Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Ruud28-08-2024
Ik ben fan van CoolBlue maar de laatste keer ging iets goed mis. PostNL zou een combi-oven bezorgen en lieten weten dat er op het bewuste tijdvak niemand thuis was. Dat was absoluut wel zo! Ze zijn gewoon niet geweest. Gevolg: ik kon die oven van ruim 20 kilo nu zelf ophalen op een verlaten industrieterrein, 15 km verderop. Bizar! Kostte me veel extra tijd, geld en gesjouw. Met excuses voor het ongemak. Ja, gooi maar in mijn pet.
Herman27-08-2024
Was in de buurt en we wisten niet of we thuis waren die dag. Zeer vriendelijk te woord gestaan en goed advies gekregen. Ondanks drukte bleven medewerkers rustig en efficient.
Mohsen27-08-2024
Easy to order and prefect customer service with excellent delivery. 100% happy with COOLBLUE!

Remon Smits27-08-2024
Ervaring met Coolblue is altijd goed. Duidelijke site, duidelijke uitleg en productomschrijvingen. Snelle levering met goede communicatie en status van bestelling/ levering. Als er dan toch iets terug moet goede klantenservice en wordt er niet moeilijk gedaan. Echt top. Mij zien ze vaker terug
Saskia Budding27-08-2024
Ik dacht handig, online een laptop bestellen en afrekenen en dan even snel in de winkel ophalen. Niet dus. Je moet je bij een zuil aanmelden en dan kom je op een bord. Er stonden 2 mensen op die kwamen afhalen, de rest kwam voor advies. Uiteindelijk bijna 3 kwartier gewacht voordat ik aan de beurt was. Dat doe ik dus niet meer. Wel lekkere koffie uit de automaat overigens.
Janice27-08-2024
Top service ! Tv van 75 inch netjes in woonkamer geplaatst en bij aanvullende vragen namen de bezorgers de tijd om deze uitvoerig te beantwoorden. Vandaag nog een kaartje in de brievenbus gehad waarin coolblue ons veel plezier wenst met de TV! GE WEL DIG
Rene26-08-2024
Prima verpakt, maar chauffeur heeft het pakketje voor de deur gelegd en vertrokken, on acceptabel!!!
Willy van Ooijen26-08-2024
Snelle levering en goed verpakt Ook kreeg ik nog goede tips voor onderhoud
Judith26-08-2024
Goede service, snelle levering en veel reviews. Productinformatie word duidelijk weergegeven
Mary26-08-2024
Besteld en direct op te halen. Druk op zaterdagmiddag maar ach. Heel goed en vlot geholpen door de medewerker.
Recai26-08-2024
4.0
4.0
İk heb kookplaat besteld 23-08-2024 bestelling zou volgende dag geleverd worden maar bestelling komt 26-08-2024 aankomen afspraken kunnen ze niet na komen wel jammer
Anoniem26-08-2024
Prima on line te bestellen. Ik heb wel eerst advies gevraagd in de winkel.
HPhoorn26-08-2024
Coolblue, ik bestel er al jaren. En ja er ging ook wel eens iets stuk en dat werd perfect opgelost. Ze zijn zelfs een keer een printer kwijtgeraakt en daar kregen we gewoon een nieuwe voor
martin citroen25-08-2024
op de verkeerde dag bezorgd ,nog wel extra voor betaald , ik moet wachten tot alles met post.nl is afgewikkeld pas dan krijg ik mijn geld retour ,het pakket is naar een afhaalpunt gebracht 3!! stadsdelen verderop . nu moet ik wachten tot de fouten van een ander zijn afgewikkeld ,een waardeloos bedrijf !!
Jozefus25-08-2024
De bediening in de winkel is deskundig en vriendelijk, de bezorging van de spullen thuis gaat vlekkeloos. Dat de spullen met een bakfiets gebracht worden, vind ik zeer lovenswaardig, maar dat ik vijf e-mails (orderbevestiging, bezorgingstijden etc.) per bestelling krijg, vind ik overdreven en minder milieuvriendelijk.
Johan Dierink25-08-2024
Uitstekende winkel en zeer kundig personeel!
Ron Timmerman25-08-2024
5.0
5.0
Een tweede kansje aangekocht onder het mom van omdat het net zo goed is. Mijn grootste frustratie is dat het zeer slecht verpakt was. Ik hoop dat mijn inductieplaat het gooien en schuiven/stuiteren tijdens transport geen verrassing geeft. Een pakket van netto 9.8KG verpakken in veeltegrote doos dan een 2-laags waardeloze noppenfolie en geen hoekbeschermers om/van de glasplaat is vragen om moeilijkheden. Bij aankomst gingen mij de haren recht overeind staan. Bezorgen met een glimlach....
Johni25-08-2024
2.0
2.0
Combimagnetron besteld en keurig afgeleverd.Maar helaas niet door Coolblue maar PostNL die niet mijn oude gelijk retour kon nemen. Ik moet dus zelf etiket printen ( geen printer) en voor doos zorgen. En dan ALS ik weer iets bestel bij PostNL zal mijn oude magnetron gelijk meegaan. Of kan ik het afgeven bij PostNL punt. Dat ding weegt 18 kilo dus moeilijk mee te nemen met gezien ik geen ander vervoer heb! Klantenservice had ook geen andere optie. Dus voor mij GEEN glimlach!
Ton van de m Bosch24-08-2024
Wij kochten twee pakjes foto papier en liet deze voor de verjaardag van mijn kleindochter afleveren bij haar thuis. Zij was er echter niet . Kreeg keurig een belletje van de bezorger dat ze het pakje bij de buren aan zouden proberen te bieden. Even later een bericht dat het bij de buren was afgegeven. Keurige service . Daar kan o.a post.nl nog een puntje aan zuigen. Staat niet in de schaduw. Van deze bezorgdadeling.
Hans24-08-2024
Wilt u een goede laptop kopen en daarvoor deze produkten met elkaar vergelijken? Kijk dan op de Coolblue website !! U ziet dan alle specificaties vermeld. Daarmee kunt u een goede keuze maken. Met de prijsstelling van Coolblue weet u dan ook nog dat u daar een voordelige aankoop realiseert.
Roger24-08-2024
Alles zoals afgesproken
Klaske24-08-2024
Alles ging goed en extra gebruiksaanwijzing linken per mail. Goed idee!
keygre24-08-2024
Bezorgen altijd op afspraak. Product in goede staat bezorgd Juiste info op site
Lex24-08-2024
3.0
3.0
De klank en het gebruik van het product waren uiteindelijk geweldig. Echter, bij de bestelling werd niet duidelijk gemaakt dat ik de piano eerst zou moeten opbouwen. Dit was een heel karwei, alsof het van IKEA kwam. Als ik een fiets koop dan krijg ik toch ook geen pakket met trappers , een bel, een verlichtingsset en wielen. Dit maakt dat mijn beoordeling slechts een 3 is.
Adrie23-08-2024
Duidelijke website met ook goede uitleg over de produkten. Bestelproces verloopt soepel en je hebt de mogelijkheid om de leverdatum aan te passen.