Bezorging snel en vlekkeloos.
Jasper02-08-2024
Zeer professionele hulp en uitstekende service!! Beschermhoes Iphone 14 was defect en viel binnen garantie. Gelijk een andere uitgezocht welke is (volgens afspraak) de volgende dag is bezorgd.
Albert02-08-2024
Goede toegankelijke site ook voor 75-plussers zoals ik. Snelle levering door een vrolijke en vriendelijke bezorger. Prima ondersteuning dmv mailtjes van Coolblue.
M.02-08-2024
Fijne webshop, met veel extra informatie. Ook duidelijk welke accessoires erbij passen. Daarnaast snelle levering. Ik ben erg blij met mijn aankoop.
P. Joosten02-08-2024
fijne keuzehulp, uiteindelijk de juiste keuze kunnen maken. Erg tevreden met product en service. We hebben voor (weer) een Miele stofzuiger gekozen omdat de vorige (na 14 jaar en twee verhuizingen) het niet meer goed deed. Deze is prima, doet wat hij moet doen. Voor ons geen toeters en bellen zoals parketzuigmond of andere zooi (waar laat je het en ga je echt voor het tapijt een andere zuigmond gebruiken als voor de vloer? Wij niet in ieder geval). Gewoon een goede stofzuiger.
Mike01-08-2024
Altijd zeer uitgebreide keus makkelijk door te zoeken middels flexibele filters. Beloofde aflevertijd wordt fantastisch nagekomen inclusief belofte levering écht tot in de woning (1-hoog).
Henk01-08-2024
De duidelijke website en gebruiksgemak en natuurlijk de mooie prijs, heeft ervoor gezorgd dat wij een Philips TV hebben aangeschaft via Coolblue. Ook een soundbar erbij gekocht, nu met aantrekkelijke korting. In de avond besteld en de volgende ochtend werd alles al geleverd door een vriendelijke chauffeur/bezorger. Helemaal blij met de aankoop!
Harry01-08-2024
Snelle correcte levering. Bovendien extra hulp bij jet installeren van e.,e.a. Heeft mij zeker positief verrast.
Alex01-08-2024
Online een Nespresso koffiezetapparaat besteld. Op de website wordt geadverteerd dat het zelf ophalen van de bestelling in één van de Coolblue winkels nog sneller gaat dan het laten bezorgen. Gekozen voor zelf ophalen in de nieuwe winkel in Rotterdam Centrum. Vanaf het betreden van de winkel tot het weer verlaten met mijn bestelling heeft mijn bezoek 35 minuten geduurd. Om alleen een pakketje op te halen vind ik dat teleurstellend lang.
M.Mulder01-08-2024
Coolblue heeft snel geleverd, op de fiets nog wel. Mijn verdere ervaring met Coolblue is dat ik hier een keer heb gesolliciteerd voor bezorger, ben uitgenodigd om een parcour te lopen met een wasmachine en afgewezen werd omdat ik niet sterk genoeg was. Je kon omkleden en naar huis, de afdronk had wat mij betreft iets socialer gemogen. Voor de rest top.
Van Son01-08-2024
4.0
4.0
Recent een afzuigkap besteld met de melding dat deze de volgende dag bezorgd zou worden. In de ochtend krijg ik een melding dat de bezorging helaas niet ging lukken " had ik rekening mee gehouden", opzich vindt ik dat allemaal geen probleem, waar ik me aan erger is de communicatie die er totaal niet is aangezien m'n pakket al 48 uur onderweg is om naar een post.nl punt te komen heb ik het vermoeden dat de bestelling niet op voorraad is. Als je dit direct aangeeft weet ik gewoon waar ik aan toe ben. Mvg
Sterk01-08-2024
Slechte ervaring met coolblue. Wasmachine met schade geleverd. Afspraak gemaakt om de machine te laten omruilen. Hele dag voor vrij gemaakt. Wasmachine weer naar beneden getilt en klaar gezet achter de deur. Krijg ik in de loop van de dag een mail dat ik niet thuis zou zijn geweest!!?? Of ik even een nieuwe afspraak wil maken. Meteen contact opgenomen met coolblue. Blijkbaar was de chauffeur een kwartier eerder bij mij geweest. (Niemand gezien) coolblue zou de chauffeur bellen dat hij moest omkeren... rest van de dag niets meer gehoord en geen ruiling van de wasmachine geweest. Probeer ik online een nieuwe afspraak in te plannen voor de volgende dag. Dit kan niet, pas een tijdslot openen dagen later! Terwijl als ik een nieuwe machine bestel, dan kan die de volgende dag geleverd worden door coolblue..., nu moet ik dus de machine weer naar boven sjouwen om over aantal dagen weer naar beneden te sjouwen om dat ik geen ruimte heb om de machine bij de voordeur te laten staan. Vanuit Coolblue geen enkele oplossing.
Thomas01-08-2024
Had een tv muurbeugel besteld met coolblue's keuze. Was zeer tevreden! Alles in goede staat binnengekregen, duidelijke instructies, makkelijk zelf te monteren en goed eindresultaat!
Judith Bakkers01-08-2024
3.0
3.0
Ik bestelde een printer die ik in het weekend nodig had juist bij Coolblue omdat jullie adverteren dat de spullen er de volgende dag zijn. De cartridges werden de volgende dag geleverd, maar de printer helemaal niet. Na tig keer bellen kreeg ik te horen dat ik maar moest afwachten wanneer de levering was. Dat was dus ruimschoots na het weekend! Waardeloos. Geen sorry of wat. Nee alleen maar stomzinnige mailtjes over het gebruik van een printer die er nog lang niet was. Slechte zaak.
Karel01-08-2024
De afgeprijsde Bosch koelkast had licht schade volgens de foto's op de Coolblue site. Bij aankomst bleek de achterkant ingedeukt. Ik heb toen de achterkant uitgedeukt en recht gebogen. Omruilen is gedoe en we zijn aan het verhuizen. De deur naar de andere kant gezet. En toen op zijn plaats en de stekker er in. Helaas de stekker was ook beschadigd en had nog maar 1 pootje. Dus uiteindelijk retour en een nieuwe besteld. Het verschil van het voordeel werd sam/Sam gedeeld. Dus voor 70 euro heb ik een koelkast gedeeltelijk gerepareerd en de deur voor niets omgedraaid. Ik zou het fair vinden als ik niets had hoeven bijbetalen. Nu heb ik er geen goed gevoel bij.
Rob31-07-2024
Goede service, klantvriendelijk en zeer behulpzaam. Reageren snel op vragen en lossen eventuele klachten zeer goed op.
Beatrice31-07-2024
Was op zoek naar een staafmixer. Via de site kon ik gemakkelijk de producten vergelijken. Goed product tegen een goede prijs en snel geleverd zoals altijd!
Aannemer Motyka Bunnik31-07-2024
goed product, goede prijs, snelle levering, ik ga de telefoonhouder snel gebruiken!
Frans31-07-2024
Ruim overzicht, goede productbeschrijving, snelle en correcte levering. (betreft een iPad).
Tyana31-07-2024
Ik vind Coolblue een fijne winkel, want producten zijn makkelijk te vinden. Je kunt goed filteren op wat je zoekt en alles is helder beschreven. De klantenservice is tot nu toe ook altijd fijn geweest. Inmiddels ben ik klant via een energiecontract en huur ik een apparaat. En nu heb ik een nieuwe stofzuiger besteld, dankzij de korting die ik kreeg als klant via het energiecontract. Over dit product kan ik nog heel weinig zeggen, want helaas is de bezorging via PostNL al 3 dagen vertraagd. Ik had extra aangegeven het te bezorgen op een dag dat ik zeker thuis ben. En nu is er grote kans dat het pakket aan komt bij een pakketpunt, terwijl het een onhandige grote en zwaardere doos gaat zijn, en ik heb geen vervoer. Maar dit komt uiteraard niet door Coolblue. Ik zou willen dat ze nog samenwerkten met DHL of zelf de bezorging deden. Want PostNL laat echt te wensen over de laatste tijd in onze regio. Ik kan ook niet meer zelf de bezorgdatum of tijd aanpassen. Het was fijn geweest als dat alsnog kon via Coolblue, maar aangezien het pakket al bij PostNL ligt, kan ik me voorstellen dat dat voor hun lastig is. Dus ik ben nog steeds tevreden over de winkel zelf. Alleen het bezorgen in samenwerking met PostNL verloopt niet goed op het moment.
JeMo31-07-2024
Coolblue steekt veelal met kop en schouders boven de rest uit. In details treden is dan ook helemaal niet nodig, ze hebben het gewoon allemaal voor elkaar! Vanaf eenvoudig bestellen via hun overzichtelijke website tot en met de uiteindelijke snelle en vriendelijke levering op de bakfiets, wat wil je nog meer. Petje af. Wij hier thuis doen graag zaken met Coolblue, geen gezeik, allemaal rijk!