Coolblue.nl
Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4
Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Prima, snelle service.
Gemakkelijk bestellen en komen leverafspraken na. Verder is pakket is goed verpakt,
Goede en snelle bezorging alles zit erbij en het apparaat werkt goed.
Ik heb voor deze shop gekozen, omdat het aan te schaffen product hier het goed koopste was.
Het bestel gemak bij Coolblue is groot net als de service. Afspraken worden altijd nagekomen en de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.
als professioneel had ik dringend een machine nodig, zag dat als ik voor een bepaald uur bestelde ik de machine zou hebben. maar na 4 dagen had ik uiteindelijk alles thuis. track en trace staat tot op vandaag (7 dagen later )nog altijd dat er vertraging is. dit werkt dus niet!
de verpakking van de machine leek al open te zijn geweest . de bestelling bestond blijkbaar uit 2 pakketten, en op een pakket was over het leveradres een nieuwe sticker geplakt met daarop adres onbekend. dus wat ben je met een machine waar je de toebehoren pas dagen later krijgt?
Men geeft aan pakketje geleverd. Is echter niet zo.. niet bij de buren en geen briefje in brievenbus . Zou geleverd zijn door de brievenbus, niets te zien op ringdoorbel. Beetje jammer, voelt als weggegooid geld
Fijne webshop, ook de sites zelf zijn goed.
Producten zijn snel gevonden.
Normaal ben ik heel tevreden over Coolblue maar afgelopen vrijdag sloeg deze mening helemaal om. Ik had een laptop besteld online en hoefde deze enkel maar op te halen. 45 mi nuten moeten wachten in de winkel in den Bosch. 1 mannetje achter de balie die er wel heel lan over deed om mijn voorganger te helpen. Je zou denken, er zijn drie bali ssrvicepunten dus er komt snel een mannetje bij want inmiddels stonden er al 6 personen in de wacht, maar nee hoor. Uiteindelijk geholpen maar eenmaal thuis aangekomen werd ik gebeld of ik nog allerlei serienummers etc. van de gekochte laptop wilde doorgeven. Dat was blijkbaar niet goed gegaan bij het uit-scannen. Weer een kwartier mee bezig geweest. Heel slecht Coolblue. Vandaar het slechte cijfer!
Werd goed geholpen. Screensaver werd tevens goed goed bevestigd op bestelde Iphone.
Ik had netjes aangevinkt wat ik wilde. Graag advies over een smart Watch.. Er waren totaal denk ik drie klanten binnen. Er stonden drie medewerkers bij een computer, twee andere waren aan het praten met elkaar en nog twee liepen er rond .Na 20 minuten ben ik weggelopen.
Het is dat ik precies wist wat ik wilde alleen nog een paar vragen erover had . Maar anders had ik hem nooit bij jullie besteld.
Dit gaat over het filiaal in Rotterdam aan de Hoogstraat.
Mvg,
....
Goede duidelijk levering afspraak. Van tevoren gebeld. En aardig personeel. Ga zo door.
Mooie producten en scherpe prijzen in de aanbiedingen
Tweede kans product niet zoals omschreven
Snelle levering, vriendelijke chauffeur. Belde keurig een half uur voor hij kwam. Was zelfs een uur eerder, dus vroeg of dat uitkwam.
Eigenlijk altijd prettig om bij Coolblue te kopen. Duidelijke site, snelle service en ook als iets een keer niet werkt lossen ze het op. Geen gedoe, super!
Duidelijke beschrijving bij de producten zodat je gemakkelijk kunt vergelijken en de juiste keuze kunt maken.
Prijzen zijn heel voordelig tov andere sites.
Ik ben fan!
Super website, snelle correcte afhandeling van bestellingen en prima informatie over status bestelling.
Bij defecte producten of een retourzending ook prima afhandeling.
Makkelijk te bestellen. En zeer snel geleverd!
En ook nog is een goede prijs!
Ik wou het product graag ruilen voor een ander product, en dat kon ook zeer makkelijk! Terug gestuurd, volgende dag heeft Coolblue het ontvangen, en na iets bijbetaald te hebben heeft Coolblue het andere product gelijk verzonden!
Een prima service en oplossing! Zeer blij hoe dat is gegaan!
Zoals altijd snel en zorgvuldig. Normale prijs
Supersnelle levering. Daarnaast ontving ik nog een zeer uitgebreide handleiding in het Nederlands.
Heldere website waarop het product duidelijk en uitgebreid wordt beschreven. En als er staat dat het de volgende dag wordt bezorgd, dan is dat ook zo!
De site wat oke, fijn dat er advies gegeven wordt en dat je kan vergelijken. Ik heb een tlc tv gekocht van €550 euro. Werkt oke maar de bas is te luid (je hoort de tv trillen.... Super irritant en had ik niet verwacht voor een tv van €550 euro! Ik vind dit veel geld namelijk!
Prima site.
Je kan er vrij eenvoudig vinden wat je zoekt.
Levering is als belooft. Voor 23.59 uur bestelt ,de volgende dag in huis.
Perfecte garantie. Niks gezeur of opsturen, direct omruilen zelf bij een product van anderhalf jaar oud.
Prima winkel /webshop waar ze in het algemeen net even beter service verlenen en dat al heel lang