Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Ruud Nox16-10-2024
Zondag, 13 oktober 2024 een laptop gekocht via Internet bij Coolblue. Maandag de 14e wordt deze al bezorgd door een medewerker van Coolblue in de regen op de bakfiets, uiterst aardig en beleefd. Het maken van een keuze wordt makkelijk gemaakt door de mogelijkheid om diverse laptops te vergelijken. Na aankoop volgt erg goede en duidelijke communicatie wanneer er geleverd wordt en hoe om te gaan met het in gebruik nemen. Complimenten daarvoor.
R.H.Verlinden16-10-2024
Shop online is goed en overzichtelijk! Heb het product dan ook online aangeschaft en deze was de volgende gereed voor ophalen. Maar als jij een product wil kopen in Hengelo ov . Dan kan je voor een verrassing komen te staan, want niet alles is tentoongesteld , of is niet beschikbaar op Locatie. Wat krijg je dan ff kijken bij de buren ( media) En dat kan wel eens klanten kosten voor Coolbleu
CR16-10-2024
Vriendelijke ontvangst, prima uitleg.

Ron15-10-2024
Bestelgemak en je word duidelijk op de hoogte gehouden hoe en wanneer je bestelling kunt komen ophalen. Helemaal top dus!
Jet15-10-2024
Prima en goede uitleg over de Apple Watch door een erg klantvriendelijke medewerker. Alle vragen werden rustig uitgelegd en op het horloge getoond. Apple Watch aangeschaft maar was niet op voorraad. Deze is de volgende dag thuis bezorgd. .
Pauline15-10-2024
5.0
5.0
Altijd blij met Cookblue, maar nu is er denk ik iets mis gegaan… We hebben een duur koffiezetapparaat besteld en betaald, en het zou de volgende dag bezorgd worden. Helaas blijkt er een hickup te zijn bij de bezorging. Na drie dagen nog niet eens een track and trace… Als we dit hadden geweten hadden we het niet online bij Coolblue besteld maar bij een winkel gekocht. Wij hebben al dagen geen koffie, voor ons even geen glimlach dus. En we weten nog steeds niet wanneer het apparaat nu komt
N. de Vries15-10-2024
Altijd tevreden over Coolblue, duidelijke website, betrouwbare en snelle levering
Erwin15-10-2024
Coolblue is gewoon super! De snelheid, het goed doordachte assortiment, de supergoede info op de site. Maar vooral ook de vriendelijkheid waarmee coolblue’s mensen de producten komen brengen of installeren! De service van de vaatwas installateurs, het plezier van de TV installateurs, en de smile van de fietsbezorger (ook toen het zo hard regende zondagochtend!). Het is ook gewoon fijn dat coollblue een paar fysieke winkels heeft: soms wil je dingen toch eerst zien / aanraken voor je er voor gaat!
Thomas van Maaskantje15-10-2024
Als het kan kies ik voor Coolblue. Omdat ik dan zeker weet dat als er iets is..dan wordt het zeker weten opgelost. De behandeling is top en de afhandeling dus ook ;-)
Philip15-10-2024
Coolblue heeft scherpe prijzen en heeft zeer goede service, ook lang na de aankoop. Je kunt op de website van Coolblue artikelen uitzoeken en vergelijken met soortgelijke producten ... teruggaan en met een andere selectie een vergelijking uitvoeren. De site toont alle punten van de te vergelijken artikelen of uitsluitend de verschillen, wat het heel veel makkelijker maakt voor de koper. Je kunt een vragenformulier invullen en dan een koopadvies voor je beoogde aankoop krijgen.
Nathalie14-10-2024
In januari kocht ik een wasmachine bij Coolblue. Die had na 7 maanden al flink wat kuren. Lang verhaal kort: topmonteur en dito klantenservice zorgden er voor dat ik uiteindelijk een nieuwe wasmachine kreeg. Van een ander merk uiteraard.
Dick14-10-2024
Snelle levering duidelijke handleiding op de site en keurig verpakt zeker als tweede kans.
Dennis14-10-2024
Super snel en met de bakfiets geleverd. Keurige aankondiging kwartier voor die tijd
Nathalie14-10-2024
Super snelle bezorging en goede uitleg over het product waardoor ik de juiste keuze kan maken. Ik shop graag bij Coolblue.
oplichters met een glimlach.14-10-2024
ik koop en betaal voor een nieuw product vervolgens ontvang ik een tweedehands product!
Positief over Coolblue14-10-2024
Ik heb al vaker bij Coolblue besteld en vind het een fijne webshop.
Britt Bakker14-10-2024
Ik bestel iets erg duur en met een reden. Ik krijg heel iets anders binnen en vervolgensmij is mijn andere pakket nergens te bekennen.
Jeroen van Veen13-10-2024
4.0
4.0
Goede levering van koelkast en wasmachine/droger maar bij het uitpakken blijkt er een dikke kras te zitten op de koelkast; beetje jammer
Ron13-10-2024
Snel gevonden. Redelijke prijs. Supersnel geleverd. Wij zijn er blij mee
Judite7113-10-2024
Snelle service, goeie prijzen. Makkelijke overzichtelijke website.
Ingrid Veenendaal13-10-2024
Coolblue heeft een ruim aanbod aan artikelen. Prijs/Kwaliteit is uitstekend . Ben tevreden over de aankoop ( Eurom safe-t-confector 2400). Dit is een aanrader als bij verwarming. .
Gert-Jan Jansen12-10-2024
Niet altijd de beste deal maar wel erg goede service
Elma12-10-2024
Ik heb voor het eerst een apparaat aangeschaft in het filiaal van Gustav Mahlerstraat, zoals ik in de winkel aan de medewerkers al aangaf ben ik door geen enkel bedrijf zo netjes, geduldig en prettig te woord gestaan.
Peter12-10-2024
Duidelijke website met info over product en vergelijking met alternatieven. Duidelijk bestelproces. Keuze levering. Tijdige en correcte levering. Stofzuiger voldoet aan verwachting. Afterssales met nasturen gebruiksinfo geeft gevoel van aandacht voor de klantwensen.
Cees Post11-10-2024
Snelle levering, prima prijs en zeer duidelijke website.