Coolblue.nl
Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4
Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Duidelijke site en zeer snelle levering.
Verder nog niet zoveel ervaring met CoolBlue maar dat gaat zeker goedkomen.
Snel, duidelijk en betrouwbaar
Bestellen en zoeken op de website gaat prima, het juiste product was zo gevonden. Zeker ook geholpen door de uitgebreide productinformatie en reviews. Ik moest het product snel hebben, eigenlijk meteen. Met deze rede gekozen om online te bestellen en het product in de winkel op te halen. Een prima service en ik werd netjes ontvangen in de winkel. Voor een click en collect service duurde het wachten in de winkel wel lang, zo heb ik een half uur moeten wachten in de winkel voordat ik werd geholpen.
Had wel het idee dat de telefoon hoes pre-used was. Was al iets beschadigd. In verpakking
Snelle en correcte levering tegen goede prijs
de 2e kans artikelen geven je een goede prijs kwaliteit verhouding. En de omschrijving klopt altijd.
Zoals altijd heldere informatie op de website..en na bestellen. Zoals bv:Hoe een extra gift claimen van fabrikant..overzetten gegevens op je nieuwe telefoon ect. Ook word je goed op de hoogte gehouden over de bezorging ..en Ja beide beide bestellingen kwamen op Zondag..de 1 via post.nl de ander via coolblue bezorger..de laatste met een grote vriendelijke lach 3 trappen op rennen en mij aanspreken bij mijn naam ivm handtekening nodig..Jij bent Roos toch?..echt een feestje wanneer je op Zaterdag besteld en alles Zondag in huis met lever moment van een uurtje..dus je weet precies wanneer je de hond kan uitlaten of een boodschap doen! Zo fijn!
Fijne duidelijke en overzichtelijke shop! Categorieën goed ingedeeld! Goede product omschrijving! Foto’s van de producten zijn duidelijk weergegeven! Er is een snelle zoekfunctie! Kortom zeer prettig shoppen bij Cool Blue!
In de winkel geweest voor een macbook air. Ik vond dat de medewerker mij niet goed kon informeren over wat ik nodig had qua geheugen en opslag etc.
Ook zou ik €100 cashback voor mijn macbook pro uit 2015 krijgen als ik hem had opgeschoond. Alles doet t nog, niets kapot, ook batterij nog goed. Helaas bleek dat niet te kloppen. Aanschafdatum telt niet werd me de volgende dag verteld bij de servicebalie. Het gaat om het introductiejaar. Helaas pindakaas
Maar wel blij met mijn nieuwe macbook.
Om twee voor twaalf, letterlijk een cadeautje bestellen dat ook nog eens de cool blue keuze is en in de aanbieding.
En dan de volgende ochtend ( op zondag) verrast worden met het bestelde pakje.
Gewoon top
ik had thuis adres opgegeven als aflever adres , maar het werd gewoon afgeleverd bij een afhaalpunt
tevens zal er niet eens een oplaad stekker bij (nieuwe iphone 13)
Erg goede ervaring met garantie. Snel nieuw exemplaar ontvangen. Werkt weer perfect.
Coolblue is voor mij duidelijk, simpel en snel. De data on site klopt en is snel te vergelijken.
Snelle service. Bezorging verliep vlekkeloos met steeds kortere bezorg tijdvakken.
Ik had online een grote bureaustoel gekocht en laten bezorgen bij een van hun winkels. Met het ophalen was het personeel erg vriendelijk, was ik snel geholpen en kreeg ik een rolplankje om hem op te kunnen zetten en mee te kunnen nemen naar mijn auto. Het enige jammer was dat ik de auto niet voor de deur neer kon zetten
Snelle en duidelijke service
Motivatie: Vandaag voor 23:59 uur besteld morgen in huis. dd. 08-09-2024.
HELAAS : product nu, dd. 10-09-2024 16:00 uur nog niets ontvangen, zelfs geen bericht wanneer de levering gaat plaatsvinden.
Overzichtelijke winkel en correcte levering.
Moest wel even wachten voor de bestelling uit t magazijn kwam.
Snelle service en goed product / prijs verhouding.
beveiligingscamera gekocht deze werd op de juiste manier snel en juiste tijd gebracht. Helaas was de app. instaleren een probleem zonder abonnement dit werd nergens genoemd. Nu alles werk een prima ding voor het geld zou hem zo weer kopen.
Alles ging in een keer goed! Uitzoeken bestellen, betalen en klaar. Op de afgesproken plaats en tijdstip ophalen. Goed geregeld.
Website en winkel ervaring zijn / is prima.
Maar 1 orderbevestiging en 1 track en trace mail zijn voldoende. Bestelling na 1 dag ontvangen mede met in totaal 6 emails..
Radio doet het perfect, goede ontvangst op fm. Carkit doet het goed. Enige minpunt is het wisselen via source, je moet iedere keer overal langs.
Zoals altijd een ruime keuze, goede adviezen en super goede service.
Na bestelling word je uitstekend op de hoogte gehouden van het hele proces en de artikelen weer mooi snel en op tijd geleverd.
Duidelijke site, snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van de levertijd en bezorger is altijd punctueel.