Coolblue.nl
Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4
Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Super behulpzaam om tot een juiste keuze te komen voor een goede laptop. Online besteld en in de winkel in Nijmegen afgehaald daar nogmaals alle info en hulp gekregen. Ook het juiste advies voor verzekering laptop. Zij kende de kleine lettertjes al dat voorkomt teleurstelling. Prima zaak dus een aanrader
Snelle, makkelijke, correcte bestelling en levering.
Duidelijke informatie op de site
Ik kies al jaren Coolblue, vanwege de goede informatie op de website en omdat ze doen wat ze beloven. Als het een keer misgaat, bijvoorbeeld toen laatst de bezorging onverwacht vertraagd was, wordt dat soepel opgelost.
Prima website waar de productinformatie goed is verwoord van jouw gekozen product(en). De prijs is zeer scherp vergeleken met andere webshops.
Voor 23.59u besteld, volgende dag in huis.
Helaas niet gelukt. Kreeg keurig een mailtje dat de levering een dag later zou komen maar heb liever dat er geen dingen beloofd worden die niet waargemaakt kunnen worden.
Levering was prima verpakt en de bezorger was netjes en vriendelijk (met een glimlach)
Vaak mooie artikelen met een iets mooiere prijs dan andere aanbieders en als ze zeggen dat ze morgen leveren, leveren ze altijd morgen, dus je kan op Coolbleu rekenen!
Op maandag zijn we in de winkel uitstekend geadviseerd, al onze vragen werden beantwoord. Woensdag hebben twee deskundige en vriendelijke monteurs de vaatwasser naar volle tevredenheid geïnstalleerd.
Volgende dag werd de magnetron geleverd. Jammer dat de oude niet mee werd genomen.
Op zich correcte levering. Helaas wel erg summiere gebruiksaanwijzing bij de telefoon. (Poco 6X 5G) In de stijl van zoek het verder zelf maar uit. Jammer, maar Cooblue niet te verwijten. Eerder onze Chinese vrienden.
Prettige website. Betrouwbaar. Snel. Klantvriendelijk, ook met uitleg in de mail na bezorging.
Het personeel is heel enthousiast en behulpzaam. De TV die wij op het oog hadden, daarvan ging net de laatste voor onze neus het winkel magazijn uit. De dag erna werd hij al bezorgd, op ongeveer de minuut nauwkeurig. Top!
Wow, wat een topervaring met deze webshop! Ik was echt verbaasd hoe makkelijk het bestellen ging - binnen een paar klikken was ik klaar. En dan de levering... supersnel! Mijn spullen waren er nog sneller dan ik had verwacht, echt een aangename verrassing.
De kwaliteit van m'n bestelling? Precies zoals op de site beloofd, niks op aan te merken. Alles zat goed verpakt, geen zorgen over beschadigingen onderweg.
Kortom, van begin tot eind een tof proces. Deze shop heeft er een fan bij! Zeker weten dat ik hier vaker ga shoppen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare webwinkel waar alles gewoon lekker loopt, dan moet je hier echt eens kijken. Thumbs up!
bestelde in goede orde mogen ontvangen; kreeg zelfs bericht omdat er een dag vertraging was met de levering. Netjes.
Prima product voor een prima prijs. Toegezegde levering volgende dag is stipt nagekomen. Infoverstrekking na de bestelling tijdig en helder.
Zo niet tevreden met de afhandeling van onze beschadigde koelkast. Eén schade kan altijd gebeuren maar dan mag je toch verwachten dat het word opgelost. We bellen om netjes een omruiling te regelen. Deze omruiling zou gisteren plaatsvinden. Omdat we geen mail kregen maar gebeld met coolbleu. De dame aan de tel wist te vertellen dat er geen tijd was die donderdag dus zou het zaterdag worden. Daar krijgen we een mail, zaterdag kan niet dus het stond nu gepland op zondag. Ik weet het niet maar ik kan niet te pas en te onpas thuis blijven. Er zijn mensen die gewoon werken. Daarbij lijkt het mij niet meer als normaal om in overleg de afspraak te verzetten.
Beschadigd product ontvangen.
Omruilen was toegezegd maar de afspraak is niet nagekomen.
Geen oplossing aangeboden gekregen
Site gebruiksvriendelijk en duidelijk.
En na ontvangst een mail waarin uitgelegd wordt hoe ye installeren.
Ik weet nog geen beoordeling de aangekochte computer gaat volgende week pas aan de stekker.
Gekozen vanwege probleemloze afhandeling en retouren in verleden, plus zeer snel leveren
In de winkel in Den Haag keurig en correct geholpen.
De volgende dag werd de tv netjes afgeleverd.
Een makkelijke app en een snelle levering
Daarom bestel ik vaker bij Coolbleu
Binnen 24 uur na bestelling wordt het gekochte product 20 euro goedkoper aangeboden op de website.
Product voldoet volledig aan verwachting, het prijsbeleid van Coolblue minder
Voor het afhalen van de door mij bestelde smartphone heb ik voor deze winkel van Coolblue (Hoogstraat, Rotterdam) gekozen omdat ik ook aan de overkant ervan een afspraak had. Ook omdat er daardoor geen koerier op pad hoefde te gaan.
Na binnenkomst werd ik door een medewerker voor het afhalen van mijn bestelling naar de afdeling smartphones gestuurd. Overal in de winkel zijn medewerkers mensen aan het beraden, lopen lachend rond of staan nietsdoend op de uitkijk naar een nieuwe klant die binnenkomt. En ik wacht daar tot mijn naam die op het scherm vermeld staat opgeroepen wordt, En wacht , en wacht, en wacht, en wacht.... totdat het lachen mijn vergaat.
Uiteindelijk ben ik naar een medewerker toegelopen die mij eerst meldde niet op deze afdeling te werken, Nadat ik hem uitgelegd had dat ik niet begreep dat het afhalen van een bestelling zolang moest duren was hij toch bereid de klant die zich net voor mijn had aangemeld te helpen bij het afhalen van zijn bestelling, Na uiteindelijk meer dan 1 UUR WACHTEN was ik uiteindelijk aan de beurt en kreeg mijn bestelling mee.
Ik vind het onbegrijpelijk dat Coolblue dit niet beter oplost. Ik ben al sinds de aanvang van de winkel op de Oudedijk klant bij Coolblue en was altijd zeer tevreden over de service die zij verleenden. Ook zakelijk voor het bedrijf waar ik werk doe ik geregeld aankopen bij ze. Alles voor een glimlach. Maar de laatste maanden is er iets veranderd en worden bestelling die je komt ophalen niet meer uitgeleverd via een ophaalbalie, zoals vroeger het geval was, maar draai je mee in de roulatie van alle klanten. Op deze manier wacht je veel te lang voor iets wat in een paar minuten afgehandeld kan worden waardoor je wel met de bekende glimlach naar buiten kunt lopen.
Helaas lukt het Coolblue nu niet meer die glimlach op mijn gezicht te krijgen.
Onpersoonlijke sfeer. Er stond een semi brede gast bij de deuropening als een soort beveiliger (maar dan in en blauw shirtje) heel serieus mensen te begroeten bij binnenkomst, waardoor ik meteen het gevoel had dat ik scherp in de gaten werd gehouden...
Het uitzoeken van het product ging prima, maar ik moest zeker wel 20 minuten wachten, terwijl de winkel relatief leeg was. Ik snap het idee wel, dat mensen niet zomaar producten jatten en dus alles vanuit achter moet worden gehaald, maar het zorgt er niet voor dat ik in de toekomst een (spontane) aankoop doe. Zeker niet als de prijzen over het algemeen lager liggen bij andere websites.
Ook de verkoop voelde heel raar. De medewerker keek me niet in de ogen aan, kon geen enkel grapje van me waarderen in de hoop de gespannen sfeer wat te verzachten. Wel deed hij een beetje uit de hoogte met betweterige opmerkingen.
Niet heel tevreden dus..
Duidelijke webshop met veel mogelijkheden om filters toe te passen waardoor je keuze toegespitst word op je vraag