Coolblue.nl
Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4
Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Zeer vlotte en keurige levering product voldoet helemaal aan de omschrijving 👏👏top
Keurig op tijd bezorgd
En super verwezen naar instelling pagina om laptop te kunnen indelen
Vlotte service bij een reparatie
Medewerkers reageren heel accuraat en klantvriendelijk.
De methode van transport is heel speciaal en het bericht m.b.t. het tijdstip van aflevering is eveneens heel klantvriendelijk
Als ras commercieel dier was het een aaneenschakeling van top ervaringen. Van bestelling tot de berichtgeving over de levering top top top geregeld.
Supersnelle levering!! Chauffeur heeft (ivm met zwaarte) het pakket keurig met steekkar achter het huis gezet….
Top geregeld…..
Verder prima overzichtelijk site.
Makkelijke web site met een goed filter.
Daarnaast goede prijs kwaliteit.
En snelle levering.
Voormij in vergelijking met andere web shops een aanrader.
Voor de aanschaf van een nieuwe laptop naar de winkel bij Den Haag Centraal gegaan. Lekker groot en rustig. Je vult je naam in, gaat wat kijken en word dan opgeroepen wanneer je aan de beurt bent. Heel handig. De jongen die ons hielp was heel erg kundig en geduldig in zijn uitleg. Kwam om te oriënteren maar toch gelijk de aankoop gedaan. Ze nemen de tijd voor je.
Het bestellen en aanschaffen op de Coolblue website was redelijk duidelijk. Er werden geen suggesties gedaan voor HDMI kabels die wel nodig zijn maar dan moet je eerst helemaal naar beneden scrollen. Teleurstellend was dat levering en montage pas vier dagen na bestelling kon plaatsvinden en hebben dan ook het tv toestel zelf opgehaald in een Coolblue winkel. Vandaar een overal cijfer 6, voldoende maar niet goed.
Zeer goede prijs, aardig personeel. Al met al, enorm tevreden over hoe coolblue te werk gaat, kunnen veel ketens van leren
na levering van de TP link 600 wordt er nog een gebruiksaanwijzing nagezonden van uit Coolblue zelf. dat is service!!
Bestelling gedaan, en vlot geleverd. Helaas een computer met een verkeerd (QWERTZ) toetsenbord. Terug gestuurd met verzoek het juiste (bestelde) artikel te leveren. Maar dat blijkt er nu niet te zijn. Krijg mijn geld terug, maar ik had voor een werktrip met enige spoed een nieuwe compu nodig.
Een week verder, geen computer dus werk niet gedaan, opdrachtgever boos, waardeloos!
Zocht een nieuwe kookplaat en kon dankzij duidelijke omschrijving van artikelen een keuze maken. Deze was zeer gunstig in prijs en werd snel en in prima staat geleverd. De kookplaat functioneert uitstekend en was makkelijk te installeren, mede door de prima uitleg op de Coolblue site.
Een duidelijke site met daarop een groot voorkeursmenu.
Prettig in gebruik waardoor ik al snel het juiste product kon vinden.
Duidelijke site, makkelijk filteren, goede informatie. Mogelijkheid om direct in de winkel op te halen maakt het makkelijker. Prijs lijkt me prima.
Coolblue heeft een ruim assortiment, helaas ook vaak niet de dingen die ik zoek. Voor films enzovoort kan je beter verder zoeken, qua Electronica en huishoud producten zoals wasmachines enzovoort zit je hier goed.
Heb een bluetooth headset gekocht bij Coolblue, en met name de rede dat ze ook op zondag leveren!
Snelle levering, klantenservice prima, terugzenden ook. Wat moet ik nog meer zeggen? Ok, soms wat duurder dan elders, waar je moet wachten en niet dezelfdd service krijgt.
in de winkel ben ik keurig geholpen
helaas per email krijg ik antwoorden op mijn probleem met de samsung Zfold
elke keer van andere personen
ik merk dat er niet verder naar de mails gekeken word dan de laatste waar op geantwoord word
erg vervelend
snel en goed gehandeld, s avonds om 20.00 besteld en de volgende morgen al geleverd.
Heldere website, gemakkelijk te gebruiken. Bestellen en betalen heel helder te volgen. Groot assortiment, kwalitatief hoogwaardige spullen. Alleen jullie partner PostNL maakt er een kleine puinhoop van want mijn pakket is kwijt.
ik en heel tevreden over de snelle levering en de updates over de aflevertijd,
echter ik had dus eerst een vriezer besteld om te kijken of deze geschikt was voor wat ik er mee van plan was.
Dit pakte goed uit, en ik wilde dus nog een zelfde bestellen. Echter deze is nu uitverkocht.
er jammer, want ik zit er met smart op te wachten. Ik heb juist coolblue kadokaarten aangeschaft om deze bij coolblue te besteden aan deze vriezer. Nu weet ik dus niet wanneer deze weer te verkrijgen is..... dit is wel een zware domper... dus het cijfer heeft betrekking op mn eerste bestelling... t cijfer zo nu dus lager uitvallen... met de kennis van nu.
Fijne winkel op het gebied van klantenservice en producten. De beste klantenservice die ik ken zowat, bezorging krijg je tot op een tijdvak van 1 uur gemeld (waar anders krijg je dat?). Als er eens iets mis is, dan wordt dat via de klantenservice goed opgelost is mijn ervaring. Als ik bijvoorbeeld een wasmachine bestel, weet ik dat ze hem bij Coolblue goed op de trap tillen en installeren, en ook goed afstemmen wanneer ze hem komen brengen. Bij andere bedrijven heb ik dat vertrouwen veel minder. Complimenten, ga zo door. Hier een tevreden klant.
Snel en makkelijk bestellen. Vandaag bestellen morgen in huis....echt suoer service
Heel blij met Coolblue
vaak besteld bij cool blue, altijd op tijd bezorgd. geen problemen en zowel dan doen ze niet moeilijk.
Een zeer goede afhandeling van een kapotte koptelefoon. Na opsturen vrijwel direct bericht dat er een nieuwe opgestuurd zou worden. Volgende dag geleverd. Zeer tevreden.