Coolblue.nl
Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4
Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Prima website, snel te doorzoeken.
Prima service na aankoop en evt. retouren.
Prima statusinformatie via email
Site is overzichtelijk, informatief en gebruiksvriendelijk.
What you see is what you get!
Na in het verleden altijd correct geholpen te zijn , was het deze keer wel anders .ik vond de bezorgers niet vrolijk en klantvriendelijk.
Er staat zo mooi wij brengen het ook naar boven, 1 of 2,3 trappen en nemen het afval materiaal terug mee.
Mijn zoon moest vragen of er één van de bezorgers een handje kon helpen om de droger naar boven te brengen, 1 trap op in verband met een boven woning . Werd net boven aan de trap gezet en namen het verpakkingsmateriaal ook niet mee .????
Met recht service met een glimlach door de vriendelijke medewerker.
Ik heb een nieuwe mobiel gekocht.
Prima uitleg hoe ik de sim kan plaatsen
‘s avonds om 10 uur een inbouwkoelkast besteld, de volgende dag om 10 uur geleverd.
Met goede uitleg, waardoor ik de juiste koelkast kon bestellen en inbouwen.
De website is overzichtelijk en transparant, het klantencontact is helder en prettig met als kers op de taart een ideale ervaring voor het afleveren van de wasmachine. Eerst de tijdsvak, dan een specifiek uur binnen dat vak en een half uur voor aflevering een belletje dat ze er over een half uur zijn.
Snelle keurige bezorging. Ook goed dat ze op de fiets komen. Producten altijd in prima staat. En ook goede klantenservice.
Van bestellen tot leveren, zeer netjes voor elkaar.
Duidelijk aangegeven wanneer de bestelling wordt geleverd en via website en mail handige video's, tips.
Vooral zo doorgaan Coolblue!
Zowel klantenservice, de bezorger als de installateur waren vriendelijk en behulpzaam. Alles werd direct in orde gemaakt. De installateur was super met het uitleggen van het bedienen van mijn nieuwe televisie. Hij deed rustig en beantwoordde al mijn vragen.
Jullie doen wat je zeggen, als je belt om informatie krijg je altijd een zeer goed advies!
goede website, goede prijzen, goede communicatie zodra besteld. Jammer dat ze postNL gebruiken om pakketjes af te geven want die stralen echt niet uit, waar coolblue voor staat en die zitten al in de bus voordat je de deur open hebt en zien je amper staan. Coolblue's eigen fietsbezorgers zijn wat dat betreft veel fijner/beter.
Coolblue onderscheid zich verder nog, door zelfgemaakte productvideo's te maken die je op weg helpen met het 1e gebruik !
Snelle service. Uitstekende begeleiding. Correct verpakt. Geleverd volgens afspraak
Goed advies en deskundigheid voor gevorderde apparaten op de website wat helpt met kiezen, goede en snelle service.
Kost iets meer maar dan heb je ook wat.
De levering (via PostNL) was ongebruikelijk. Ik zag de bezorger wegrijden.
Op track&trace zag ik dat pakketten afgeleverd waren.
Niet op mijn adres.
Blijkt de bezorger de pakketten bij iemand in de tuin op tuinstoelen gegooid te hebben.
De bewoner van dat adres is slecht ter been.
Deze bewoner stuurde ons een mailtje dat er pakketten voor ons bij haar in de tuin lagen.
Ik heb eea ook aan PostNL doorgegeven.
Advies aan Coolbleu: Stop met PostNL
The service at the retail shop was good. But the 'next day' delivery was not met as promised. It was disappointing.
Oortjes op zaterdagavond besteld en zondagochtend meteen opgehaald. Prettige ontvangst, geen wachttijden en medewerkers beachikbaar voor eventuele uitleg. Helemaal top!
Ik heb altijd goede ervaringen met Coolblue gehad.
Spullen worden snel geleverd en vriendelijke bezorgers.
Even wachten in de winkel is daar aan toe.
Maar een half uur wachten op een elektronische tandenborstel op voorraad is wennen. Sterk wennen. Heel sterk wennen.
Coolblue biedt een leuke winkelervaring met een breed assortiment en deskundig advies. Alles is makkelijk te vinden en bestellingen worden snel en netjes verpakt geleverd. De communicatie is uitstekend, en retourneren gaat probleemloos. Ik raad Coolblue aan voor een betrouwbare en plezierige winkelervaring.
Met een wachttijd van een 1 uur, voordat ik geholpen. Had het even na gevraagd dat er een tekort was van personeel, maar op lange termijn moet Coolblue de drukte wel aan kunnen. Dit was in de nieuwe winkel van Rotterdam.
Bij binnenkomst goed ontvangen. Direct geholpen. En met bestelde product liep ik snel de winkel uit.
Goede artikelen, snelle verzending, goede beschrijving van het aangeboden product, gunstige prijzen
Mobiel besteld, welke was gestolen door de bezorger. Ik had contact opgenomen met de klantenservice, welke me vriendelijk en professioneel te woord stond. Ze hebben kort daarna een nieuwe opgestuurd, en de rest zelf afgehandeld met de bezorgingsdienst.
Verder op hun site altijd nuttige en duidelijke informatie kunnen vinden over verschillende specificaties van elektronica en het onderhoud daarvan.
Toch voor de vakantie maar besloten om voor mij en mijn vrouw een B&W Px8 aan te schaffen.
Uitvoering uitgezocht, waren volgens de site op voorraad en in het winkel waggie gedaan en betaald.
Prijs was prima bij Coolblue. Nu nog even wachten of men de belofte vandaag besteld morgen in huis echt waar zou maken.
We hadden nog wel wat dagen maar goed, altijd eerst zien en dan pas geloven.
En waarempel, exact volgens verwachting belde de postbode met de producten de volgende dag aan.
Bestelprocedure bij Coolblue als vanouds eenvoudig en vlot. Laptop en muis besteld op zondag, maandag werd de laptop geleverd. Vreemd genoeg wel thuis terwijl ik had aangegeven dat ik het bij AH wilde laten afgeven. Muis is op woensdag nog niet geleverd, dat is dan wel weer teleurstellend. Snap ook niet dat beide producten niet samen kunnen worden geleverd, er was meer dan genoeg ruimte in de doos.