Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Dijkmans24-10-2024
De website is overzichtelijk. Het assortiment is groot. Maar het kiezen van het juiste artikel wordt ondersteund door een duidelijke uitleg over nut en noodzaak van dergelijke artikelen. Het bestelproces verloopt makkelijk en snel. E-mails en sms-jes over bezorging zijn kort en bondig. Bezorging gebeurde op aangegeven tijdstip. Het artikel werkt naar verwachting dus zoals het op de website staat beschreven.
Yorick24-10-2024
Vriendelijke man met aardig wat kennis en technisch inzicht. Winkel zag er overzichtelijk uit. En de service was absoluut top!
Happy buyer24-10-2024
Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf en dus was mijn keuze om naar deze winkel te gaan niet moeilijk, en dicht in de buurt. Ik werd prima geholpen door één van de medewerkers, die mij ook goed advies heeft gegeven om de juiste keuze te maken. Het enige wat niet goed was was de laptop. Deze had kleine beschadigingen op het deksel. Volgende dag een nieuwe gekregen die we ter plekke hebben gecheckt of die wel goed was. Al met al een goede ervaring en aan te bevelen.

Jan24-10-2024
Overzichtelijke website, prijs meestal ok en snelle levering
Jet24-10-2024
Coolblue was prima, het apparaat ook maar de levering door PostNL was bijzonder slecht en dit is niet de eerste keer.
Richard24-10-2024
Altijd super info over levertijd, altijd vriendelijk bezorgers
Hugo24-10-2024
Gekozen : snel nodig en erg veel anderen zijn er niet. Ik ken Cool Blue van eerdere aankopen. Prima levering met tijdsaanduiding. Aardige en sympathieke bezorger. Machine werkt goed. Tevreden
Björn23-10-2024
Tot op heden gaat ongeveer alles fout wat fout kan gaan. Ik heb een laptop aangeschaft, die nieuw behoort te zijn. Ik kreeg echter een aangebroken doos geleverd. Op de doos staat duidelijk dat ik die niet moet accepteren als de zegel is verbroken. Dit had in het magazijn al moeten worden gezien, aangezien ik geen Tweedekans product heb aangeschaft. Toen ik belde werd mij beloofd dat deze de volgende dag omgeruild zou worden met een nieuwe door bezorgers van Coolblue. Echter, ze namen wel de oude laptop mee, maar hadden geen nieuwe bij zich. Ik moest me maar vervoegen bij de klantenservice. De telefonische klantenservice beloofde mij vervolgens dat ik binnen het uur teruggebeld zou worden voor een oplossing. Ik heb deze computer namelijk nodig voor mijn werk en dat kon ik nu niet doen. Tot op heden (meer dan een dag later) ben ik niet teruggebeld. Ondertussen heb ik wel contact gehad met de klantenservice via Whatsapp. Die deden maar een suggestie dat ik moest wachten tot de oude weer in het magazijn was, zodat die omgeruild kon worden of dat ik anders omwille van de tijd maar een tweede moest kopen en wachten tot de oude in het magazijn was, zodat ik het geld terug kon krijgen. Gisteren is de laptop opgehaald, maar hij is blijkbaar nog niet in het magazijn aangekomen, want een dag later is de status niet gewijzigd en kan ik ook morgen mijn laptop nog niet verwachten.
Peter23-10-2024
Al een poosje op zoek naar een mooie qled of oled televisie. Bij coolblue bij de tweede kansjes een zeer fraaie samsung qled voor een aantrekkelijke prijs gevonden. Bestellen ging erg gemakkelijk en de communicatie omtrent de levering was prima. De volgende dag stond de bezorger keurig op tijd op de stoep, even voor aankomst netjes een belletje dat hij eraan kwam. Televisie bevalt zeer goed maar mocht het toch blijken tegen te vallen kan de televisie gewoon weer terug of ruilen voor een andere. Goede service! Ik kan Coolblue zeker aanraden, van uitzoeken op de site tot aflevering liep alles heel soepel.
Angelique23-10-2024
Snel, opvoorrad netjes bezorgd. Gewoon goed.
Vince23-10-2024
Perfecte & goede levering van m'n nieuwe TV. Aardige jonge man, met humor die hem bezorgde. Hij nam mijn oude toestel ook gelijk mee. en had nog wat tips omtrent mijn aankoop. Een erg positieve ervaring met Coolblue!
Robbert23-10-2024
Fantastische service, veel geduld en heel aardig
Anouk E23-10-2024
Ik heb gevraagd én betaald voor een avondlevering, maar pakket werd om 14.30 afgeleverd. Bij de buren want ik was niet thuis (vandaar de avondlevering).
23 -10-2423-10-2024
Veel keuze. En en mooi site. Heel duidelijk. Makkelijk om een bestelling te plaatsen. Snelle levering en vooral net thuis bezorgd. Ga zo door.
Esmeralda23-10-2024
Ðe prijs en acties bij deze shop zijn goed
Maurits23-10-2024
Camera was binnen garantieperiode kapot gegaan. Coolblue stuurde hem direct naar de reparateur. Na anderhalve week vond Coolblue het te lang duren en kreeg ik daarom een nieuwe! Echt een top service!!
Zinzen22-10-2024
Hele goede service. De klantenservice is goed bereikbaar en vriendelijk aan de telefoon. Er wordt goed meegekeken en gezocht naar een oplossing. Wij hadden onze vaatwasser niet goed besteld, het frontje van onze keuken was te groot. De dag erna, op zondag(!), is meteen een ander model geleverd. Top! Dankjewel!
Dini Bangma22-10-2024
De site werkt uitstekend, ik ben altijd blij met het wimpeltje Cool Blue's Keuze. Ik bestelde een iPad en wilde die toch omruilen voor een andere iPad en dat verliep allemaal uitstekend!
Thea Rosier-Hagenbeek22-10-2024
Goed spul wat je besteld, en snel binnen
Spyridon Strouzas22-10-2024
5.0
5.0
I know it might not be under your control but I selected a pick up point and post nl sent my package to another much further from my house making it more difficult to get it.
Jack22-10-2024
4.0
4.0
Zondag besteld, zou maandag geleverd worden… dat werd woensdag!
Virindra22-10-2024
Een glimlach met een dikke middelvinger. Mijn ervaringen met Coolbue: In 2019 heb ik een wasmachine gekocht; product werkt prima. Coolblue maakte de belofte dat het een service betreft met een glimlach. Er kwamen twee norse mannen binnen, deden hun werk, maar er kon geen lach van af. In 2024 (dit jaar) heb ik getwijfeld om voor een tweedekansje te gaan; een televisie. Deze was moeilijk in elkaar te zetten (tv vastzetten aan de standaard), waardoor ik al snel begreep waarom de vorige consument deze terug had gestuurd. Het is mij gelukkig wel gelukt. Na deze ervaringen op 9 oktober een tweedekans laptop besteld. Deze was gebruikt, maar wel compleet. Tenminste, zo zou dat zijn. Eenmaal binnen ontbrak de oplader van de laptop. Niet handig. Laptop terug gestuurd met de belofte dat ze na ontvangst een andere tweedekansje zouden sturen. Dat gebeurde niet. Ik kreeg het bericht dat ik mijn geld terug zou krijgen. Vandaar dat ik meteen gebeld had, dat ik mijn geld niet terug wilde, maar een laptop zoals we dat overeen waren gekomen. Na uitzoekwerk was er nog een tweedekansje. Deze werd op 12 oktober naar mij toegestuurd. Ook deze was niet compleet. Erg slordig. Ik meteen weer bellen. Ze zouden een andere tweedekansje regelen die ze zouden opsturen zodra ze de laptop van mij weer ontvangen hadden. Eenmaal na ontvangst van de laptop, stuurden ze mij het bericht dat ik mijn geld terug kreeg. Ik weer gebeld met hun, dat ik een laptop wil waar ik voor betaald heb. Maar ze hadden geen tweedekansje meer! Ik vertelde dat zij als verkoper in gebreke zijn en ik als consument de dupe. Dat interesseerde hun helemaal niets. Ook dat de overeenkomst niet eenzijdig opgezegd kon worden, hadden ze geen oren naar. Ik kreeg een bericht waar ik een middelvinger kreeg afgesloten met een glimlach. Vreselijk bedrijf, vreselijk hoe ze je aan het lijntje houden en uiteindelijk meerdere malen hun woord niet nakomen. Ga je schamen.
Carla22-10-2024
Via de online-winkel een beeldscherm en dockingstation gekocht op zaterdagavond. Keuzeproces via de site verliep erg soepel. Abusievelijk bestelde ik in twee delen. Via de chatservice die om 22.30! nog razensnel reageerde, werd dit omgezet naar 1 bestelling. Top! Bestelling op zondag verliep soepel, hele dag prima op de hoogte gehouden van de planning van de koerier. Coolblue heeft meer dan aan mijn verwachtingen voldaan!
van Hagen Diny22-10-2024
Een heel fijne winkel met een geweldige service. Ik heb al heel wat reclame gemaakt en blijf ik doen voor deze organisatie.
Prima!21-10-2024
Advies/verkoop is altijd prettig. Niet altijd de goedkoopste. Heb mijn tablet opgehaald in de winkel. Kleine tip: aparte balie voor afhalen. Bekort de wachttijd voor afhalers!