Coolblue.nl
Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4
Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
De bezorging op de fiets vind ik geweldig.
Helaas werkt de functie om 360 graden te draaien niet met de tapo c200 camera die ik bij jullie heb gekocht niet. Ik heb drie keer reset geprobeerd maar nog steeds niks . De camera kan alleen naar boven of beneden. Heel jammer voor de rest ben ik wel tevreden ermee maar dit blijkt een defect te zijn die vaker voorkomt bij deze camera als ik het google wordt dit snel duidelijk
Aangeschafte producten waren duidelijk omschreven, zowel voor als nadelen. Zeer tevreden over het gemak van bestellen en zeer zeer tevreden met de levertijd, namelijk zondag besteld en maandag al in huis.
Bij binnenkomst direct begroet en geholpen door vriendelijke medewerkers. Ik kwam een online bestelling afhalen, die vlot en vriendelijk is afgehandeld. Ik kreeg nog wat gebruiksadvies over het product en er werd me direct aangeboden de grote doos mee naar de auto te helpen brengen.
Vriendelijke bezorger, zoals ik gewend ben bij een aanschaf bij COOLBLUE. Uit ervaring (van mijn eerdere aankopen) weet ik dat de service top is!
Besteld om half 10 en geleverd op zondag rond de middag
Televisie had het begeven en wilde graag Olympische spelen kijken.
TV keurig op de aangegeven tijd geleverd en neergezet op de aangegeven plaats.
Oude TV weer meegenomen dus geen rommel
Eind mei heb ik een nieuwe inductiekookplaat gekocht bij Coolblue. Door vertraging met het plaatsen van een nieuwe keuken is deze kookplaat pas in juli geïnstalleerd.
Helaas bleek deze defect te zijn, 1 van de 3 fases maakte kortsluiting met aarde (door elektriciën geconstateerd).
Contact opgenomen met Coolblue en ik moet de kookplaat retour sturen.
Na ruim 2 weken wachten en niks gehoord te hebben van Coolblue ben ik zelf gaan bellen. Ik kreeg te horen dat er geen defect aan de plaat te vinden was volgens de reparateur en komt de kookplaat weer mijn kant op.
Helaas heb ik de kookplaat nog niet, want nu is hij weer kwijt bij PostNL.
De medewerkers van de klantenservice zijn vriendelijk, maar daar houdt het ook op. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en niemand kan iets en schuift het af op anderen. Iemand te spreken krijgen die de zaken meteen of snel kan oplossen blijkt onmogelijk. Zelfs wanneer je benadrukt dat het niet om een luxe artikel gaat maar om een kookplaat waar je eigenlijk dagelijks een warme maaltijd voor jezelf en twee kinderen op wil koken.
Coolblue wil vooral makkelijk en snel veel geld verdienen. De service die je krijgt wanneer er een defect product wordt geleverd is beneden alle peil.
Dit gebeurd terwijl ze de slogan hebben: Alles voor een glimlach. Nou, dat alles is in de praktijk echt héél weinig.
De shop ervaring was top. De site een stuk minder. Daar valt veel te verbeteren
Duidelijke website, goede omschrijving en uitgebreide specs van het product.
Ook films geven goede informatie! Prijs is prima.
Snelle levering, ook op zondag!
en na levering een mail met de installatie instructies.
Geweldig!
Tip voor Coolblue: het zou nog fijner zijn als je achteraf kan betalen
Je komt de winkel in en word direct te woord gestaan om de reden van je bezoek te achterhalen en daarover uitleg te geven zoals bijvoorbeeld het aantal wachtenden en de wachttijd. Dat is uitermate netjes, net zoals het feit dat de koffie klaar staat. Wat ik wel jammer vind is dat wanneer je wat komt ophalen je dus achter in de rij moet aansluiten terwijl je eigenlijk heel snel geholpen zou kunnen worden. Mijn inziens zouden ze dus voor alleen ophalende klanten een persoon moeten hebben die dat dan direct doet. Maar uiteindelijk wanneer we aan de beurt zijn worden we weer perfect geholpen.
Gewoon goed!
Bestellen, bevestiging, alle maisl met de stand van zaken (stavaza) gekregen, 15 minuten voor bezorging belt de chauffeur, was niet op locatie, we hebben een plek afgesproken en precies daar stond deze. Simeplweg goed! Veel beter als vele anderen in deze markt! Chapeau
Redelijke prijs en zeer snel geleverd. 's Avonds bestelling gedaan en de volgende morgen gebracht. Super snel. Top.
‘s Avonds om 10 uur een combi-oven besteld, bevestiging ontvangen met tijdslot en dag om half 12 geleverd. Netjes gebeld een half uur voor levering. Niks op aan te merken, helemaal top
Prima webwinkel met duidelijke uitleg over het aan te schaffen object.
Compleet met uitlegvideo’s.
De verzending was snel en correct.
Binnen een jaar was de powerbank niet meer werkende. Daarom opgestuurd, wat zeer gebruiksvriendelijk mogelijk was. Binnen enkele dagen kreeg ik een nieuwe toegestuurd. Geweldige service.
30/7 Kookplaat besteld voor 23.59 uur die de volgende dag zou worden geleverd. De volgende ochtend direct een mailtje dat de zending was vertraagd. Na een telefoontje was niet duidelijk wanneer de plaat überhaupt zou komen.
5 Dagen zitten wachten, vervolgens nogmaals gebeld met klantenservice. Blijkt de kookplaat geheel niet verzonden, zijn er leveringsproblemen en wordt mijn geld teruggestort binnen een aantal werkdagen. Waardeloos. Zit nu al een week zonder kookplaat! Claim niet dat iets op voorraad is, de volgende dag geleverd wordt als je niet kunt leveren. De consument is geen kredietbank!!! En houd klanten op de hoogte van de status in plaats van dat ze zelf moeten informeren wat de status is. Niets hoor je vanuit Coolblue!!!
Super service
Defecte video deurbel binnen 2 dgn (binnen garantie) vervangen.
Ik heb bij Coolblue een Sony box besteld, hij was 10 euro duurder dan bij de concurrenten maar ik blijf trouw aan deze website (daarom 9). Toen ik het pakketje had besteld was hij gelijk de volgende dag bezorgd zo als gezegd. Je mocht tevens ook nog zelfs de datum kiezen wanneer je het pakketje zou willen ontvangen. Dit geeft je ruimte om ook andere dingen te doen inplaats van de hele dag wachten op je pakketje.
Wat ik ook fijn vond dat je genoeg mails kreeg wanneer je pakketje werd bezorgd, maar ook weer niet teveel mails wat je bij andere webwinkels krijgt. Verder op de dag wordt het tijdslot kleiner en dat is ook erg prettig. Het pakketje is aangekomen en alles is goed gegaan als verwacht. Zelf bestel ik altijd mijn technische spullen bij Coolblue omdat ze altijd goed zijn in bezorgen. En natuurlijk zeer betrouwbaar.
snel geholpen en correct hadden niet alles op voorraad in de winkel maar de volgende ochtend was de bestelling op te halen in de winkel
Overzichtelijke site met veel keuze, goede kwaliteit en aantrekkelijk prijs
Doen wat ze beloven. Perfecte mededeling inz. verzending. Nadeel is absoluut Postnl.
Mededeling over het tijdstip wanneer ze komen.
1 minuut voor die tijdsmededeling zegt bezorger Postnl we hebben u gemist en niet thuis aangetroffen, terwijl je juist op hun gemelde aankomst van aflevering thuis bent. Bezorger Postnl niet eens geweest. Bijna 24 uur!! later kan je het dan afhalen op een postnl servicepunt zover mogelijk bij huisadres vandaan zodat jezelf nog een eind moet rijden om je pakket te krijgen, zelfs 2 x omdat paket 2 ( van 2 ) nog niet was aangeboden. Dit is standaard werk van postnl op avonden, nu al 6x meegemaakt. Klachten doorgeven? Wordt NIETS mee gedaan. Ook nu weer meerdere personen op die dag dezelfde ervaring. Cool Blue PRIMA SERVICE, verzending 's- avonds met Postnl. NOOIT MEER...
Goede vergelijking voor laptops. Ben gegaan voor cool blue ‘s keuze. Zeer blij mee
Zeer vriendelijke fietskoerier. Bezorging op het tijdstip dat was aangegeven. Vind ik belangrijk. Bestelproces is ook makkelijk via de website. Wat ik fijn vind aan de website is de zoekfunctie. Deze werkt altijd en goed en geeft resultaten die passen bij mijn doel.
Duidelijke website., heldere communicatie per mail en vlotte correcte levering. Helemaal top!
Ik heb 3 keer op verschillende tijdstippen lang in de wacht gestaan voor ik iemand aan de lijn kreeg om een bezorgdatum te verzetten. Uiteindelijk nam een vrouw met een sterk vlaams accent op (blijkbaar word ik doorgeschakeld naar iemand’s huis). Deze dame verzekert mij dat de bezorgdatum wordt verzet en dat er een mail volgt. Die mail komt inderdaad, met de oude bezorgdatum!
Opnieuw gebeld, weer iemand anders aan de lijn, en krijg te horen ‘sorry, de bestelling is al aangemeld bij PostNL.’
Ik snap het niet, ik ben ruim op tijd om iets te regelen en toch krijgt Coolblue het niet voor elkaar.
Goede communicatie over levering. Heel erg fijn dat ik een sms kreeg 15 minuten voor de bezorging! Had het alleen ook fijn gevonden als ik de optie kreeg om het product zelf op te halen in de winkel.